Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Next
AutorWiadomość
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 _
PisanieTemat: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime10.06.10 18:13

First topic message reminder :

Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Bedroom-with-glass-walls

Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 24fivs6

Ostatnio zmieniony przez Freja dnia 15.06.10 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
zurie
siema eniu
zurie

Liczba postów : 86

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:18

pewnie zmiażdżył jej kolana - au! nic się nie stało - zachichotała rumieniąc się, albo nie zmiażdżył jej kolan tylko prezent dla freji - zmiażdżyłeś tylko tort z justinem bieberem, którego sama tworzyłam od rana - głos jej się załamał - aż boję się tam zajrzeć - posmutniała, ale uśmiechnęła się sztucznie, zurie była twarda!
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:19

przewróciła oczyma. - a ty marudzisz. mam isc umyc zeby? - spytała, a potem zerknęła na niebo, zastanawiając się, która godzina, ale nie mogla wyczytać tego z ukladu slonca i ksiezyca i chmur i wszystkiego. - no może i tak. nie wiem. będę musiała o tym pomyślec, thierry.. napiłabym się jeszcze czegoś - powiedziała. to miała być sugestia, że thierry powinien jej przynieść od razu dziesiec drinkow albo cos. poprawila swoja sukienke, ktora pewnie dzisiaj kupila i zaplacila za nia 39849 ojro.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:19

Nie zdążyła niestety przeprosić towarzyszy swojej rozmowy, kiedy chłopak odciągnął ją od nich. - Ulysse, co mam ci powiedzieć? Myślałam, że ty mi coś wyjaśnisz? - bardziej stwierdziła, niż pytała, ale dla dodatkowego efektu zmarszczyła brwi i w naturalnym jej odruchu wydęła usta. Mogłaby położyć ręce na biodra, albo założyć je, ale wiedziała, że to byłaby lekka przesada, toteż trzymała je wolno. - Dzięki za prezent - dodała też, wskazując palcem na jego paczkę, czy cokolwiek innego.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

- podejrzewam, że nikomu nie mówiłam, że przyjdę, może dlatego - wzruszyła ramionami i przeczesała palcami włosy. - z tobą chyba też nie, w każdym razie - zauważyła i znów się napiła. - skoro mnie tak nie lubisz, to czemu ze mną rozmawiasz? - zapytała, wyraźnie tym zaintrygowana.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

- mysle ze bedziemy musieli wisiec za oknem lub na zyrandolu zeby sie zmiescic - westchnela. - dawno nie wisialam na zyrandolu. raz tylko na tym takim... jak to sie nazywa... - chandelier, dzisiaj byla reklama chandelierow w snl taka smieszna... ok niewazne. - niewazne! - machnela reka rowniez oblewajac sie przy tym drinkiem, bo zazdroscila feliksowi. przygladala sie tylkowi freji przez chwile i dopiero potem zdala sobie z tego sprawe, wiec odwrocila glowe. wypila ze dwa lyki drinka i odstawila go, bo byl niebezpieczny. - musze znalezc sobie duzo znajomych przez internet. wiesz, juz na pozniej, zebym miala kogo zapraszac na moje urodziny...
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:20

/Przepraszam ulysse, niechcący dałam ci minusa!
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:21

-zartujesz?! - oburzyl sie; justin bieber troche go podniecal, ale nie przyznawal sie nawet sam przed soba. przysiadl obok. - moge zajrzec? to znaczy zeby zobaczyc, moze da sie cos uratowac! - wzruszyl sie jej poswieceniem, w sensie ze tak dlugo robila ten tort..a on wszystko zniszczyl. - mozesz zaslonic oczy - dodal, skoro bala sie zajrzec ona.
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:22

matthieu zauwazyl wychodzaca quinni zrobilo mu sie zle wiec postanowil sie upic. w tym poscie wypija 3 drinki
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:22

- ja nigdy nie wisiałem na żadnym żyrandolu! rety, czuję się przy tobie jak jakiś gówniarz, jestes taka doświadczona i w ogóle! - powiedział zazdrośnie i przyglądał się jej chwilę. - oblałaś się - powiedział. pewnie z satysfakcją, bo on sam się nie oblał. - chcesz to umyc, czy cos? czy wolisz sie kleić..? - pewnie wolała to klejenie się! - poza tym myślę, ze poznawanie ludzi przez internet nie jest najbezpieczniejsze.. potem na te urodziny naschodzi sie jakichs pedofili i zboczeńców, ktorzy będą chcieli cie zgwałcić albo zabić... - obrazil sie za uniki feliksa;/ ////
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

Liczba postów : 216

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:23

- zakochalem sie - powiedzial, ale wcale sie nie zakochal, bo byl socjopata (jak 3/4 moich meskich postaci.. okej, nie, adalbert to po prostu alastair 2.0). - smiem twierdzic, ze ty we mnie tez, sledzisz mnie i w ogole - dopil swojego koniaka, chociaz tego tak sie chyba nie odmienia i zsunal z podlokietnika fotela na podloge, obil sobie przy tym tylek i go to rozbawilo.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

Liczba postów : 848

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:24

- nie musisz - pokrecił głową. - przeżyję jakoś - dodał, ale wcale jej w związku z tym nie zaczął całować, tylko pociagnął ją do salonu po drinki i zaczniesz SmileSmileSmileSmileSmile
Powrót do góry Go down
zurie
siema eniu
zurie

Liczba postów : 86

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:24

- ok to zaslaniam - zaslonila oczy ale jak mala dziewczynka zagladala przez szparki miedzy palcami - szybciej - zniecierpliwila sie, nawet ulepila seana kingstona, tego murzynka pulchnego...
Powrót do góry Go down
ulysse
siema eniu
ulysse

Liczba postów : 70

-oh no prosze nie rob tak.-jeknal, nawet raz mogl tupnąć stopa o podloge:-nie bierz wszystkiego tak bardzo do serca. mialas krolika, mialem rybke..kazdy mial cos, kogos..-westchnal ciezko i odwrocil sie do wszystkich, wydzierajac sie na calego:-kto na tej sali nie mial jakiegos zwierzaka? podnosic rece..!-

..kurde ale jestem glupia.

