|
Autor | Wiadomość |
---|
thierry sandałmen
Liczba postów : 848 Reputation : 8 Join date : 11/06/2010 Age : 34 Skąd : z puszczy miejskiej
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 20:57 | |
| - oj, bo właśnie chciałem sobie pospać z tobą - wyznał jej upełnie szczerze i był przy tym tak genialnie uroczy, ciągle głaszcząc ją po czymś, a to po twarzy, po szyi i po ramieniu, ciągle ją dotykał wcale nie przypadkowo, ale też nie był nachalny. - i dlatego nie wstałem. mogłaś mnie obudzić jak tylko sama się obudziłaś. możesz dzisiaj znowu spać u mnie, skoro już jesteś na tej imprezie - zaproponował, układając dłoń na jej jednym biodrze, ale potem już zjechał w dół na jej prawy pośladek. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:00 | |
| - cześć - powiedziała. wcale nie spodziewała się, że po alkoholu będzie dla niej milszy. myślała, że ten typ tak ma i nigdy nie jest dla nikogo miły. - nie wiedziałam, że udzielasz się towarzysko - uniosła lekko brwi i napiła się swojego drinka, przez jakąś fikuśną, kręconą słomkę. rozejrzała się, próbując odgadnąć, która to freja. znała ją tylko z opowiadań bastiena :c |
| | | Freja ten wyżej to głupek
Liczba postów : 490 Reputation : 17 Join date : 10/06/2010 Age : 32
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:00 | |
| - Och, dziękuję ci przeogromnie Quinn - rzuciła, ściskając dziewczynę i składając pocałunek na jej policzku. - Strasznie się cieszę, że tutaj jesteś. Quinn, to mój przyjaciel, Felix, Felix, to moja przyjaciółka Quinn - przedstawiła sensownie. - Chyba, że się znacie? A to dalsza część: - Tak Felix, właśnie postanowiłam cię opuścić, mam lepsze plany, niż rozmowa z moim przyjacielem, cześć... - pożegnała się i odeszła na kilka kroków, ale potem wróciła, śmiejąc się głupkowato. - Coś ty, mam dwóch starszych braci, to przykre, że Thierry nawet nie przejął się tym, że mam urodziny! - pomyślała rozgorączkowana, ale szybko upiła kilka łyków drinka i postanowiła o tym nie myśleć. - Tak, siedziałam, nie znasz o mnie całej prawdy... - wyznała, kładąc rękę na jego ramieniu. - Swoją drogą, nigdy ci tego nie mówiłam, ale masz wyczepiste imię! - chciała być fajna, ale niestety... |
| | | lisbeth powąchaj palucha
Liczba postów : 608 Reputation : 10 Join date : 12/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:01 | |
| - okej. jeśli przedtem nie zasnę gdzieś na dywanie, bo tak się schleję, że nie dojdę do twojego pokoju - powiedziała, a potem pokręciła głową, śmiejąc się, stwierdzając, ze w zasadzie ma wielką ochotę się upić. - przepraszam, nastepnym razem cię obudzę. to znaczy jak będziemy spac razem i w ogole - obiecała mu. zastanawiała się, czy thierry łapiąc ją za tyłek dawał jej jakies znaki 'chce cie przeleciec', czy to tylko takie sporadyczne macanko. |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:02 | |
| och, dostrzegła Ulysse, który machał jej beztrosko ręką. Była wdzięczna za prezent, ale przewróciła tylko oczami, bo stwierdziła, że jest jej przykro z powodu jego ostatniego zachowania. I nawet gdyby chciała, żeby tu podszedł, to wciąż nie mogła się przełamać, więc podniosła tylko nieśmiało rękę, tak, by wiedział, że go dostrzegła. |
| | | adalbert ale lachon
Liczba postów : 216 Reputation : 17 Join date : 12/06/2010
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:03 | |
| - bo nie jestem - powiedzial, usmiechajac sie jakos tak ogolnie... dwa piwa to dla niego duzo, chudy byl, raczej typ intelektualisty, wiec wiesz. - wiec.. przyszlas sama? - zapytal calkiem zainteresowany, przygladajac sie z gory jej przedzialkowi. miala ladny i bez lupiezu. |
| | | thierry sandałmen
Liczba postów : 848 Reputation : 8 Join date : 11/06/2010 Age : 34 Skąd : z puszczy miejskiej
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:04 | |
| on chciał ją w sumie przelecieć, ale też wolał już dzisiaj nie, skoro już trochę wypiła. wprawdzie chciał czekać nie wiadomo na co, ale dzisiaj obudził się w tym pustym łóżku i pomyślał, że jej pragnie, ale tak naprawdę i wcale nie na niby. albo naniby. nie pamiętam, jestem głupkiem jakimś ortograficznym. - dzisiaj rano będę już naprawdę wstawał na ten rower - westchnął i pocałował ją w skroń, wciąż nie cofając ręki z jej tyłka, bo okazało się, że tam było jej miejsce. - zamierzasz się upić? i mam cię jeszcze pilnować? |
| | | matthieu ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 435 Reputation : 11 Join date : 12/06/2010 Age : 35 Skąd : paryż
