Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Next
AutorWiadomość
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 _
PisanieTemat: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime10.06.10 18:13

First topic message reminder :

Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Bedroom-with-glass-walls

Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 24fivs6

Ostatnio zmieniony przez Freja dnia 15.06.10 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
thierry
sandałmen
thierry

Liczba postów : 848

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 22:04

- oj no, lisa - usiłował jakoś ją przekonac. może nie posiadał jakiejś wielkiej siły perswazji, ale przynajmniej był wyższy od niej i miał ciepłe dłonie, a jedną z nich właśnie przecież trzymał na jej karku. - to nie jest łóżko obcego człowieka, tylko moje - mruknął w jej ucho i cmoknął ją krótko w usta. - mogę spać z tobą nawet jeśli byś chciała czy coś - zasugerował, po czym odgarnał włosy z obu stron jej twarzy za uszy.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 22:07

przymknęła oczy, a potem westchnęła, dając za wygrana. - hmm, okej, możemy tak zrobić - powiedziała. stwierdziła, że thierry był niezłym manipulantem z tym całym całowaniem i wszystkim, pewnie mógłby ją bez większych problemów nakłonić do chodzenia po rozżarzonych węglach i innych takich duperelach. - ale jak nie będe mogła zasnąć całą noc i jutro będę niewyspana, to będzie twoja wina, i będziesz musiał zafundować mi wielka kawę!
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 22:12

autentycznie się ucieszył i ta radość była widoczna na przykład w sposobie, w jaki ją własnie pocałował, a mianowicie strasznie namiętnie i entuzjastycznie, jednak krótko, bo on naprawdę sądził, że musi do wszystkiego podchodzić w miarę delikatnie.
- chcesz wziać prysznic? - uniósł jedną brew do góry, spoglądając na nią z bliskiej odległości i troche mu się przez to rozmazywał obraz, ale zaraz sie odsunął, podciągając spodnie na tyłku.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 22:15

pokiwała głową, poprawiając swoją sukienkę, która pewnie z niej spadala, chociaz to byl jakis super mały rozmiar, pozdro ludzie patyki. - jasne, że chcę - powiedziała, patrząc na niego jak na głupiego, bo co to za pytanie! on się pewnie w ogóle nie mył i chodził taki spocony i smierdzący caly czas. nie wiem co ale pewnie poszla pod prysznic bo ja ide sie myc i zw!
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 22:17

thierry w tym czasie trochę poogarniał. sam wział prysznic w drugiej łazience, bo mieli tutaj dwie. jedna była freji, a druga była jego i bastiena, właśnie wysłał lisę do frejowej, sam wziął prysznic w swojej własnej przylegającej do jego sypialni. usadowił się na łóżku w samych bokserkach ładnych i swieżych i czysty był cały razem z wilgotnymi włosami na nogach... czekał na nią trochę niecierpliwie, obiecując sobie, że za nic nie tknie lisy.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 22:48

lisbeth pewnie po dwóch godzinach wygramoliła się z łazienki. albo jednak zajęło jej to trochę mniej czasu, nawet znalazła jakąś szczoteczkę do zębów i ładny szampon do włosów, więc teraz przylazła do thierry'ego do pokoju, z mokrymi wlosami i w swojej ladnej bieliźnie, z sukienką przewieszoną przez ramię, żeby móc ją położyć na jakimś krześle, żeby zbytnio sie nie pogniotła. żałowała, że nie wzięła swojej piżamki w kwiatuszki, uśmiechnęła się i wgramoliła na łóżko. - zazdroszczę twojej siostrze takiej fajnej łazienki - powiedziala w koncu..
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 22:55

czuł, że ciężko będzie mu trzymać ręce przy sobie. naprawdę bardzo ciężko.
- chryste - westchnał aż sam do siebie, mierząc ją wzrokiem od stóp do głów jak ciastko z jabłkiem. jejku. jeśli tej nocy do niczego nie dojdzie, to bedzie mógł być z siebie dumny. - eee, a nie chcesz jakiejś koszulki? - zapytał, włażąc pod kołdrę, ale tylko trochę, bo dalej siedział na łóżku. nie sądził, że miała takie fajne ciało. - hm, no ma fajną. i ma saunę pod prysznicem, eh.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 22:59

- a sądzisz, że powinnam spać w koszulce? - uniosła prawą brew, zastanawiajac się, czy thierry sugeruje, że nie powinna się pokazywać bez ubrań nikomu, bo mozna zawalu dostac od tych jej zwałów tłuszczu i okropnego cielska, a potem uznala, że może nie jest aż tak źle, podrapała się po swoim brzuchu, którego prawie nie było, a potem uśmiechnęła się nieznacznie. - tej sauny jeszcze nie odkryłam. całe szczęście, bo jeszcze nie wyszłabym z łazienki do rana.. - stwierdzila, myslac, ze chyba musi sobie tez dorobic jakichs bajerow w lazience.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 23:02

- hm... czy ja myślę, że powinnaś spać w koszulce? a jak sądzisz? - uśmiechnął się głupkowato i przysunął się, żeby pocałować ją w nagie ramię. - ja myślę, ze nie powinnaś. ale coś wewnątrz mnie sądzi, że z pewnymi sprawami... hm... słuchaj, lisa - zaczął aż i nawet się wyprostował, ujmując jej dłoń w swoją. - ZAWSZE - podkreślił - zawalało mi się coś w relacjach z dziewczynami przez to, że za szybko szedłem z nimi do łóżka. nie chcę, zeby popsuło mi się z toba. więc, rany, dam ci tą koszulkę, okay?
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 23:06

zastanawiał się, czy thierry nie moze patrzec na dziewczyny w bieliznie bez przelatywania ich od razu,ale uznała, że woli w to nie wnikać, więc wzruszyla tylko ramionami. - skoro tak uważasz, daj mi ta nieszczesna koszulkę - uśmiechnęła się nieznacznie, poprawiając ramiączko swojego stanika. miała nadzieję, że thierry nie miał na myśli tego, że nie chce z nią spać przed ślubem, albo coś w ten deseń, bo wtedy chyba by go wyśmiała, albo uciekłaby od niego z krzykiem, bo jakby nie było miała lat zaledwie osiemnascie.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 23:08

on planował sobie, że do środy jej nie przeleci. potem już mogą mieć ze sobą dzieci Smile. wstał z łóżka, uśmiechając się z lekkim zakłopotaniem, bo iwedział, że wychodził trochę na frajera, ale trudno. najwyżej będzie jej nudno! wziął jakąś koszulkę i rzucił lisie na łóżko, aby się przyodziała, potem wrócił do niej i ułożył się już bardzo wygodnie pod kołderką na poduszce.
- za bardzo mnie kusisz i tyle - wytłumaczył jej.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime18.06.10 23:10

- musisz mi wybaczyc, ale nie jest mi z tego powodu specjalnie przykro - powiedziala, ubrala koszulke i poszla spac.... bo ja lece,paa.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Salon   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 0:01

salon
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Łazienka   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 0:01

łazienka
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Pokój 1   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 0:01

pokój 1
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Pokój 2   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 0:02

pokój 2
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Pokój 3   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 0:02

pokój 3
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

PisanieTemat: Przed   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 0:02

przed domem
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 9:47

lisbeth obudziła się i go zgwałciła. albo nie! ale obudziła się, chwilę na niego popatrzyła, potem wstała i poszła się umyć. zachachmęciła jego koszulkę, żeby móc sobie w domu w niej spać i poszła do domu, zostawiając mu karteczke, ze dziekuje za nocleg i cos tam cos tam buziaczki!
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: balkon   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 11:12

Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Taras_naw3_800
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 11:38

to chyba taras a nie balkon......
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 13:21

przyjmijmy ze to jest balkon z kamieniami... jak mi nie wierzysz to ci taki zrobie w domciu...
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

Liczba postów : 216

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 13:39

zuzia nie ma domu
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 15:16

no to w chatce z siana
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime19.06.10 18:03

;/
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Freja, Thierry i Sébastien   Freja, Thierry i Sébastien - Page 6 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Freja, Thierry i Sébastien

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 6 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-