Ostatnio zmieniony przez ulysse dnia 19.06.10 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:25

- wiedziałam, że na mnie lecisz - powiedziała nieskromnie, choć może jednak nie do końca tak uważała, bo wątpiła w to w chwilach, kiedy był dla niej strasznie niemiły :c - nie zakochałam się w tobie, muszę cię rozczarować, przykro mi, adalbert - westchnęła. - jak już mówiłam, przyszłam tu, bo obiecałam.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

Liczba postów : 94

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:26

czekała na jonathana ale się nie doczekałą więc weszła do środka~!
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

Liczba postów : 94

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:27

przywitala sie z freja czyt. grace kelly bo nia byla, a alex byla audrey. dala prezent ucalowaly sie, powiedziala czesc felixowi i przysiadla sie do drinkow i jedzonka!
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:27

- nie wiem, myslisz ze jestem obrzydliwa z oblana sukienka? - zapytala, bo nigdy nic nie wiadomo..gwoli szczegolu oblala sie na samym dole sukienki i tylko troche, no i po rece, ale ja oblizala. xd - bo jeszcze jestes gowniarzem! dziewietnascie lat mialam trzydziesci lat temu, bez porownania w ogole! - zart roku.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

nie podniosl reki, bo mial kiedys chomika, ale jego tata go zjadl. - okej. czekaj. - otworzyl pudelko. niestety cale ciasto wygladalo jak jakies rzygi albo zmiksowane murzynskie dziecko. zachcialo mu sie plakac przez to, jaka zrobil jej przykrosc. - o cholera... - powiedzial tylko, zamykajac znowu pudelko. przelozyl je na druga strone, tzn. wczesniej karton lezal posrodku feliksa i zurie, a teraz feliks przelozyl go na swoja strone. przesunal sie w jej strone i zdjal jej dlonie z twarzy. - wszystko stracone... - powiedzial dramatycznie.
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:28

więc lisbeth z thierrym przylezli i lis dorwala sie do drinkow i pewnie wziela sobie od razu trzy, zeby nie musiec wciaz lazic taki kawal drogi. potem rozejrzala sie w poszukiwaniu jakiejs sofy. napisalam szafy..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:28

dobra, jednak chcę grac, więc poszła na balkon i wychylała się lekko za barierkę, co nie wyglądało wcale jak próba samobójcza, bo tym nie było. podziwiała widoki. miejmy nadzieję, że nie były nimi okna sąsiadów w jakiejś okropnie małej odległości.
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

Liczba postów : 216

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:29

- okej, okej. - nie wiedzial o co jej chodzi, ale to nic. pociagnal ja za noge, zeby zsunela sie rowniez z fotela i usiadla obok niego, ale nie zsunal jej calkiem, bo to byloby brutalne, wiec raczej zalezalo od niej, czy usiadzie obok niego na podlodze, czy nie. przeczesal swoje piekne wlosy palcami. - ktora to freja?
Powrót do góry Go down
ralph
kuternoga
ralph

Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:29

- to nie sala tylko salon! - obruszyl sie napruty ralph, który zezował w stronę zgromadzonych - freja ślicznoto...sto...lat! - wybełkotał i uśmiechnął się do wszystkich - kupiłem ci czystą wódeczkę, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać i wziąłem parę ły..y.yczków? - wskazał na pustą butelkę jakiejś fajnej wódy...ralph się napił nie z powodu straty pracy, pewnie jest alkoholikiem .... xd
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

- Jeju, Ulysse, nie chodzi mi o tę historię ze zwierzakami! - starała się go uciszyć, więc złapała go za rękę i pociągnęła troszkę do tyłu. - Swoją drogą tu wzruszająca historia, ale bądźmy poważni - poprosiła, ciągnąc samą siebie za kosmyk włosów wypadający z jej artystycznego, wydawałoby się, niedbałego koka. W rzeczywistości był to zamierzany efekt. - Może niepotrzebnie się złoszczę, ale wiesz co? Nie jestem złą, nie wiem po prostu, czy ma mi być przykro? - wyznała mu, nie bacząc na to, czy choć w małym stopniu go to zainteresuje. - Ale, jest impreza, pewnie nie chcesz o tym rozmawiać - rzuciła cicho, zerkając mu niepewnie w oczy.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:30

- tak, jestes strasznie obrzydliwa.. mysle, ze najlepiej bedzie, jesli po prostu się rozbierzesz - powiedzial, kiwajac glowa i napil sie swojego piwa, potem zmarszczyl czolo. - po co ja sie zadaję w ogóle z taką staruchą. mogłabyś mamą mojej mamy ;/ - stwierdził i zacmokał. - nie zdziwiłbym się, gdybys się zaczyła rozsypywac na środku pokoju..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime19.06.10 21:30

będzie wam bardzo przykro, jeśli moje posty nie będą przekraczać czterech linijek? ciężko mi pisać w takim rozpierdolu, bez urazy. dimitri wbił, bo gdzie jest alkohol i pijane kobietki jest i on. przybił piątkę ze ścianą, bo nie wiem kogo on może znać, po czym nawet złożył freji życzenia. co z tego, że jej nie lubił ;*
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 9 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 9 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-