Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

felix i lambert

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

felix i lambert - Page 14 _
PisanieTemat: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime08.06.10 21:22

First topic message reminder :

felix i lambert - Page 14 Pdlt2pool1
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 0:53

hahahaha xd-okej, to ja moge zaspiewac a ty zatanczysz! albo zagram na tamburynie!-zeskoczyl z kanapy i polozyl sie na boku na ziemii i wyciagnal spod niej tamburyn! nie chcialo mu sie jednak juz podnosic i machal nim z ziemii-tancz!-rozkazal, to prawie jak 'jecz!' ale nie tak zajebiste. ;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 0:57

na poczatku myslalam ze wyciagnal spod ziemi tamburyn. - to nawet nie przypomina muzyki ! - powiedzial, on pewnie szalal przy ostrym technie. kleknal kolo niego. - nie najlepiej idzie ci granie, tak swoja droga. - poklepal go po tylku, albo po ramieniu glowe czymkolwiek ! albo po wszystkim na raz bo zrobil sobie z niego perkusje.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 1:07

sory wywalilo mnie na chwile! spod ziemii xd-ale jestes muzykalny-zauwazyl i przestal machac tamburynem. pociagnal go za koszulke na siebie i pocalowal i chuj.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 1:13

o no i swietnie, tylko szkoda ze musze spadac w takiej chwili. wiec kiedy felek go pocalowal zaczal go macac po klacie i wogole. wlozyl mu rece w gacie i jak w ksiazkach stephena kinga jego rece zacisnely sie na jego czlonku. pewnie w miedzy czasie nadal go calowal chociaz sie zdziwil...dokonczymy jutro ? :c
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:28

czekal na carol przed domem na lezaku. wygladal seksi jak bojd na lezaczku na ktoryms tam zdjeciu...
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:29

ok przylazla wiec. miala namiot na ramieniu. w sensie torbe z namiotem. nie musiala dzwonic do drzwi skoro byl na basenie! podlazla - czesc! - przywitala sie ocierajac pot z czola. zart nie spocila sie ofkoz... - ale macie brudny basen.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:33

- latwo ci mowic, ze jest brudny! jak ci sie nie podoba, to go wyczysc! - powiedzial i pomachal oczami do niej, zeby potem wstac, otrzepac tylek i westchnac pięć milionów razy strasznie cieżko. wstal z lezaka, zeby ją obcałowac na przywitanie. - wcale sie nie opalilas w tym paryzu... tam jest zimniej niz tutaj? - spytal. nie znal sie na geografii i tych takich, wiec nie wiedzial, co za klimat jest w paryzu.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:35

- chyba tak samo - zdjela z ramienia torbe i zalozyla jemu. - rozlozmy go - zaproponowala - dawno nie bylam w zadnym namiocie - westchnela siadajac na brzegu basenu i wkladajac reke do wody. - o, myslalam ze mi wypali - zart roku. wstala znowu - musicie ja wymienic czy cos. ale okej, nic juz nie mowie! - przeciagnela sie jeszcze i wstala. - jestem glodna.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:38

zasmial sie, bo mial tak samo slabe poczucie humoru, jak carol... - to złów sobie cos w basenie - powiedzial i pewnie umarl przez smiesznosc swojego zartu. albo nie, ale prawie sie przewrocil od tej torby z namiotem, bo tyle wazyla, a on byl taki wątły... usiadl na ziemi w takim razie.- a masz jakąs instrukcję obsługi? - spytał, wyciagajac jakies pręty namiotowe.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:40

- nie, ale umiem rozkladac. przyniose sobie cos do jedzenia, bede lezala i cie instruowala a ty rozlozysz, okej? - zaproponowala ale niezbyt powaznie bo znala zycie jak wlasna kieszen i wiedziala ze raczej nie uda mu sie rozlozyc samemu lbr. - chyba ze wasza kuchnia jest w takim stanie jak basen to balabym sie.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:43

- nie, co ty, nasza kuchnia jest w porzadku.. to wracaj szybko, a ja sprobuje sie jakos z tym wszystkim zapoznac - powiedzial, chociaz doskonale wiedzial, ze chyba z tego zapoznawania sie nic nie wyjdzie i skonczy sie tak, ze carol i tak bedzie musiala mu wszystko pokazac co sie gdzie wklada... jak to brzmi.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:51

- okej! - skoczyla do domu gdzie zrobila sobie dwie kanapki i banana. w jedna kanapke sie wgryzla a druga schowala do worka zeby po zaniesieniu jej na podworek nie zjadly jej jakies robale. wziela tez butelke wody i postawila wszystko na lezaku na ktorym wczesniej siedzial lambert. - okej, wiec tak - podlazla do niego i wysypala sledzie z worka ale potem uswiadomila sobie ze sledzie sa ostatnie i wyciagnela takie rurki co trzeba je rozlozyc zeby byly dlugie. dala mu jedna rurke i kazala skladac a ona skladala druga. - nie chcialabym miec takiego dlugiego penisa - powiedziala kiedy ulozyla swoja i miala ze 2 metry...
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:54

zrobila sobie banana... - szczerze mowiac ja tez bym nie chcial - stwierdzil po chwili namyslu. w zasadzie najpierw chcial powiedziec, ze on by chciał, ale uznał, że chyba jednak nie. no niewazne.. skladal swoje rurki.. potem popatrzyl zazdrosnie na jej jedzenie i uznal, ze musi szybko zlozyc ten namiot, zeby isc i poszukac dla siebie jakiegos jedzenia tez, chociaz mozliwe, ze carol wziela juz wszystko, co nadawalo sie do jedzenia u nich w domu. albo nie zamknela drzwi do kuchni i teraz nalazlo tam robali, ktore zeżarły cala zawartosc lodowki. - duzy jest ten namiot? -spytal. zawsze marzyl o namiocie z harego potera.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 20:57

oj byla utalentowana... - nie, tylko trzyosobowy. chociaz wejdzie z piec ale tak bylo napisane - westchnela ze nie miala 99999osobowego namiotu, zal. - a co, boisz sie ze bede blisko ciebie? - zapytala wsuwajac rurki w takie zaczepki na namiocie a potem kazala mu zlapac z drugiej strony zeby mogli go juz postawic, byla utalentowana jezeli chodzi o skladanie namiotow. dobra powiedzmy ze juz zrobili namiot bo co i wkladali sledzie!
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:02

