Autor | Wiadomość |
---|
felix Admin
Liczba postów : 400 Reputation : 16 Join date : 08/06/2010 Age : 36
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:11 | |
| - moja ulubiona byla osiemnasta... jestes glodna? - zapytal wstajac z lozka! przeciagnal sie twarza do okna pokazujac sasiadkom to i owo... ale i tak zurie mogla zerknac na jego seksi tylek, wysportowany i opalony, a nie jakis blady placek. wciagnal na tylek spodnie bez bielizny bo byl hardkorem a poza tym fajne jest nienoszenie bielizny xd |
|
| |
Go?? Gość
| zobaczyl lis......- czesc .... podzielisz sie ? - zapytal smutno majac na mysli papierosa bo swoje zostawil gdzies w domu a nie chcial tam wracac i patrzec na zła darlę.... |
|
| |
Go?? Gość
| rozesmiala sie tylko, bo ta sytuacja wydawala jej sie strasznie zabawna. znow go pocalowala i pewnie opadla gdzies obok niego. - nadal mnie nie lubisz? - zapytala, uspokajajac swoj oddech i zastanawiala sie, czyj to pokoj, bo jesli bastiena, to nie brzydzilaby sie przykryc koldra, ale wolala nie ryzykowac... |
|
| |
lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:12 | |
| jego pedalskie espadryle z kokardkami lezaly juz pewnie gdzies w kącie w łazience, wiec machal teraz palcami u swoich bosych stóp, żałując, że nie poprosił carol, żeby paznokcie mu też pomalowała, bo pewnie miał całe czarne i dlugie na trzydziesci centrymetrow. okej nie, fuj!!!!!!!!! - o rety. czasami dobrze mieszkac we francji - spuentował, nie wiem czy jest takie slowo... a potem pocalowal ją namietnie w usta, zeby ja ubabrac swoja szminka! za kare! angar!!! |
|
| |
adalbert ale lachon
Liczba postów : 216 Reputation : 17 Join date : 12/06/2010
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:13 | |
| w ogole jest jakis bastien na forum? ;o xd wow lawrie ja z ciebie tez nie ;/ foch ;/ ok nie .. .. boze czuje sie jak jakas nacpana! - nie wiem... - westchnal, bo zachcialo mu sie rzygac! ale przez alkohol, a nie przez nia albo jej piersi, bo to bylo calkiem ladne. zepchnal ja z siebie, ale niech sie nie obrazi, bo to przez to rzyganie, nawet przykryl sie przescieradlem bo glupio isc rzygac na golasa i poszedl do lazienki przylegajacej do sypialni i zwymiotowal do wanny ;c |
|
| |
lawrie ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 433 Reputation : 3 Join date : 08/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:13 | |
| zabrala mu drinka i sie napila. - to co ? widziales tu jakies interesujace obrazy ? - zapytala juz prawie normalnie i usiadla na barierce, chciala sie zabic ! |
|
| |
lisbeth powąchaj palucha
Liczba postów : 608 Reputation : 10 Join date : 12/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:14 | |
| - no nie wiem - powiedziala, przyglądając mu się uważnie, a kiedy uznała, że go nie kojarzy, to uśmiechnęła się i podała mu paczkę, mając nadzieję, że nie był papierosowym złodziejem i że nie zabierze jej tych papierosow i nie wyskoczy z nimi przez balkonotaras, bo jeszcze by sie zabil.. |
|
| |
zurie siema eniu
Liczba postów : 86 Reputation : 4 Join date : 14/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:15 | |
| a ona nalozyla rajstopy, majtki zostawi freji, na pewno wypierze - no chodz cos zjemy - i ubrala sukienke i w ogole ubrala felixa wycierajac mu sliniaczkiem sline i poszli, juz mi sie nie chce nia grac |
|
| |
| jest sebastjen i to nawet MOJA postac ;d;d;d. ehehe nie obrazaj sie ;** |
|
| |
Freja ten wyżej to głupek
Liczba postów : 490 Reputation : 17 Join date : 10/06/2010 Age : 32
| |
|
| |
carol ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 441 Reputation : 4 Join date : 08/06/2010 Age : 35 Skąd : saint tropez
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:16 | |
| |
|
| |
ralph kuternoga
Liczba postów : 96 Reputation : 13 Join date : 18/06/2010 Age : 35
| - chodz aggie - ubral ja w pizame babci freji, sobie nalozyl szlafrok dziadka freji i walnal noga w drzwi, ktore odpadly bo jednym zamachnieciu i poszedl do jego/jej mieszkania. |
|
| |
casper ugabuga
Liczba postów : 236 Reputation : 1 Join date : 19/06/2010 Age : 35
| Kiedy usiadła na barierce, Casper stwierdził, że to kiepski pomysł, dlatego stanął przed nią i objął ją w pasie, jak będzie lecieć, to złapie szklankę z drinkiem. xd - Tak, na jeden właśnie patrzę - patrzył na nią, oczywiście, piszę jakbyś nie wiedziała, ale myślę, że wiesz ;d Puścił jej oczko, po czym roześmiał się przyjaźnie. Miał ochotę się jeszcze napić, ale bał się, że jak odejdzie, to Lawrie spadnie z tej nieszczęsnej barierki. |
|
| |
felix Admin
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:17 | |
| ale ona juz wczesniej z niego zeszla! pewnie wyrzygal caly alkohol i powie jej, ze jednak jej nienawidzi... zaryzykowala i owinela sie koldra, zerkajac w strone lazienki, w ktorej zniknal. - zle sie czujesz? - zawolala za nim. ona nie wypila tak duzo i czula sie okej, hehe. |
|
| |
felix Admin
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:18 | |
| wrocil sie tutaj, mial na sobie spodnie i krzywo zapieta koszule, ktora nie byla jego! przygladal sie prezentom freji i nagim ludziom na podlodze, szukal wzrokiem freji. |
|
| |
lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:19 | |
| fajnie ma że wplotła włosy w jego wlosy. pewnie zrobiła warkoczyka z ich wlosów, wiesz, jednego z ich dwoch! ta laska wyglada jak salomea (xd) z mojej szkoly.. złapał ją za tyłek, ktory chciał trochę pomacać, bo jeszcze dzisiaj chyba jej nie macal. przynajmniej nie aż tak bardzo! ugryzl ja delikatnie w dolna warge, potem znowu ja calowal, a potem sie zakrztusil swoim jezykiem i umarl. albo nie, ŻARCIK KOSMONAUCIK!! dalej ja calowal |
|
| |
ralph kuternoga
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:19 | |
| wrocil jeszcze w szlafroku i skoczyl na felixa - ej sluchaj widziales moze sombero gdzies tutaj bo zostawilem - westchnal - moja przykrywka |
|
| |
adalbert ale lachon
Liczba postów : 216 Reputation : 17 Join date : 12/06/2010
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:20 | |
| skonczyl rzygac w tej wannie i przeplukal usta woda, a potem zjadl pol tubki pasty do zebow, zeby nie miec rzygowego oddechu. usiadl pod sciana, nie bylo mu juz niedobrze, ale czul sie zle ogolnie, conie. - nie, czuje sie zajebiscie i dlatego wlasnie zwymiotowalem! - zawolal do niej troche poirytowany, ale przynajmniej nie nazwal ja idiotka, wiec robil postepy! owinal sie przescieradlem lepiej. |
|
| |
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:21 | |
| hahaha przeczytalam 'bal sie ze jak sie napije lawrie bedzie ladniejsza' mam cos nie tak z oczami xd rozejrzala sie, udajac ze niewie o co chodzi, ale wiedziala ! - jestes swietnym klamca, prawie ci uwierzylam....- zasmiala sie bo miala niska samoocene.- hej lis !!! nie poznalam cie !! - pomachala lis, ale wstyd, dla lis znaczy sie.... |
|
| |
carol ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 441 Reputation : 4 Join date : 08/06/2010 Age : 35 Skąd : saint tropez
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:22 | |
| znaczy reke, omg lepiej nie umiec pisac xd salomea xd to imie czy przezwisko..dobrze ze nie salamandra. ok, cieszyla sie ze nie umarl..bo tez by umarla. oh ah. rozpiela swoj pasek od sukienki i zastanawiala sie czy seks na kiblu to cos zlego..ale nic nie wymyslila! - poczekaj - odsunela sie od niego na chwile i zdjela sukienke przez glowe, zdizra nie zdzira chodzilo jej o to zeby mu pokazac ze znowu urosly jej cycki...wiec przeniosla jego dlon ze swojego tylka na cycke, hehe i pocalowala go znowu. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien 19.06.10 23:23 | |
| skrzywila sie lekko, dochodzac do wniosku, ze wyczerpal sie limit uroczego adalberta na dzis. owinela sie z powrotem koldra i poszla do tej lazienki, siadajac obok niego. - moze chcesz stad isc, co? znaczy, moge zamowic ci taksowke, czy cokolwiek - zaproponowala. |
|
| |
ralph kuternoga
| - dzieki wielkie za pomoc - warknal na niego i zaszczekal i poszedl do aggie sie wtulic |
|
| |
felix Admin
| - ohh..nie widzialem - sklamal, bo przy ktorejs pozycji zurie stwierdzila ze jaraja ja meksykancy wiec przy szesnastym razem felisk mial sombrero na glowie. - mysle ze nie zyje.. - powiedzial, znaczy o sobie i opadl na podloge, robil aniola zalujac ze nie ma sniegu. |
|
| |
lisbeth powąchaj palucha
Liczba postów : 608 Reputation : 10 Join date : 12/06/2010 Age : 33
| zamachala tez do lawrie, ale nie chcialo jej sie zbytnio wstawac, bo byla straszliwie leniwa. - czesc! mam nadzieje, ze nie wygladam aż tak źle.. - usmiechnela sie do niej i zmierzyla wzrokiem caspera.. zastanawiala sie chwile, ktory to z chlopcow, o ktorych jej mowila lawrie, ale nie mogla rozkminic. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Freja, Thierry i Sébastien | |
| |
|
| |
| Freja, Thierry i Sébastien | |
|