Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next
AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

Liczba postów : 428

odette - Page 5 _
PisanieTemat: odette   odette - Page 5 Icon_minitime29.06.10 15:28

First topic message reminder :

odette - Page 5 Gallery_fileodette - Page 5 Gallery_fileodette - Page 5 Gallery_fileodette - Page 5 Gallery_file
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
romeo
wytrzyj nos
romeo

Liczba postów : 419

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:12

- hej - powiedział jej i jedną ręka trzymając ręcznik wyciągnął drugą i delikatnie do niej pomachał. - jak ci minał dzień? - on lezał cały dzień gapiąc się w sufit, bo przeciez nie miał jak zamknąć drzwi w razie czego!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:13

- nie wiem. tak sobie - powiedziała i podeszła do niego i objęła go ramionami w pasie, bo uznała, że może. traktowała go trochę jak dziwkę, musiał być dla niej miły, skoro u niej mieszkał, coś za coś. więc teraz w spokoju mogła sobie wąchać jego ładnie pachnącą skórę, skoro wyszedł spod prysznica.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:19

sięgnał dłonią do jej karku i pogładził ją po nim.
- mój też mógłby być lepszy. - wzruszył ramionami. ach! jeszcze zasnął na balkonie i spalił sobie klatę a plecjków nie, więc wyglądał calkiem smiesznie i go bolało ale nie syczał ani nie jęczał.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:24

odsunęła się od niego na krok, zabierając też ręce i uśmiechneła sie niemrawo, mierząc go wzrokiem.
- spaliłeś się, wiesz? - mruknęła, wbijając wzrok w jego zjaraną klatkę piersiową. cholera, może i śmiesznie, ale i tak wyglądał super seksownie. objęła się ramionami, nie podnszoąc wzroku na jego twarz i pomyślała sobie, że w tym momencie idealnie byłoby zacząć z nim uprawiać seks, jednakże nie umiała być taką luzaczką i tak dalej, więc nic z tego nie będzie. znaczy z seksu ewentualnego. przynajmniej tak postanowiła.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:30

- emmm, wiem - uśmiechnął się jednym kącikiem ust. - patrz na plecy - i pokazał jej zupełnie nieczerwone plecy. - masz jakis balsam czy coś? ja juz takich cudów matce z domu nie zabierałem... - powiedział chcąc jednocześnie upiec dwie pieczenie na jednym ogniu: raz ulzyć sobie w bólu, dwa przypomniec jej w jakiej sytucaji się znajdował. no i może przy okazji nakłonić żeby to ona go nasmarowała zimnym kremikiem!!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:36

- no mam - pokiwała głową i jeszcze moment się na niego gapiła, potem uśmiechneła sie do niego jak głupek i poszła do łazienki, bo w niej miała kremy i te sprawy. zaraz wyniosła jakiś super krem nawilżający do oparzeń słonecznych i tak dalej, który mu wcisneła w ręce. - w chuj gorąco dziś - stwierdziła i przeszła się po salonie, otwierając po kolei wszystkie trzy okna. przez moment stała przy jednym z nich, wyglądając w dół. w końcu też postanowiła włączyć klimatyzację, bo serio było dosyć parno i czuła sie brudna. opadła na kanapę, ale zaraz sie z niej podniosła, spojrzała na niego z niezdecydowaniem, przeszła się od kąta do kąta, przygładziła sobie koszulkę, ogarnęła salon wzrokiem, a potem jednak zdecydowała się do niego podejsć i go pocałować. długo się do tego zbierała, nie ma co ;d.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:40

nie miał zamiaru udawac nawet że jej zachowanie go nie rozbawiło, bo było wręcz przeciwnie. dlatego kiedy do niego podchodziła to juz miał banana na twarzy, a w sumie sie ucieszył ze go pocałowała. i jednoczesnie odezwały sie w nim dwie rzeczy - raz ze miło sie z nią całować, dwa że wsiąka wsiąka, jest coraz bardziej jego. i że już niedługo bedzie od niej równo kasę ciągnął. pierdolony mały chytrus.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:45

ja już przeczytałam, że miał barana na twarzy xdd.
lubiła jego usta i nie potrafiła nic na to poradzić. wsiąkała kompletnie, nawet nie do końca zdając sobie z tego sprawę. w końcu skrzyżowała ręce na jego karku, opierając brodę na ramieniu romea i przymknęła oczy, oddychając spokojnie. trochę za bardzo mu ufała, nawet nie pomyślała, że powinna się wystrzegać. była nieco naiwna.
- to chyba jest najprzyjemniejsza część dnia <3.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 22:53