| matt wszedl i zauwazyl freje i wreczyl jej super prezent ktory dla kazdego bedzie niespodzianka i nikt nie bedzie nic wiedzial. szybko powedrowal do quinn i usmiechnal sie - czesc, dlugo jestes - spytal glupio, ale on jest przy niej ogolnie glupi. zawsze jest glupi, ot co - jaki Ci minal dzien quinnie? - powiedzial pieszczotliwie, ale potem sie przerazil bo moze nie lubi jak ktos tak na nia mowi |
| | | Go?? Gość
| że kto ma fajne imię? chyba nie zrozumiałam połowy posta, jestem za stara/głupia na rpg. niepotrzebne wykreśli - znamy się - odpowiedziała a propos felixa, którego kojarzyła z wąskiej uliczki i z arbuzami poddawanymi aborcji. trochę namieszała, ale to nic - jest tu coś do picia? - zapytała, nie mając na myśli niczego z procentami, o czym doskonale powinna wiedzieć (freja) skoro się przyjaźniły. zerknęła na ulisesa, musiałam, i nawet się do niego uśmiechnęła. editedit - cześć, matt, dopiero weszłam. |
| | | felix Admin
Liczba postów : 400 Reputation : 16 Join date : 08/06/2010 Age : 36
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:06 | |
| - czesc, quinn - przywital sie wiec i nawet wyciagnal dlon, bo byl milym dzentelmenem i w ogole. zerknal w strone ulysse, skoro wszedl, pewnie ta meskosc tak od niego bila, oh... - dzieki, twoje tez jest fajna, chociaz wciaz mam problemy z wymowieniem - francuzem byl, wiec wiecie. usmiechnal sie do niej i do quinn rowniez, skoro jakos tak stali we trojke. - hej, zaloze sie, ze thierry sie przejal. pewnie teraz gdzies placze. |
| | | lisbeth powąchaj palucha
Liczba postów : 608 Reputation : 10 Join date : 12/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:08 | |
| - nie musisz mnie pilnować, thierry - powiedziała i stanęła na palcach, zeby pocalowac go przelotnie w usta, a potem wsunąć dłoń do prawej kieszeni na jego tylku, za ktory lekko go scisnela, usmiechajac sie szelmowsko. - mozesz mnie kiedys zabrac gdzies swoim rowerem. to znaczy niekoniecznie jutro rano, bo moze nie będe w stanie zwlec sie z łózka.. - westchnęła i przymknęła oczy, rozkoszujac sie przyjemnym chlodem wieczornego wiaterku i w ogole. |
| | | lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:08 | |
| wbili carol z lambertem i pewnie wygladali najladniej ze wszystkich gości!!!! jak para lesbijek! |
| | | matthieu ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 435 Reputation : 11 Join date : 12/06/2010 Age : 35 Skąd : paryż
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:09 | |
| -aha-powiedzial i nie wiedzial co dalej mowic bo nie odpowiedziala na jego pytanie wiec go olala pewnie i w ogole wiesz co bedzie smutny! poszedl po drinka dla siebie i dla niej i nie wiem czy ona gada z nim czy felixem wiec odszedl na chwile -.- |
| | | zurie siema eniu
Liczba postów : 86 Reputation : 4 Join date : 14/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:09 | |
| zurie pojawiła się w salonie z jakimś ogromnym prezentem dla freji, nie wiem jaki to był prezent, mariya wymyśl coś co byś chciała to takie coś dostanie twoja frejka... zurie szara myszka stała i patrzyła na wszystkich pytająco. wiadomo, przyszła się nachlać, straciła pracę, którą niedawno dostała, no ale każdemu może się zdarzyć przyjść parę dni później niż powinien, prawda? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:10 | |
| - no tak, sama. właściwie to nawet miało mnie tu nie być, bo nie znam solenizantki, czy tam jubilatki, nie wiem, nie odróżniam - machnęła ręką. - ale w każdym razie, brat frei jest moim przyjacielem i obiecałam mu, że postaram się przyjść - zakończyła. - a ty? jesteś sam? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:11 | |
| zdziwiła się, kiedy odszedł i to jej zrobiło się smutno, bo to ją olał matthieu, także przysunęła się do felixa i freji, z postanowieniem przeszkadzania w ich ewentualnym flircie. nie umiem pisać, kiedy jest tyle osób w temacie, bo zanim dodam post, jest już milion nowych i staje się on bez sensu. sad but true. w każdym razie wyjęła sobie ze stanika szklankę soku jabłkowego i popijała go, szukając wzrokiem THIERREGO. |
| Przywitała się z Mattem przyjacielskim uścieskiem i uśmiechnęła się szeroko. - Jesteś kochany. Pozwól, że otworzę to w samotności, nie lubię takiego powszechnego poruszenia - powiedziała, bo w końcu prezent ma zostać tajemnicą. Nie wiem nawet, czy oni się znają? Ale nieważne. - Jasne Quinn, w kuchni znajdziesz wszystko, czego dusza zapragnie, chociaż ostatnio nie było nic do picia i tak dalej, ale tym razem uzupełniłam zapasy - zapewniła z uśmiechem, zerkając to na nią, to na niego. - Och, to dobrze, nie lubię takich niezręcznych sytuacji, kiedy nie wiadomo, o co chodzi... - stwierdziła i musiała ich o tym poinformować, ale z całą pewnością i tak już o tym wiedzieli. - Thierry? Nie sądzę. Nie jest zbyt wrażliwy, jeśli chodzi o mnie! Starszy brat powinien chować mnie przed chłopakami, zabraniać imprez, a on jest jak najbardziej przychylny... Chociaż akurat to nie jest zbyt wielką przeszkodą. |
| | | carol ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 441 Reputation : 4 Join date : 08/06/2010 Age : 35 Skąd : saint tropez
| para lesbijek ;o to byl wlasnie efekt ktory carol chciala osiagnac! zlapala drinka ale uswiadomila sobie ze ktos go juz nadpil wiec odstawila go z obrzydzeniem (nigdy nie wiadomo czy ten ktos nie mial opryszczki conie?) zostawila swoj prezent tez, dmuchana lalke-faceta gdyby ktos chcial wiedziec i wziela kolejnego drinka, ktory wygladal na nienapoczetego. - calkiem sporo ludzi jak na tak wczesna pore - zauwazyla mrugajac bo wpadla jej rzesa do oka. |
| | | adalbert ale lachon
Liczba postów : 216 Reputation : 17 Join date : 12/06/2010
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:13 | |
| -taa.. przyszedlem sam, ale tam jest moja siostra.- pokazal na quinn palcem, ale po alkoholu mial roznego rodzaju zaburzenia rownowagi lub czegos tam i pokazal w rzeczywistosci na feliksa. - a co, nikt z toba nie chcial przyjsc? - zapytal bardzo taktownie. |
| | | felix Admin
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:15 | |
| - to brzmi jakby byl twoim alfonsem. mam nadzieje ze nie jest! - powiedzial frei kiwajac glowa. opadl na kanape niczym diva balerina i dopiero po chwili zdal sobie sprawe ze usiadl na zurie, wiec zerwal sie. - o cholera! przepraszam! - oblal sie rowniez piwem (z wodka) przy tym, ach te sieroty... |
| | | ulysse siema eniu
Liczba postów : 70 Reputation : 10 Join date : 09/06/2010
| rowniez usmiechnal sie dyskretnie do quinn, w tym samym czasie unikajac felixa. pamietal jeszcze tamta noc.. o kurde, dostrzegla go. jesli tak bardzo nie lubila go, ulysse mogl spokojnie zabrac prezent. nie ma problemow. lubil prezenty. zlapal jakas poduszke i schowal za nia twarz, biedny bal sie freji. wiedzial ze tequila niszczy ludzi, sam namawial ja na nia. ale nie wiedzial ze az tak bardzo. westchnal glosno i wstal. poprawil koszule i pomaszerowal w jej strone:-joyeux anniversaire, bonne chance et succès!-wykrzyknął bez wiekszego entuzjazmu, tylko dlatego ze nie wiedzial jak zareagowalaby. pociagnal ja za dlon troche dalej od reszty:-tequilaa, no powiedz o co chodzi..?-
Ostatnio zmieniony przez ulysse dnia 19.06.10 21:16, w całości zmieniany 1 raz |
| | | lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| mogla powiedziec, to lambert by jej wyssał ta rzęsę z oka. razem z okiem najlepiej. znalazł sobie tez jakiegos drinka albo piwo, bo był super męskim facetem (ciekawe w ktorym miejscu), a potem objął carol trochę władczo, rozglądając się dookoła. pomachał feliksowi, a potem wyslal mu tez buziaka, zeby brat wiedzial, jak bardzo lambert go kocha. - faktycznie calkiem sporo! ciekawe ile bedzie w godzinach szczytu... - zastanowil sie i westchnal. |
| | | thierry sandałmen
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:16 | |
| - zabrać cię gdzieś swoim rowerem... - zadziwił się aż i musiał to powtórzyć po niej, żeby tak na pewno do niego dotarło. objał ją drugą ręką w talii i przyciągnął do siebie, bo miał na to wielką ochotę jak na wiele innych, fajnych rzeczy. - jasne. ale to może cię zmęczyć, wożenie na moim rowerze. może lpeiej naprawdę byłoby wybrać się na jkąś przejażdżkę? króciutką i w ogóle! dostosowałbym się do ciebie - obiecał jej. - śmierdzisz - westchnął ciężko i pocałował ją krótko w usta.- fajkami. |
| | | felix Admin
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:17 | |
| zrobil unik, bo buziak lamberta lecial mu prosto w czolo! (to bylo bardziej zabawne w mojej glowie). |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 21:18 | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien | |
| |
| | | | Freja, Thierry i Sébastien | |
|
Strona 8 z 26 | Idź do strony : 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26 | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |