Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

amelia

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime13.06.10 13:23

First topic message reminder :

no to skoro ją odprowadził, to przyszli pewnie tutaj. - wejdziesz? - zapytała, bo była gościnna, a wczoraj posprzątała, więc mogła zapraszać gości xd otworzyła drzwi szerzej i nie wiem, czy wszedł, czy nie!
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:07

- w domu sypiasz z siostrą? - zapytała, ale wiadomo, że żartowała i w ogóle. - no dobrze, możesz spać ze mną, mam duże i wygodne łóżko - pokiwała głową. - tak, tak, wiem, że muszę przytyć. staram się przecież, no nie? - westchnęła i obróciła się przodem do niego. - akurat ci uwierzę, że ci się podobam - powiedziała i pstryknęła mu w nos.

Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:09

- podobasz mi sie i to bardzo, śliczna jesteś i w ogóle... ej no wiesz, skoro już cię całowałem i spałem z tobą, a nawet byłem twoim chłopakiem pewnie jednym z wielu ale to nic, cieszy mnie ten fakt nawet.. - uśmiechnął się na tą myśl i pocałował w szyję, zaraz obejmując ją w talli od tyłu - no i masz przytyć ja już o to zadbam - westchnął i pokiwał głową.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:15

- hm, no tak, ale spaliśmy tylko w jednym łóżku, to nic takiego, nawet kiedyś spałam z siostrą w jednym łóżku, więc wiesz... - mruknęła, odgarniając włosy. - no ale to przecież nic złego, skoro tylko razem śpimy, prawda? - westchnęła. - chcesz coś do picia? herbaty albo coś?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:19

- no własnie nic takiego to tylko spanie w łóżku. ale pocałować tak trochę cię mogę, co? - roześmiany teraz spojrzał w jej stronę i oblizał wargi. zbliżył się do niej nieznacznie i przygryzł wargi - chodź, pójdziemy sie położyć, co o tym sądzisz moja droga? - zapytał jej i wciał jednego batonika, który mu pewnie smakował. jadł jakiegoś snikersa i potem zapewne nie zaśnie
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:22

- no... chyba możesz - powiedziała lekko speszona i przygryzła wargę. pewnie zanim przyszedł, to brała prysznic, więc teraz już pod niego nie poszła i tylko zaprowadziła go do swojej sypialni. usiadła na łóżku, zapalając jakąś lampkę. - mam nadzieję, że nie będę się zbytnio do ciebie kleiła w nocy, to znaczy, jak śpię z kimś, to zawsze odruchowo się przytulam...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:25

- nie no spoko jak chcesz to możesz się do mnie przytulać, mi to w ogóle nie przeszkadza. jak byłem mały musialem spać z siostrą kiedy się bała jakiś burz i w ogóle jakiś tam rzeczy, nie wiem czemu z resztą - wzruszył ramionami z uśmiechem i zaraz ściągnął wszystkie ubrania oprócz bokserek. położył się teraz na brzuchu i tak leżąc w chłodnej pościeli, mruczał coś pod nosem - huh, chodź tutaj - wymamrotal
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:27

- nie no, kiedyś mój były chłopak obraził się na mnie za to, że się do niego przytulałam, bo nie mógł przez to spać, a ja robiłam to całkiem odruchowo... - powiedziała, poprawiając ramiączko swojej sukienki, bo na razie była zbyt leniwa, żeby się przebrać w piżamę i posłusznie położyła się obok niego. - mieliśmy coś oglądać - zerknęła na telewizor, bo miała w sypialni też! - chce ci się coś oglądać?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:31

- nie wiem, chyba nie mam ochoty, tutaj masz tak przyjemnie i w ogóle że mam ochotę po prostu poleżeć - wymamrotał w poduszkę i spojrzał w jej oczy i zaraz ją pocałował w nos - hm, no to co miałaś jakiegoś dziwnego chłopaka widocznie - wzruszył ramionami. na jego ustach pojawił sie uśmiech i przyciągnął ją do siebie - wiesz raczej lubię jak się do mnie przytulasz - zauważył
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:34

