Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

carolpansy

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
pansy
o bożeee-na
pansy

Liczba postów : 171

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime10.06.10 22:08

First topic message reminder :

cat
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:16

jizz sander<3. jak chcesz duzy rozmiar z gq to zamieniaj m na fullscreen, tip dnia. otworzyla mu drzwi, sama juz sie odpizdzila bo zanim napisal miala zamiar isc na jakas kolacje do miasta, znaczy w sumie jechac, ale zrezygnowala. otworzyla drzwi. aha juz to zrobila. miala dwie pary drzwi powiedzmy. - czesc!! - ucieszyla sie jak glupia pipa i wciagnela go do srodka calujac w usta.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:19

dobra rada.. ale nie chce mi sie zmieniac... xd pocalowal ja milion razy w usta i zamknał za soba drzwi. znaczy jak wszedl, nie pocalowal ja i poszedl na przyklad. w kazdym razie zmierzyl ją wzrokiem i pokiwał głowa z aprobatą. - ladnie wyglądasz. to dla mnie sie tak wystroilas? - spytal, majac nadzieje, ze tak wlasnie bylo. sciagnal swoje buty i mial pewnie skarpetki w takie same kwiatki co koszulka.....
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:25

ok to tak na przylosc ta rada hehehe. pocalowal i poszedl xd to byloby cos nowego. - nie.. dla mojego rosyjskiego sponsora, lubie gdy ladnie wygladam gdy mnie bierze - powiedziala wzruszajac ramionami i zamknela za nim drzwi, znaczy on juz je zamknal ale ona zamknela drugie, bo mowilam ze ma dwa drzwi. okej wiem ze nie mowi sie dwa drzwi. - chcesz cos do jedzenia? - zapytala, bo dobrze gotowala bo nauczyla sie od tej kasi od tomka co ma teraz program..
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:30

- nie wiem. a co masz do jedzenia? dzisiaj nic jeszcze nie jadlem - zwierzył się jej i nagle poczuł się strasznie głodny i zaburczało mu az w brzuchu. ale siara! podrapal sie po tym brzuchu i zrobil biedna mine, westchnal ciezko. - juz myslalem, ze to dla mnie... chyba mecie z feliksem tego samego sponsora, bo on zawsze tez taki wystrojony chodzi - pewnie feliks jeszcze w damskich ciuszkach lazil... dla andrieja...
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:32

- ja jadlam przez sen, wiec wiesz.. - zwierzyla mu sie, wycierajac keczup z twarzy, zaart - nie wiem, mam pelna lodowke wiec moge cos zrobic - wzruszyla ramionami udajac ze taki zajebisty talent kulinarny to nic wielkiego. - chodz- rozkazala ('jecz!') i poszla przodem do kuchni. - yy lubisz kurczaka? moge zrobic jakas salatke cezarska... - Cool lasn
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:34

dobry lasn! szkoda, że nie laznia... albo lazania.. - jasne, ze lubie - powiedzial, bo on jadl wszystko, co sie dalo, i gdyby mu ktos podsunal pod nos, to dziecko tez by zjadl. okej, moze nie az tak! - ja ci moge pomoc.. powiedz tylko, co mam robic! - powiedzial i zlapal jakis nóż z blatu. na miejscu carol bym sie bala....
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:38

las!- nie trzeba! usiadz sobie wygodnie - chciala pokazac swoje umiejetnosci z lekcji jak byc gosposia! okej zrobila salatke w dziesiec sekund, bo byla az taka zdolna. postawila na stole i kazala mu jesc, ale nie bylo zadnej trucizny, sama tez jadla. - smacznego. jak ci minal dzien? - zapytala bo oprocz tego ze nic nie jadl to nie wiedziala .. !
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:42

- nie wiem, w porzadku. spalem, potem siedzialem i czytalem.. - sciemnial, bo tak naprawde siedzial i gral w simsy przez caly dzien. zrobil carol w simsach i przez przypadek ją utopił, wiec teraz mial wyrzuty sumienia, bo bal sie, że carol w jakis sposób sie o tym morderstwie, a raczej zabójstwie, dowiedziała. jadł salatkę. - wow! ale z ciebie wspaniala kucharka! nigdy nie jadlem takiej dobrej salatki...
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:48

- wygladasz jakbys nigdy w zyciu niczego nie jadl. zartuje - dodala, zeby sie nie gniewal bo pokojowa z niej babka. zjadla cala salatke nie zostawiajac mu niczego oprocz tego co mial na talerzu bo byla rowniez gruba babka. zerknela za okno bo lecial balon - o, balon. mam nadzieje ze nie wleci na druty wysokiego napiecia!
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:50

- dzieki - powiedzial, najpierw udawal, ze sie obrazil, a potem sie rozesmial i zerknal przez okno. rzucil okiem pewnie przez to okno.. przerzucil oko. niewazne. - chcialbym poleciec balonem! - westchnął ciężko i melancholijnie. - kiedys musze sprobowac zbudowac sobie swoj balon.. - uznal. to bedzie jego zyciowy cel.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:55

- przestan, jeszcze skonczysz jak to dziecko w balonie ktorego szukal caly swiat.. - nie bylo zupelnie tak bo tego dziecka w koncu tam nie bylo ale tego carol nie wiedziala! - boje sie balonow.. i wysokosci - dodala po chwili, wstydzac sie swoich slabosci!
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 21:58

- naprawde? - spytal i chcial sie z niej posmiac, ale w koncu sie nie posmial tylko sie zakrztusil i zaczal kaszlec, ale sie nie udusil. potem byl pewnie caly czerwony. klaczek.. - ja sie boje tylko.. hmmm... nie wiem. duchow! - powiedzialo. pewnie sie bal pajakow ale siara sie facetowi przyznac. zw ide sie kąpac.....
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 22:00

ok powodzenia znowu.. poklepala go po pleckach a potem zostawila go i usiadla na parapecie, zeby lepiej widziec balon - szkoda ze nie mieszkam na osiemdziesiatym pietrze, moglabym mu pomachac - westchnela chociaz nie chcialaby mieszkac tak wysoko - duchow?!!??!! - zapytala glupio ;o - wszyscy wiedza ze duchy istnieja tylko w simsach lambert!
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 22:23

jezu musze zaraz isc spac chyba... - przeczysz sama sobie! chcialabys mieszkac tak wysoko, ale boisz sie wysokosci..? wtedy pewnie bys nie wychodzila wcale z mieszkania.. to znaczy niewazne.. ja tam wierze w duchy! moja babcia mi opowiadala, ze widziala kiedys dziadka, jak gotowal jajecznice, chociaz nie zył juz od dziesieciu lat - zwierzyl sie jej i pokiwal glowa bardzo powaznie. zalozyl noge na noge...
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 22:26

no juz pozno dla ciebie ;c o ktorej masz egzamin.. - moze to jakas starcza choroba.. mowie ci ze duchy nie istnieja - chciala go pocieszyc! nawet podlazla do niego i poglaskala go po glowie bo nie chciala zeby bal sie duchow ;c - oj czepiasz sie!
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 22:28

o 14 ale jade juz o 11.40 zeby sie nie spoznic, pozdro osowa... pociagnal ją do siebie, znaczy na swoje kolanka. nie martw sie, nie jadl juz, wiec nie zrobil jej przy okazji dziury widelcem w plecach! pocalował ją w kark. - dzięki. jestes super mila - stwierdzil z podziwem jak jakies dziecko w przedszkolu. - i juz sie nie bede czepial!
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 22:32

aaa..!! to jednak nie jest tak pozno dla ciebie .. - ciesze sie! - powiedziala odwracajac sie do niego ale tylko odrobine, skoro siedziala mu na kolanach a nie miala glowy ktora sie obraca o 360 stopni. przygladala sie kwiatom na jego koszuli i westchnela - nocuj u mnie? - poprosila ;c
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 22:35

pozno.... - okej - powiedzial, po chwili namyslu a potem cos tam i pewnie poszli spac;////////// ide sie stresowac pa ;///
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime20.06.10 22:39

papapapapaa.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime21.06.10 9:05

grzebal carol w szafce z majtkami... albo nie! szukal jedzenia w kuchni.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime28.06.10 21:19

znowu miesiąc szukałam jej chaty,.,,, haty.. przyszedl i nasypal jej na wycieraczku piachy pelno. zapukał kilka razy w drzwi i w zasadzie czul sie glupio i frajersko.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime28.06.10 21:25

mogl sie chociaz umyc..fuj. otworzyla mu drzwi, bo nie wiem czemu mialaby nie otwierac. to tak z cyklu genialne posty. - czesc. - przywitala sie niezbyt entuzjastycznie bo obrazila sie, ale w sumie juz czula ze przestaje sie obrazac.Smile przesunela sie zeby wszedl i poczestowala go truskawka bo byla w trakcie wyzerania ich z jakiejs salaterki czy czegos.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime28.06.10 21:29

trafna uwaga... pewnie sie w takim razie umyl, ale wlozyl te same buty, ktore mial na plazy, wiec i tak jej napiaszczył. poczęstował sie tą truskawką. - ale dobra - stwierdził, a potem oparł się o ścianę, mając nadzieję, ze ta ściana się nie przewróci, i zaczął intensywnie grzebać w swojej torbie, z której w końcu wyciągnął sledzia, z takim tryumfalnym 'AHA!'.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime28.06.10 21:31

- brawo! - ucieszyla sie. - cala noc spedzilam na placzu z tesknoty za tym sledziem, wiec... - westchnela, biorac go od lamberta i przytulila do siebie tego sledzia, przez co jedna truskawka spadla jej na ziemie, wiec kucnela i ja podniosla, ale nie zjadla. - chcesz cos do picia? duszno dzisiaj. chyba ze juz idziesz - dodala, bo nigdy nic nie wiadomo; nie chciala sie narzucac tak czy nie..
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime28.06.10 21:33

on tez sie nie chcial narzucac, zwlaszcza ze te wszystkie potworne wyrzuty sumienia podobne troche do malego glodu obudzily sie w nim i zaczely skakac po jego żołądku, przez co zrobilo mu sie troche niedobrze. pokiwał więc tylko głową, przymykając oczy i siląc się na usmiech. - tak, chcę wody. nie wiem, mogę trochę zostać? nie chce mi się iść.. co u ciebie slychac? ladnie wyglądasz - zauwazyl..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

carolpansy - Page 2 _
PisanieTemat: Re: carolpansy   carolpansy - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

carolpansy

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-