Autor | Wiadomość |
---|
odette wytrzyj nos
Liczba postów : 428 Reputation : 2 Join date : 28/06/2010 Age : 31
| Temat: Re: odette 03.07.10 0:45 | |
| xdd roześmiała sie głośno i przeturała się po podłodze, bo chciała być na maksa brudna. potem jakos nie wiedziała co ją podkusiło, lecz zauważyła skrawek jego recznika, zwisający z łóżka i za ten skrawek szarpneła, pozbawiając romeo ręcznika. - to będzie moja kołdra! - zachichotała i usiłowała nakryć się ręcznikiem, zamiast np. wskakiwać na romeo, ale chciała wszystkim pokazać, że jest fajniejsza niż jego penis. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
Liczba postów : 419 Reputation : 4 Join date : 29/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: odette 03.07.10 0:52 | |
| szkoda tylko że byli sami ;d - BOZE - zaśmiał sie, ale nie miał problemów z nagościa, to raczej dziewczyny miewały jakieś takie opry i kazały mu ię ubierać po seksie, takie opcje teges śmeges wiesz co jest pięć. - zatęskniłas za widokiem mnie nago, co? - zaśmiał się znowu. - no problem, wystarczyło powiedzieć! |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 03.07.10 0:55 | |
| - nie, własciwie najbardziej tęsknię w tym momencie za moją klasą z podstawówki - przewróciła oczami, a potem wstała i odrzuciła ręcznik w tył. - ty nie zatęskniłeś za moim widokiem nago, ale spoko - wzruszyła ramionami, tak ttylko o go sobie prowokując. przysiadła przy nim na łóżku i chodziła ludziekiem z palcow po swoim kolanku. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 03.07.10 23:37 | |
| - widziałem dzisiaj rano twoje cycki, nie umiesz normalnie spać i zawsze podwija ci się koszulka - zasmiał się robiąc mine zadowolonego z otrzymania lizaka pięciolatka. - ale tak, i tak tęskniłem. lubię twoją nagość. - często mówił ludziom co lubi, albo co w nich widzi fajnego, albo kompilacja - co lubi w nich. - na przykład teraz, mimo tego obrzydliwego szlafroka i tak ładnie wyglądasz. bo pod spodem masz tylko majtki. bo nagośc dodaje ci uroku. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 03.07.10 23:42 | |
| - romeo - rzuciła w jego stronę z ognikami w oczach. odwrócila głowę tak, by mu patrzeć prosto w oczy. - wiec seks powinien być fajny? znaczy, bo ja już sama nie wiem - pokręciła głową. wzięło ją na szczerosć, suczka jedna hehe. westchnęła ciężko, odgarnęła włosy w tył i położyła się na łóżku, ale nadal siedziała tak leząc wiesz znogami upuszczonymi na podłogę, więc praktycznie położyła głowę gdzieś na jego brzuszku. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 03.07.10 23:46 | |
| - seks jest fajny, odette - a po chwili dodał - tylko dziewczyny zawsze mają jakieś jazdy. chyba inaczej to pojmujecie, więc sie nie martw. - westchnął. - jeszcze sie przyzwyczaisz, to znaczy moze przekonasz się byłoby lepszym słowem. ale właśnie tak. może potrzebujesz czasu? |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 03.07.10 23:50 | |
| - wiesz, ja chcaiałam zawsze to zrobić z kimś, kogo kocham, ale, bez urazy, nie jesteś tym kimś. plany mi się pospuły - oznajmiła, wpatrując się w sufit mniej więcej tak, jakby oczekiwała od niego jakiejś konrketnej odpowiedzi. potem podniosła głowę z brzucha romeo i w zasadzie to przekręciła się z pozycją o dziewięćdzesiąt stopni, więc mogła sie położyć obok niego na boku, przodem do niego. wpatrywała sie w jego profil. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 03.07.10 23:53 | |
| - teoretycznie taki seks się różni, ale jeśli chcesz wiedzieć czym, to nie pytaj mnie. nigdy nie byłem zbyt dobry w kochaniu. a może w utrzymywaniu rzeczy które kocham przy sobie. - westchnał, bo tego co mówił w tej własnie chwili, ułamek sekundy temu dopiero sam się dowiedział. i ta świadomośc go uderzyła z całkiem niezła moca, powiedzmy motorówki na jeziorku. nigdy nie spał z dziewczyna która kochał. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 03.07.10 23:57 | |
