Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

żulję

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime24.06.10 20:30

First topic message reminder :

Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime02.07.10 21:29

pewnie ryczała i chciała się udusić, ale pierwsze co potem zrobiła to po prostu się przytuliła do niego jak mała dziewczynka i teraz płakała - ale ile? miesiąc, tydzień, dzień, dwa tygodnie, rok? dwa lata? ile mam czekać, co? ile mam czekać żebyś mi w końcu wybaczył i ile mam jeszcze przecierpieć, co? ile? nie mogę czekać na ciebie w nieskończoność, julien - wyszlochała, pewnie zamoczyła mu cały rękaw koszuli. wbiła głowę w jego klatkę i tak płakała.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime02.07.10 21:32

- nie musisz czekać, jeśli nie chcesz. nie mogę ci powiedzieć, że to na przykład trzeciego lipca o dwunastej, bo nie wiem ile - powiedział, tuląc ją do siebie i kojąco gładząc po pleckach nadal, ale nie wiedział już jak ma ją uspokoić. - chodź do kuchni, zrobię ci kakao, dobrze? albo gorącej czekolady i dam ci szarlotki, albo lody, żebyś tylko już nie płakała.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime02.07.10 21:37

- ale ja chcę, nie widzisz jak bardzo chce? - wymamrotała i pewnie zaraz spokojnie sobie próbowała się uspokoić i tylko szlochając i tak coraz ciszej i ciszej. aż w końcu się uspokoiła i teraz taka zapłakana patrzyła sie na niego. nadal się trochę do niego przytulała - ładnie pachniesz - wymamrotała pod nosem, zawsze lubiła jego fajny zapach i lubiła się do niego przytulać. no i nadal się na niego patrzyła potem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime02.07.10 21:39

- no więc nie wiem, o co chodzi - przygryzł wargę. - zaczekaj tutaj - powiedział i teraz sam poszedł sobie do kuchni i zrobił jej kakao, wraz z bitą śmietaną, takie dobredobre i przyniósł jej i sobie do sypialni. znaczy do jej tymczasowej sypialni. - nie denerwuj się już - odgarnął jej włosy za ucho. - i wypij, jest całkiem dobre, nie przypalam kakaa, raczej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime02.07.10 21:50

- poza tym że nie umiesz gotować to dzięki, kakao jest całkiem niezłe - roześmiała się cicho i napiła się kakaa. było całkiem dobre, więc zaczęła się w końcu uśmiechać - widzisz, chodzi mi o te fajne małe gesty. nawet jak mi robisz kakao albo sie do mnie uśmiechniesz, będzie mi o wiele łatwiej na ciebie poczekać - powiedziała spokojnie, zaraz oblizala wargi, dobrze że się nie poparzyła. ale była cała upaprana ale o tym nie wiedziała - ale nie każ mi czekać długo... - wyszeptała do siebie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime02.07.10 22:01

w sumie nie wiedział na co ma jej kazać czekać, bądź nie, bo nie chciał się wiązać w nic poważnego, w sumie to tylko julien i on chyba nigdy nie był w poważnych związkach. - mhm - wymamrotał tylko i napił się swojego kakaa, po czym odstawił go na szafkę nocną. - idziemy spać? - zapytał w końcu i zerknął na jakiś zegarek na szafce nocnej, nie było późno, ale może ona była zmęczona.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime02.07.10 22:05

to nieentuzjastyczne mhm ją chyba zbiło z tropu ale to nic, pewnie tylko pociągnęła nosem, wypili kakao i poszli spać xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 20:08

przyszła do niego i zapukała
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 20:10

julien akurat niedawno skończył brać prysznic, więc miał trochę mokre włosy. zrobił dobre spaghetti z różnymi dodatkami i teraz czekał wraz z jedzonkiem na danielle. - cześć - wpuścił ją do środka. - zrobiłem kolację, więc mam nadzieję, że jesteś głodna i że będziesz chociaż udawała, że ci smakuje - zaśmiał się.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 20:14

