welcome to saint tropez biatch |
|
Autor | Wiadomość |
---|
lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: starbucks 18.07.10 15:51 | |
| - okej. spróbuję załatwić ci frytki - powiedział, a potem poszedł zamawiac. pewnie zbajerował faceta przy kasie, bo jak wiemy lambert miał nieskonczony urok osobisty, a potem wrócił do zurie ze swoją kawą i frytkami, które przynieśli mu specjalnie z okolicznego makdonalda (pewnie takie stare frytki, albo jeszcze nie rozmrożone), usiadł z powrotem naprzeciwko niej chyba i ukradl jej od razu dwie frytki. |
| | | zurie siema eniu
Liczba postów : 86 Reputation : 4 Join date : 14/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: starbucks 18.07.10 15:55 | |
| - dzienki wielkie - byla w szoku, ze zalatwil jej frytki. pewnie dal dupy za talerz zupy ;/ xd zjadla i poszla. zuzia kocham ciebie tez ale musze isc ;/ pa |
| | | lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: starbucks 18.07.10 15:57 | |
| dzieki wiem ze po prostu mnie nie kochacie................. lambert poczul sie wykorzystany i sobie poszedl.. |
| | | tania witamy w piekle
Liczba postów : 26 Reputation : 0 Join date : 18/07/2010 Age : 35
| Temat: Re: starbucks 19.07.10 14:12 | |
| przyszli więc do starbaksa i tania sobie wzięła jakieś karmelowe frapuczino, czy inny cudowny napój, zajeli najlepszy stolik. bawiła się chwile swoją słomką. - mam nadzieję, że po kawie skończysz mnie dręczyć, bo nie wiem, ile jeszcze z toba wytrzymam - westchnęła ciężko i kopnęła go lekko w łydkę pod stolikiem. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: starbucks 19.07.10 14:29 | |
| zepsułam coś w touchpadzie i mi nie działa suwak ;////// - wcale nie, za karę powinnaś dzisiaj u mnie nocować, a rano mi zrobić omlety na śniadanie. kawa ze mną to jeszcze nie taka straszna kara, stać mnie na więcej więc uważaj - ostrzegł ją i napił się jakiejś swojej kawy smakowej, może wiśniowej, bo chciałam takiej ostatnio spróbować, ale mama nas katuje lavazzą, więc nie piję żadnej... wiem że chciałaś to wiedzieć. |
| Temat: Re: starbucks 19.07.10 14:35 | |
| prychnęła, ale nie opluła przy tym ani jego,ani siebie, więc luzik guzik. - pozwę cię do sądu, philip, za molestowanie psychiczne czy coś podobnego! - ostrzegła go, delektując się smakiem swojego frapuczino. stwierdziła, że chyba musi sobie kupić jeszcze jedno. a co, kawa za 3,5 ojro to przecież nic... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: starbucks 19.07.10 14:37 | |
| - okej, chcesz mnie nastraszyć, żebym dał ci spokój? - zapytał i uniósł ręce w geście obronnym. - ilekroć się widzimy, tylekroć chcesz mnie za coś pozywać, tania. chyba naprawdę mnie nie lubisz - powiedział smutnym tonem, popijając swoją kawę. - w takim razie chyba odpuszczę ci te omlety na śniadanie, noc ze mną i dwa tygodnie ze mną w gorącej brazylii też - westchnął zrezygnowanym tonem. |
| Temat: Re: starbucks 19.07.10 14:39 | |
| odetchnela z ulga i uciekla, bo leceeee |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: starbucks | |
| |
| | | |
Strona 7 z 7 | Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |