Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Plage de Pampelonne

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

Plage de Pampelonne - Page 5 _
PisanieTemat: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime14.06.10 14:52

First topic message reminder :

Plage de Pampelonne - Page 5 2373541080055623435S425x425Q85
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
romeo
wytrzyj nos
romeo

Liczba postów : 419

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime05.07.10 0:34

- dobrze, dobrze- powiedział gładzac ją dłonią bo boku jej twarzy - wracajmy - powiedział i nawet nie dając jej się od siebie odczepić, przez co wyglądała troche jak mały mis koala na eukaliptusie, ruszył w stronę brzegu. - wszystko co zechcesz - usmiechnał sie delikatnie mrużąc oczy. miał wobec niej chyba nieco instynktu opiekuńczego.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

Liczba postów : 428

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime05.07.10 0:36

- skoro tak, to na początek się nie wywal - uśmiechneła się lekko, oplatając go ciasno nogami w biodrach i pewnie jak już stanął na plaży, to zupełnie niechetnie się od niego odczepiła, bo jego nagie ciało było jedną z najbardziej kuszacych rzeczy na świecie w tym momencie. w końcu jednak stanęła na własnych nogach i zaczęła sie buierać, przy okazji była troche cała w piasku, bo się z lekka do niej lepił.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime05.07.10 0:40

a on wciągnał na tyłek swoje spodenki i gacie, nawet za bardzo sie nie upierdolił w piachu, tylko nogi nieco powyżej kostek.
- idziemy pieszo, nie? zgubiłem gdzies dzisiaj klapki... - westchnął, no tak, zgubił swoje havaiany! przykre : (
- ale to nie szkodzi, lubie chadzac boso - na fazie zdarzało mu sie uzywać dziwnych słów, na przykład chadzać własnie.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime05.07.10 0:42

i poszli do niej to zacznę.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

Liczba postów : 181

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:18

Opalała się na plaży wieczorem bo wierzy tylko w takie słońce. Założyła na siebie koszulkę i jeszcze postanowiła posiedziec i nacieszyc oko widokiem, który wcale jej nie cieszył bo była emo. Odpaliła papierosa i gapiła się na żarzącą się końcówkę. HEHE.
Powrót do góry Go down
michael
żegnaj gienia świat się zmienia
michael

Liczba postów : 51

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:24

Majkel lubił przychodzić wieczorem na plażę, bo kiedy był zjarany mnóstwo ciekawych stworzeń wyłaniało się z czeluści wodnych! Dlatego też przyszedł tutaj i dzisiaj, trzymając pomiędzy wargami skręta, z rękoma głęboko schowanymi w kieszeniach spodni. Zobaczył jakąś postać, siedzącą samotnie, więc postanowił się do niej dołączyć. Podszedł do Ade, wyciągnął ręce z kieszeni i usiadł obok niej, wyciągając skręta z ust.
- Cześć - przywitał się, uśmiechając do niej przyjaźnie, po czym spojrzał w stronę wody.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:29

Założyła włosy za ucho, bo zapewne jakiś lekki wiatr je potargał. Spojrzała na Michael'a zaciągając się papierosem. -Czesc. -Odwzajemniła uśmiech i wolną ręką podparła się a drugą trzymała papierosa. Spojrzała w tym samym kierunku co on spodziewając się, że ujrzy piracki statek, którym ją porwie. Śnił jej się pewnie Jack Sparrow. Albo i nie. -Co jest? -zapytała nie wiedząc czego może się spodziewac. Ale raczej się nie bała. Wyrosła ze strachu. heh.
Powrót do góry Go down
michael
michael

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:34

Majkel wzruszył ramionami.
- Liczyłem na jakieś ciekawsze widoki w wodzie - odparł, w ogóle nie zastanawiając się nad tym, że brzmi to, co najmniej, dwuznacznie. Oblizał wargi, robiąc, zaraz potem, podkówkę z ust na znak swojego zawodu. Wziął ostatniego macha, po czym zgasił skręta o piasek i tak go tam zostawił, nie siląc się o to, żeby go zakopać.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:39

-Przykro mi, ale wszystkie seniorki zmyły się po 18nastej. -uśmiechnęła się szeroko dochodząc do wniosku, że to zajebiście śmieszny żart. Pewnie sama sie z niego uśmiała i będzie go wspominac przez najbliższe 12 lat. Zanotuje go dzisiaj w pamiętniku. -A syreny są na drugim końcu plaży więc przykro mi, ale dzisiaj żadnych widoków już nie popodziwiasz. -posłała mu lekki uśmiech i paliła papierosa wypuszczając kółka z dymu.
Powrót do góry Go down
michael
michael

