Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

jean

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
AutorWiadomość
valerie
wytrzyj nos
valerie

Liczba postów : 413

jean - Page 16 _
PisanieTemat: jean   jean - Page 16 Icon_minitime02.07.10 22:26

First topic message reminder :

tak własnie.
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 18:39

- ok, jak chcesz - przetarła oczy. była zmeczona. - byłam dzisiaj w teatrze - poinformowała go, zeby juz przypadkiem nie przyszło mu do głowy znowu sie wściekać ze psuje sobie karierę przez niego.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

Liczba postów : 409

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 18:44

- to przynajmniej tyle dobrego. i co w tym teatrze wymyśliłaś? przyjęli cię? jak jest? kupisz sobie nowe fendi? - roześmiał się i narzucił na nich kołdrę, bo w sumie klima robiła swoje w jego pokoju, więc mogło im być nawet trochę zimno i jakieś gęsie skórki po plecach! - a może jaguara? w zasadzie ja myślę o kupieniu nowego auta, znudziło mi się już to moje - poinformował ją.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 18:50

- przyjęli. dostałam podwyzkę. niebagatelne 20%! - dla niej to naprawdę robiło sporą różnicę. - tylko muszę sobie jeszcze znaleźć mieszkanie - wierciła się troche ale jakoś nie mogła sie ułozyć - tamto stare jest juz zajęte... - westchnęła i w końcu znalazła odpowiednią pozycję. na nim.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 18:58

ah no tak. mu to wcale nie przeszkadzło, wydawało się raczej takie słodkie i dobrze czuł sie z tym, że valerie czuje się przy nim bezpiecznie (tak mu sie zdawało) i że się przytula.
- ja pracuję w innym teatrze na mieście. no wiesz. więc nie ma strachu, że cię wystawię na jakiejs sztuce - westchnał ciężko, ciągle czuł sie winny za tamto, kiedy zrujnował jej półroczne starania. kurczę. - nie będziesz mieszkać w hotelu, kiedy tutaj masz mnie. i moje mieszkanie.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:04

- nie, wynajmę sobie. zarabiam... - miała jeszcze jakies dwa tysiące euraków z ny, do tego wynegocjowała sobie 2400 w teatrze. czyli wystarczająco! - ale dzieki - nie dosc że nie chciała być od niego zależna, to wiedziała że chyba by się pozabijali znowu mieszkając razem. to nie był łatwy związek, powiedzmy sobie.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:09

w sumie jean szybko tracił cierpliwość, a czasem nie myślał o tym, co gadał. nie myślał też o konsekwencjach. nie lubił myśleć o tych sprawach. ponadto, gdyby nie fakt, zepewnego dnia spodobała mu sie tak bardzo, a jeszcze kolejnego się w niej zakochał niezależnie od własnej woli, dalej by się żarli. jedyne co im przeszkadzło w okropnych sprzeczkach, to uczucie, które ich łączyło, tak szczerze mówiąc.
- będziesz płacić po połowie rachunki. możesz nawet kupić mi królika jak chcesz... jeśli poczujesz sie z tym lepiej - trochę się nabijał i sam nie wiedzial z czego i po co...
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:14

- masz instynkt tacierzyński? - spojrzała na niego lekko spode łba. - chciałbys takiego małego króliczka, któremu mógłbys wlewać mleczko do pyszczka i głaskać całymi nocami... - też się nabijała, a co. - naprawdę sądzisz że wytrzymamy w jednym mieszkaniu?
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:18

- nie, ale bedziemy mogli się godzić bardzo dużo razy przynajmniej - roześmiał się. - tak, włącza mi się insynkt tacierzyński wobec malutkich, bezbronnych króliczków. wiesz, ty jesteś prawie jak mały, bezbronny królik, wiesz? ale czuję przy tobie raczej insynkt... eee... trochę inny... - nie chciał użyć słowa "insynkt łowcy", bo jeszcze poczułaby się urażona i w ogóle. - jeśli nie chcesz ze mną mieszkać, to przecież spoko. i tak w pkartyce będziesz tutaj bywać cześciej niż u siebie. może się mylę?
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:26

- ale jesteś pewny siebie!! - uniosła nieco głos - a może rzuce cię dla kelnera, hm? - uniosła brwi - ale królika i tak mogę ci kupić, pocwiczysz tatusiowanie! przyda ci się, mehehe. to znaczy nie, nie jestem w ciąży, głupio zabrzmiało - troche wytrzeszczyła oczy na samą taka perspektywę. - dobrze, moge mieszkac z toba - zastanawiała się własnie czy czynsz po połowie aby nie wyjdzie jej drożej niż jakby sama wynajeła jakies niewielkie mieszkanie... ;d
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:32

on bedzie jej trzymał w słodkiej nieświadomości czynszu po połowie i tak naprawdę będzie płaciła grosze w porównaniu do tego, co on, naprawdę. jean czasem nie był takim głupkiem, na jakiego wyglądal.
- ale uważam, że małe króliczki są fajne. najfajniejsze mają futerko - powiedział i przesunął rękę nagle na jej krocze, bo mu sie tak zachciało, a poza tym dobrze brzmiało to w powiązaniu ze słowem futerko... chyba, że była jakaś łysa na łonie... jak łyse konie hehehe.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:41

hahahaha. hahahaHAHA. haha.
- dobrze, dobrze. lepszy królik niż dzieciak. - westchnęła i odgarnęła włosy. smyrała go po klacie i rysowała na niej wzorki, a w zasadzie litery np 'tatus' albo 'króliczek' ale kiedy przesunął jej tam łapkę to jakos znieruchomiała i tylko się do niego usmiechnęła.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:48

- możesz być moim prywatnym króliczkiem playboya. a ja będę jak lepsza wersja hugha hefnera, ok? i będę cię redagował - fajne metafory przychodziły mu do głowy, wszystko przez króliczki playboya, które oglądał codziennie w mtv. no cóż, w każdym razie właśnie jego palec doszukał się magicznego punktu na mapie jakim jest łechtaczka i zaczął jej dotykać i takie tam rzeczy, a jean przy tym oduśmiechnął się do valerie, patrząc się jej w oczy.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 19:54

łał, odkryła o ile intensywniej przezywała wszystko kiedy patrzyli sobie w oczy. i jean miał całkiem niexle opanowane robienie dobrze ręką, więc po chwili zaczęła już słodko pojękiwać - za młody ... jesteś ... na hugh... wolałabym cię... - tutaj przeciągnięty jęk ;d;d - bez niebieskiej tabletki - ostatnie już razem z wypuszczanym z ulga powietrzem.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 20:08

- skąd wiesz, że nie zażywam? - zapytał jak gdyby nigdy nic i wycofał z niej rekę, chociaż lubił ja czuć swoimi palcami, w jego myślach odbijało sie to jak całkiem miłe uczucie i doznanie i takie tam, cholernie fajnie było mu sobie to przypominać. i wąchał potem swoje palce, cudowny romantyk z niego, no nie. - może zażywam - w ogóle napisałam że wycofał rękę a nie palce... jakby jej jakiś fisting dziabnął. fuj.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime23.08.10 20:14

no, fuj.
- zażywasz? - spojrzała na niego, unosząc brwi. - to nie jest fajne. - pokiwała glową. - to by oznaczało KONIEC - pokiwała znów, tym razem jeszcze poważniej głową. a potem ucałowała go w usta i stwierdziła - nawet jeslizażywasz to mam to gdzieś.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

jean - Page 16 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 16 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

jean

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 16 z 16Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-