- ok doceniam to co dla mnie zrobiłeś i bardzo chętnie skosztuję oczywiście, jestem przeraźliwie głodna - wymamrotała i pocałowała go prosto w usta. uśmiechnęła się do siebie i poszła dalej, tak trochę zostawiając za sobą nutę zapachu po perfumach. jak zwykle usiadła na kanapie i zapaliła papierosa - co u ciebie, jak kac, co? - zapytała go
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 20:17

- już w porządku, wypiłem kefir, wziąłem parę tabletek i przeszło - powiedział i nałożył jej kosmiczną porcję spaghetti, sobie podobnie i przyniósł do salonu. - mam nadzieję, że ci zasmakuje, starałem się. smacznego - uśmiechnął się i zaraz zabrał się za jedzenie, bo był głodny, ale specjalnie czekał na nią. - jak ci minął dzień?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 20:21

- nawet okej, byłam dzisiaj u psychologa powiedziałam mu że już jest znacznie lepiej, hm.. nie wiem, byłam na spacerze, wypaliłam znowu mnóstwo fajek głupie nałogi... a poza tym jestem głodna i liczyłam że dzisiaj się u ciebie najem i proszę bardzo moje życzenie się spełniło - pokiwała głową i przygryzła wargi. uśmiechnęła się do niego i zaczęła jeść - w ogóle, yyy... dobrze że się już lepiej czujesz, znacznie lepiej. ale potem grajmy w twistera! - zaproponowała
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:04

- a przyniosłaś twistera? bo ja nie wiem, gdzie mam... - zastanowił się przez moment i nakręcił znów trochę makaronu na widelec. - cieszę się, że z tobą już jest lepiej, naprawdę, to dobrze, że zaczynasz jeść i że zmądrzałaś... teraz tylko powinnaś palić tylko trochę mniej, bo twoje płuca na tym ucierpią, ale z tym akurat nie będę cię pouczał, bo sam palę jak smok - roześmiał się i dokończył jedzenie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:07

- jesteśmy palaczami a ja jeszcze mam taki nałóg że przeklinam a jem coraz więcej i więcej. i tak oczywiście że mam twistera, oczywiście że mam! ja bym nie miała, chyba sobie ze mnie żartujesz prawda - roześmiała się i spojrzała na swoją torbę w której miała i ciuchy do biegania i jeszcze jakieś tam rzeczy w tym twistera - myślisz że jestem głupia i się w niego nie zaopatrzyłam? ale dobre to jedzenie - wymamrotała bo właśnie je skończyła i to pierwsza xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:10

- cieszę się, że ci smakuje, bo jakoś mi nie wychodzi gotowanie - przyznał. - ostatnio próbowałem sobie zrobić zupkę chińską, ale mi nie wyszło... wsypałem makaron, ale zapomniałem o tych przyprawach i była kompletnie bez smaku, taka woda z makaronem - powiedział i położył talerz na talerzu, potem pewnie sprzątnie, aha, jasne. - ale jak staram się dla ciebie, to wychodzi zupełnie inaczej - uśmiechnął się. - to co, gramy?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:19

- no chodź - wymamrotała uśmiechnięta i pociągnęła go w stronę swojej torby - no to ty rozkładaj a ja przeczytam zasady gry albo i nie, poczekaj każdy przecież wie jak w to się gra... chodź zacznij - powiedziała z uśmiechem i pocałowała go w usta, oczywiście że bardzo jej to się wszystko podobało. zaraz przygryzła jego wargę i tak się patrzyła - ale wiesz że jak przegrasz to stawiasz mi piwo albo załatwiasz jakiś dobry seks albo lody - wzruszyła ramionami
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:22

- a może wszystko naraz? - zaśmiał się. - przydałaby nam się trzecia osoba do kręcenia tym kółeczkiem... może zawołam sąsiadkę spod ósemki, na pewno będzie chętna, bo jest taka samotna... - westchnął i rozłożył planszę. - albo może jednak jakoś sobie poradzimy - dodał po chwili. wszedł na planszę i spojrzał na danielle. - mam nadzieję, że się nie pokontuzjujemy, co? bo będzie nieciekawie...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:26

