Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next
AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

Liczba postów : 428

odette - Page 2 _
PisanieTemat: odette   odette - Page 2 Icon_minitime29.06.10 15:28

First topic message reminder :

odette - Page 2 Gallery_fileodette - Page 2 Gallery_fileodette - Page 2 Gallery_fileodette - Page 2 Gallery_file
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:31

- chryste, pamiętasz, co ci mówiłam...? - pokręciła głową i usiadła na kanapie, bo nie zamierzała czekać taka rozkraczona i w ogóle aż jej łaskawie wsadzi, gdyż nie chciała, by jej wsadził. mogła mu nawet wsadzić palce w odbyt, jeśli go to kręciło, ale nie miała zamiaru dawać mu się przelecieć, przynajmniej musiałby ja wziać z zaskoczenia. teraz za to złączyła kolana ze sobą i objęła się ramionami. wstała i podeszła gdzieś do okna.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

Liczba postów : 419

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:40

- boże kochany, tylu dałaś a teraz masz opory? - cóż, odette nie miała najlepszej reputacji na dzielni xd - czy dokosnalisz może warsztat pieszczot? - tak go to rozbawiło że nawet sie zasmiał, aczkolwiek bardzo krótko. - bo jak na razie to tylko ja udoskonaliłem swój, i tak, mówiąc krótko, doskonały. - alez miał mniemanie o sobie!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:42

- wiesz, romeo, romeo - pokręciła głową i odwróciła się do niego z usmiechem. wzięła i zapaliła fajkę, musiała wyglądać całkiem fajnie jak tak stała nago z papieroskiem i obserowowała go z lekkim uśmieszkiem złośliwym na twarzy. - nikomu w życiu jeszcze nie dałam, więc nie musisz czuć się niechciany. ja po prostu jestem dziewicą, ok? - zarumieniła się nawet trochę i spojrzała na jego penisa dosyć wymownie, bo pewnie mu stał czy coś.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:47

na szczęście miał bokserki na sobie!
- ty? - ok, w to było mu trudno uwierzyć. - kurwa, odette, coś tu kawałki układanki nie pasują - no i erekcja tez mu przechodziła już. więc oni jako układanka chwilowo tez by nie mogli zaistniec ;d
potargał dłonią włosy, bo zawsze tak bezwiednie robił kiedy był zakłopotany.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:51

- no po prostu nie uprawiam seksu. znaczy każdy inny seks, znaczy na przykład oralny, ale nie uprawiam seksu, bo nigdy nie spotkałam osoby, z którą chcę uprawiać seks. więc niestety nie jestem puszczalska. i nie dałam nikomu. sorka. ale mogę ci zrobić loda - dodała na pocieszenie, wypuszczając dym z ust, a potem ubrała bieliznę z papierosem w kąciku ust.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:55

w ogóle jej nie rozumiał! chciał uprawiać seks z każdą kobieta o relatywnie ładnej twarzy i bez nadwagi, serio.
- kurwa, co za zycie - opadł na poduszeczki kanapy i sam zapalił papierosa szukając wzrokiem jakiejś popielniczki. myślał że tak tylko sobie gada że jej nie przeleci, nie sadził że w krytycznym momencie tak po prostu go odtrąci!
- muszę sobie walnąć - i tym sposobem doszlismy z powrotem do jego cpuństwa!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 20:17

- przepraszam, romeo - rzuciła przymilnie, bo mimo wszystko nie chciała, żeby mu było przez nią smutno. zaszła kanapę od tyłu i ułożyła dłonie na jego ramionach, zjechała nimi na jego klatę i przechyliła się przez oparcie, żeby pocałować go w kącik ust. - nie musisz sobie walnąć - powiedziała, tak jakby udawała, że czyta mu w myślach i wie lepiej od niego. - zostaniesz na noc czy coś?
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 20:27

