Autor | Wiadomość |
---|
carol ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 441 Reputation : 4 Join date : 08/06/2010 Age : 35 Skąd : saint tropez
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:12 | |
| przyszli tutaj, bo chciala obejrzec kosmetyki freji. - lubie chodzic po czyich lazienkach - powiedziala zamykajac drzwi, zeby nikt nie przyszedl na nich nasikac i popsikala sie perfumami freji. - serio mi sie klei reka - powiedziala i weszla do wanny, bo ktos przed nimi wrzucil do zlewu paczke czipsow i pewnie umyla reke i zostala w wannie. |
|
| |
aggie żegnaj gienia świat się zmienia
Liczba postów : 33 Reputation : 1 Join date : 18/06/2010
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:12 | |
| -nie - odpowiedziała, uśmiechając się trochę głupio i przyciągnęła go do siebie za koszulkę, całując zupełnie łapczywie i namiętnie, bo pewnie miała chcicę jak stąd do łazienki, w której chciała przelecieć ralpha, bo tak naprawdę była facetem. he he he |
|
| |
Freja ten wyżej to głupek
Liczba postów : 490 Reputation : 17 Join date : 10/06/2010 Age : 32
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:13 | |
| - Dziękuję wam! właściwie, to urodziny mam dopiero za trzy dni, ale to nie ma znaczenia, jesteście kochane - powiedziała z wdzięcznością i wbiła się w środek, między nie, co było trochę nietaktowne... ale chciałą przez chwilę o tym zapomnieć. - Oh, a więc to ty jesteś Lis! Słyszłam o tobie - załóżmy, że Lawrie opowiadała i tak dalej... |
|
| |
Go?? Gość
| a ona wlasnie myslala, ze byl bardzo pijany, skoro byl dla niej mily do tego stopnia, ze ja calowal ;/ pewnie by sie na to nie zgodzila, gdyby nie to, ze juz zaczynalo jej szumiec w glowie, bo jak mowilam, miala slaba glowe. krepowalo ja troche to, ze wszyscy moga sobie na nich patrzec ;/ i wplotla palce w jego ladne wlosy. przypomniala mi sie bella i dieter, nie wiem czemu, bo oni nawet nigdy sie nie calowali;/ |
|
| |
| nie ma sprawy, dzięki |
|
| |
iggy żegnaj gienia świat się zmienia
Liczba postów : 54 Reputation : 3 Join date : 15/06/2010
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:14 | |
| widac ze nie gralas na zu, powiedzieliby ci, ze nie mozna pisac na innych, bo nie smierdzialo jej z ust ;///// // /// - to strasznie mile z twojej strony! - rozplakala sie i polozyla na podlodze rozkladajac rece jak do robienia aniolow na sniegu. |
|
| |
lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| http://topolowka.pl/wp-content/uploads/2010/06/DSC_0026_wm.jpg obczaj, cos temu z prawej chce wyjsc z brzucha......... xd - biedactwo! - powiedzial teatralnie i chwile przeglądał się w lustrze, bo był wielkim narcyzeme, a potem nachylił się nad wanną, żeby powisieć chwilę nad carol i jej się przyjrzec. wyglądała z góry całkiem ładnie. jakby byla sto metrow pod nim.. najwidoczniej wzrok mu sie juz popsuł. |
|
| |
matthieu ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 435 Reputation : 11 Join date : 12/06/2010 Age : 35 Skąd : paryż
| matthieu moze nie byl nieprzytomny bo dostal butelka tylko juz byl tak schlany ze nie mogl niczym ruszyć i slyszał quinn i zaczął coś jęczeć ale usypiał i nie wiem co się z nim stało nikt go nie kocha nawet thierry uciekl i w ogole.. |
|
| |
felix Admin
Liczba postów : 400 Reputation : 16 Join date : 08/06/2010 Age : 36
| bo sombrero wpadlo za kanape niestety! - chodzmy do pokoju freji.. - zaproponowal bo byl zboczony i lubil spac w czyichs lozkach. ugryzl ja w ramie, odgryzl kawalek i wyplul obok sombrera, nie no, zarcik! |
|
| |
ralph kuternoga
Liczba postów : 96 Reputation : 13 Join date : 18/06/2010 Age : 35
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:15 | |
| ralph w myślach tańczył taniec ugabuga - chodź - tak jakby czytał jej w myślach, weszli do łazienki, trzasnął drzwiami aż się zatrzasnęły i przybliżył się do aggie, przesuwając delikatnie palcami po jej policzkach i przysuwając swoją twarz do jej twarzy. wpił się w nią i całował ją z taką namiętnością, oh. pragnął jej odkąd zobaczył ją na tym zdjęciu na fotoblogu! |
|
| |
zurie siema eniu
Liczba postów : 86 Reputation : 4 Join date : 14/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:16 | |