- kurcze, carol, rozgryzlas mnie.. myslalem, ze się nie domyslisz, że o to mi chodzi - westchnął super ciężko, a potem się uśmiechnał, sruuu i wszystkie sledzie byly na miejscu. mial nadzieje, ze feliks go nie okrzyczy za demolowanie ogrodka i szpecenie trawnika namiotem. chociaz to pewnie byl bardzo ladny namiot i w ogole.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:09

BYL LADNY!!!! JAK JA:). - wiedzialam! moge sie nawet umyc specjalnie zeby nie bylo ci niemilo! - zart roku bo myla sie codziennie:). wziela swoja kanapke i picie i wlazla do namiotu zrzucajac przed nim buty. - chyba potrzebujemy spiwory!!!!
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:15

- hmmmmmm - westchnal, zastanawiajac sie chwilke, potem wlazl za nią do namiotu i usmiechnal sie. - nie zmiescimy sie w jednym? - spytal, seksownie machajac do niej brwiami. jakie u nas ladne niebo jest, dwie tecze i wszystko taki zolto-rozowe.. złapał carol za kostke. musial sie przemoc, bo brzydzil sie jej smierdzacych stop...
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:21

pachnialy jak roze. - mysle ze gdybysmy bardzo sie scisneli..chociaz nie jestem pewna, bo jestes bardzo gruby, chyba ze masz spiwor iks iks el - powiedziala kladac sie na boku twarza do niego i ciagnac go za wlosy. marcel mial ladne wlosy na guczi...
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:24

dzisiaj mial pewnie te same wlosy co na guczi, bo ich od tamtej pory nie mył. - nie ciągnij mnie za wlosy bo cie wyrzuce z mojej posiadłosci! - pogrozil jej, a potem przez przypadek kopnal namiot, znaczy od srodka (normalnie jak dziecko matke kopie) tak, ze ten sie zachwial, ale nic sie nie stalo cale szczescie, a potem pocalowal carol piec razy w usta, bo czemu niby mial nie calowac. - to mam isc poszukac mojego super wielkiego spiworu, carol? zrobilem go kiedys z dywanu do sali balowej - nie zastanowil sie nad tym, ze w salach balowych srednio sa dywany.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:29

od tamtej pory ,xd - juz sie boje. idz, ja tu zostane, okej? - uniosla brwi czekajac na odpowiedz od swego pana. zart roku. przekrecila sie na plecy i udawala ze jest w trumnie. - twoj brat nie chce spac z nami? - miala ochote na trojkat skoro lis nie miala z lawrie i ridleyem ...
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:31

glupio by mi bylo z dwoma twoimi postaciami ;/ - okej - powiedzial,a potem zmarszczyl czolo, probujac wydostac sie z namiotu. - hmmmm, nie wiem. lecisz na niego, ze tak sie pytasz? wiem, wiem, jest seksowniejszy ode mnie - westchnal. to byly takie manewry, zeby carol powiedziala, nie, co ty lambert, jestes najseksowniejszy na swiecie.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:36

mi ze swoimi tez xd compliment fishing!!! nie dala sie nabrac. - powiem ci ze jestes seksowniejszy tylko jezeli w koncu przyniesiesz ten spiwor. zaraz przeziebie sobie nerki - jeknela udajac martwa kobiete. sorry ze tak krotko ale jem! i zw, ide pod prysznic !!
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 21:40

spoko!! - ehhhhh - powiedzial i poszedl po spiwur. po drodze prawie wpadl do basenu, bo zapomnial, ze mieszka w domu, a nie w ich stodole, ktora stala za basenem. pewnie w basenie pod wodą, ale udawali, ze za basenem. jednak zaraz się opamiętał i poszedl do domu, przegrzebal wszystkie mozliwe szafy i piwnice, strychy i reszte, az w koncu znalaz spiwor, w ktorym pewnie mieszkaly szczury i karaluchy. wrocil po dwoch godzinach... albo nie, troche mniej. - jestem - powiedzial, bo ten namiot byl taki wielki, ze mogla nie zauwazyc jego powrotu.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 22:16

spiwur ;o ok wrocilam. - jestem dumna! - powiedziala przesuwajac sie pod sciane zeby mogl wejsc i rozlozyc spiwor! - spiwor tez feliksa? - zapytala bo w koncu lambert sam przyznal ze woli rzeczy feliksa niz swoje! podrapala sie po golym kolanie zastanawiajac sie ile najdluzej mozna spac pod namiotem. genialne mysli.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime24.06.10 22:19

pozdro ja. - nie wiem. to chyba nasz wspolny. to znaczy chyba nigdy nie spalem w nim razem z feliksem.. no niewazne.. szkoda, ze to nie jest przezroczysty namiot, zebysmy mogli patrzec na gwiazdy - westchnal. byl romantykiem i lubil patrzec na gwiazdy.. teraz ja ide sie kapac ;/ jak chcesz to mozesz zakonczyc albo cos bo jak wroce to bede juz tylko na chwile bo jutro wstaje o 6.30 bo jakis psychol wymyslil zakonczenie roku na 9....
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 14 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

felix i lambert

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 14 z 18Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-