- przestan, nie mam domu a teraz nawet nie chcesz sie kochać - miał na końcu jezyka 'pieprzyć' ale w ostatniej chwili sie powstrzymał. mógłby w sumie powiedzieć 'ruchać' albo 'jebać' ale to już w ogóle byłaby przesada! w związku z tym sięgnął znów do portfela, i oczywiście przy schylaniu jej ręce musiały się zsunąć i głucho klapnąć o oparcie kanapy.
wyjął swój ukochany woreczek ze swoją ukochaną resztką. nadal był skłonny sie podzielić!
-spróbuj chociaż trochę. obiecuję nie próbować sie do ciebie dobrać. - powiedział lojalnie, bo w sumie niby z niego cwaniak, ale jak obiecuje to dotrzymuje. zwykle.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 20:31

- ale... ale no... no dobra - powiedział, bo przekonał ją, że nie bedzie się dobierał. chociaż dobieranie sie było fajne i wszystko co z tym związane, minetki też były fajne, tylko po prostu nie chciała stracić. - jak to się robi? - roześmiała się troche nerwowo i zabrała ręce z oparcia kanapy, bo nie chciało jej się tak bezczynnie stać. usiadła sobie obok niego. nie wiedziała, co to znaczyło, że nie miał domu, zabrzmiało dziwnie i wolała nie drążyć.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 20:35

przysunał jakis stolik do kawy czy coś bliżej nich.
- szklany blat. idealnie. - chuj że na zdjęciu ten stół jest drewniany, potrzebny mi szklany blat!!! miał zamiar ja instruować krok po kroku. - potrzebujesz płaskiej powierzchni. dlatego w plenerze sypie sie na kartę. ale tu mamy szkło, czyli prawie jak lusterko, moja ulubiona rzecz do wciągania. w każdym razie wysypujesz ile ci potrzeba - wysypał w tym momencie wszystko - i musisz to trochę pomęczyc karta w razie grudek - i zaczął 'kroic' proszek kartą, tak jakby uzywał jakiegos tasaka. potem rodzielił proszek mniej więcej 2/3 do 1/3 i utworzył dwie kreski. - no to teraz już można wciągać. - zwinął banknocik - nie za grubo, nie za cienko - dodał - zatykasz jedną dziurkę i wciągasz do połowy. potem to samo z drugą. - no i zademonstrował jej. - niech ci nie przyjdzie do głowy smarkac nosa. nawet jak bedzie boleć!
ale ci napisałam instrukcję cpania, ładna?
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 20:41

przepiekna. chryste panie boje sie ciebie ; o
zabrzmiało mało skomplikowanie jak na jej umysł, ale trochę groźnie i przerażająco. serio. bała sie to zrobić, bo to było w końcu coś nowego, przekraczała granicę, bo obiecała sobie, że przecież igdy w życiu czegoś takiego nie zrobi. odgarnęła włosy za uszy i w ogóle na plecy, żeby jej w niczym nie przeszkadzały. posłała mu trochę niepewne spojrzenie, a potem wciągnęła i zemdlała.... no dobra, nie zemdlała. pewnie poczuła się jak po wciągnięciu, nie wiem jak to jest sorry!! ;x usiadła sobie wygodnie na kanapie.
- wow.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 20:48

bolał ja nosek.
- teraz czekamy pare minut aż wejdzie przez śluzówke do krwi - uśmiechnął się i poszedł do kuchni - przyniosę wody. na 100 procent będziesz musiała popic - bo będzie spływać!
podobno koks zwieksza libido. może sama się zacznie do niego dobierac czy coś? nie wiem, wymyslimy cośkolwiek.
w każdym razie wrócił do salonu i napotkał odette ze słodkim wyrazem wyluzowania na twarzy.
- fajnie, co? - i podał jej szklanke, bo był przekonany że ma okropny gorzki smak w gardle.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 20:55