| - to chodz... - powiedziala i takze odgryzla mu kawalek skory, tak sie czci pojscie do czyjegos lozka |
|
| |
adalbert ale lachon
Liczba postów : 216 Reputation : 17 Join date : 12/06/2010
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:16 | |
| nie wiem kto to bella i dieter. i pewnie nikt na nich nie patrzyl i wszyscy byli zajeci soba, chyba ze quinn lubila podgladac brata ;o dewiancje chodza po ludziach. pociagnal ja do siebie blizej, bo jak na jego gust byla za daleko i wsunal jej teraz dlon pod sukienke, on sie nie przejmowal innymi ludzi, bo byl hardym seksiarzem z nowego jorku wiec... |
|
| |
zurie siema eniu
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:17 | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:17 | |
| -ogólnie jestem miły - zareklamował się, kładąc obok, z głową między jej piersiami, bo chciał zobaczyć czy jest tam wygodnie. jeśli tak, mógł zabrać ją nawet do sypialni i przelecieć na łóżko freji, bo na pewno było najwygodniejsze, co skojarzyło mi się ze złotowłosą. w jakiś sprytny i nadprzyrodzony sposób przekręcił się tak, że naparł na jej usta. wargami. jak coś. |
|
| |
zurie siema eniu
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:18 | |
| to byl pewnie pokoj freji, a zurie i felix nie odrywali sie od siebie na milimetr! w pokoju pewnie byly plakaty z bravo, rozowe lozko, na ktore padli calujac sie namietnie! |
|
| |
carol ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 441 Reputation : 4 Join date : 08/06/2010 Age : 35 Skąd : saint tropez
| OBCY xd zrzucila butki i kucnela, bo woda pod ktora myla reke dostala sie do niej a nie chciala miec mokrej sukienki bo byla zbyt ladna. potem wstala calkiem i przeciagnela sie. - zrobmy cos! - zaproponowala mu, bo lubila proponowac ludziom rozne rzeczy, powinna zostac dilerka. wyszla z wanny o malo sie nie przewracajac. - na przyklad mozemy cie umalowac - przyklasnela. |
|
| |
| /wszyscy chcą iść do pokoju frei, to był jednak błąd, zaprosić ludzi do własnego domu... |
|
| |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:19 | |
| zmrużyła oczy, kiedy coś jęczał, bo opary alkoholu jakie się z niego wydobywały wypalały jej oczy i dziury w twarzy... - jejku - westchnęła, próbując go jakoś podnieść, ale był ciężki, co było zrozumiałe skoro miał ponad metr osiemdziesiąt, a quinn nie należała do grona pudzianów i koksów. szkoda, że żadnych nie znała i nie miała na spid dialu, bo mogłaby po nich zadzwonić! niewiele myśląc uderzyła go w twarz, bo widziała coś podobnego na filmach! |
|
| |
zurie siema eniu
| |
|
| |
Go?? Gość
| okej przyszedl !!! nie mogl nie przyjsc bo mieszkal tutaj ! rozwalil sie na fotelu i obserwowal ludzi...................... |
|
| |
lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 22:20 | |
| - jasne, pewnie, zrob ze mnie transwestyte! - obruszyl się, a potem uznał, że to nie jest najgorszy pomysł. - to znaczy jak chcesz, to mozesz mnie umalowac... - powiedzial po dluzszej chwili namysłu i pokiwal glowa, siadajac na kiblu. to znaczy wiesz no, zamknietym! |
|
| |
iggy żegnaj gienia świat się zmienia
Liczba postów : 54 Reputation : 3 Join date : 15/06/2010
| przestraszyla sie, ze zatkal jej usta:zaraz naprze rowniez na jej nos swoim nosem i biedna bedzie musiala nauczyc sie oddychac uszami albo umrze! zmartwilo ja to ale jego wlosy spod pach ja polaskotaly i zasmiala sie, przestajac sie martwic. podrapala jego plecy i pomacala po tylku, pewnie go calujac bo jak inaczej nazwac napieranie ustami no jak |
|
| |
Go?? Gość
| nie mialas dietera na berlinie? bylam przekonana cale zycie ze to ty ;/ skrepowala sie jeszcze bardziej, bo jednak troche byla cnotka. przestala wiec niechetnie oddawac pocalunki i rozejrzala sie, czy aby na pewno nikt ich nie obserwowal, nie nagrywal, a potem wstawi na redtube. - nie tutaj - wymamrotala tylko, pochylajac sie nad nim, bo chyba siedziala jakos tak na jego kolanach, wiec byla wyzej. |
|
| |
felix Admin
Liczba postów : 400 Reputation : 16 Join date : 08/06/2010 Age : 36
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien | |
| |
|