Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : 1, 2, 3 ... 13 ... 26  Next
AutorWiadomość
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

Freja, Thierry i Sébastien _
PisanieTemat: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime10.06.10 18:13

Freja, Thierry i Sébastien Bedroom-with-glass-walls

Freja, Thierry i Sébastien 24fivs6

Ostatnio zmieniony przez Freja dnia 15.06.10 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 14:55

przybyli więc do jej mieszkania, żeby mogła się spokojnie przebrać. więc zapewne stanęli przed jej domem i tak czekał william żeby spokojnie sobie otworzyła - hmm to miłe - pokiwał głową
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

Liczba postów : 848

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 14:57

thierry i lisbeth przyszli tutaj. zadzownił na poczatku do drzwi, bo liczył na to, a może właśnie miał nadzieję, że frei nie ma. nie było! wiec w końcu wyjął klucze z kieszeni i otworzył drzwi, wpuścił lisę przodem.
- ale duszno - westchnął i natychmiast włączył klimatyzację. - rozgość się i czuj sie jak u siebie, te sprawy, wiesz - rzekł, zdejmując japonki z nóg i chowając je (japonki, nie nogi) w szafce na buty. - napijesz się czegoś? mam tu dosłownie wszystko - oznajmił, ruszając w stronę salonu.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 14:58

aha freja jednak była xd
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:02

sory thierryxd A więc Freja nerwowo, jak to miała w zwyczaju, grzebała w swojej torebce, która zresztą też troszkę się przemoczyła. W końcu wyciągnęła z niej pęk kluczy i jednym z nich otworzyła wejściowe drzwi. Kiedy weszli do środka, zobaczyła, że buty brata stoją przy wejściu, toteż uśmiechnęła się tylko nieznacznie i zaprosiła chłopaka gestem do środka. - Może lepiej chodźmy do mojego pokoju - zaproponowała, wchodząc po schodach. - Przepraszam, że nie mówię: rozgość się, bo ja właściwie nigdy tego nie mówię, ale jeśli uważasz to za stosowne, to mogę powiedzieć rozgość się... - wypaplała bez sensu, a kiedy weszli już do jej pokoju, zdała sobie sprawę, że to nie było zbyt inteligentne...
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:03

/pf czemu uciekli od thierrego i lisy ;c
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:05

- wody - pokiwała głową, rozglądając się dookoła. stwierdziła, że jej mieszkanie wypada ubogo w porównaniu z jego, więc poczuła się troche biednie i żalośnie, ale i tak się wciaż usmiechala. ściągnęła buty pewnie, żeby mu nie nasyfić, bo wiadomo jak to bywa z butami po spacerze. - ładnie mieszkasz - stwierdziła z aprobatą i pewnie usiadla na jakiejs kanapie.. zmeczyla sie chodzeniem wiec uznala, ze nigdzie nie idzie juz dzisiaj, no, chyba, że do domu.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:05

/tez bym uciekla;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

- gadasz zupełnie bez sensu, moja droga - roześmiał się tylko i poszedł grzecznie za nią, zastanawiając się kim jest w takim razie ten koleś z dziewczyną ale jakoś zupełnie nie będzie się nad tym przedługo zastanawiał. uśmiechnął się do siebie i kiedy już dotarli, usiadł sobie na jej łóżku - mam nadzieje że nie będziesz przebierała się zbyt długo, co? - powiedział, no może trochę niegrzecznie ale mimo wszystko chciał być miły. rozejrzał się po pokoju
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:09

- to bardziej zasługa mojej siostry no i trochę mamy. wiesz, ja nie przykładam ręki d rzeczy takiej jak na przykład kolory zasłon czy ozdoby, ale przynajmniej malowałem ściany. malowanie jest fajne, jakby mi sie nudziło kiedyś w zyciu i chciałbym zarobić jakąś forsę, zostałbym malarzem ścian - powiedział, a potem wyszedł do kuchni. wziął z lodówki butelkę wody i nalał do dwóch wysokich szklanek do pełna, wrzucił kilka kostek lodu do każdej. - proszę - rzekł, stawiając szklanki na ławie, a potem usiadł na kanapie obok lisy i uśmiechnał się do niej przemiło.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:10

pewnie musiala wracac do domu albo cos!
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:12

