|
|
Autor | Wiadomość |
---|
odette wytrzyj nos
Liczba postów : 428 Reputation : 2 Join date : 28/06/2010 Age : 31
| Temat: odette 29.06.10 15:28 | |
| |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 15:29 | |
| ok, odette mieszkała na najwyższym piętrze w dużym aparamencie na poddaszu, który konkretnie rzecz ujmując uwielbiała. - czuj się jak u siebie - powiedziała i zrzuciła klapki ze stóp. weszła do salonu, zostawiając za sobą ślady piasku jak piaskowy stwór. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
Liczba postów : 419 Reputation : 4 Join date : 29/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: odette 29.06.10 15:48 | |
| - jesteś piaskowym dziadem - roześmiał się i szedł za nią stawiając swoje duze stopy sokładnie tam gdzie przed chwila stała ona, czyli w jej śladach. - pozyczysz mi potem prysznica? - zapytał robiac do niej słodkie oczka. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 15:52 | |
| - okay. usiądź gdzieś, brudasie - poleciła mu i pewnie poszła pod prysznic, a potem wróciła czysta, pachnąca i z mokrymi włosami, generalnie bardzo uroczo. ubała na siebie nawet jakąś sukienkę bez ramiączek na gumce, całe szczęście miała jeszcze na czym się trzymać ta gumka. - teraz możesz pójść, romeo. dam ci ręcznik! - zarządziła i poszła po jakiś ręcznik, który mu od razu zaniosła do łazienki. - poradzisz sobie? - parsknęła. mogła go umyć ;p. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 15:57 | |
| - a co, chcesz mi pomóc? - zapytał przechylając sie przez oparcie jakieś tam kanapy na której zostawił tonę piachu. sięgnał sobie jakieś czuszki z torby, zapewne ostatnie czyste i skierował się w stronę łazienki - jesli tak, to zapraszam - puscił jej oczko i zniknął za drzwiami. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:05 | |
| - ja jednak zrobię coś do jedzenia! - powiedziała, bo nie chciała, żeby ją przeleciał przez przypadek tak totalnie, kiedy ona planowała sobie z nim na przykład zwykły petting i wszystko, tylko nie seks. tak robiła zawsze z chłopcami i oni byli na nią strasznie wkurzeni przez to! poszła do kuchni, która wyglądała tak i zrobiła im do jedzenia jakieś mega fajne i kolorowe kanapki, bo nie chciało jej sie wymyślać żadnych rzeczy. teraz siadła na tym tamtym krzesełku i jadła, nie czekając z tym na niego, bo była tak bardzo głodna. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:10 | |
| nie chciało jej sie piec croissantów mówisz? : P wylazł po jakiś dziesięciu minutach z łazienki, czyściutki i pachnący, a miał swój płyn więc nie pachniał owockami ani nic! - mmm, jestes cudowna, nie ma nic lepszego po fazie jak jedzenie! - był w sumie nietypowy bo większość ludzi na narkotykach strasznie chudło. a on wpierdalal zupełnie duzo jak na ćpuna. usiadł obok niej na tym tamtym krzesełku i i zaczął jesc też. - fajny masz prysznicek. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:13 | |
| - wiem, ale pewnie w końcu zatka sie od piachu - stwierdziła i skończyła jeść, więc położyła mu rękę na łopatce, bo wydało jej się to fajne. w końcu trzeba skorzystać z tego, że ma się gościa w progach, prawda. - hm, a to nie jest tak, że powinno cie teraz zmulić albo coś...? znaczy, ja się tam nie znam, romeo - powiedziała, smyrając go trochę do karku i po włosach nad karkiem. milutko. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:17 | |
| - zalezy co się bierze. no i czy jesteś w ciągu. ja spałem tej nocy więc czuje się całkiem nieźle. - uwazał za słodki fakt jej niewiedzy. - przekręcił się w jej stronę na krzesełku i swoja rączkę z kolei położył jej na kolanie. od dłuzszego czasu miał juz ochote ja przeleciec, powiedzmy sobie od zabaw w wodzie. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:23 | |
