Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

jean

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next
AutorWiadomość
valerie
wytrzyj nos
valerie

Liczba postów : 413

jean - Page 9 _
PisanieTemat: jean   jean - Page 9 Icon_minitime02.07.10 22:26

First topic message reminder :

tak własnie.
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
jean
wytrzyj nos
jean

Liczba postów : 409

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:00

no dobra, zapomniałaś napisać, że zadzowniła do drzwi, ale co tam. ogólnie rzecz biorąc, będę pisać teraz krótsze pościki niż pisałabym normalnie przez jakąś godzinkę jeszcze, bo gram z julką, a moja wena nie ma czterech rączek i jest królikiem. i ucieka. nomć. w każdym razie jean jej otworzył, obciachał ją wzrokiem od góry do dołu, uniósł brwi do góry.
- co do chuja...?
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:04

- przywiozlam ciuchy. no tak, po prostu. - wzurszyła ramionami i wchrzaniła się do scrodka. - i parę rzeczy. sa na dole. - nie chciala mu mowic tak prosto z mostu, moze sie wstydzila? w kazdym razie wolala zeby jean zszedl na dol i sam zobaczyl te pudla - pomozesz mi wniesc?
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:06

- ale po co przynosisz mi ciuchy na chatę? nie masz swojej? - prychnął, bo nigdy żadna dziewczyna nie przynosiła mu do domu połowy swoich rzeczy i to mu sie wydawało śmieszne, nie pomyślał o tym, ż emogli ją wywalić z mieszkania, sądził, że chodziła do pracy, wiec miała na czynsz i te sprawy! a tutaj taka niespodzianka! - po co mam to wnosić? - i wcale nigdzie się nie ruszał, z nim nie tak łatwo, bo po pierwsze nie chciał wnosić niczego na górę ;d.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:08

- pomoz mi do cholery, no! - wkurzyla sie, szkoda ze jeszcze nozka nie tupnela!! - potrzebuje przechowac pare rzeczy i tyle. jak nie chcesz mi pomoc to powiedz to sobie pojde i tyle. - zalozyla rece na piersi i czekala co jean zrobi.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:12

a on położył tak dłonie na jej ramionach i przyjrzał jej się nieufnie, bo coś mu naprawdę nie grało w związku z tymi jej wszystkimi zeznaniami.
- mhmhm, ta, a dlaczego miałbym ci przechowywać rzeczy? masz spoko duże mieszkanie z tego, co wiem - zauważył.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:17

- gdybyś był tak miły i przestał zadawać idiotyczne pytania........ ok, wywalili mnie. - powiedziała kiwając głową i wiedziała że jean sie wkurwi i w ogóle. - tylko na parę dni, az to ogarne, ok? potrzebuję cię...- nie chciała grac na jego uczuciach, jeśli nawet tak to wyglądało to mówiła szczerze. ta cała sprawa niexle ją zdołowała.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:22

wkurwił się, bo:
a) okłamywala go, że chodziła do pracy, a przecież gdyby chodziła, to nie wywaliliby jej znikąd, naprawdę, mogłaby sobie bezpiecznie płacić
b) mogła go przecież poprosić o kasę, wiedziała, że miał jej dużo, dałby jej ile chciała i nie domagał sie natychmiastowego zwrotu!
c) zachowywała się tak, jakby uważała, że będzie chciał, by nocowała na bruku
d) w pewnej części swego mózgu obwiniał się o całą sprawę, bo to wszystko to przez niego.
- że co kurwa? wywalili cię? niby dlaczego?! no prosze, mów mi, dlaczego, do chuja pana!
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:29

- nie zapłaciłam więc mnie wywalili, no. - wzruszyła ramionami i spusciła głowe. było jej trochę wstyd. poza tym była też wkurzona bo uwielbiała tamto mieszkanie. - i dlatego cie prosze o pomoc, end of story. - wlepiała wzrok w swoje palce u stóp.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:33

- valerie, wiesz, że to nie problem, byś u mnie mieszkała - ostatnio w sumie dogadywali się świetnie i w ogóle fajne były wspólne nocowania, wszystko szło tak świetnie, nie widział problemu, gdyby nie to, że to całe mieszkanie jej i ogolnie wszystko. - ja pierdolę. oczywiście, ze ci pomogę. ale okłamałaś mnie, nie lubię jak mnie ludzie okłamują ;x.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:37

- mówiłbyś ciągle żebym sie wzięła w garść i tak dalej, a ja nie mogłam, było mi tak dobrze, po prostu spędzalismy razem czas, ja nie mam po co tam wracać, tamto przedstawienie to była klapa! - powiedziała mu prawdę, to co czuła. nie chciała sie pokazywać reżyserowi na oczy. tańczyła dublerka. zreszta powiedzieli jej żeby odpoczęła tak długo jak będzie tego potrzebować...
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:42

- no bo mogłabyś się wziąć do cholery w garść! to było tylko jebane przedstawienie, jedno z wielu - warknął i mało jej nie dał z bara, taki był wkurzony. w każdym razie wyminął jej i zszedł na dół i wrócił do mieszkania z jakimiś pudłami, obrócił jeszcze jeden raz po następne pudła i to było chyba tyle. teraz jego mieszkanie wyglądało jak mega zagracone. nic nie mówił, zyła mu pulsowała na czole...
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:49

weszła do salonu i usiadła sztywno na brzeżku kanapy.
- dziękuje - powiedziała bardzo cicho, ale słyszalnie i miała nadzieje że nie jest aż tak wściekły na jakiego wyglądał. - nie chcę tam na razie wracać - dodała jeszcze - nie jestem na to gotowa.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 22:52