- ałć - jęknął cicho ale nie zwalił jej z siebie. - miło mi, odette - puścił jej oczko i dał buzi w usta. do tego wszystkiego pomyślał że ona sie nie złosci już o ten nieszczęsny sek i może niedługo znowu nabierze ochoty!
- zrobiłem ci obiad - o dziwo romełko umiał gotować i zmajstrował sphagetti. - więc jakbyś była glodna to jest w kucni.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:00

kucni xd... jezu sorry ze sie tak smieje ze wszystkiego xd...
- nie jestem głodna. jezu, weź się posmaruj, człowieku. nie ma nic gorszego niż skóra schodząca z klaty. nie chcę ci jej zdejmować płatami - powiedziała i usiadła sobie na kanapie. pomyślała, że zje spaghetti później, o ile zaraz nie zaśnie, bo dzisiaj była jak misio przytulalski i mogłaby sie do niego tulić i tulić godzinami bez znudzenia się osobą romea.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:06

- czy to ma samoopalacz? - zapytał jeszcze przezornie, zamim napuscił na brzuch sporą ilość balsamu,. używał takich rzecz raz na ruski rok, uwazał że to babska domena raczej.
- mmm, ładnie pachnie. chcesz mnie posmarować? - puścił jej oczko i napiął mięsnie na brzuchu, przynajmniej te co mu zostały, bo miał jeszcze, ale już nie takie zajebiste jak wcześniej, pare mieięcy temu.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:10

- nie - odparła krótko i poczula się z tym super. obawiała się, że jak będzie go smarować po klacie, to na przykład ręka jej sie zsunie w dół w jego bokserki jakoś sama z siebie i nie do końca kontrolowania. chrystusie! znowu była napalona ;x.x; westchnęła sobie ciężko pod nosem, spoglądając na jego póki co fajnie zarysowane mięśnie pod zjaraną skóra na brzuchu i była dumna z siebie. serio. - nie ma samoopalacza, weź przestań, głupi jesteeś.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:20

- nie wiem, bo dziewczyny różne dziwne rzeczy mają u siebie w łazienkach, jakies zalotki, srotki, frotki, papilotlki... - westchnął i zawiedziony zaczął sam sobie smarować klatę tym balsamikiem. - ale fajne, zimne. - odetchnął z ulgą. - a własciwie czemu mnie nie psmarujesz, co? o mistrzyni balsamików?
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:24

- bo miałabym problemy z mózgiem smarując cię po klacie - roześmiała sie i w ogóle, lekko zarumieniła nawet, bo była z niej taka cizia! nie wiem, co sie dzisiaj stało z moim romantycznym stylem pisania hehe. - czemu się nie ubierzesz, tylko siedzisz tak w ręczniku, romeo? - zapytała, unosząc jedną brew do góry i wstała z kanapy, opdierając się na jego kolanku, a potem poszła sobie do okna i zapaliła.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:34

- bo mi tak wygodnie - wzruszył ramionami i rozpierniczył na kanapie niczym pan władca i król świata. - czemu aż tyle palisz odette? - on palił tylko na fazie, na trzeźwo nie miał takiej potrzeby. i uwazał fajki za cos szkodliwego i w ogóle, więc wlasnie dlatego pytał. zabawne, cpun potepia fajki?
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:41

- bo nie umiem nie palić - powiedziała, a potem wyrzuciła fajkę przez okno. miała mniej wiecej gdzieś, czy spadnie ona komuś na łeb, grunt, że ją wywaliła. zamkneła wszystkie okna, uznając, że klima wystarczy i że tylko ciepłe powietrze nimi w wpada. - naprawdę ci tak wygodnie? o jezu, a nie czujesz się nienormalnie? na przykład jakbyś był w spódniczce czy coś? nie czujesz się jak ksiadz? - roześmiała się. - teoretycznie powinnam pójść spać.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:48

- nie, czuje sie jak w reczniku - zaśmiał się. był trochę ekshibicjonistą skrytym, mysle że to doda głębi jego postaci! - ale wiesz jakie to niezdrowe co? - gdyby ktoś taki powiedział do mnie coś takiego to pewnie bym się wkurzyła. bardzo! i nazwała go hipokrytą.
- no, to idz. juz późno i w ogóle. i jestes zmęczona, nie? - chciał ją troche nakręcić udawanym brakiem zainetresowania jej osobą.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime02.07.10 23:51

- wkurwiasz mnie - rzuciła, ale nawet nie przez pytanie o te fajki, tylko właśnie przez brak zainteresowania, ale gdyby ktos sie jej pytał, to wersja oficjalna brzmiała, że przez fajki. westchneła sobie dwa razy pod nosem i wyszła z salonu, poszła do sypialni, rozebrała się do naga, usiadła na łóżku w szlafroku luźno związanym w talii i determinowała się do pójścia się umyć hehe.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime03.07.10 0:03

zajrzał do sypialni opierając się z dwóch stron o framugę. - a czym cię tak wkurwiam, co? - zapytał, nieco zadziornym, rozbawionym tonem. ręcznik zsunał mu się dosyć nisko, tak że wyglądał, jakby miał się zaraz zsunąć i spaść na podłogę, ale to dobrze bo widac mu było te cudowne i słodkie i seksowne zagłębienia idace na skos od bioderek <3
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime03.07.10 0:05

o nich myślałam przez całą długosć twojego posta począwszy od ręcznik zsunał się dosyć nisko. i o nich pomyślała także odette, która zerkneła własnie gdzieś w okolice jego krocza i miała gęsią skórkę w związku z tym.
- nie muszę mieć powodu - odparła i wstała, uznając, że dzisiaj będzie miała dzień bruda i trudno. nie chciało jej się myć, umyje się rano. podeszła do szafy i ubrała na tyłek majtki, nie zdejmując szlafroka i nie pkazując mu ani kawałka pośladków.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime03.07.10 0:14

- właśnie że masz jakiś, mała - zachowywał się i mówił zadziornie, odrobinę bezczelnie ale chyba właśnie przez to wydawał jej się intrygujący. - jestes małym brudaskiem do tego. - dodał po chwili. eh, odette... - powiedział, a kiedy zaczał wypowiadać jej imię, jego głos się zniżył, przechodząc prawie że w pomruk.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime03.07.10 0:20

- boże, umyłeś się i cieszysz japę. mogę sobie być brudna, ile chcę - przewróciła oczami, pozwalając, by szlafrok zsunął jej się z ramion, więc mógł przez kilka chwil oglądać jej nagie plecy, bo stała odwrócona tyłem do niego, a przodem do szafy. wciągneła na siebie jakaś zieloną, luźną koszulkę na ramiączkach, a potem odwróciła się do niego przodem, zamykając za sobą drzwi szafy, o które sie oparła.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime03.07.10 0:33

- jasne ze możesz - podniósł ręce w geście poddawania sie - to jak juz sobie ide i nie przeszkadzam! - i odwrócił sie na pięcie wychodząc z pokoju, ale odwrócił głowę, tak że cały czas mógł na nia przebiegle lukać. nie chciał dzisiaj spac na kanapie np! wolał z nią.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime03.07.10 0:38

- boże, jesteś nienormalny! - roześmiała się, zahaczając wzrok na jego tyłku. - chcesz, żebym cię znowu zaprosiła do łżka, haha - stwierdziła i przysiadła sobie na brzegu materaca, zakładając nogę na nogę. miała długie i ładne nogi. - oj no kurwa mać - podsumowala i położyła się na łóżku ze stopami opuszczonymi na ziemię.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime03.07.10 0:41

wbiegł do pokoju i zwlekł ja z łózka na podłogę, potem sam na nie wskoczył i przyjął taką nieco frywolną pozycje, nonszalancką, na boku. podpierał głowę reką i jedna noge miał na łóżku, a druga zgięta w kolanie.
- dziesiaj to Ja zapraszam do łóżka. - stwierdził dobitnie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

odette - Page 5 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 5 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 5 z 18Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-