| - hm, to, hm, dobrze - powiedziała i przesunęła rękę na jego plecy, ale potem już ją zabrała. zerkneła na jego dłoń na jej kolanie, zastanawiając się, czy się bardzo wkurwi jak pójdzie z krzesła czy też na przykłąd w ogóle go to nie obejdzie, dwie skrajności. wzięła talerze z blatu i poszła do zlewu je umyć ;d. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:25 | |
| to tylko go nakręciło. - chodź zrobimy jak w filmach. ty myjesz, ja wycieram! - stanął obok niej i sięgnał po jakąś ściereczkę. zanotował fakt tego ze ładnie pachnie kiedy przeszedł wyjątkowo blisko niej. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:32 | |
| - okay, są aż dwa talerze, więc sporo roboty - zachichotała i umyła szybko te talerze. nie wytarła nawet rąk, tylko jak wycierał, stanęła za nim i objęła go w pasie ramionami, po czym wsuneła mokre ręce pod jego koszulkę, zastanawiając się, jakim to musi być dla niego uczuciem. - i tak mnie nie przelecisz, romeo. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:37 | |
| zdziwiła go jak cholera, najpierw tym zimnem na brzuchu a potem tym co powiedziała. - tak? - zapytał ciekawie odwracając głowę. a potem wział jej rece, obrócił sie i przełożył sobie na plecki, samemu blizając sie do jej buźni. i potem złapał ją delikatnie za brode i przyciągnał do siebie. i zapowiadało się na wielki hollywoodzki pocałunek a on ją ledwo musnał ustami w jej wargi. i wszystko było specjalnie takie a nie inne i bardzo dobrze przemyślane. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:45 | |
| - tak - powiedziała, strasznie nienascyona przez niego. nawet przesuneła dłonie na jego tyłek w kieszenie spodni i ścisneła go lekko za pośladki, a potem wyciągnęła szyję i musnęła go w dolną wargę. - więc nastaw się od razu, żebyś potem nie udawał zawiedzionego - uprzedziła go, napierając swoim skromnym biustem na jego klatkę piersiową i generalnie się ocierając. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:51 | |
| - dobra - odparł szybko i teraz pocałował ja na prawdę. a dobrze całował. połozył jej dłoń na karku by zaraz potem przesunąć ją do góry, we włosy, gdy druga rękę umieścił za zagłębieniu w plecach, nad pośladkami i przycisnął ja nieco mocniej do siebie. w sumie bał sie że przez te narkotyki jego ciało nie bedzie chciało współpracowac, i nie uprawiał seksu juz ze trzy miesiące ale tym razem obyło sie bez zadnych kłopotów. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 16:57 | |
| zmiękła i rozluźniła się, przymknęła oczy i w sumie napierała na niego dosyć mocno, skoro wyglądał, jakby tego chciał! podciągnęła mu koszulkę do góry i pewnie wspólnmi siłami ją zdjęli, więc teraz położyła mu rece jedną na brzuchu drugą gdzieś z boku na żebrach i obcałowywała jego klatę, drażniąc językiem jego sutki. wyrywała mu włosy z klaty zebami, chociaż nie. w każdym razie strasznie jej się podobało tak, skoro przystał na jej warunki, to nie musiała się martwic za bardzo o nic! |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 18:53 | |
| pociagnał ją za ręke i wypierdzielili z kuchni przypuszczając atak na kanape w salonie. i nie miał włosów na klacie, fujka!!!!! i nie pamiętam co miała na sobie, ale dajmy na to sukienkę, aaa, no miała sukienkę juz pamiętam! no i ją z niej zdjął. i mógłby zaraz od zaraz zacząć bawić się jej cyckami, ale zamiast tego zaczął całować jej obojczyki. bo ja kocham obojczyki <3 |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 18:57 | |