- cholera, mówisz o tym, że chcesz mieć dziecko czy nie wiem? - naprawdę go wkurzało to, że aż tak się przejmowała, mogłaby tańczyć choćby dla odpierdzielenia dniówki albo chociaz mu powiedzieć o tym, że nie chodzi do pracy, a teraz to było za późno. i był wścieklejszy niż wyglądał, o.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

Liczba postów : 419

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:08

- jakie dziecko do cholery! - była tak podenerwowana że w ogóle nie załapała o co mu chodziło - mówie tylko że nie chcę tam isc i nie cyhcę tam tanczyć, narazie. może jednak pójdę do starych, przynajmniej się uciesza że mi nie wyszło i beda milsi od ciebie!
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:16

- więc mam sie cieszyć z tego,że ci nie wyszło? ja pieprzę, przestań tak gadać. jesteś głodna, valerie? - westchnął ciężko i chodził po swoim salonie, obkrażajac kanapę, jakby był samolotem, który przygotowuje się do lądowania. nie mógłby usiedzieć. jejku, naprawdę się wkurzył i nie wiedział, co myślec.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:19

- nie, nie jestem - w ogóle od czasu tego incydentu z premierą schudła ładne kilka kilo, robiła sie powoli koścista, a nie apetycznie wyrzeźbiona. - i nie wymagam od ciebie żebys sie cieszył tylko pozwolił mi na swoje wybory... w zyciu tak mało ode mnie zależy... - złamał jej sie troche głos. - tak jakbym nie miała na nic wpływu, nieważne jak bardzo się staram...
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:30

jejku no, teraz to już w ogóle nie wiedział, co ma mówić i robić, jak wyjechała z tym tekstem, który oczywiście wskazywał jego winę i w ogóle taka draka nie byle jaka z tym wszystkim była, co nie.
- no i zyj z tym przekonaniem do końca usranego życia. jesteś głodna. wyglądasz jak szkielet, takie szkielety zawsze są głodne xd.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:32

- nie jestem kurwa głodna! - nie miała siły jesć, nie chciała jeść! cud że się w ogóle myła... - czasami żałuje że wtedy do ciebie zadzwoniłam, bo z tego ze ciągle zyje mam tylko twoje ciągłe wyrzuty, jaka to ja nie jestem, że ofiara losu, ze leniwa blablabla, ale to ty kurwa wtedy nie przyjechałeś!
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:37

- no i chuj! - skwitował i wyszedł do kuchni, bo on miał niesamowite wyrzuty i chociaż do końca jej nie rozumiał, to nie mówił jej tego wszystkiego, żeby poczula sie gorzej; chciał ją zmobilizować. wyciągnał chleb i ukroił dwie grube kromki, położył na to jakiś serek z pomidorkiem i wrócił do niej z talerzem. - zjedz to, jeśli chcesz jeszcze żyć.
wiem ze ten tekst jest nie na miejscu ale nie moglam sie powstrzymac xddd
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:43

hheheheh, bo sama wpierniczasz kanapeczki pewnie!
- nie - postawiła talerz na kanapie daleko od siebie - jesli jesteś głodny to to zjedz, ja nie jestem. jadłam juz. - stwierdziła i wstała.l na dworze padał deszcz i stanęła teraz na tarasie celem posłuchania go.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:46

no własnie nie. jak byłam w lodóweczce to wpierniczyłam trochę sereczka, ale teraz piję wode i udaję, ze wcale nie wpierniczyłam. ngidy nie jem kanapeczek tak późno xd.
- jezu, no valerie, czemu ty taka jesteś? - westchnął i poszedł za nią, potknał się o jakieś jej pudło i prawie wywalił. - mogłaś mi powiedzieć prawdę, chryste - pewnie siłą ciągałby ją do teatru i wynajmował szpiega do śledzenia jej. wyszedł za nią na taras i stanął gdzieś sobie tam...
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime17.07.10 23:52

wychyliła się za barierkę żeby deszcz ja zmoczył. ona teraz będzie miała takie dzikie zapedy trochę, zaraz zobaczysz. stanęła na poprzeczce pomiędzy prętami balustrady, a potem na wyższym jeszcze. i dalej się przechylała do przodu, już sama nie wiedząc czy chce skoczyć czy tylko się zmoczyć.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime18.07.10 0:00

jezus. no dobra, on się na moment zamyślił i patrzył na gwiazdkę jakąś, bo wydawało mu się, że się do niego uśmiecha i mruga, ale potem popatrzył się na valerie i nie miał pojęcia, co to się dzieje, ale zaraz już był przy niej, złapał ją z tyłu w talii i ściągnał siłą z barierki.
- głupi pomysł.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime18.07.10 0:09

- deszcz, chciałam się zmoczyć... - powiedziała cicho, ale kiedy złapał ją w talii zrobiło jej się tak bardzo przyjemnie i słodko... obróciła sie od razu gry postawił ja na ziemię, zanim jeszcze zdążył szczególnie rozluxnic uscisk i połozyła mu głowę na ramieniu. - nie będź dla mnie taki, proszę..
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime18.07.10 0:13

- kurwaaa - westchnał ciężko i przytulił ją do siebie mocno, bo go rozczulała jak żadna inna kobieta na świecie i właściwie okręciła go sobie ładnie dokoła palca, poza tym cały czas mogła żerować na jeog wyrzutach sumienia, jeśli coś chciała, co doprowadzi go koniec końców do wariatkowa. - ty też taka nie bądź dla mnie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

jean - Page 9 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 9 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

jean

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 9 z 16Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-