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:43

Zasłonił oczy lewą ręką, udając załamanego.
- Nie mów tego tak beztrosko. To mnie rani jeszcze bardziej - odparł, ciężko wzdychając, po czym położył się na piasku, podkładając rękę pod głowę, bo raczej nie chciał mieć piasku we włosach. Musi w końcu wrócić jeszcze do domu, a wędrówka przez puste, bo puste, ulice z piaskiem we włosach nie była przyjemnym doznaniem. - A Ty, co? - spytał, szturchając ją delikatnie kolanem, ale niekoniecznie wiem w co. xd
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:46

Pewnie szturchnął ją w twarz i dostała krwotoku z nosa. A tak pewnie to ją szturchnął w kolano. -Przepraszam. Ale powinieneś teraz notowac moje wskazówki, żeby wiedziec co robic jutro. -zachichotała i teraz już zgasiła swojego papierosa. I zakopała go w piasku bo była strasznie ekologiczna. Żartuje. Wcale nie dbała o ziemię;/ -Co ze mną? -zapytała nie bardzo rozumiejąc o co mu chodzi. -Nie jestem ciekawym widokiem, a obserwowałam dziadków od rana do momentu aż się zmyli. -znowu zachichotała;/
Powrót do góry Go down
michael
michael

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:52

- Nie mam długopisu, ani kartki - powiedział z wyczuwalnym smutkiem w głosie, po czym jednak również zawtórował jej śmiechem, tylko, że właśnie, on nie chichotał. ;c - Ta odpowiedź jest wystarczająca na moje pytanie - odparł, uśmiechając się dziarsko. Tak, właśnie. Chciał wiedzieć, co ona tutaj robi, chociaż pomimo przepalonego umysłu xd i własnego świata, wiedział, że to był żart, ale jest facetem, a faceci wcale nie chcą słuchać naszych opowieści, długich historii życia. ;c
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 22:58

W takim razie ade była po części facetem, bo nie zamierzała mu opowiadac żadnych długich historii ze swojego życia. -Pozostaje Ci więc wyryc wszystko na jakimś kamieniu, albo po prostu zanotowac to w telefonie. -zasugerowała bo doszła do wniosku, że chyba każdy normalny człowiek ma przy sobie telefon. Zważając na to, że żyjemy w świecie w jakim żyjemy. Westchnęła ciężko zastanawiając się głębiej nad życiem surykatek i położyła się na pisaku gapiąc się w niebo. Ale spoko, bo nie była romantyczką raczej. -Co Ciebie tutaj sprowadza o tej godzinie? -zapytała i obróciła głowę żeby na niego spojrzec.
Powrót do góry Go down
michael
michael

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 23:01

Posłusznie wyciągnął telefon z kieszeni i zapisał w nim, żeby nie pojawiać się o tej godzinie na plaży, bo nie ma na niej już żadnych osiemdziesięcioletnich babć, po czym podstawił Ade ów pod nos.
- Tak? - spytał, bo nie był pewien, czy dobrze zapamiętał. Uśmiechał się przy tym do niej całkiem fajnie. ;d - Hm.. - podrapał się po kości policzkowej. - Przyszedłem pooglądać smoki morskie, ale dzisiaj żadnych nie ma - mówił całkiem serio. ;c Uśmiechnął się do Ade szelmowsko.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 23:05

Zmrużyła oczy, żeby przeczytac to co zapisał, bo ona nie umiała za dobrze czytac bo nigdy nie skończyła żadnej szkoły więc czytanie było dla niej ogromnym wysiłkiem. Po 20 minutach w końcu wszystko przeczytała. -Zgadza się. -Przyznała i odpowiedziała mu równie fajnym uśmiechem. Wyjęła sobie papierosa i go odpaliła. Nie była chamem i poczęstowała też Michael'a. No chyba, że wolał skręty. Ona miała ale na wyczerpaniu i wolała się nie chwalic. Była jednak chamska. -Smoki morskie pojawiają się tylko w nieparzyste dni. -uśmiechnęła się smutno.
Powrót do góry Go down
michael
michael

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 23:10

Podziękował jej za papierosa, bo tak! Wolał skręty. Schował swój telefon do kieszeni spodni, po czym spojrzał na Ade.
- Skąd wiesz? - spytał, robiąc całkiem zdziwiony wyraz twarzy, po czym uśmiechnął się do niej z dziecinnym podziwem. Był rad, że spotkał kogoś, kto powie mu tak ważne rzeczy, bo nie będzie musiał na próżno tutaj przychodzić. Okej, powiem to. Kogoś, kto wiedział od niego więcej i tym kimś była kobieta! xdd
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 23:13

