Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

Liczba postów : 428

odette - Page 10 _
PisanieTemat: odette   odette - Page 10 Icon_minitime29.06.10 15:28

First topic message reminder :

odette - Page 10 Gallery_fileodette - Page 10 Gallery_fileodette - Page 10 Gallery_fileodette - Page 10 Gallery_file
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 2:08

zasnęła z wyczerpania zyciem.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 23:32

o9k, więc przyszli i teraz odette zamknęła drzwi na zamek, zeby nikt im się nie wkradł. zdjeła jakieś ładne sandałki ze stóp, wrzuciła do szafki na buty, potem rozpieła zamek bluzy, w której była i rzuciła ją gdzieś niedbale na kanapę, zostając w fioletowym tiszercie z krótkim rekawkiem z małym dekoltem w serek.
- tak na przyszłosć, romeo, jak będę ci kazała kiedykolwiek wypierdalać, masz tego nie brać dosłownie...
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

Liczba postów : 419

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 23:34

- yhym - mruknął z uśmieszkiem, zdążył po drodze napisać temu kumplowi że jednak śpi u niej i diabiołka z gadu mu wysłał. i jak już sie namruczał, to i tak mruczał dalej i podszedł do niej, zeby chwycic ją za biodra i delikatnie ucałować.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 23:40

sorry ze tak dlugo ale stresuje sie jak mama chodzi po odmu i zabiera mi wene, stawiajac gniewne kroki zblizajace sie wciaz i oddalajce od drzwi mojego pokoju xd
chciała coś jeszcze dodać, najlepiej zabaawnego, ale nie do końca potrafiła, po czym rozpieła jego bluzę, chwyciła za jej poły i pociągneła do za nie do siebie, opierając się plecami o jakąś ścianę, któa akurat miała okazję się napatoczyć. potem wsunęła ręce pod jego koszulkę, ale koniec końców zabrała się za konkrety, rozpinąc pasek spodni romea. może nosił pasek, skórzany... i będzie ją nim pejczował heh.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 23:44

o kurwa, magdziu, masz jakies fetysze? nic dziwnego ze cię mama stresuje ;d;d
a on, mała ciota chyba w tym momencie, powstrzmał ja i nie dał jej ściągnać spodni sobie! tylko znów złapał ją za biodra i najpierw, pochylając sie nad nią słodko, pocałował ją w usta, długo i żarłocznie w sumie. wyglądało to pewnie jak pocałunek marynarza i żony po roku niewidzenia się.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 23:47

hoho, zobrazowała mi to, ale odette trochę się uspokoiła póki co, kiedy tak robił i już tylko się rozmiękczyła, nawet jeśli oczekiwała namiętnego, gwałtownego seksu na ścianie typu szybki numerek, potem wspólnego prysznica i takich tam hec. jednakże oczywiście na sercu lezały jej jego pragnienia, więc odwzajemniła pocałunek z równym zaangażowaniem, mam nadzieję, że nie wyglądało to tak, jakby pożerali sobie twarze ;d.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 23:49

chyba tak właśnie wyglądało, ale to akurat miał głęboko gdzieś.
- odette, gdzie masz gumki? - rozpierdolił nastrój, ale właśnie to powiedział kiedy się od niej oderwał. - nie spimy ze sobą więcej bez gumki. - a pamiętał że kupowali poprzedniego dnia, tylko zapomniał gdzie były!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 23:53

- myślę - powiedziała, bo probowała rozkminiac, gdzie je dała, w międzyczasie gładząc go lekko dłonią po policzku i patrzyła się na jego usta, od których nie mogła oderwać wzroku i przesuwała palcem po jego dolnej wardze. - czekaj! - wymknęła mu się z ramion i poleciała wreszcie do sypialni, otworzyła szufladkę przy łóżku i miała gumki. wróciła do niego z jedną i praktycznie nia rzuciła w romea, a potem na niego skoczyła xd.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime07.07.10 23:56

super, hahaha, jak jakas małpa xddddd
przytrzymał ja za nogi na wysokości swoich bioder kiedy już ogarnął gumkę i schował do kieszeni spodni, potem przeniósł ją na stół jadalny. HAHAHAHA!!! i jak juz na nim siedziała, to zdjął jej koszulkę. i całował po piersiach.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:01

nie miała stanika, bo wszystkie byly w praniu. taka prawda. suszyły się na sznureczku pod sufitem w łazience, to takie klimatyczne. wzdychała trochę przy tym całowaniu jej piersi, bo dzisiaj były one przewrażliwoone z powodu takiego, że miała dostac niedługo okresu, a właściwie może jutro i ot były tego oznaki, ale nie zwracała na nie uwagi, bo nei chciała robić sobie nadziei.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:06

wczesniej sobie pomyslał ze to aż dziwne że onma tak cholernie się boi ciązy a i tak chce uprawiac seks, bo większość dziewczyn w chuj by sie stresowała.
cieszył się że miała dośc wysoki ten stół, bo blat był akurat nieco ponizej jego bioderek..... w każdym razie teraz całował jej brzuch i po drodze zdążył sam się pozbyć swojej górnej częsci garderoby.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:10

- czekaj - mrukneła i wzieła i tak chamsko strąciła ze stołu wszystko, co na nim było wcześniej na podłodze jednym machnięciem ręki, narobiła troche hałasu i burdelu przy tym, ale mało ją to obchodziło. ułożyła się wygodnie na tym blacie i pociągneła romea do siebie, żeby zachichotać mu głupio w ucho. - czuję sie jak potrawa, a ty? xddd - no jakby była nacpana jakaś czy co xd. w każdym razie dobraa się do jego paska znów! i go rozpieła.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:14

roześmiał się, ale wcale nie był przez to mniej podniecony czy na nią napalony.
- ja nie. to ja cię zjem, przecież - powiedział zadowolony z siebie i tym razem dał jej rozpiąć te portki. i jej jakies spodnie czy cokolwiek miała na sobie jeszcze też zdjął, została w majeczqach samiutenkich.
- pieknie wyglądasz. apetycznie... - dodał po chwili.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:17

- jasne. może przy zgaszonym świetle - mrukneła pod nosem i uniosła biodra do góry, zsuwając z nich swoje spodnie razem z majtkami. strasznie była na niego napalona, a poza tym seks pomagał odizolować się jej od całego świata, stresu i zamykała się razem z romeem wich prywatnej przestrzeni. - potrawa zje jedzącego chyba - stwierdziła i złapała go na moment za pośladki, a potem zsunęła z nich jego mateczqi.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:22

- y-ym, przy zapalonym! - powiedział zdecydowanie. a potem, jakos tak wyszło że nie mógł sie tak z tym godzinami bawic, po prostu założył gumkę i w nia wszedł. nieco bez ostrzezenia, ale to było dla niego tylko bardziej ekscytujące! i cieszył się że swiatło zostało zapalone, mógł ją obserować, widzieć dokładnie każda zmarszczę pojawiająca się na jej slicznej buzi i takie tam.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:26

chyba jak dtoąd zawsze kochali się przy zgaszonym, teraz było zapalone i to już było coś innego, zwłaszcza na stole, kiedy nie mogła się nawet głupią kołdrą zakryć! palce obu rak zacisneła na brzegach stołu odruchowo, kiedy w nią tak wszedł i jękneła cicho, bo pewnie zrobił to ruchem zdecydowanym i takim, jak oczekiwała.
- wo...ole zga-szone - wymamrotała pod nosem.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:28

- nie wstydź się - powiedział pomiedzy oddechami - patrzeć na ciebie to widzieć perfekcję - dodał jeszcze, po czym, trzymając ja za biodra żeby mu sie nie przesuwała za bardzo poruszał się już tradycyjnym w naszym wykonaniu alejandro xd
i było mu zajebiście, bo lubił też troche takie ekscesy dziwne...
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:32

- masz coś z oczami nie tak - zdolała powiedzieć, bo właśnie zajeła się dochodzeniem i teraz jakoś tak otoczyyła jego biodra nogami jak za pierwszym razem i jęknęła cicho, wyginając się w uroczy łuk i ogólnie trochę się pod nim wiła w tej swojej ekstazie, posapując i takie tam.i przestała się wstydzić, pewnie stąd ten orgazmik.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:36

a on ją jeszcze chwile posuwał, i nie ukrywał na pewno faktu bo niby jak miałby to zrobić, ze szybciej dochodził jesli dziewczyna doszła pierwsza i czuł te wszystkie spazmy i słyszał wszystkie ochy i achy. i w końcu on też doszedł, i poczuł w tym momencie taka ulge, jakby razem ze spermą całe napięcie i nerwowosc wyszły z niego przez penisa xd
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:48

ok, więc super, pewnie skończyi się seksić wreszcie i ona się czuła przez to zajebiście, także po chwili usiadła sobie na stole i zamachała nogami nad podłogą. podrapała sie po ramieniu.
- uwielbiam cię, okay? - uśmiechneła się lekko do romea, zeskoczyła ze stołu i roześmiała się. - ale pewnie juz wiesz.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:52

- wiem - zaśmiał się. poszedł do kuchni wywalic gumkę, mehehehe, i wrócił do niej, potem wziął ją znowu jak misia koale żeby zanieść ją do łózka. - nie wazysz chyba tyle co cięzarna kobieta, na pewno nic nie ma w tym brzuchu - chciał jej dodac otuchy, bo podejrzewał że nie bedzie jej to dawało spokoju, i w rezultacie nie zaśnie.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:55

- musiałeś mi o tym duperelu przypominać? - zapytała, bo akurat kompletnie wyleciały jej prbolemy z głowy, a teraz powrócił najnowszy stres. - mówisz tak, jakbyś bardziej myślał o tym ode mnie. ja narazie nie będę dmuchać na zimne i chuj, nie chcę myśleć - oznajmia i schowała sie pod kołdrą z ulga, bo była skrępowana swą nagością w świetle.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 0:58

- jezus, przepraszam - powiedział tylko, zgasił światło w sypialni i wskoczył do łózka obok niej. pewnie założywszy bokserki zeby nie miała pały na plecach, ale może i nago....?
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime08.07.10 1:03

tak czy siak, przytuliła sie do niego i zasneła natychmiast. serio. tak jej było dobrze.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime09.07.10 21:13

- nie - powiedziała, bo uznałam, że kontynuują rozmowę. - zrobię nalesniki. i kupiłam ciasto, znaczy tak na cztery kawałki starczy, jak chcesz, to możesz sobie pokroić i zjeść trzy, a jeden mi zostawić - bo ona znała męską potrzebę cukru, ciasta i te sprawy, wiedziała, że faceci jedzą dużo i czasem sie zapędzają nawet ;d. ale nie wpierdalają całymi dniami jak ja na przykład. - a ja idę pod prysznic, okay? - uśmiechneła sie jak już weszli i zdjęła butki, a potem zdjeła z siebie z pewnym obrzydzeniem swój mokry tiszert i cisnęła go na podłogę. leniem była pod względem porzadków czasem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

odette - Page 10 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 10 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 10 z 18Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-