Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

felix i lambert

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

felix i lambert - Page 9 _
PisanieTemat: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime08.06.10 21:22

First topic message reminder :

felix i lambert - Page 9 Pdlt2pool1
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 17:55

- kobiety mnie mecza, lambert. - powiedzial wyciskajac wode ze swoich bokserek. - przynajmniej na dluzsza mete. nie wiem czy kiedykolwiek znajde zone. moze raczej psa. - powiedzial ale nie mial na mysli niczego zwiazanego z zoofilia bo nie byl chory ani nic. no moze troche. - to nie wiesz czy nie masz? - podchwytliwe pytanie!
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 17:58

- więc przerzuć się na facetów. bo na psy chyba nie powinieneś, bo mogliby cie gdzies za to zamknąć - zauważyl. a niespecjalnie chciał, żeby felix trafił do jakiegos szpitala psychiatrycznego (na nasze srebrzysko na przykład), bo nie mialby kto myc naczyn. - nie mam nikogo na stale!-wyjasnił i odnalazl swoje piwo, z ktorym wczesniej przyszedl, a ktorego feliks najwidoczniej nie dopił.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:03

- moze. - wzruszyl ramionami, a tak naprawde wzial sobie to bardzo do serca i to bedzie wina lamberta kiedy do felixa przyjedzie kochanek z rosji jak w gotowych na wszystko prawie. - jestem glodny - zauwazyl niezbyt poetycko i zerknal ostatni raz na swoj szlafrok. czekal az lambert zaproponuje mu cos do jedzenia bo byl troche niezyciowy czasem.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:07

patrzył się na feliksa chwile podejrzliwie, zastanawiając się, czy feliks cos sugeruje, czy moze planuje isc łowic ryby na kolacje. najlepiej w basenie. - mam zamówic pizzę? - zapytał, wzruszajac ramionami. dawal sobą trochę pomiatac, ale przeciez byl młodszym bratem conie.. podrapał się po ramieniu, wstal na obie nogi i przeciagnal sie.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:08

- okej, zamow, a ja ide sie ubrac. - powiedzial z bolem serca, bo nie lubil sie ubierac odkad zostal mistrzem zen. poszedl do domu na rekach i pewnie sie ubieral.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:10

/lubie wasze gryxd
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:14

:***
on w tym czasie wygrzebal swoj nowy telefon, ten co ma carol z hello kitty, z trudem niemałym wykrecil numer do jakiejs pizzerii, zamowil im pewnie pięć pizz, bo wiadomo, ile to takie grubasy jadły, a potem polazł do domu, zeby rozłożyc sie na kanapie, wlaczyc telewizor i zamlaskac głosno.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:18

przebral sie w biale gi chociaz nie cwiczyl karate ale podobala mu sie lekkosc tego stroju. dzisiaj mial jeden z dziwnych dni bo tak naprawde pewnie byl chory psychicznie albo mial starcza demencje czy cos. zlazl na dol ze swojej sypialni bo przeciez nie przebieral sie w kuchni. - jaka zamowiles? - zapytal siadajac obok niego na kanapie. po turecku. - martwie sie o freje.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:22

- ze wszystkim - powiedzial, machajac ręką, bo juz w zasadzie nie pamiętał, jaką zamówił. nie znam się na pizzach, bo jem same margerity praktycznie... - a ja się martwię o ciebie, nie mozesz sie normalnie ubierac? czemu się o nia martwisz, cos sie jej stało? - spytał, przygladajac mu sie niepewnie i bez przekonania co do jego stroju...
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:24

- nie wiem. po prostu kiedys widywalismy sie czesciej. zaczyna sie od nas odsuwac. nie wiem dlaczego... - zmartwil sie, bo rzeczywiscie rzadko sie z nia ostatnio widywali, bo nie wiem czy wiesz ale ona przyjazni sie tez z lambertem bo zglosilam sie wtedy za ciebie w poszukiwanych.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:26

taaaak, pamietam, bylo cos takiego... dobrze, ze sama nie musze sie do niczego zglaszac, bo ty mnie do wszystkiego zawsze zglosisz:*** - trzeba do niej zadzwonic. albo do niej isc. mam nadzieje, ze nie jest chora. może wykryli u niej jakąś groźną chorobę i nie wychodzi teraz z domu? - zaproponował, a potem pokrecil glową. - nie, nie, hmmm...
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:30

- mam nadzieje ze nie. ide troche pocwiczyc. - w sensie joge. - zostaw mi troche pizzy. - powiedzial i zmyl sie na gore.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime16.06.10 18:31

powiedzial, ze zostawi, a potem poszedl spac.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime17.06.10 18:43

przyjechala swoim samochodem i zatrabila jak na jakas blachare. miala fajne okulary przeciwloneczne i szpanowala zimnym lokciem zeby nie wydawac sie mala w samochodzie itp. nie wiem czemu ale tak mi sie wydaje i w ogole. dobra niewazne! miala jakis samochod bez dachu ale nie znam sie i nie wiem jakie sa samochody bez dachu.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime17.06.10 18:47

pewnie miala mini kupera kabriolet... :< lambert pewnie sie umalował i w ogóle, a przynajmniej sie uczesał, więc zaraz wylazl z domu. nie miał niestety torebki żadnej, ani białych kozaczków,wiec marna z niego blachara. wlazł do samochodu i nachylił się, by pocalowac w policzek carol na przywitanie. - czesc. fajny samochod - powiedzial, bo niezly z niego komplemenciarz. i pewnie bardzo sie znal na autach...
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime17.06.10 18:53

w ogole jakie macie gry na wii jw... dzisiaj sie podjaralam wii u eriki i teraz tez chce. : | - dzieki! - ucieszyla sie, ze mu sie spodobal. poklepala go po kolanie w ramach przywitania skoro juz byl jej dziwka. powinien jej zrobic loda ze dala mu sie przejechac samochodem, nawet na te okolicznosc moze zalozyc dach zeby nikt nie zagladal. - ty tez masz fajny samochod - powiedziala bo mial na sobie body w samochody jak na ubranku dla mojego przyszlego brata! okej zart nie bede juz pisac za ciebie, wiec pewnie tego nie powiedziala... enyłej... - fajne wlosy - zauwazyla bo dzisiaj ladnie mu sie ukladaly. kazala zapiac mu pasy i wycofala samochod...wcale nie byla zlym kierowca:). - spakowalam nam zarcia w kosz - wskazala palcem na tyl gdzie byl kosz, bo w samochodach bez dachow tyl jest taki malutki zawsze. okurde dlugi post...
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime17.06.10 18:58

nie mamy wii:<<<<<< nigdy nie gralam w ogole na wii. żal peel. miał moze koszulke z samochodem, jak bardzo chcesz. trochę się bał, że carol rozbije ten samochód, bo będzie za bardzo podniecona jego obecnoscia w tym samochodzie, ale póki co nic takiego się nie zapowiadało. uśmiechnął się mimo swoich mrocznych wizji, w których widzial ich spadających z jakiejs skały na ziemie i w ogole. - dzięki. twoje tez są dzisiaj bardzo fajne - powiedzial, przygladajac sie jej kątem oka. - mam nadzieje, ze wzięłas duzo jedzenia, bo jestem strasznie głodny... - podrapał sie po brzuchu z tego glodu az.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime17.06.10 19:02

jak to. myslalam ze kupiliscie twemu tacie na urodziny czy costam. mnie nie stac na wii jezeli cie to pocieszy chociaz na blocket.se sa tak po 2,000 koron/800 zlotych... ale nie wiem czy to duzo czy malo to nvm... - wygladasz na glodnego! - powiedziala majac na mysli struzke sliny ciagnaca sie za nim. zarcik. ok pojechali noboco. zaczne!
Powrót do góry Go down
corinne
żegnaj gienia świat się zmienia
corinne

Liczba postów : 37

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime19.06.10 18:37

Dobra, więc się rozgościła. Właściwie najpierw poszła do łazienki, o czym wcześniej poinformowała felix'a, ale nie z tego powodu, żeby do niej dołączył, gdy będzie sikać. Chłopak pewnie mniej więcej wytłumaczył jej drogę, ale dziewczyna po przejściu parę zakrętów według wskazówek nieco się zgubiła. Jak się później okazało minęła otwarte drzwi łazienki, skręcając w lewo i zachodząc w ślepą uliczkę. Straciła tam z pięć minut, stukając do drzwi po kolei i zaglądając. Miała tylko nadzieję, że nie znajdzie brata Felix'a ze spuszczonymi portkami, nieważne czy w łazience czy z dziewczyną. Wiedziała, że go niby nie ma, ale sam chłopak nie był tego w 100% pewien, więc różnie mogło być. Więęc w końcu znalazła tą upragnioną łazienkę i odlała się, zupełnie tak jak chciała.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime19.06.10 18:44

wiec nie dolaczyl do niej gdy sikala, chociaz chcial. nie, nie krecilo go to w sumie jednak. w miedzyczasie kiedy zniknela zrobil im zajebiste drinki, ale nie wiem jakie, pewnie takie jak sprzedaja na plazy w malibu, kolorowe i nawet z cukrem na brzegach i tak dalej. to znaczy jej zrobil takiego, sam byl troche bardziej meski i sobie nalal po prostu koniaku czy czegos takiego. usiadl na kanapie czekajac na corinne, nie wygladal na szefa mafii, nie mial nawet skorzanej kanapy (ale i tak ladna).
Powrót do góry Go down
corinne
corinne

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime19.06.10 18:54

Więc wróciła do jego ładnej kanapy, tym razem już nie błądząc, bo co nieco zapamiętała drogę, w prawdzie czasem gubiła się w supermarketach, ale tylko chwilowo (pomińmy tutaj, jej panikę w takich chwilach). Usiadła obok, bo miała nadzieję, że nie ma nic przeciwko temu, żeby usiadła i nadwyrężała swoim ciężarem jego kanapę czy coś, a głupio pytać. Uśmiechnęła się miło i wytarła wilgotne jeszcze dłonie (ale nie dlatego, że je obsikała, tylko dlatego, że je umyła) w spodenki.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime19.06.10 18:58

i nie wiem co, pewnie wypila tego drinak a potem ja odprowadzil, ale zaprosil ja na impreze freji o 20, bo ja ide na godzine.
Powrót do góry Go down
corinne
corinne

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime19.06.10 19:00

i pewnie poszła, siemanko!
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime20.06.10 17:11

przylezli tutaj. - wiec tu mieszkam - powiedzial o malo nie wpadajac do basenu bo szli przez basen, krotsza droga. - kurde - zauwazyl inteligentnie i westchnal widzac ze jego szlafrok nadal plywa.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime20.06.10 17:13

- wow! zawsze chciałam mieć basen w domu! - powiedziała zazdrosnie, zerkając na szlafrok, ktory pewnie w rzeczywistosci był tratwą feliksa. i namiotem rowniez. i plaszczem przeciwdeszczowym. to był magiczny szlafrok makgajwera albo inspektora gadżeta.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 9 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

felix i lambert

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 9 z 18Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-