Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

mcdonald's

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
pansy
o bożeee-na
pansy

Liczba postów : 171

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime08.06.10 20:33

First topic message reminder :

mcdonald's - Page 4 070714_mcdonalds
on jest wszędzie...
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 19:32

- oj tam, to żaden problem dla mnie raczej mam przecież swoje pieniądze i mogłam chociaż raz jeden zapłacić, nie sądzisz? - wymamrotała i spojrzała gdzieś na swoją cole - oj no cóż, wszystko jedno dobrze że będę przynajmniej najedzona - pokiwała głową - a w ogóle co u ciebie, julien? - zapytała, w ogóle stwierdziłam w tym momencie że są nudni i muszą coś zrobić ciekawego. bo tak sobie siedzą i gadają w kółko </3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 19:37

- no ale dziwnie się czuję z tym, serio - powiedział, bo zazwyczaj to on płacił za dziewczyny, jak już gdzieś je zabierał, więc widzisz. - u mnie? nic nowego, nic się nie zmieniło przez te dwa dni właściwie - przyznał i dokończył swojego cheeseburgera, popijając colą, albo czymś. ale pewnie colą. - a... u ciebie?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 19:40

- nie wiem ale wiem coś innego julien. wiem że powoli się wtaczamy w jakąś rutynę a tak nie chcę i nie mam ochoty być starą zrutyniałą dziewczynką. wolę się bawić, nie wiem, chodźmy gdzieś zapalić zioło, zabawić się w barze, zrobić konkurs karaoke i pójść do łóżka, świetnie się bawić po prostu i w ogóle - zauważyła i uśmiechnęła do siebie. zaraz skończyła swoją kanapę i napiła coli, przegryzając swoimi frytkami. ciekawe skąd miała taki apetyt.....
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 19:42

- popadamy w rutynę? - uniósł lekko brew. zawsze wydawało mu się, że w rutynę popada się właśnie w związkach, dlatego się trochę zdziwił, bo jak już mówiłam, odbierał to trochę inaczej, niż ona. - hm... no nie wiem, może to po prostu dlatego, że za często się spotykamy, czy coś - zasugerował nieśmiało i napił się swojego napoju, zgniatając papierek po cheesburgerze.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 19:48

wypluła teraz frytkę i prawie się zakrztusiła - aha no jak uważasz. to może sobie ja już w końcu pójdę, skoro cię już nudzę od dawna? - zapytała i spojrzała gdzieś na jakiegoś studenta który patrzył się na nią. pewnie dostanie jej numer skoro tak się na nią patrzył. uśmiechnęła się do niego i posłała mu buziaka - masz rację, nie spotykajmy się już w ogóle, może będe miała czas po przyjeździe - wymamrotała i wstała. zrobiła mu teraz scenę xdd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 19:50

- ale nie powiedziałem przecież, że mnie nudzisz - powiedział, nieco tym rozbawiony. - po prostu jak widujemy się niemal codziennie, to może się zdawać, że popadamy w rutynę, bo nic się nie zmienia, nie mamy sobie o czym opowiadać. jakbyśmy uprawiali przez cały czas seks, to na pewno wkrótce też by nam się znudziło - mruknął. - nie rób scen.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 19:53

- to ty powiedziałeś że cie nudzę, więc spoko - wzruszyła ramionami i włożyła swój portfel do torebki którą akurat miała przy sobie - nie robie żadnych pieprzonych scen, mów za siebie, z resztą nudze cię i nie chcesz mnie widzieć, z resztą czuję sie jak jakaś pieprzona twoja dziewczyna na telefon czy tam z resztą przyjaciółka z którą sypiasz i będzie dobrze jak jeszcze będe się na to zgadzała. nie, tak się nie będziemy bawić julien - wymamrotała i podeszła gdzieś do kasy żeby zamówić jakieś lody
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 19:56

- nie przypominam sobie, żebym powiedział, że mnie nudzisz - zaznaczył. - poza tym tak, to, co jest między nami traktuję jak przyjaźń, bo nigdy nie paliłem się do żadnych związków i zobowiązań, zresztą sama o tym dobrze wiesz, więc nie wiem czemu oczekujesz, że jak się z tobą przespałem, to zaraz ci się oświadczę - warknął niezbyt przyjemnie i wyszedł przed maca.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:00

poszła więc z lodami przed maca - ale kto mówił że masz mi się oświadczać, co? czy ja coś takiego wspominałam, nawet się w tobie nie zakochałam do cholery julien, co ty sobie wyobrażasz że ja od razu chcę cię zaciągnąć przed ołtarz czy coś takiego? - wymamrotała i wcisnęła sobie łyżkę lodów do ust. rozpuszczała jej się teraz w ustach a ona milczała. patrzyła się tak na niego i kiedy już połknęła lody, w końcu coś powiedziała - z reszta to chyba juz nie jest ważne czego ja chcę - wzruszyła ramionami - może chciałam za bardzo cię ograniczyć, z resztą to ja wszystko spieprzylam - westchnęła
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:05

- próbujesz mnie zmieniać na siłę - powiedział, zapalając papierosa. - a mi się to nie podoba. nie chcę zmieniać siebie, ani swojego życia, jest mi dobrze, tak jak jest - dodał jeszcze, zaciągając się papierosem. przysiadł na jakiejś ławce. - zresztą nieważne, jeśli nie chcesz, żebyśmy się tylko przyjaźnimy, to nie ma chyba sensu w ogóle tego wszystkiego ciągnąć.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:09

- masz rację, w sumie zmieniałam cię na siłę i w ogóle niepotrzebnie chciałam z tobą być, ale teraz nie będzie mi łatwo tak od wszystkiego się odseparować - powiedziała i zaraz usiadła sobie obok niego na ławce. skuliła się i schowała głowę między nogi i tak siedziała starając się nie płakać. odchyliła się do tyłu i spojrzała na niego - cholera jasna, mamy się przyjaźnić wiecznie? tacy fajny kumple? okej.... ale julien, naprawdę mnie nie chcesz? - samoocena minus jeden xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:11

- a dlaczego nie możemy się wiecznie przyjaźnić? z każdą przyjaciółką prędzej, czy później mam się wiązać? - zapytał. - nie chodzi o to, że cię nie chcę, po prostu lubię cię, jako przyjaciółkę, ale nie chcę się z tobą wiązać. i nie tylko z tobą. w ogóle, z nikim - wymamrotał i zaciągnął się znowu. - odprowadzić cię?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:15

- nie, nie chcę żebyś mnie odprowadzał. nie mogę się wiecznie przyjaźnić z kimś kto nawet mi się bardzo bardzo podoba i z kimś na kim mi bardzo zależy - wymamrotała i objęła się rękoma w talli. teraz tylko uśmiechnęła i wzięła łyżkę lodów do ust i tak siedziała - z resztą pewnie pójdę włóczyć się po mieście i upić w samotności, to chyba lepsze jest znacznie niż siedzenie w domu gdzie siedzę sama a coltona nie ma - wzruszyła ramionami
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:19

- jak chcesz - wzruszył ramionami, bo nie chciał jej na siłę męczyć swoim towarzystwem. - szkoda, że nie chcesz się ze mną przyjaźnić. to znaczy, przywykłem do tego trochę i dziwnie tak będzie... - mruknął niepewnie, przydeptując papierosa butem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:24

- wiesz co, a przyjaźniłbyś się z kimś na kim ci zależy i z kim chciałbyś być? chyba nie, chciałbyś raczej czegoś więcej. więc to chyba nie ma sensu, mam cierpieć? mam sobie patrzeć jak sypiasz z jakimiś innymi dziewczynami, chodzić sama do klubów a od czasu do czasu wpadać do ciebie na obiad bo przecież będziesz mnie chciał za przyjaciółkę i opowiedzieć mi co się u ciebie dzieje? powiedz mi, tak to ma byc, ja mam cierpieć a ty masz być moim przyjacielem? - zapytała
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:27

- no więc dobrze - powiedział spokojnie. - jeśli chcesz, to nie musimy się przyjaźnić, ani w ogóle rozmawiać, jeśli to ma ci ułatwić - wymamrotał i wstał z ławki, kulturalnie wywalając peta do kosza, a potem wsunął ręce w kieszenie spodni. - to na pewno nie chcesz, żebym cię odprowadził, dan?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:31

patrzyła się tak na niego - odprowadzisz mnie możesz - powiedziała kończąc swoje lody i patrząc na niego. zaraz uśmiechneła się do niego i przygryzła wargi - nienawidzę pożegnań, wiesz? nienawidze takiego czegoś, tym bardziej rozstawania się. a jeszcze że ostatnio się pogodziliśmy, to jeszcze mi jest trudniej i trudniej z tym - wymamrotała i łzy jej stanęły w oczach - przykro mi wiesz? bardzo mi przykro. jesteś jednak cholernym egoistą - roześmiała się gorzko
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime06.07.10 20:33

nie umiał jej pocieszyć, żeby nie płakała, nie robiąc przy tym nic wbrew sobie. nic więc nie powiedział, tylko zdjął swoją bluzę i zarzucił jej na plecy, bo było mu chłodno. nie objął jej ramieniem, choć chciał to zrobić i skierowali się w stronę jej domu, możesz zacząć.
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

Liczba postów : 78

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime12.07.10 15:17

przechodziła nieopodal maca, ignorując zapach tej paniery, który zazwyczaj się rozchodzi na pięć kilometrów od każdego punktu restauracyjnego. nie uznawała maca! nie uznawała jedzenia mięsa! usiadła na krawężniku i zapaliła papierosa. miała na sobie krótkie, dżinsowe spodenki i czarną, zwykłą bluzkę na ramiączkach.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime12.07.10 15:19

lucas natomiast nie uznawał chyba zbytnio jedzenia w taki upał, ale miał ochotę na szejka, więc teraz wychodził z waniliowym z maca i nie zauważył początkowo leeli, toteż niemal na nią wpadł. na szczęście zahamował w ostatniej chwili. miał nadzieję, że tego nie zauważyła, więc minął ją i usiadł obok. - cześć, helena - powiedział z uśmiechem, zastanawiając się, czy kiedykolwiek pozna jej imię. pocałował ją w policzek. - co słychać?
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime12.07.10 15:26

- czy jesteśmy aż tak spoufaleniu, żebyś pozwalał sobie tutaj siadać i mnie całować? - potarła ręką o policzek, ale tak naprawdę spodobało jej się jego zachowanie. zaskakiwał ją za każdym razem, kiedy się widzieli, bo ona myślała, że przecież lucas w końcu musi sobie dać z nią spokój, była okropną osobą, próbowała go okraść i w ogóle.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime12.07.10 15:29

- pocałowałem cię tylko w policzek, to tak w ramach przywitania, chciałem być miły - wyjaśnił, wzruszając ramionami i zaraz pociągnął przez słomkę napoju. chociaż to nie do końca napój. nieważne. zerknął badawczo na leelę. - ale jeśli przeszkadza ci moje towarzystwo, to zawsze mogę stąd iść - wzruszył ramionami. zaraz dotarło do niego, że może tu siedzi, bo jest głodna, a nie ma pieniędzy, więc zapytał: - nie masz ochoty czegoś zjeść, czy cokolwiek?
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime12.07.10 15:32

- blebleble, chcesz być miły - powtórzyła, kiwając głową na boki i przedrzeźniając jego ton głosu. potem wydmuchała dym z fajki gdzieś nad swoją głowę i obserwowała, jak rozpływa się w powietrzu. zastanawiała się, dokąd on sobie poleciał, a potem zmierzyła go trochę. - a czy wyglądam jak chuderlak z afryki?...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime12.07.10 15:34

- nie powiedziałem, że chuderlak z afryki, ale tą porę można uznać za obiadową - zerknął na zegarek. - poza tym fakt, jesteś szczupła. może nie wyglądasz na wygłodzoną, ale szczupłą - zmarszczył lekko brwi i machnął ręką. - ale skoro nie chcesz, albo masz się na mnie za to obrazić, to w porządku... dasz się chociaż zaprosić na coś do picia, albo na lody? - zapytał, dokańczając picie i wrzucił kubek do pobliskiego kosza na śmieci.
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime12.07.10 16:02

- nie kupisz mnie, lucas - roześmiała się sarkastycznie i zgasiła niedopałek o rozgrzaną nawierzchnię drogi, po czym cisneła go gdzieś przed siebie, ale został znieisony przez wiatr w bok. - bo mam swoją kasę - wyjaśniła i oblizała lekko sprziechnięte wargi. - poza tym nie lubię mc donaldsa. ohyda. ty też jesteś szczupły, ale pewnie o tym wiesz.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

mcdonald's - Page 4 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

mcdonald's

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Zgłodniałem-