Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

mcdonald's

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
pansy
o bożeee-na
pansy

Liczba postów : 171

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime08.06.10 20:33

First topic message reminder :

mcdonald's - Page 5 070714_mcdonalds
on jest wszędzie...
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:03

- nie chcę cię kupić - powiedział. po prostu chciał z nią spędzić czas, poza tym był miły z wiadomych celów, skoro ostatnim razem mu się nie udało. wiadomo jednak, że jej tego nie powie. wzruszył ramionami. - no to będziemy tu tak siedzieć? spieczemy się, słońce za mocno praży - powiedział i wsunął swoje raybany na nos, zerkając teraz na leelę zza nich.
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

Liczba postów : 78

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:07

- nikt tu ci nie każe siedzieć przy mnie - odparowała natychmiast bardzo niemiło i dziwiła się, że on jeszcze tu siedział. nie rozumiała, jaki miał w tym intereses. sięgnęła po jego okularki i zdjeła mu je z nosa, po czym sama zalożyła na swój. były trochę za szerokie i zsuwały się w dół, ale i tak wyglądała w nich dobrze. wiedziała o tym, bo juz wcześniej je zmierzyła ;x.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:11

zmrużył więc oczy, bo teraz słońce go w nie raziło. nagle wpadł na diabelski plan i tylko spojrzał na leelę. - no to może pójdziemy do mnie, co? mam klimatyzację i nie jest tam tak duszno, poza tym mogę cię poczęstować jakimiś lodami, bo mam chyba jeszcze kilka pudełek, ostatnio kupiłem na zapas - zachęcił ją, bo w taki upał ja i on żywilibyśmy się tylko lodami. okej i nie wiem na kogo mu zmienić twarz...
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:20

- m,ój boże, lucas, czy ja ci mówiłam, że jesteś nienormalny? i czy wspominałam ci, że mnie nie przelecisz? - zapytała, zerkając na niego znad okularów, które notorycznie jej spadały w dół i strasznie ją to wkurzało, więc ściągnęła je i oddała mu. miała taką postawę, bo sądziła, że o seks mu chodziło! coż. prześwietliła go, nie był pierwszym, który ją podrywał.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:23

wziął więc od niej swoje okulary i założył je z powrotem na nos, a potem wzruszył obojętnie ramionami, chociaż to było udawane zobojętnienie. - przecież nie chcę cię przelecieć. po prostu chciałem cię do siebie zaprosić, nie wiem co w tym takiego - powiedział, chociaż z drugiej strony dziwnie czuł się z tym, że tak szybko go rozszyfrowała, no cóż. i na dodatek nie chciała mu ulec. - ale w porządku, jeśli bezpieczniej czujesz się tutaj...
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:27

- kretynie, to nie jest to, że czuję się niebezpiecznie w twoim mieszkaniu. znam je jak własną kieszeń - poinformowała go trochę złośliwie i wyjęła następnego papierosa z paczki, nie częstując go. taka już była samolubna od zawsze. nigdy nie lubiła sie dzielić. - albo przy tobie. i to nie jest ta romantyczna część, w której mówię, zę czuję się przy tobie bezpiecznie, chryste. powiedz, że kręci cię długonoga blondynka, która próbowała cię okraść. wiem, jestem świetnym obiektem fantazji!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:30

- jesteś też bardzo skromna i subtelna - zaśmiał się. - nie, nie chcę cię przelecieć, wykorzystać, ani nic w tym stylu, ale nawet jeśli chciałbym to zrobić, to pewnie i tak bym ci o tym nie powiedział, więc kwestia czy mi uwierzysz, czy nie, należy wyłącznie do ciebie - powiedział, trochę pokrętnie. - tak czy inaczej, uważam, że powinniśmy iść chociaż do jakiejś klimatyzowanej kawiarni, jeśli nie do mnie, bo zaraz oboje dostaniemy udaru słonecznego.
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:33

- tłumaczysz sie tak pokrętnie, jakbyś już miał ten swój udar - roześmiała się i podniosła, wpierając odruchowo, ale bardziej specjalnie niż odruchowo, dłonią na jego ramieniu, bo było jej tak wygodniej i seksiej. zaciągneła się dwa razy pod rząd i wypuściła cały dym nosem. była dobra w te klocki, w chwilach romantycznych potrafiła wydmuchać serduszko. - możemy pójść do jakiejś kawiarni...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime12.07.10 16:34

- no dobra - westchnął z nutką zrezygnowania i zacznę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

mcdonald's - Page 5 _
PisanieTemat: Re: mcdonald's   mcdonald's - Page 5 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

mcdonald's

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Zgłodniałem-