Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18
AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

Liczba postów : 428

odette - Page 18 _
PisanieTemat: odette   odette - Page 18 Icon_minitime29.06.10 15:28

First topic message reminder :

odette - Page 18 Gallery_fileodette - Page 18 Gallery_fileodette - Page 18 Gallery_fileodette - Page 18 Gallery_file
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 18 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 18 Icon_minitime20.08.10 22:45

a jej się zrobiło miło i uśmiechneła się aż, myślac, że romeo jest cholernie słodki i że naprawdę nie mogła wybrać lpszego faceta na swojego partnera seksualnego, bo na partnera życiowego to by mogła wziąć jednak jakiegoś nie-ćpuna, ale o tym teraz nie myślała. raczej właśnie delikatnie dotykała jego jąder, już nabrała wyczucia w tych kwestiach i tak dalej, a potem już w ogóle sie zapędziła, bo nagle osunęła się w dół na kolana i no własnie, zrobiła mu loda takiego całkiem wyjebistego...
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

Liczba postów : 419

odette - Page 18 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 18 Icon_minitime20.08.10 22:53

odleciał prawda, tuż przed wytryskiem ją zatrzymał, bo chciał poruchac pod tym prysznicem!!! więc pomógł jej wrócić do pozycji stojacej i szepnął jej do ucha - tęskniłem....- a potem on jej zrobił palcóweczkę z kolei!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 18 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 18 Icon_minitime20.08.10 22:59

- o kurrrrwa - westchneła aż, niezupełnie panując już nad sobą i naprawdę już chciał, żeby był w niej, praktycznie się do niego przykleiła tam, napierając na niego całym caiłem. - też... ja też, skarbie - praktycznie jękneła, kiedy to powiedziała, ocierając się biodrami mocno o jego biodra. - już chcę - dodała i już nie wiedziała, co ma zrobić z dłońmi, gdzie je podziać i co ze sobą zrobić, bo prawie szczytowała już teraz.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 18 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 18 Icon_minitime20.08.10 23:01

jakaś wyposczona musiała bycv po prostu! alez go podniecała sama mysl, a co dopiero widok i słuchanie jej w taki stanie. czuł sie chyba dumny z tego że to JEGO ona tak mocno chce, to znazy czułby sie jakby był w stanie mysleć. a nie do końca był, cnie. więc umiescił ją na wysokości swoich bioder, i oczywiscie oparł ja plecami do sciany. i posuwał, odlatujac w inne swiaty...
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 18 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 18 Icon_minitime20.08.10 23:07

no, ona praktycznie jęczała mu do ucha i to całkiem głośno, a co najważniejsze jego imię wplatała w te jęki, nie jakiegoś innego kolesia, na przykła dnie było och messi czy coś xd. obejmowała go mocno i naprawdę było jej bardzo dobrze, naprawdę naprawdę, orgazm potężny. ostatnim razem chyba też miała duży, była serio zadowolona z tego wszystkiego.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 18 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 18 Icon_minitime20.08.10 23:21

on w sumie doszedł bardzo szybko, jak na siebie szczególnie. możemy mu teraz wlepic jakis problem z potencja albo wytryskami, nie wiem, jak chesz xd
- kurwa, odette - westchnał jej du ucha kiedy juz mu zeszła z bioder. sam sobie się dziwił po co ja kiedykolwiek zdradził z evie. miała fajne cycki, ale nie umiała sie ruchać jak odette......
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 18 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 18 Icon_minitime20.08.10 23:42

no spoczi xd
- oj, no właśnie wiem - roześmiała się taka zdyszana i oparła się trochę o niego, a trochę o ścianę tak z policzkiem na ramieniu romea, po czym przymknęła powieki. - boże, ale mi jest z tobą zajebiście. chyba nie wiesz jak bardzo. jezu. za każdym razem myślę, że lepiej być nie może, a się okazuje, że jednak tak. uch - aż odgarneła włosy z twarzy i pocałowała go przemiło w policzek, a potem w usta. - teraz idę zrobić jedzenie dla mojego faceta - poklepała go po chudym brzuszku, pocałowała jeszcze super namiętnie i poszła zrobić mnóstwo kanapek do kuchni
Powrót do góry Go down
Sponsored content

odette - Page 18 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 18 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 18 z 18Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-