Ona też wolała skręty. Joł. -Dużo czytałam o dziwnych stworzeniach no i zanim tutaj przyjechałam to musiałam się wiele dowiedziec o tym miejscu. -Zaciągneła się fajką i znowu spojrzała na niebo. -Nie chciałam leciec na ślep. A prawda jest taka, że jestem łowcą potworów. -Spojrzała na niego całkiem poważnie, ale zaraz się uśmiechnęła, bo nie mogła wytrzymac;/ -Nie wiedziałam, że istnieje w ogóle ktoś kto wie o istnieniu morskich smoków. -też była pod wrażeniem ;d
Powrót do góry Go down
michael
michael

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 23:19

Pewnie miał jakąś nikłą nadzieję, spowodowaną przez skręty, które dzisiaj wypalił, że jest prawdziwym łowcą potworów, więc poczuł się trochę zawiedziony, kiedy zaczęła się śmiać i doszło do niego, że to żart.
- Wiem o nich wszystko - pochwalił się jej, po czym podrapał, po brodzie. - To znaczy oglądam je od dawna i poznaje je przez swoje obserwacje - powiedział z miną godną profesora filozofii, po czym uśmiechnął się do Ade przyjaźnie. Cieszył się, że też może czymś zabłysnąć. ;d
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 23:25

Bała się, że nie zczaił jej żartu i już go chciała dźgnąc łokciem krzycząc "ŻARTUJĘ" ale obczaił więc kamień spadł jej z serca. Obróciła się na bok, przodem do michael'a i gapiła się na niego. Wyjęła papierosa z ust i wypuściła też dym. -Masakra. -powiedziała serio zszokowana takim zbiegiem okoliczności. -Czytałeś może ten artykuł o tym jak jakiś profesor z Oxfordu porównywał smoki morskie do krakena? -zapytala, bo ostatnio owy artykuł znalazła i uznała to wszystko za bluźnierstwo. Wierzyła, że smok morski pokonałby krakena bez wysiłku. -Co o nich jeszcze wiesz? -zapytała wpatrując się w niego.
Powrót do góry Go down
michael
michael

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 23:30

- Czytałem - parsknął, bo on był tego samego zdania, co Ade. - Wszystko jedno, wielkie kłamstwo - powiedział oburzony, po czym podłożył pod głowę drugą rękę, bo ta wcześniejsza mu zdrętwiała. Opowiedział Ade wszystkie spostrzeżenia, które wywnioskował, i do których doszedł, po obserwacjach smoków i pewnie pogadali jeszcze na ten temat, wymienili się numerami, Majkel nawet odprowadził Ade do domu i się rozstali, bo ja idę. pa ;x
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime10.07.10 23:32

o fajnie sie składa, bo ja też musze isc. i ade pewnie byla tego samego zdania co michael, bo nie lubiła krakenów;/ i dała się odprowadzic pod most bo na razie mieszkala pod mostem. i telefon miala to mu dala. i papa!
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime11.07.10 22:10

przyszła na plaze w jakiejś zwiewnej tuniczce, bikini pod spodem i z wielką torbą na ramieniu i w ręce trzymała swoje sandałki. szła sobie, rozglądając się za romeo i deletując się chłodnym piaskiem pod jej stopami.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime11.07.10 22:16

poznał ja po krokach, poważka! podniósł reke do góry, co by był ardziej widoczny i zawołał: - odette!!! - i czekał az do niego podejdzie. najbardziej, wbrew pozorom, lubił plaze noca. ogólnie uwielbiał morze i plaże, ale noca uwazał ze mają dużo wiekszy urok niż za dnia. jakoś tak nastrojowo mu się zawsze wydawało.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime11.07.10 22:22

- cześć, romeo! - powiedziała z entuzjazmem, bo jakoś się w niej wszystko pobudzało jak go tylko widziala, szczególnie całego uwalonego piaskiem, ale to nic. rzuciła sandałki i torbę gdzieś obok romea, a sama sobie uklęknęła na czowarakach koło niego i pocałowała romełcia w kącik ust, ale potem jednak usiadła po turecku sobie. - nocujemy tutaj? - zażartowała sobie.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime11.07.10 22:27

- nie wiem jak ty, ale ja mam dokładnie taki plan. nie mogłas go dokładniej przedstawić. - chciał żeby tu znim została, bo chciał seksu na plazy, bo jeszcze tego nigdy nie robił na plaży, a tak bardzo kocha plaże! objał ją za szyję i przyciagnął znów niżej żeby ja pocałować, tak troszkę jakby był głosny własnie. bo on nabrał na nią smaka ;d
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Plage de Pampelonne   Plage de Pampelonne - Page 5 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Plage de Pampelonne

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 5 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Plaże-