- hm, no nie wiem, właściwie to on w ogóle nie był zbyt czuły - wzruszyła ramionami. - tak czy inaczej, cieszę się, że w miarę szybko się skończyło - przyznała. - ale przynajmniej ty lubisz, jak się do ciebie przytulam i jesteś całkiem czuły... jesteś wymarzonym, udawanym chłopakiem - powiedziała i całkiem odruchowo go pocałowała, przez dłuższą chwilę nie odsuwając się od jego ust.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:38

- to miłe co mówisz - wymamrotał w jej usta i uśmiechnął. pocałował ją trochę dłużej, nawet nie liczył ile, z resztą kto by nawet liczyć w tym momencie mógł. nieważne, po prostu ją całował i delikatnie masował jej tyłek. bo tak xd - hmm ale trochę śmiesznie brzmi, ten udawany chłopak. nie zostanę tym prawdziwym, niestety. bo jestem zbyt idealny - westchnal
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:41

- ideały nie istnieją. na pewno masz jakieś wady, tylko je ukrywasz, żeby mnie w sobie rozkochać - zaśmiała się, po czym pogładziła go po policzku. - ale w porządku, rozumiem. nie zostaniesz moim prawdziwym chłopakiem, w porządku - wymamrotała i pomyślała, że widocznie tego nie chciał. - ale możemy czasem udawać, żebyśmy na przykład mogli się całować - powiedziała z rozbawieniem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:44

- okej będziemy udawać jak tylko będę do ciebie przychodził i jak będziemy się spotykać albo jak będziesz tylko chciała mieć takiego prywatnego chłopaka na chwilę czy na jeden mały dzień - powiedział uśmiechnięty i pocałował ją jeszcze raz. było idealnie, prawie idealnie bo oczywiście olivier nie planował być ani z nią dzisiaj ani z żadną inną panienką w przyszłości, wiem smutne
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:48

dobrze się w sumie czuła z taką myślą, chociaż z drugiej strony wolałaby mieć chłopaka na wyłączność, ale pewnie szybko by to zepsuła. - okej, więc chcę cię mieć dzisiaj przez całą noc - powiedziała z uśmiechem i nawet nie dotarło jeszcze do niej jak to zabrzmiało, ale sama nie wiedziała, o czym myślała. chyba po prostu chciała mieć go dla siebie i w ogóle mieć kogoś, przy kim będzie się mogła czasem poczuć bezpieczna <3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:50

- oczywiście, twoje życzenie jest dla mnie rozkazem - roześmiany spojrzał na nią i przytulił ja do siebie, całując w czoło i potem prosto w usta. - hm, no dobrze, skoro dzisiaj jestem tylko twój, to co dzisiaj księżniczko robimy? śpimy, całujemy się, marzymy o dalszych życzeniach czy co dalej? - zapytał i przygryzł wargi. uśmiechniety teraz patrzył na nią, nie wiedział co robić
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:52

zastanowiła się przez moment, bo nie wiedziała w sumie, co chciała robić, no i na ile może sobie wobec niego pozwolić. - co chcesz - powiedziała więc w końcu, przygryzając wargę. - ale nie chce mi się spać - westchnęła. najbardziej odpowiadała jej pewnie opcja z całowaniem, ale bała się trochę, że się zagalopują.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 22:58

zaczął ją całować, ale tak skromnie i nic więcej żeby przez przypadek jej nie przelecieć, czy coś takiego xd jak to brzmi. pewnie miał ochotę na spanie, więc okej jak na razie całując, macał ją też troszkę - cholera jasna - wymamrotał w jej szyję -powinniśmy iść spać, bo możemy przekroczyć barierę której nie chcesz przekroczyć - całował ją dalej, ale potem przestal.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 23:01