- ee, no fajnie - odparła i super swobodnym, luzackim ruchem wzięła od niego szkalnkę, a potem popiła, bo pewnie jej przeszkadzał smak w gardle itd. - tobie też fajnie? - nie ma to jak inteligentny dialog. roześmiała się ze swoich kolan, bo wydawały jej sie takie chude, a potem uśmiechnęła się do niego wesoło i pociągnęła go za rekę na kanapę. osunęła się trochę w dół, sukienka podwinęła jej się prawie do majtek, ale nawet nie zauważyła.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 20:59

a on przypominam nadal był w samych bokserkach! i wyglądał przesłodko. w sensie nic nie sugeruje tylko mi sie przypomniało.
- popraw to! - zaśmiał się i zsunął jej sukienke na nogi. - masz jakieś? zajebiście byłoby sie teraz napić piwa! - powiedział i przez chwilę głupawo się rozglądał.
nie powinien się tak zachowywac po koksie, ale jebać to, może był doprawiany!!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 21:06

- jaki ty jesteś zajebiście grzeczny - zaśmiała się, kiedy poprawił jej sukienkę. wstała i zatoczyła się lekko. - piwo! robi się! - zamachała bioderkami jak zawodowa tancerka tego no tańca brzucha nie pamiętam jak sie to nazywa i trochę jej krzywo się patrzyło, znaczy świat się zajebiście kołysał, ja się nie znam! może powinnam sie nacpać na potrzeby gry czy co xd. w każdym razie zaraz wróciła z piwami dwoma. - otworzę ci - powiedziała i jedno piwo rzuciła na kanapę, a z drugim mu siadła okrakiem na kolanach i otworzyła. piana z piwa poleciała mu na tors, więc pochyliła się, rozlewając sobie na sukienkę to piwo przy okazji i zlizała mu pianę z klaty xd.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 21:09

HULA!
mehahahahaheehehe ale mi sie spodobało z tym piwem, gud ajdija!
nie mógł sie skupić bo spiod mikrej sukienki widział dokładnie kontur jej piersi, i znowu zapragnął ich dotykać, juz nawet wyciągał ręce, ale w ostatniej chwili, milimetry od jej cycków opuścił dłonie na jej nogi, i to nie jakos lubieżnie, po prostu tam je położył.
- obiecałem! - powiedział głośnio przemawiając sobie do rozumu. wział od niej piwo i napił sioe łyka zeby sie ostudzić.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 21:15

- no i gówno - odparła, bo naprawdę mało interesowało ja to, co mówił, interesowała ją jego klata i w ogóle takie tam rzeczy. nie stracił jej ze swoich kolan, więc mogła na niego spokojnie naprzeć biodrami, w zasadzie zrobiła to nieświadomie, bo po prostu chciała go objąć w szyi i tak wyszło, serio, więc objeła go, siadając na nim bardziej pewnie i musnęła jego zimne od piwa wargi swoimi. - smakuje mi to piwo - zachichotała wesoło, przesuwając ustami w dół na jego szyję, epwnie trochę go pośliniła, ale to nieuniknione itd.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 21:22

- przyznaj sie że to nie piwo tylko ja - zaśmiał sie cicho, bo obiecał, ale skoro on nie mógł dotykac jej to chociaż skupił sie na jej języku muskającym co chwile jego skórę. stanąął mu! w końcu tak fajnie napierała na niego biodrami! w końcu stwierdził że pierdoli te obietnicę, przynajmniej odrobinkę i objął ja dłońmi z tyłu, za posladki.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 21:27

- jednak piwo - drażniła się z nim. ocierała się o niego co chwilę, tak jakby go próbowała ujeżdżać, ale delikatnie i z wyczuciem, nie chciała mu nic zgnieść ani nic, a skoro już mu stanął to w ogóle. obcałowywała jeszcze moment obojczyki romea, ale potem odsuneła się troszkę, odsuwając sie w tył na jego kolanach i uśmiechneła sie do niego strasznie zadowolona z siebie, po czym spojrzała w dół, odchylając gumkę jego bokserek. - fajny - hehe, ciekawe, czy kiedykolwiek dziewczyna mu skomentowała penisa, że jest fajny!! xd
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 21:34

HAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHAAH
HAHAHAHAAH
HAHAHA
hihih.
rozbawiło mnie to. kurde, moje posty to coraz większy spam! musze uciąc te praktyki!
- eee, dzięki - wykrzywił nieco twarz w wyrazie zdumienia ale trwało to chwilkę, bo zaraz potem skupił sie na jej kształtnych pośladkach, które, tak się składało, trzymał w dłoniach. i które zaraz potem zaczął delikatnie acz raczej intensywnie masować.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 21:42

jak sobie jutro przypomni te głupotki, które wygadywała, to chyba będzie pragneła popełnić samobójstwo w krzakach w niemczech, serio. ale w sumie we francji nie wiem czy jest dozwolona eutanazja?
- nie dziękuj mi za to, czym cię obdarzyli - zachichotała i wsuneła rękę mu w bokserki, żeby wziąć peniska do rączki hehe. zawsze się smieje jak pisze seks, serio xd... w każdym razie zajęła się jego ustami, pobudzał ją tym masażem i była naprawdę, naprawdę podniecona, całując go bardzo, bardzo namiętnie i przy tym robiąc mu dobrze.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 21:50

tez nie wiem, ale zawsze może zrobić to na illegalu ;d
on w tym momencie już nie rejestrował czy ona do niego mówi czy nie, tylko przymknął oczy i skupiał sie na doznaniach jakie mu zapewniała. w pewnym momencie nawet przestał odpowiadac na pocałunki, bo nie oszukujmy sie ale
a. wcześniej to głównie ona miała zabawę
b. był na koksie i każda rzecz która sie działa wydawała mu się najlepszym pomysłem świata.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 22:00

- chcę uprawiać seks - mruknęła mu w ucho. faza była nieziemska, ale na pewno nie tak chciałaby stracić dziewcitwo. zawsze wyobrażala sobie to strasznie romantycznie w jakimś przewielkim łóżku w hiszpanii na wakacjach z przystojnym kochankiem, który darzył ją uczuciem większym niż łóżko nawet. ciągle pewnie mu waliła i trochę obawiała się, że zaraz, naturalną koleją rzeczy, spuści jej się na rękę, kanapę, dywan, cokolwiek, a poza tym, jak już tak pracowała ręką, strasznie nabrała ochoty. otarła się o niego biustem znów.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 22:05

chwycił jej ręke za nadgarstek i delikatnie wyciągnął z rejonów majtkowych.
nie trzeba było mu dwa razy powtarzać, jednak pamiętał jakie miała obiekcje jeszcze całkiem niedawno, z drugiej strony faktem było że miał ochotę ją ruchać, ot co.
- tak? - powiedział, a może wysapał, nie wiem do końca, w każdym razie w międzyczasie zmienił ich pozycję, tak, że teraz ona lezała na plecach na kanapie, a on się nad nia pochylał. idealna pozycja na pierwszy raz w razie co!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime30.06.10 22:14

jeszcze by się przydała poduszczka pod tyłek, tak? ale niestety nie pomyślała o tym. ona miała pełny luzik, normalnie, na trzeźwe myślenie, bałaby się i pewnie stękałaby coś w stylu bądź delikatny, ale teraz chciałaby, żeby ją po prostu zerżnął jak drzewo piłą mechaniczną. fajne porównanie!
- romeo - powiedz mi romeo powiedz uczciwie czy ty naprawde kochasz? <3 ale byłaby jazda jakby to zacytowała, ale w tym momencie jednak nic takiego w głowie jej nie siedziało prócz pragnienia zaspokojenia, które paliło ją jak ogień palił edwarda w gardle, kkiedy chciał sie napić krwi belli. leżała spokojnie i patrzyła mu się w oczy, rozsuwając przy tym nogi szeroko.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

odette - Page 2 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 18Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-