Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next
AutorWiadomość
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 _
PisanieTemat: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime10.06.10 18:13

First topic message reminder :

Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Bedroom-with-glass-walls

Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 24fivs6

Ostatnio zmieniony przez Freja dnia 15.06.10 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:24

wow chamstko
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:24

zabral jej cala paczke i wyskoczyl przez balkontaras, a tak serio to poczestowal sie jednym ! - dzieki moje sa gdzies w domu ! ale nie chce mi sie ich szukac. - zwierzyl sie jej i odpalil sobie papierosa. - jestes przyjaciolka freji ? - zapytal, mial nadzieje ze nie przyszla z jakims miesniakiem ktory go powali jednym uderzeniem !
Powrót do góry Go down
ralph
kuternoga
ralph

Liczba postów : 96

ok wrocil na moment jeszcze - moje sombrero nie zyje? - tak zrozumial, padl na kolana
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

Liczba postów : 216

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:26

-ee... w sumie mozemy. kurwa - powiedzial ale nie na nia tylko tak sytuacyjnie. przeciagnal sie, i wstal z miejsca. usmiechnal sie do niej bo serio nie byl az takim chamem - wybacz, musze sie odlac - powiedzial, bo nie byl na tyle chamski zeby na przyklad nasikac na nia. O FUJ. - mozesz zamowic mi za ten czas taksowke - dodal, wzdychajac.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Liczba postów : 433

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:26

-nie no co ty !! to jest casper ! - znowu musiala krzyczec chociaz byly niedaleko siebie chyba ze ten taras byl taki naprawde ogroooooooooooooomnyyyyyyyyyyyyyy. zastanawiala sie kogo lis wyrwala bo ten chlopak nie wygladal jak thierry.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:27

- nie. ja nie zyje. nie widzisz? - pokazal mu swoje dlonie. mial na nich stygmaty.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:27

IMIE! masowal jej cycki, ktore teraz byly wielkosci dwudziestokilowych arbuzów (pewnie miala takie jak ta laska z tymi cyckami w nip/tucku xd), wciaz ją całując i miał nadzieję, że carol nie caluje sie z nim tylko dlatego, że jest umalowany jak laska. odsunął się od niej tylko na moment, zeby sobie na nią popatrzeć, usmiechnal sie do siebie potem nawet. - teraz chyba wygladasz jeszcze ladniej- stwierdzil. te cycki robily swoje...
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:28

xddd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:28

JESTES OBLESNA ;/////////
to zamowila mu taksowke i sama tez pewnie wrocila do domu i gwarantuje ci, ze nie odezwie sie do niego pierwsza. a ja ide, sija
Powrót do góry Go down
casper
ugabuga
casper

Liczba postów : 236

Casper spojrzał w stronę Lisbeth, podążając za głową i ręką Lawrie, uśmiechnął się do niej przyjaźnie, bo pomimo tego, że mu się spodobała, nie był takim dupkiem, żeby przy Lawrie zacząć otwarcie z nią flirtować. Wyciągnął drinka z ręki Lawrie i napił się, cały czas mając kontrolę nad jej drobniutkim ciałkiem, gdyby czasem miała ochotę za bardzo się przechylić do tyłu.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

imie xddd omg... jezu tamta z nip tucka.. xddd - ty tez - powiedziala nawiazujac do makijazu, ale nie musial o tym wiedziec. mial pewnie pomadke na polowie twarzy i ona zreszta tez, krejzole! - ale freja bedzie miala sprzatania - zauwazyla ziewajac w dlon, ale tylko na chwile, bo wcale nie byla znudzona. rozpiela mu rozporek ups nie mial rozporka, ale pewnie jakis guzik.
Powrót do góry Go down
ralph
kuternoga
ralph

patrzyl na niego w oslupieniu - felix... - chwila grozy - ciebie ktos opetal - koniec odcinka 7890.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:29

- to ty? - zapytal siadajac na jego biodrach. wow zaczyna sie jego bycie gejem. to pewnie na tym polega jego opetanie:stal sie gejem. ulozyl dlonie na jego szyi.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:29

usmiechnęła się szeroko do caspera i pomachala mu rowniez, a potem odwrocila sie do sebastiena. - chyba nie. to znaczy dzisiaj dopiero ją poznalam. jestem kolezanka thierry'ego... a ty kim jestes? - spytała, przyglądając mu się podejrzliwie. pewnie był jakims żulem, który uslyszał o imprezie i wlazł do domu przez balkon po jakims wiciokrzewie ;/
Powrót do góry Go down
ralph
kuternoga
ralph

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:30

- to ja - wymruczal, wiedzial ze to schizofrenia dziala, to na pewno aggie byla na jego biodrach
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:33

- dlaczego mnie opetales? - zapytal, kladac sie na nim. ulozyl glowe na jego piersi i slinil sie na niego troche.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:33

pewnie mial spodnie na gumie i musiala mu je sciagnac w ogole przez glowe. rozejrzal sie po lazience, która cale szczęście wyglądała jeszcze jako-tako, chociaż podłoga była cała ublocona i syfiasta, cale szczęście nie AŻ TAK obrzygana. - taaaa.. właśnie dlatego średnio lubię urządzać domówki - mruknął w jej ramię, które pocałował kilka razy i na którym zostawil slad od swojej super szminki, z ktorego mial wielka beke, wiec sie az zasmiał frajersko.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:34

zazdrościła Felixowi
Powrót do góry Go down
ralph
kuternoga
ralph

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:34

- czulem ze to masz byc ty, widzialem ten namiocik...on mnie pozadal - stęknął xd - dobra felix, przelize cie kiedy indziej, aggie czeka - i uciekl ;/ a mial taka okazje;/
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:35

dobrze ze nie na rzepy jak feliks xd - powinienes sie czesciej malowac..- serio ja to jaralo omg - ja nigdy nie urzadzam... nasze wspolne urodziny zrobmy na publicznym basenie, co? wsyzscy sie utopia i bedziemy patrzec na ich martwe ciala plywajac na wierzchu... chyba ze martwe ciala spadaja na dno - nie wiedziala. podrapala sie po ramieniu i poprawila na jego kolanach.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Liczba postów : 433

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:35

zalamala sie po tym jak ja lis zignorowala i zainteresowala sie drinkiem ktorego juz prawie nie bylo. - wypiles mi drinka. - stwierdzila smutno. rozejrzala sie za niewidzialnymi kelnerami ale zadnego nie zobaczyla, pewnie dlatego ze byli nie widzialni. zeszla po wiciokrzewie skoro juz o nim mowa, do salonu ktory sie znajdowal pod nimi i wrocila ze skrzynka piwa. albo zrobila gwiazde nad glowa caspera i normalnie wyszla drzwiami po piwo. ale wrocila sie. - chcecie cos do picia ? - zapytala wszystkich.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

rozplakal sie.. freja chodz grac.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:37

oks przyszłam. - Nie płacz, jednak odszedł? - zapytała, klęcząc przy nim, a tak naprawdę w głębi duszy cieszyła się, że tamten chłopak jest hetero!
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:38

- kto? - zapytal, bo wydawalo mu sie, ze tylko on widzial ralfa. lezal na podlodze w pozycji embrionalnej, bolal go brzuch. przygladal sie freji z dolu, usmiechajac jak aniolek:). okej, normalnie sie usmiechajac. - super impreza, freja. powinienem ci jeszcze wlac pasem.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime19.06.10 23:39

asia ma takie spodnie na zatrzaski jak striptizerzy.. w sensie od wfu spodnie takie ma! xd - nie wiem.. nigdy nie widziałem na żywo martwych cial w basenie. w zasadzie trochę się bym bał, potem wszyscy mogliby się pozarażać jakąś grzybicą - zauważyl i westchnął cięzko, nachylając się nad nią trochę, ale tylko trochę, bo w zasadzie skoro na nim siedziała, to ten, w kazdym razie ugryzl ja w sutka prawego!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 18 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 18 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-