Kiedy zorientowała się, że nad czymś rozmyślał, postanowiła mu ulżyć! - To mój brat i tak myślę, że jego przyszła dziewczyna... - stwierdziła, zastanawiając się, czemu nie przedstawił swojej siostrze nowej wybranki życia itd... - No wiesz, jestem dziewczyną, ale postaram się szybciej uwinąć, więc myślę, że jakieś dwie godziny wystarczą - uśmiechnęła się do niego, po czym podeszła do swojej szafy, z której wyciągnęła przydużą koszulkę na ramiączkach i czarne leginsy. Szybko rozpięła zamek umiejscowiony z boku, po czym sukienka zsunęła się na podłogę. Zakryła bieliznę wyjętymi ubraniami. - Ee, chyba muszę przedostać się do łazienki... - stwierdziła, ale zdjęcie sukienki nie było zbyt mądrym pomysłem... - Dobra, nie patrz na mnie, muszę przejść przed tobą... - stwierdziła i na palcach pobiegła, koło niego też (!!), do łazienki obok jej pokoju.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:15

pewnie patrzył i tak, bo jest raczej facetem a faceci to wzrokowcy a no właśnie i dlaczego w sumie miałby nie patrzeć na nią. uśmiechnął się sam do siebie - okej, tylko błagam, nie bądź tam dłużej niż jakieś pół godziny bo więcej czasu nie posiadam- roześmiał się, okej, ale mógł w sumie na nią i tak poczekać. więc zaczął się rozglądać bardziej dogłębnie w jej pokoju, ale nie szperał jej po szufladach, co to to nie, bo to nie jest bardzo bardzo grzecznie.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:23

Po dwóch minutach, w których zdążyła: zmienić bieliznę, włożyć wspominane wyżej ubrania, wysuszyć włosy, pociągnąć usta błyszczykiem, a rzęsy mascarą, wyszła uśmiechnięta, ciesząc się, że nie złapała chłopaka na grzebaniu jej po szufladach, bo dowiedziałby się o jej zboczeniach! (kolekcjonowała bravo girl) - Okej, więc teraz możemy iść do kuchni, mam kawę, chyba, że nie pasuje ci mój dom, albo ja sama, co w sumie byłoby zrozumiałe... - otrząsnęła się z tych myśli, uśmiechnęła po raz któryś i zaprosiła go na dół. Kiedy stanęła już przed ekspresem, zastanowiła się, jak robi się kawę, bo tym zawsze zajmował się thierry! - Ee... możesz mi pomóc? - spytała, z nadzieją, że nie weźmie jej za taką wielką idiotkę i nie wyjdzie... a ja zw:*
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:29

- jasne, dlaczego nie - powiedział i pewnie zaraz szybko wszystko zrobił, bo był jakimś mistrzem kawy i robienia jej wszystkim swoim dziewczynom które zostawały u niego na śniadanie a ich było choolernie dużo. william miał duże powodzenie, więc raczej nie narzekał na brak umiejętności ich podrywania albo robienia im rano kawy, a potem nie dzwonienia do nich następnego dnia. rozejrzał się dookoła i wyjął jakieś ładne filiżanki i już była kawa gotowa - masz do tego jakieś ciastka może? -zapytał, bo był strasznym łasuchem
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:46

- Może coś mam, ale dbam o linię, więc... - otworzyła szafkę, z której wypadały żelki i chipsy, i w której nic się już nie mieściło. - Tak jak mówiłam, dbam o linię, ee.... - wyjęła cztery opakowania różnych ciastek, bo stwierdziła, że więcej nie chce się jej przekopywać. - Możemy usiąść w salonie, ciągle zmieniamy miejsca, hehe - ale zażartowała! Złapała za swoją filiżankę i uśmiechnęła się z wdzięcznością, bo ona niestety nie potrafiła rozgryźć tego strasznego urządzenia. Kiedy usiedli w salonie, ułożyła wszystko ładnie na stoliczku i upiła łyk. - Mmm, jaka pyszna, dzięki, że się tym zająłeś - napiła się po raz kolejny i spytała po chwili: - Pracowałeś w kawiarni? Ja myślę, że tak... - bo to nie dlatego, że zawsze robi kawę dla swoich dziewczyn!!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 15:51

- nie, nie pracowałem w żadnej z kawiarni, po prostu na to wychodzi że lubię robić kawę. i tyle, nic więcej. nawet nie dorabiam jako barman ani nic takiego, mam po prostu to wszystko we krwi. może powinienem zostać jakims barmanem albo coś takiego, hm, co o tym sądzisz freja? - zastanowił się na głos i napił się kawy - masz bardzo ładny dom, a twój brat umie też robić jakąś kawę? - zapytał się, w sumie nie przeszkadzało mu to że mieszka z bratem. skoro i tak jej nie znał.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 16:04

