Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

Liczba postów : 428

odette - Page 14 _
PisanieTemat: odette   odette - Page 14 Icon_minitime29.06.10 15:28

First topic message reminder :

odette - Page 14 Gallery_fileodette - Page 14 Gallery_fileodette - Page 14 Gallery_fileodette - Page 14 Gallery_file
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:05

bo są mądre. uśmiechała się ciągle jak głupka, zaprowadziła go do łóżka i siebie też i usiadła sobie na materacu po turecku, przykrywając nogi prześcieradłem. pewnie zgasili światło, więc było ciemno.
- kiedyś mi się to uda - po omacku znalazła jego rękę i go za nią chwyciła, bo trzymanie się za ręce to była jednak miła rzecz. - masz jakieś plany na jutro? będziesz jeszcze jak się obudzę?
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

Liczba postów : 419

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:09

- a chcesz żebym był - prawda, często go nie było jak się budziła, chociaż teraz raczej chciał zostać, bo wiadomo, pranie, ten teges... ale uznał że zawsze można się z odette troszkę poprzekomarzać i tak zrobił i tym razem. to znaczy ją podpuścił. i gładził słodko jej rękę swoimi palcami.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:12

- nie. nie chcę - odpowiedziała, bo ona też go chciała podpuścić. - tak własciwie, najlepiej, żebyś poszedł sobie już teraz - dodała jeszcze i roześmiała się tak nosowo, po czym ułożyła się wygodnie na poduszce obok romełcia i wtuliła się w jego bok, obejmując go w pasie. - zajmujesz zbyt dużo miejsca w łóżku. jesteś taki gruby. więc będziesz jutro, tak, romeo?
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:18

- skoro tak baaaardzo tego chcesz, to od biedy mogę byc. ale pranie w zamian! - chciał sobie zapewnić czyste gacie xd bo mimo że kręciło go czasami wiele obrzydliwych rzeczy to na pewno nie lubił nosić dwa dni z rzędu tej samej pary majtek. - a tak poza tym, to nie ja jestem gruby tylko ty. ot co.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:22

- jesteś okropny, o-k-r-o-p-n-y - przeliterowała, żeby lepiej do niego dotarło i chodziła ludzikiem z palców po jego brzuszku. kontury miesni pewnie powoli na nim zanikały, ale wciąż było co macać, jej ludzik miał niezłą wędrówkę. - jestem gruba? taaa. ty jesteś za to wielkim, ogromnym sumo. sumo! - powtórzyła i roześmiała się, a potem wturlała na niego i się na nim położyła, bo była takim fajnym dzieckiem, któremu brakowało ogłady.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:32

- sumo? ja ci pokaze suko! - i uchwycił ją za ramionka, powalił na łóżko i usiadł na niej okrakiem. a potem pobił sie pieściami po klatce piersiowej wydając jakieś dziwne odgłosy. a potem zaczał się śmiać sam z własnej głupoty - boże, jest druga w nocy a my odpierdalamy takie rzeczy - i dalej chichotał niczym hiena xd
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:38

roześmiała się i miała mały problem z tym, żeby się przestać śmiać, serio, ale naprawdę go w cholerę uwielbiała w tym momencie. aż jej włosy powlatywały do ust, ale je z nich wyjęła całe szczęście.
- to i tak nie jest najgorsze! najgorsze jest to, że wielki sumo właśnie na mnie usiadł. serio. pomyśl tylko, jakbyś się czuł, gdyby tak kiedyś usiadł na tobie - powiedziała wreszcie strasznie poważnym tonem głosu, jakby karciła przedszkolaka.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:40

- ja, to bym juz dawno się zadusił! - powiedział i położył ręce na jej gardle a potem zaczął ja dusić, az przestała oddychac. i tak umarła odette.
ok, nie napisałam tego. ale rozbawiło mnie to i neie mogę wymyśl;ic nic innego. no może zaczał ją łaskotać xd
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:43

jezu xdddddddddddddddd
roześmiała się głośno, pobudziła całe osiedle i sąsiadów wokół nawet, ale się tym nie martwiła.
- chryste panie przestań! - krzyknęła aż, bo miała ostre problemy z jego łaskotkami, była totalnie bezbronna w tejże radosnej chwili dla romea. sapnęła aż. - złaź, romeo, złaź, bo ci nie będę prała niczego prócz... e... sprania ci tyłka! połamałeś mi kręgosłup!!!!!!!
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:51

- jasne - zasmiał się, i z niej zlazł. - mała, głupia - ucałował ją w czoło. - ciesze się że jesteś... - tym razem szczerze całkiem jej to powiedział. bo kiedys wciskał jej takie kity, żeby tylko go przenocowała kolejny dzien. teraz już wiedział że bedzie mógł spać tak czy siak, a i tak jej to powiedział <3
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:54

ach, zrobiło jej się cieplutko na sercu i uśmiechneła się sama do siebie, a potem uspokoiła się trochę i położyła głowę na jego ramieniu miło, jedną dłoń układając gdzieś na jego szyi, którą uwielbiała, bo miał taką fajną szyję przecież. i wszystko miał fajne.
- też się cieszę... to znaczy, nie z tego, że ja jestem, tylko, że ty jesteś - mruknęła mu dosyć sennie w uszko.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 2:59

- i niech tak zostanie - też był juz nieco senny, ale odmiennie od wiekszości facetów lubił gadać w łóżku, przed, po czy w ogóle bez seksu. kiedy zależało mu na kims potrafił zrobić wszystko dla tej osoby.dlatego teraz kiedy juz mu zalezy trzeba wywlec jej łańcuszek i pierscionek xd - och odette, z toba mógłbym nawet mieć to dziecko nieszczesne, wiesz|? gdyby coś sie stało jednak przez nas...
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 3:02

- och jejku - powiedziała tylko, rozanielona tym,, co powiedział i rozpłyneła się. pocałowała go za uszkiem, a potem w uszko i pogładziła go kciukiem po policzku. - boże, wiec jesteś najodpowiedniejszym facetem na świecie do powierzania mojego dziewictwa - oznajmiła. - chryste, naprawdę, nie wiesz, jak w tym momencie cie uuuwielbiaaaam.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 3:07

- tylko w tym momencie? - zapytał unosząc brew i jednoczesnie kładąc swoją dłoń na jej dłoni znajdującej się na jego policzku xd - to kiepsko - usmieszek typowy dla niego pojawił się na jego twarzy. - widzisz, a tak się denerwowałaś wtedy... - powiedział i ucałował ją słodko w dłoń.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 3:08

- bo bolało, kretynie. a poza trym skąd miałam wiedzieć, że nie wiem, nie wykorzystujesz mnie i w ogóle... jezu. ale to był stres mojego zycia. teraz zero stresu powaznie. uwielbiam cię - powtórzyła i z tymi słodkimi słowami zasneła mu na ramienieu! pewnie odpadnie mu od cieżaru jej głowy.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime11.07.10 3:10

e tam, jeszcze troche byl silny. dobranockiii
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 0:54

no to przyleźli do domu i pewnie romełko naniósł kupe piachu, jak zawsze. - znowu bedziesz musiała przeze mnie sprzątać...
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 0:57

- nie no, sam możesz też - roześmiała się i zdjeła swoje sandały z nóg, torbę rzuciła na ziemię i pozasłaniała okna, bo to fajne, otworzyła drzwi na balkon, żeby jakieś powietrze wleciało. - masz tam swoje ciuchy. byłabym dobrą żoną, no nie? - puściła mu oko. - chcesz piwa?
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 1:03

- boże, dokonałą. - powiedział z zachwytem. w sumie miał w dupie piłke nozną i dlatego nie oglądał finału, ale za to zimnie piwo przyjmie zawsze i wszedzie. - nie, ja po prostu musze popracować nad iloscia piachu w ciele. zawartośc procentowa musi trochę spaść żebys nie musiała sprzatać, prawda. i tak, poproszę pifffffffko.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 1:07

- no właśnie. ja nigdy nie rozumiem, czemu tak jesz ten piasek - rzuciła w ramach żartu następnego, aleź jej się zebrało, a potem wzieła z lodówki dwa piwa i nawet lalała je do szklanek, kulturka. przyniosła je do salonu i ustawiła na ławie, a potem położyła się na podłodze. - wow, nie wiedziałam, ze mam taką zimną podłogę!
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 1:15

on kulturnie usiadł na kanapie, ale za to wyciągnał nogi do przodu i uwalił je na ławie biorąc do reki piwo. czuł się jak u siebie!!
- a co, tak ci gorąco|? to może ja wyjdę? - puscił jej oczko i napił się piwa. - delicje.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 1:18

- no i widzisz - roześmiała się. - idę pod prysznic - dodała i umkneła mu przed jakimikolwiek porpozycjami wspólnego prysznica, bo uznała, że dzisiaj seksu nie bedzie, bo jej się nie chce. tak po prostu! fajnie ma ta dziewczyna. wróciła do niego w ładnej bieliźnie i rozpiętym, jedwabnym, różowym szlafroczku i wypiła swoje piwo, siadając sobie w fotelu gdzieś. - już mi chłodniej, a nie wyszedłeś. cóż...
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 1:27

- już nie kręć, nie kręć, obdywoje wiemy ze to ja! - zasmiał sie - idę sie też umyc, o pani - złozył jej przesadzony ukłon i tym razem on sie wykąpał. i wrócił do swojego piffffffka bokserkach, całkiem kusząco wygladając, ale jednak no cóż, zdecydowała tak i ten teges, pewnie na niego nie poleci. - ładnie wyglądasz - dodał jeszcze po powrocie. - teraz to mnie sie robi cieplej...
Basketball
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 1:32

- wypij drugie piwko. ochłoniesz - mrugnęła do niego niby porozumiewawczo, ale była cholernie wredna, bo jeszcze wyciągnęła swoje długie, ładne nóżki przed sobą i szlafrok jej się zsunał z jednego ramienia i nawet nie raczyła tego poprawiać. haha. - ty też ładnie wyglądasz... jak królowa śniegu... - zachichotała jak głupek pod nosem. - czemu my tutaj siedzimy, zamiast spać? znaczy nie tutaj, tylko w łożuuuu.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime12.07.10 1:36

- bo dałaś mi piwo, a piwo to świętość - powiedział i dopił swoje. - teraz już możemy się połozyc spac bez stresu że popełnilismy grzech niewybaczalny - znowu dał jej buziaczka w dłoń, bo kochał jej dłonie i takie tam akcje, prawda.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

odette - Page 14 _
PisanieTemat: Re: odette   odette - Page 14 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

odette

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 14 z 18Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-