Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

amelia

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorWiadomość
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime13.06.10 13:23

First topic message reminder :

no to skoro ją odprowadził, to przyszli pewnie tutaj. - wejdziesz? - zapytała, bo była gościnna, a wczoraj posprzątała, więc mogła zapraszać gości xd otworzyła drzwi szerzej i nie wiem, czy wszedł, czy nie!
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime09.07.10 21:59

- no dobra. na razie idziemy spać - powiedziała, bo uciekła mi na nich wena.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime19.07.10 21:41

przyszli więc razem z olivierem. pewnie miała już przygotowany niewielki pokój dla córeczki, wcześniej znajdowała się tam jej garderoba, ale cóż. w każdym razie, weszli do środka. - zrobię ci coś do picia, co? mam straszną ochotę na kawę, ale lekarz zabrania mi jej pić - pożaliła mu się, ściągnęła buty i weszła wgłąb mieszkania, po drodze zapalając wszystkie światła.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime19.07.10 21:42

- nie wolno ci pić kawy, możesz co najwyżej zdrowe soczki i w ogóle, dziecko ma być zdrowe, okej? - ustalił już to na początku i jak na razie spokojnie siedział cicho. nie palił papierosów, nie mógł jak nawet chciał bardzo - aha, no dobrze, masz sok napijemy się soku - rozkazał
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime19.07.10 21:46

- no piję soczki i owocowe herbatki, nie palę, nie piję alkoholu, kawy, nie ćpam, nie przemęczam się i codziennie jem śniadania i zdrowo się odżywiam. chyba będzie w porządku - powiedziała i pewnie przyniosła sok i dwie szklanki, a potem usiadła na kanapie. cóż, była przyzwyczajona do swojej chorobliwej wręcz chudości, więc przez ten brzuch pewnie łatwo się męczyła.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime19.07.10 21:51

- brawo - wymamrotał i poszedł na kanapę. zaraz sie rozłożył na niej i ziewał co minutę albo i nawet dwie - wiesz, tylko jak już zaczniesz rodzić albo pod koniec ciąży będę się musiał tutaj wprowadzic - zauważył
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime19.07.10 21:53

- hm, myślałam, że nie chcesz mieć dziecka. a jak już zdecydowałeś się mi pomóc, to myślałam, że... tak na odległość - przyznała z lekkim zaskoczeniem. - po prostu nie wiedziałam, że będziesz chciał ze mną zamieszkać, wiesz. nie chcę, żebyś czuł się jakkolwiek wobec mnie zobowiązany, czy coś...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime19.07.10 21:58

boże zapomniałam odpisać xddd
- nie wiem, ale nie chcę z tobą mieszkać na zawsze nie tak od razu tylko tak wiesz żeby kto cię do szpitala miał zawieść i takie tam. to miałem raczej na myśli. a potem będę ci oczywiście jakos pomagał ale nie wiem jak, finansowo i w ogóle - powiedział
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime19.07.10 22:00

poszli spać, skoro chcesz chłopca, bo nie ogarnę inaczej
Powrót do góry Go down
Sponsored content

amelia - Page 6 _
PisanieTemat: Re: amelia   amelia - Page 6 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

amelia