- to ty nie chcesz - powiedziała, bo nigdy nie powiedziała, że nie chce. pocałowała go jeszcze raz, a potem spojrzała mu w oczy, przygryzając wargę. - nie chcesz? - upewniła się xd chociaż pewnie zaraz będzie żałowała, że o to zapytała, jak usłyszy odpowiedź. nie zdarzało jej się, żeby jakiś chłopak nie chciał się z nią kochać pewnie xdd hahha
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime06.07.10 23:04

poszli spać xddd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime09.07.10 18:46

o przyszedł jak akurat z walizkami wielkimi oczywiście ;p i zapukał
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime09.07.10 18:49

amelia w sumie nie mogła mu na te kilka dni zapewnić warunków niczym z hotelu hilton, albo ritz, bo nie miała pokoju gościnnego xd - cześć - otworzyła z uśmiechem i odgarnęła włosy. - wejdź - przesunęła się w drzwiach i wpuściła go. - będziesz mi musiał powiedzieć, czy chcesz spać na kanapie, czy ze mną, bo jak na kanapie, to będę ci musiała jeszcze naszykować jakąś pościel... nie mam drugiego łóżka, niestety - uśmiechnęła się przepraszająco.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime09.07.10 18:52

- ale wiesz, chciałbym spać raczej z tobą bo mi bardzo wygodnie będzie z tobą spać, z resztą przyzwyczaiłem sie do ciebie i w ogóle lubię się do ciebie przytulać - powiedział z uśmiechem i pocałował ją zaraz w usta. uśmiechnięty wszedł do środka i postawił gdzieś swoją wielką torbę, chociaż nie, wielkie torby są złe więc pewnie miał jakąś skromną. teraz przyjrzał sie jej i uśmiechnął - okej, więc zostawię u ciebie swoją torbę i pójdziemy zrobić kolację - zaproponował
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime09.07.10 18:56

- ale już zrobiłam kolację, potrawkę z kurczaka, nauczyłam się niedawno. mam nadzieję, że będzie ci smakować - powiedziała go z uśmiechem i zaraz złapała go za rękę, ciągnąc w stronę kuchni, gdzie ładnie pachniało owym daniem. pewnie zaraz nakryła do kuchennego stołu i usiadła przy nim. - podobno do tego pasuje wino... hm, masz ochotę na wino? - zapytała.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime09.07.10 18:58

- no oczywiście jeszcze sie pytasz czy może mam ochotę na wino. kocham wino we wszelkiej postaci - uśmiechnął sie do niej i pocałował w czoło. zaraz rozejrzał się po kuchni i przyjrzał jakiemuś garnkowi - hm, to chyba będzie smaczne, jak sądzisz? ale nieważne, jestem głodny - wymamrotał i przyciągnął do siebie. pewnie ją kiedyś w ciągu tygodnia przeleci xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime09.07.10 19:01

trochę by im się pokrzyżowało, jakby zrobił to dzisiaj ;p
- okej, więc zaraz przyniosę, ale najpierw musisz mnie puścić - zaśmiała się i cmoknęła go przelotnie w kącik ust, a potem wyswobodziła się z jego uścisków, czy czegokolwiek i poszła po wino. zaraz wróciła z jakimś bardzo dobrym i pewnie nałożyła im jedzenie, a olliemu poleciła nalanie wina. po chwili zabrali się chyba za jedzenie. - więc robicie generalny remont, tak?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime09.07.10 19:03

- tak - wzruszył ramionami, bo żadnego remontu nie było a po prostu ja nie mam co zrobić z postaciami więc pewnie chciał spędzić te dni u niej a nie sam z rainą. uśmiech na jego ustach znikał powoli w miarę jak przypomniał sobie że jutro będzie musiał jeszcze na cały dzień wyjechać i w ogóle załatwiać pełno spraw. uśmiechnął sie zaraz po tym i spojrzał na nią - dobre, bardzo dobre - pokiwał głową - wino też dobre. mam ochotę na papierosa - powiedział mimowolnie
Powrót do góry Go down
Sponsored content

amelia - Page 3 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

amelia

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-