| kłopot w tym, że naprawdę nie zamierzała mu się oddać. była po części egoistką, ale z drugiej strony wolała wzbogacać kunszt pieszczot, nie śpiesząc się z niczym. wiem, że to brzmi mądrze, przeczytałam gdzieś na jakimś blogu o traceniu xd... odchyliła głowę w tył, lubiła być całowana po szyi i tych partiach, westchnęła cicho, rozpinając mu spodnie, a potem złapała go za przedramię i skierowała jego rękę w swoje majtki. była zdecydowana i wiedziała, czego chciała, tadam! |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 19:03 | |
| a on chciał zrobić podchody i tak właśnie zrobił, mogła sobie kierować co chciała, ale on z szelmowskim uśmieszkiem przesunął ja z powrotek w górę i przesuwał opuszkami palców wzdłuż boku jej ciała. - nie tak szybko - miał ochotę się zasmiac, ale tylko szepnął jej te pare słów do ucha. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 19:07 | |
| zirytowało ją to i przez moment miała taki wyraz twarzy, jakby chciała mu zrobić krzywdę, co jednak się nie stało, całe szczęście. sięgneła do tyłu swych pleców i rozpieła stanik. rzuciła go gdzieś niedbale na podłogę. kanapa była duża i wygodna, wiec całkiem wygodnie jej się leżało pod romeo, zsunęła mu rurki z tyłka i wypuściła głośno powietrze ustami z podniecenia tak. - spoko, ja mam czas - odrzekła mało romantycznie, ale głos miała zachrypnięty, więc ten. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 19:11 | |
| więc jej wybaczamy! - prowokatorka - na prawdę miał tyle radości z tego ze nie mógł się trochę do końca skupić, ale spoko, zaraz mu przejdzie. połozył dłonie na jej piersiach i zaczał je piescić. potem dał jej jeszcze parę całusów w szyję po czym zaczął schodzić coraz nizej, bo brzusiu. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 19:17 | |
| - bzdura - powiedziała, bo nie zgadzała się z tym, że była prowokatorką. nie prowokowała, przecież zupełnie bezpośrednio pokazywała, czego chciała. automatycznie wciągnęła brzuch, ale chyba już bardziej się nie dało i zamiast jej brzucha całował kanapę, bo brzuch jej pewnie zniknął z tego wszystkiego... ok może jednak nie, ale i tak miała super chudy. wypięła biodra znów trochę w górę. wpatrzyła się gdzieś w sufit, leżąc wygodnie i gładziła go po głowie, z jedną ręką zgiętą w łokciu i pod karkiem. relax, take it eeeeeeeeeeeeeeasy... |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 19:22 | |
| w sumie przez to ociąganie sie sam sobie narobił strasznej ochoty na przejście do konkretów. biedny. całował linie jej bioder zeby za chwilę zdjąć jej majteczqi. bardzo mnie bawi pisanie w tym słowie 'q'. zapisał jej na plus ze była wydepilowana. inaczej to fujka! wyciągnął ręce w górę i gładził ją po żebrach jednoczesnie dając jej przyjemnośc czasami mi strasznie głupio nazywac na forach rzeczy po imieniu! |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 19:26 | |
| xd... wiesz ja sie nie krepuje, wczoraj zuzia byla obrzydzona skurczami pochwy hehe. w każdym razie on jej dawał przyjemność, a ona ją totalnie odbierała w jakichś wielkich falach ciepła rozpływających się po jej całym ciele od łechtaczki! tyryry. jęknęła cicho pod nosem, wyginając się w łuk i zapewne to co robił, robił dobrze, więc doszła, zaciskając palce na brzegach kanapy i aż noga jej się ześlizgneła w dół na podłogę z tego wszystkiego xd. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 29.06.10 19:28 | |
| no noga jej spadła z tego wszystkiego a jemu było mało przecież! ogarnał ją zeby usiadła i znowu zaczął ją całować po szyjce. a potem zaczął szukac spodni, bo w spodniach miał portfel, a w portfelu miał gumkiiiiiii |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: odette | |
| |
|
| |
|