- Oh, nie lubię barmanów, wydają się tacy prymitywni, kelnerzy też nie są zbyt dobrzy, ale praca w miłej kawiarence to całkiem dobra sprawa - stwierdziła, upijając kolejnego łyka. - Mój brat zawsze robi mi kawę, ja jestem niedorajdą, chociaż kocham gotować, Albo jeść, ale gotowanie wiąże się z jedzeniem - zaśmiała się i nałożyła nogę na nogę. - Dziękuję ci bardzo, właściwie to gzie się uczysz? O ile się uczysz... - znała przypadki, kiedy naukę kończyło się po gimnazjum...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 16:05

i zasnął, czy coś będe wieczorem!
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 16:14

pocałowała go w czółko na dobranoc, a sama jadła:)
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 17:34

A więc poszły do niej, bo Freja stwierdziła, że nie będą się zabijały kofeiną i wypiją u niej herbatkę ziołową. Szybko zdjęła z nóg czarne balerinki i poszła z dziewczyną od razu do salonu. - Opowiadaj, coś się stało? - zapytała zaciekawiona, szybko jednak pobiegła do kuchni i przyniosła jakieś mega kaloryczne ciastka. - Przy okazji, możemy obejrzeć Śniadanie u Tiffany'ego - zaproponowała, sięgając myślami, czy płyta wciąż leży w tym samym miejscu...
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

Liczba postów : 94

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 17:39

alex tesknila za wieczorami w stylu paryskim i wreszcie mogla sie normalnie spotkac z freja. - nic gadalam wczoraj z tym felixem - powiedziala - i nie zeby mi sie podobal czy cos, ale on jest normalny? - zasmiala sie troche i kontynuowala - wydal mi sie troche dziwny a podobno cie zna... i w ogole duzo ludzi juz znasz tutaj? - spytala sie wscibsko no ale kto jak kto ale przyjaciolce moze zadac wprost pytanie - to ogladamy! - wziela ciastko i upila herbate
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 17:44

Roześmiała się, wstając z kanapy, by poszukać upragnionej płyty. - Zdecydowanie, jest dziwny - krzyknęła, kucając przy szafce pod telewizorem i grzebiąc wśród filmów w stylu: Gdzie jest Nemo? i Kubuś Puchatek... - W sumie to jego, Lamberta, oczywiście Ciebie, a do tego z trzy osoby. No i bracia (bo drugi jest w trakcie tworzenia się). Także, samotna się tutaj nie czuję, ale rozumiesz, mogłoby być lepiej. - Właściwie to skąd one się znają, hehehehehe? - A wracając, to podoba ci się ten Felix...? - spytała, wlączając w końcu film i siadając obok przyjaciółki.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

Liczba postów : 94

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 17:47

nie wiem skad, ale czy to wazne...... - nie podoba mi sie tylko ciazki do rozmowy byl a jak zapytalam o tego lamberta to po prostu malo mnie nie zabil wzrokiem! - byla zupelnie powazna i powiedziala - zastanawiam sie czy isc dzis do jakiegos klubu i czy zrobic sobie wlosy grace kelly czy audrey... czy francoise hardy? - zapytala sie, bo miala ochote sie wyszalec i w ogole - idziesz ze mna? - spytala zwracajac uwage na pierscionek hepburn w sniadaniu
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime13.06.10 17:54

- Dokładnie, oni obaj są zdrowo porąbani, ale się nie przejmuj, dla wszystkich, także życie... - stwierdziła, jedząc już któreś z kolei ciastko. - Jeju, kocham Audrey, przecież wiesz, ale może francoise hardy, bo grace kelly jest takie grzeczne. A klub, z wielką chęcią, już miałam ci to zaproponować. W ogóle moja mama wysłała mi z Nowego Jorku mieszankę ciuchów od projektantów, mam pantofelki Moschino i sukienkę Channel, do tego buty Miu Miu, może się w coś ubierzemy?! - zaproponowała podekscytowana. - Mam wszystko na górze na wieszaku! - poinformowała, upijając łyka gorącej herbaty.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 26Idź do strony : 1, 2, 3 ... 13 ... 26  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-