| - no, ja się zastanawiam jak to jest mieć orgazm z kimś, kogo się kocha. pewnie fajnie. narazie takowego nie miałam. znaczy, wiesz, przeżyłam dużo orgazmów, nie tracąc dziewicta, a teraz ono nalezy do ciebie i tak dziwnie mi z tym, romeo, zwlaszcza, że cholernie mnie kręcisz, z tym tez mam pewien problem - wyznała mu i naciągneła na siebie kołderkę, a potem przysunęła się bliżej i wtuliła twarz w zaglębienie między syzją a obojczykiem romea, przytulajac sie generalnie. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:04 | |
| uśmiechnął się do sufitu a potem przekręcił głowę,e, tak żeby móc na nią patrzeć. - pierwszy krok to kogoś pokochać, co? - siegnał dlonią do jej szyi i gładził łuk który powstał od ucha do ramienia dzięki temu że wpasowała się w niego głową. - i ty też mnie krecisz, odette. tak w ramach formalności. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:07 | |
| - zdązyłam zauważyć. chodź tutaj - wymamrotał i nie wiedziała sama, jak to się stało, ale pocałowała go w usta, a potem trochę wlazła na romeo, ale naprawdę tylko trochę, chociaż po chwili położyła się na nim z nogami po obu stronach jego bioder, więc leżała na nim orakiem i go całowała ze szlafrokiem raczej rozpiętym, bo sie rozwiązał jak na niego wchodziła. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:14 | |
| ściągnął z niej ten szlafrok, po prostu zsuwając go z jej ramion i pozwalając mu łagodnie opaść w dół. kiedy na chwilę się wyprostowała, zapewne w celu odgarnięcia włosów z twarzy nawet nie próbował udawać że nie powydziwia jej ciała. tej nagości która tak uwielbiał. położył dłonie na jej policzkach i znów zmusił ją żeby sie nad nim pochyliła, a kiedy już ją całował, dłonie przesunął na boki jej ciała. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:16 | |
| - jak nie będziesz dziś delikatny, jutro dostaniesz po dupie - powiedziała, ale raczej wyszeptała w trakcie nachylania się nad nim, bo trochę sie bała, że będzie tak okropnie jak ostatnio i ledwo hamowała przeczucie, że powinna z niego zejsć czy cokowliek, no bo to było takie jakby wbrew niej, ale jednocześnie była ciekawa, jak to jest uprawiać dobry seks. miała nadzieję, że ten taki będzie. stoczyła się z niego na materac i lezała na wznak, czekając, aż romeo przejmie inicjatywę, bo ona po prostu nie chciała. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:27 | |
| przejał więc inicjatywę a zaczał od zupełnie niewinnego całusa w brzuch. zwykłego całusa. ale potem wsunął się pomiędzy jej nogami, tak ze teraz opierając sie na łokciach był nad nią. pocałował ja w usta, będąc własnie bardzo delikatny, może nawet powolny. ale prosiła o delikatnosc, wiec to własnie chciał jej dac. on jej delikatność, ona mu złoto do opierdolenia w lombardzie! |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:30 | |
| myslałam, że napiszesz, ze ona mu cipke na własność, bo jakby nie patrzeć, jej cipka teraz stanowiła jego prywatną jaskinię, nie odwiedzaną przez nikogo innego prócz romea i pwoinien był być z tego bardzo, bardzo zadowolony. odwzajemniła pocałunek, przymykając oczy i wtuliła się przy tym w niego. byli zupełnie nadzy, jedynie ona miała na sobie pewnie jakieś cienkie, jedwabne figi i nigdzie jej się nie śpieszyło, szczerze móiąc. zajebiście było na niego tak napierać piersiami i ogólnie fajknie. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:34 | |
| wziął w dłonie jej piersi i tak samo delikatnie jak wszystko co teraz robił, masował je zbliżając sie powoli do sutków. A potem jej je nawet possał. uwielbiał cycki : ))) robił jej wiele rzeczy; piescił jej piersi, brzuch, dotykał jej dłonmi, ustami, językiem, chcial ja przygotować na to, co miał nadzieję sie stanie. żeby tym razem jej sie podobało i zeby przypadkiem jej nie bolało. nie chciał sprawiać jej bólu. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:39 | |
| dobrze, że nie zjadł jej cycek, bo byłoby ich trochę żal wszystkim po kolei albo i nie, ale mi na pewno i odette też. oddech, nie powiem, przyśpieszył jej, tak samo jak i krążenie krwi w zyłach stało się o wiele, wiele bardziej intenswyniejse niż w normalnych sytuacjach. zamknęła oczy i w sumie miała powieki przymnięte już jakieś siedem i pół minuty, bo się tak wczuła. trochę sobie odbijała, bo w ogóle nie starała się go jakoś szczególnie rozochocić; dziś koncentrowała się na własne osobie i t yle. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:42 | |
| on siebie sam rozochacał, a i jeszcze jej jedwabne majteczki tez go rozochacały bo zajebiście w nich wyglądała. az w koncu jej je zdjął, bo jeszcze lepiej wyglądała bez nich tak uważał. i na razie bawił sie z nią palcami, pewnie za chwilę przejdzie do orala. chcial żeby ona chciała żeby w nia wszedł a nie żeby musiał to np zgadywać. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:44 | |
| jęknęła strasznie cichuko, przy tym wpatrywała mu się prosto w oczy dosyć nietrzeźwym spojrzeniem, choć absolutnie niczego nie piła. jęknęła ponownie, znowu tak samo cicho, jej oddech stał sie cięzki i tak dalej. uwielbiała pieszczoty i to dobrej jakości, bo przez ostatni rok się na nich właśnie utrzymywała i lubiła, jak mężczyźni sie nią zajmowali. wyciągneła szyję i pocalowała go namiętnie. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:53 | |
| w zyciu bym tak długo nie wytrzymała, zakładając oczywiście że miała to regularnie... poczuł się trochę potraktowany nie fair, bo on musiał byc delikatny a ona bezkarnie była sobie namiętna i zapewne zadowolona z siebie w tej namiętności! dlatego tez przerwał ten pocałunek zanim zdązył sie skończyć w sposób naturalny i dawał jej teraz całuski na linii zuchwy, oddalając sie od ust. chciał już w nia wejść! ale musiał czekac czekac czekać. chciał po prostu mieć pewność że jest akceptowany. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 0:59 | |
| mrukneła coś bardzoe niezrozumiałego i jej ręce z pleców romeo zjechały na jego brzuch, a potem przesunęły sie wręcz odruchowo w dół, jakby myśląc własnym mózgiem, na jego krocze, wiec jej ręka znalazła się gdzieś na jego penisie i nawet mu nie do końca obciągała, tylko tak po prsotu bawiła sie jego hm no czułymi puntakmi itd, całując go po czym tam tylko się dało. zaczynała się niecierpliwić. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 1:03 | |
| zastanawiam się właśnie czy ich nie poseksić bez gumki! - odette, mogę? - zapytał w końcu nieco załosnym głosem bo tak bardzo chciał ją już posuwac, nawet jeśli miałby to robić najwolniej i najdelikatniej w całej swojej karierze ruchacza, bo pamiętał jeszcze jak cudownie ciasna i zwyczajnie 'niekochana' była za pierwszym razem. i wiedział że szybko to się nie zmieni, i chciał z tego faktu korzystać. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 1:11 | |
| - nie wiem - szepnęła mimo wszystko, bo nie była pewna, czy jest gotowa i czy przpypadkiem jej psychika znó nie zbuntuje się przeciwko niej samej. - możesz - powiedziała w końcu trochę głośniej i przesuneła dłonie na wysokość jego nerek na plecach, ale chwilę potym zacisnęła ręce na prześcieradłe trochę nerwowo w pięści, bo sie w jednej sekundzie zaczęła bać i stresować, że sytuacja się powtórzy. zamkneła oczy i czekala, oddychając nieregularnie. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 1:19 | |
| powtrzymał sie przed triumfalnym okrzykiem, i od razu, aczkolwiek powoli w nią wszedł. zaczał się w niej poruszac, bardzo bardzo wolno i uważnie, jemu i tak było super wiec dbał też o nią. kontrolował cały czas jaki ma wyraz twarzy zeby wiedzieć czy może przyspieszyć. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: odette 04.07.10 1:22 | |
| nie bolało jej, a to, jak intensywnie w tym momecnie czuła w sobie romeo robiło na iej duże wrażenie. stopniowo zaczęła sie rozluźniac, górę wzięło pożądanie i takie tam pokrewne uczucia, które w niej powodował romeo. przestała zaciskać dłonie w ten sposób na prześcieradle, teraz swobodnie masowała nimi jego ramiona i oddychala szybko i nieregularnie, przy czym całkiem niexle załapała rytm w jakim ją posuwał. pewnie alejandro lady gagi. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: odette | |
| |
|
| |
|