|
Autor | Wiadomość |
---|
Freja ten wyżej to głupek
Liczba postów : 490 Reputation : 17 Join date : 10/06/2010 Age : 32
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:54 | |
| Freja stwierdziła, że się wyprowadzi. - Dobra, mam, i co z tego... - westchnęła smutno i upadła na podłogę, bo straciła równowagę. Było jej smutno i chciała się wypłakać, ale i tak nie miała komu. Postanowiła, że zostawi chłopców samych sobie! skoro tego potrzebowali... |
| | | Freja ten wyżej to głupek
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:55 | |
| Powiedziała do Ulysse: Dzis umrzesz, bo tak naprawdę była Samarą, ale zmieniła branżę. Stwierdziła, że to było trochę nienormalne, a teraz musi iść się kąpać, a już myślała, że pobije rekord trzech tygodni! Zaczęła zlizywać wódkę z ręki, postanowiła, ze zrobi to w zamian za prysznic. |
| | | felix Admin
Liczba postów : 400 Reputation : 16 Join date : 08/06/2010 Age : 36
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:56 | |
| usiadl na podlodze - wczesniej lezal i teraz poglaskal freje po nodze. - hej, nie smuc sie. na moje oko za malo wypilas. - powiedzial, wspolczujac jej, ze jest taka smutna, on na przyklad mial wyrabisty humor... |
| | | Go?? Gość
| |
| zw na troche, ona miała depresje poporodową, ale nikomu nie chciała powiedzieć. Dobra, cierpiała na stan napiecia przedmiesiączkowego |
| | | felix Admin
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:57 | |
| felix byl w trakcie miesiaczki wiec.. |
| | | ulysse siema eniu
Liczba postów : 70 Reputation : 10 Join date : 09/06/2010
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 20.06.10 0:17 | |
| ulysse ocknal sie i wydarl:-gdzie sa moje biedronki?!-spojrzal raz na felixa, raz na freje, raz na jego dlon na jej nodze, raz na felixa..-co to znaczy? ja ide, w miedzyczasie pomyslcie o odpowiedzi godnej pytania.-poszedl po paluszki, wrocil i usiadl:-freja? moge poglaskac ci noge?- |
| | | felix Admin
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 20.06.10 0:22 | |
| - a co, zazdroscisz? - zapytal jedzac jablko, ktore znalazl w kieszeni, bo mial duze spodnie jak namiot i znajdowal w nich czasem rozne rzeczy. zabral reke z nogi freji, zeby ulysse nie odgryzl mu jej z zazdrosci. |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 20.06.10 0:29 | |
| Położyła mu nogę na kolanach i westchnęła, chlipiąc jeszcze trochę cicho. Żałowała, że wypróżniała kieszenie i wyrzuciła gruszkę sprzed tygodnia. - Masz Felix - wyciągnęła drugą, żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony. Znowu zw, bo ide się kąpać! |
| | | ulysse siema eniu
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 20.06.10 0:29 | |
| -tak, freja ma takie miękkie, owłosione, puszyste nogi. te rude klaki cholernie mnie ciagna. chcialbym je sciac i uszyc dla ciebie, ode mnie, skarpetke. dla naszego dziecka.-wsadzil sobie paluszka do nosa:-wedlug ciebie dotrze do mozgu? |
| | | felix Admin
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 20.06.10 0:32 | |
| - lepiej nie probuj. - poradzil mu z dobroci serca przygladajac sie nodze freji. - dla jakiego dziecka? - przestraszyl sie. zerknal na brzuchu ulysse, ale jego zdaniem nie byl w ciazy... |
| | | felix Admin
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 20.06.10 0:37 | |
| |
| | | ulysse siema eniu
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 20.06.10 0:40 | |
| popatrzyl na niego kuszaco:-co mi zrobisz..jak sciagne skarpete?-zrobil fale brwiami. a co do dziecka:-a nie, nie..to nie z toba. racja.-zasmial sie, ale przy tym wciagnal paluszka:-o kurwa!-zaczal sie targac po podlodze ciagnac za soba felixa ktorego zlapal chwile wczesniej za bluzke:-pomoz!-zasnal. |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 20.06.10 1:01 | |
| nie wiedziaą, co sie dzieje i zasnęła na kanapie, zamiast Felixa |
| | | jill żegnaj gienia świat się zmienia
Liczba postów : 49 Reputation : 0 Join date : 22/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 16:33 | |
| Zadzwoniła do drzwi, pewnie miała prezent urodzinowy dla Freji, jakąś wymarzoną przez nią rzecz, o której rozprawiała przez dobre pół roku i pozostawiam Tobie wymyślenie, co to było. ;x W każdym razie stała przed drzwiami i czekała, aż Freja jej otworzy. Całkiem tematyczna ranga: ciasteczkowy potwór xd |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 16:39 | |
| okej właściwie to nawet nie umiem zdefiniować, czego pragnęłaby moja postać, chyba muszę lepiej ukierunkować jej charakter itp itd! Freja kucała akurat przed piiekarnikiem, do którego przed momentem wstawiła blachę z ciastkami. Po usłyszeniu dzwonka do drzwi, zerwała się szybko i podbiegła otworzyć przyjaciółce. - HEEEEEEEEJ! - przywitała się z nią wesoło, machając z początku, a następnie przytulając ją mocno do siebie. - Ale masz czadowe buty! - co tam torebka/ pudełko, które dziewczyna trzymała w rękuxd w końcu jednak dostrzegła ją/je, albo coś jeszcze innego, więc, uśmiechając się w duchu, powiedziała tylko: - oj, jesteś kochana, ale mam nadzieję, że to nie dla mnie... |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 16:46 | |
| Z przyjaznym uśmiechem przywitała się i odwzajemniła uścisk Freji. Podziękowała za komplement o butach, przy czym starła mąkę z nosa Freji, śmiejąc się przyjemnie. - Ok, skoro nie chcesz xy - tutaj pewnie wymieniła tę wymarzoną rzecz, a co to było, to wie tylko Freja i Jill ;d - To mogę zabrać to z powrotem - uniosła w górę brew z dziarskim uśmiechem, po czym zamknęła za sobą drzwi, które pozostawały otwarte. Czekała na reakcję przyjaciółki, chociaż dobrze wiedziała, że zaraz rzuci się na ową torbę z entuzjazmem. Poczuła zapach ciasteczek, które piekły się w piekarniku, przy czym uśmiechnęła się jeszcze szerzej. |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 16:54 | |
| - Jill, głupku, było nie trzymać mnie tyle w niepewności! - krzyknęła i wyrwała przyjaciółce torbę, a kiedy wyjęła zawartość z... Zaczęła robić fikołki na ziemi i rzucać się na ściany, ale w ostateczności przytuliła sie do dziewczyny i wyszeptała, jak bardzo jest jej wdzięczna. - Mówię ci, pyszne ciasteczka będą - stwierdziła, oblizując usta. - To znaczy, zgubiłam foremki, więc zrobiłam kształty widelcem. Do tego mają takie ładne kropki... zobaczysz zresztą - zapowiedziała przyjaciółce i zaprowadziła ją za rękę do kuchni, by mogły dokładniej czuć zapach ulatniający się z piekarnika. - Herbatkę? Kawkę? Nie mogę uwierzyć, że już niedługo koniec roku... - powiedziała, siadając przy niewielkim stoliku i kładąc łokcie na blat. |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 16:58 | |
| - O jestem pewna, że będą pyszne - uśmiechnęła się do Freji, po czym usiadła na krześle. - Myślę, że herbata będzie dobra - zawyrokowała, oblizując wargi. - Długo będą się jeszcze piec, ten zapach jest naprawdę zachęcający - roześmiała się, zakładając pasmo włosów za ucho. - Ja zakończyłam szkołę już miesiąc temu - przewróciła oczyma, bo Jill była tegoroczną maturzystką. Miała zamiar iść w ślady matki i również zostać dentystką, więc z niecierpliwością czekała na wyniki. - A co u Ciebie? - spytała, unosząc pytająco brew w górę. - Przepraszam, że nie byłam na Twojej osiemnastkowej imprezie, ale musieliśmy wyjechać z bratem do babci, bo znalazła się w szpitalu - uśmiechnęła się do dziewczyny przepraszająco, chociaż wiedziała, że nie ma jej tego za złe, ale mimo wszystko, chciała się wytłumaczyć. |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 17:07 | |
| - Bęęęędą - powiedziała, kiwając głową z przekonaniem, po czym zaśmiała się cicho. Wstała szybko sięgnęła do staromodnego czajnika na gaz. - Wiem, wiem, ja po prostu boję się tej trzeciej klasy... - wyznała przyjaciółce, nalewając wody do imbryka. - Ty masz już fajnie, teraz tylko trzymamy kciuki, żeby twoje plany się powiodły! Teraz ja muszę żyć z tym stresem - powiedziała, znowu się śmiejąc i wstawiając czajnik na ogień. Zmarszczyła nieco brwi, kiedy opierała się o białą kuchenkę i szybko podeszła do jednej z szafek, wyjmując z niej plastikowe naczynie. - To moje ciasteczka kokosowe z wczoraj. Lubię kokosy. I ostatnio często zajmuję się wypiekami. Chcę zostać piekarnikiem - wyznała dziewczynie z grobowym wyrazem twarzy. - Żartowałam! - dodała jednak szybko, jak gdyby przyjaciółka miała jakieś wątpliwości. - Oj kochanie, to ja przepraszam, że cię wcześniej o to nie pytałam! Co z nią? - spytała zdenerwowana, łapiąc za pudełeczko i kładąc je na stole, do którego sama zresztą usiadła. |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 17:13 | |
| - Daj spokój, trzecia klasa wcale nie jest taka zła - mrugnęła do niej, uśmiechając się pokrzepiająco. Jill nie martwiła się o Freję, bo wiedziała, że da sobie radę, zawsze była prymuską w szkole, więc matura na pewno pójdzie jej świetnie. Wybuchnęła śmiechem, kiedy dziewczyna powiedziała, że chcę zostać piekarnikiem, bo niestety normalny człowiek może zostać, jedynie, tylko piekarzem i właśnie przez to się popłakałam ze śmiechu, zabiłaś mnie tym! <3 xd Jill pewnie też miała łzy w oczach, po czym spoważniała, kiedy Freja zapytała o jej babcię. Wzięła ciasteczko, które dziewczyna postawiła na stoliku. - Pyszne - pochwaliła ją, po czym oblizała wargi. - Lekarz mówi, że nie ma się czym niepokoić, i że za kilka dni babcia wyjdzie ze szpitala - uśmiechnęła się łagodnie, po czym wzięła następne ciastko. |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 17:31 | |
| Ok, mozemy dokonczyc pozniej, a teraz ja lece, jeasli nie, to mozesz zakonczyc:* |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 22.06.10 17:41 | |
| Więc pogadały i Jill sobie poszła ;x |
| | | thierry sandałmen
Liczba postów : 848 Reputation : 8 Join date : 11/06/2010 Age : 34 Skąd : z puszczy miejskiej
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 24.06.10 18:48 | |
| no to przyszli wreszcie do thierrego. otworzył drzwi, oparł materac o ścianę w przedpokoju, ściągnał buty, rzucił plecak gdzieś na kanapę w salonie. - ja muszę wziąć prysznic, nie wiem, jak ty, ale cały jestem w piasku, dosłownie cały - zwierzył jej się i poczochrał po głowie, z której posypał się piasek (pewnie wylatywał uszami). - wygląda na to, że nie ma mojego rodzeństwa. czuj się więc jak... jak chcesz - wzruszył ramionami i ściągnał koszulkę. |
| | | lisbeth powąchaj palucha
Liczba postów : 608 Reputation : 10 Join date : 12/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 24.06.10 18:53 | |
| stala chwile w przedpokoju, przygladajac sie thierry'emu, zeby potem w koncu sciagnac swoje buty, przeczesac palcami swoje wlosy i przygryzc swoja dolna warge. - moge isc z toba pod prysznic? - spytala calkiem niewinnie. uwzala, ze thierry powinien dac sobie w koncu spokoj z ta cala powsciagliwoscia, podeszla do niego i ulozyla dlon na jego klatce piersiowej, bo pewnie chciala mu uczesac wlosy na klacie.... |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien | |
| |
| | | | Freja, Thierry i Sébastien | |
|
Strona 20 z 26 | Idź do strony : 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |