Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Next
AutorWiadomość
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 _
PisanieTemat: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime10.06.10 18:13

First topic message reminder :

Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Bedroom-with-glass-walls

Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 24fivs6

Ostatnio zmieniony przez Freja dnia 15.06.10 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:39

pokrecila glowa do lawrie, bo juz chyba i tak za duzo wypila i zaraz zasnie jak żul w rynsztoku.....
Powrót do góry Go down
ulysse
siema eniu
ulysse

Liczba postów : 70

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:40

spojrzal na felixa, kleczac rowniez przy nim. zaczal glaskac jego kolano:-tez chce pasem.-wyznal.
Powrót do góry Go down
casper
ugabuga
casper

Liczba postów : 236

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:40

Myślę, że gwiazda byłaby efektowniejsza. ;d Casper stał z tyłkiem opartym o barierkę, kiedy Lawrie wróciła. Wziął od niej piwo i zakładam, że było to piwo w butelce, otworzył je o barierkę, bo szkoda mu było zębów, tak samo, jak mnie. Więc, kiedy już owo otworzył, napił się, amen.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

- wcale nie powinnieneś. to ci się tylko wydaje... - powiedziała, kładąc mu dłoń na czole i sprawdzając, czy nie jest psychiczny. A spoko, dłonią sprawdzała, czy nie jest psychiczny, ok, to chore i dziwnie zabrzmiało (bo czytam sobie posty na głoś, zeby wszyscy słyszeli jak ładnie piszę). - Średnio było - stwierdziła, wzruszając ramionami. - Za trzy dni się schleje... już pełnoprawnie! - obwieściła mu. - Dobrze się czujesz? - przeszło jej bycie piojanym po 20 minutach, szybka jest.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:41

na zatrzaski xd zrobila 'ach' kiedy ja ugryzl, ale nie narzekala. ulozyla dlonie na jego ramionach i w ogole. - moze i tak. zrobmy u ciebie na basenie wiec - zaproponowala, udajac ze wcale nie powiedzial przed chwila ze nie lubi robic u siebie domowek. wsunela mu dlon w bokserki ;o
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:42

i jak to słodko zabrzmiało, uśmiechnął się jak aniłek:) i ta buźka, ojoj:* Znowu nie dostrzegła Ulysse, ale gdyby to zrobiła, obmyślałaby plan, jak go zetrzeć na proch i tak dalej, bo jakim prawen on dotyka... kolana Felixa...? no jakim!
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:42

kiedyś w Sexie w Wielkim Mieście było, ze facet chciał nasikać na Carrie. Oglądałam, jak zwykle z mamą.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:43

poglaskal ulysse po wloskach. - powinienem, taka tradycja, freja... - poinformowal ja, dalej glaskajac ulysse. - wleje wam obu - obiecal, zastanawiajac sie czy ulysse rowniez ma urodziny...a on nawet nie mial dla niego prezentu. - osiemnascie razy!
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:43

ja z mama tez ogladam ale ona nienawidzi tego...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:44

-sebastjen......brat thierry'ego....- powiedzial czujac sie w tej chwili troche niezrecznie, bo mieli jakies swiete prawa zeby nie podrywac swoich dziewczyn, jak bracia dzonas. zaciagnal sie dymem. - dziwne, znam moje brata i nigdy nie zostawil by swojej dziewczyny.....a wiem ze tu byl.....slyszalem krzyki i trabienie samochodow. - wytlumaczyl, pewnie sie szybko upil i teraz strasznie bredzil. sory ze tak dlugo ;/
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:45

- Felix, chyba coś ci się pomyliło, ja wcale nie mam urodzin... - powiedziała z grobową miną i w ogóle stwierdziła, że z nim jest coś nie tak, poza tym, jego ręka była wyciągnięta do przodu, ale nie wiadomo, co z nią dalej, bo odwrócenie głowy było zbyt wielkim wysiłkiem. - Może wolisz położyć się na kanapie? Przenocuję cię. Właściwie to w pokoju 2 (pokój Thierry'ego). Co ty na to?
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:46

my z mamą fanki itd. pamiętam, jak w wieku 9 lat opowiadałam kolezankom, ze to oglądam, a one potem kablowały mamom;/ glupie;/
Powrót do góry Go down
ulysse
siema eniu
ulysse

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:46

on nie dotykal, glaskal intensywnie. spojrzal znow na felixa:-dziekuje ci, felix. potrzebuje tego.-robiac na złość freji, jego dlon pojechala z kolana na udo chlopaka. tam ulyssa palce rysowaly male serduszka.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Liczba postów : 433

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:47

ala piwo zebami otwierac. pewnie lawrie liczyla ze casper rzuci sie na ziemie i bedzie jej bil poklony ze piwo przyniosla...ale tak sie nie stalo wiec znowu usiadla na barierce bo jaralo ja to jak ja trzyma hehehe. swoje otworzyla zapalniczka bo nie chcialo jej sie schodzic a wczesniej o tym nie pomyslala. - wyciagnelam cie z jakiejs imprezy ? - pewnie byl zajety tanczeniem w teledysku gdzie tych dwoch chlopcow sobie skacze i nuta w tle 'jazda jazda jazda jazda.....techno techno techno !!!!!' xdd
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:48

Nagle dostrzegła Ulysse! To było tak niespodziewane, że dostała zawał. Dobra, złapała się tylko za serce, co mogło wyglądać, jak gdyby trzymała rękę na piersi, ale wcale jej się to nie podobało! Zastanawiała się, czemu wszyscy są... gejami...?
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:49

a skad wiesz, ze mial bokserki!! moze nic nie mial pod spodniami!! nie no dobra, mial.. niewazne. w kazdym razie ja ide spac bo rodzice wrocili a jutro musze wczesnie wstac tradycyjnie, wiec pewnie sie seksili na kiblu i w ogole ;/ papapapappa
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:49

zasnela na tym lezaku chyba bo ja lece ;/
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:50

Powrót do góry Go down
casper
ugabuga
casper

Liczba postów : 236

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:50

Pewnie pogadali, popili, a później Casper odprowadził Lawrie do domu, jak na dżentelmena przystało, bo ja idę, pa ;*
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

to tylko francja, wszyscy sa gejami. zalowal, ze nie ma ze soba sobreroo. podniosl sie do pozycji siedzacej, nie przeszkadzajac dloni ulysse. - czuje sie dobrze, freja! jestem tylko troche... pijany - spojrzal seksownie na ulysse, ale nie zdawal sobie sprawy ze swojego seksapilu. jak juz mowilam opetalo go cos przed chwila i zmienil sie w geja. westchnal. - wiem, ze to twoje urodziny... - powiedzial do swojej reki, bo pomylil ja z freja.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

dobra pa! :*
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:51

o :c wszyscy ida dobranoc misiaczki ehehehe ;*
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:52

hahaha
Powrót do góry Go down
ulysse
siema eniu
ulysse

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:53

spojrzal na jej cycka:-jesli chcesz, moge potrzymac ci drugiego.-lyknal wodke. oblal freje reszta wodki. rozbil butelke na wlasnym lbie. opadl i lezal. zemdlal. wisial mu jezyk z ust.
/zw
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime19.06.10 23:54

brzydzil sie krwi, wiec odsunal ulysse od siebie. - wow - zauwazyl patrzac na rozbita butelke. momentalnie wytrzezwial. tragedia.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 19 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 19 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-