- nie chcę trójkątów chyba zwariowałeś - wymamrotała i odsunęła sie od niego. sama zaczęła i pewnie trafiła na jakieś żółte pole na które od razu musiała oprzeć się ręką prawą. więc mógł sobie podziwiać jej tyłek - twoja kolejka i tylko byś spróbował sprowadzić tutaj panią spod ósemki, to byś jeszcze pożałował - wymamrotała, pokazywała swoje pazurki w tym momencie, sorki ale była zazdrosna o panią samotną spod ósemki xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:29

- no dobra, dobra. pani spod ósemki i tak nie dałaby rady, ma ponad siedemdziesiąt lat, wiem, bo jak prosi mnie, żebym wniósł jej zakupy na trzecie piętro, to poznaję cały jej życiorys - zaśmiał się i jemu pewnie wyszło lewa ręka na zielone, więc pochylił się jakoś nad nią teraz i niestety już nie mógł podziwiać jej tyłka :c
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:34

spojrzała się na niego - masz szczęście że ma siedemdziesiąt lat a nie mniej bo inaczej byłoby źle - wymamrotała i teraz oczywiście przesunęła się tak że była pod nim i pocałowała go prosto w usta, żeby go rozproszyć - ale pamiętaj co mi obiecałeś, co? pamiętaj że mimo wszystko jak ja przegram to zafunduje ci śniadanie a ty mi co tylko tam chcesz, masz wolną rękę - wzruszyła ramionami a w oczy wpadały jej włosy i jej to przeszkadzało
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:36

- no co ty, to nie moja wina, że mam takie a nie inne sąsiadki. młodsze też tu mieszkają, ale jedna ma męża i dziecko, a druga to ćpunka i dilerka, więc się z nią nie zadaję - powiedział i pewnie kiedy go pocałowała, to odechciało mu się momentalnie grać xd ciekawe dlaczego... i tylko teraz on ją pocałował, a potem wolną ręką odgarnął jej włosy. - tylko śniadanie?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:40

- skup sie - roześmiała się tylko i pocałowała go znowu, miała długą szyję, więc teraz się wyciągała. musiała to zrobić w trybie bardzo szybkim, teraz mógł podziwiać jej piersi, bo miała dzisiaj koszulkę która je doskonale eksponowała. uśmiechnęła się do niego - a chciałbyś coś jeszcze? śniadanie, obiad i kolacja, może mam zostać z tobą przez cały dzień, no chyba że się umówiłeś z panią spod ósemki - puściła mu oczko, tak troche się o niego ocierając.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:44

- umówiłem się z nią, muszę jej wnieść zakupy, ale to po południu. a jutro wyjeżdża do córki i mam jej podlewać kwiatki... dobrze, że nie ma psa - zaśmiał się tylko. - no nie wiem, zastanowię się, jak już wygram, bo na razie coś nam to nie idzie, wiesz... to znaczy, nie mogę się skupić i w ogóle - przyznał.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:47

- zaraz przegrasz a jak przegrasz spadniesz na mnie a potem i ja przegram bo nadal jestem pod tobą i jakoś mi tutaj średnio wygodnie, wolałabym jednak nie patrzeć na ciebie aż tak powyginana i kocham cię rozpraszać, wiesz o tym? - wymamrotała w jego usta, chciała go pocałować bardzo bardzo długo i jej to wyszło ale pewnie starała się kontrolować dalej grę, żeby niczego nie przegapić. ale na razie go calowała ciągle, hrhrrh xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime08.07.10 22:50

a julien tylko sprytnie złapał ją w pasie i zabrał z planszy, przenosząc na kanapę, gdzie usadowił ją sobie na kolanach. - nie będziemy grać, dzisiaj nam to nie wychodzi. za duża gimnastyka jak po obiedzie - zaśmiał się. - mam dobre, francuskie wino, napijesz się? - zapytał, wiodąc wzrokiem zaraz do wypełnionego po brzegi barku xd
Powrót do góry Go down
Sponsored content

żulję - Page 7 _
PisanieTemat: Re: żulję   żulję - Page 7 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

żulję

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 7 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-