Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

jean

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next
AutorWiadomość
valerie
wytrzyj nos
valerie

Liczba postów : 413

jean - Page 6 _
PisanieTemat: jean   jean - Page 6 Icon_minitime02.07.10 22:26

First topic message reminder :

tak własnie.
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 2:21

awww, za gumeczkami <3 ale mam ochotę na seks, kurwa. ja pierdoooole.
a ona w tym momencie, powiedzmy sobie zesztywniała. mimo że miała cholerną ochote się otworzyć i dac mu to czego chciałi ogólnie takie tam, to złączyła nogi, a nawet skrzyżowała jak w siedzeniu noga na nogę i wymyslała własnie co mu powie. zagra pewnie niewiniątko jakieś. no i kiedy już ogarnał temat gumki i skapował się że ma skrzyżowane nogi i pewnie miał mine jak debil ale tego to ja nie wiem to powiedziała: - jej jean, przepraszam. na prawde myslałam że się uda, ale nie, nie mogę. nie wiem czemu....... - powiedziała takim łamiącym się głosem. ale nie zapominajmy, ze mimo że była tancerką, to umiejętności aktorskich tez od niej wymagano. i ona je posiadała...
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

Liczba postów : 409

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 2:25

dobrze, że on też je posiadał i opanował wyraz niecierpliwości, który koniecznie chciał się pojawić na jego przystojnej twarzy. był rozczarowany.
- okay - powiedział i cisnął nierozpakowaną gumkę na podłogę. stoczył się z valerie i nie obejmował jej, tylko tak o lezał sobie obok niej na wznak, nie dotykając jej z wyjątkiem tego, że ich ramiona się stykały i próbował się uspokoić i wyciszyć, zaciskając szczęki. - okay, wszystko w porządku, valerie.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 2:32

troche sie wkurzyła, bo na przykład nie poprosił jej jeszcze 'no błagam, prosze, no co jest?' tylko od razu się z tym pogodził. może jak by poprosił, to by się zgodziła... ona tez zdazyła się nakręcić. ale i tak, pomimo tego jak szybko się tego pozbył, zdążyła zauważyć że był zawiedziony i rozczarowany. a wiedziałaby ze taki jest nawet gdyby tego w ogóle, nic a nic nie okazał. bo tak po prostu musiało być, bo chciał się z nią pieprzyc i juz. żałowała tylko że teraz już nie może tego zrobić...
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 2:41

normalnie w życiu by sie z tym nie pogodził, zaprosiłby ją na śmierć, serio. mopgłaby go oskarżyć o molestowanie czy coś, ukarałby ją jakoś, ale tutaj akurat nie był w stanie, bo to była valerie, na litość boską i obwiniał samego siebie nawet o to, że nie chciała uprawiać z nim seksu. przetoczył się na brzuch i odwrócił głowę w jej stronę.
- przepraszam. musiałem to źle... odebrać. wszystko jest ok - powtórzył z poczuciem winy w głosie nawet i zakrył twarz ręką.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 2:49

- to dobrze - dodała jeszcze tym niepewnym głosikiem. a potem poczucie winy ją ogarnęło. bo po chuj się nad nim tak znęca? czasu już nie cofnie, czy to ma byc jakas kara? po cholerę to robiła? i wtedy zabrała mu tę rękę z twarzy i pocałowała go po palcach i pogładziła po tej dłoni - przepraszam, przepraszam - i teraz była szczera, i zrobiło jej się tak przykro ze tak go potraktowała. poważnie.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 2:51

- jezu - zastanawiał się przez moment, czy to może mieć jakiś związek z jej psychiką. czy miała coś źle z mózgiem, ale naprawdę, nie myślał o tym tak we wrednym kontkeście, tylko serio przestał mieć już jakiekolwiek pojęcie na ten temat. - przepraszasz? ale o co chodzi? - zapytał z utrapieniem w oczach, a potem odwrócił się na bok, przykrył się prześcieradłem i przyciągnął ją do siebie, i przytulił. - to nie twoja wina...
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 2:56

- moja, jak cholera moja, chciałam sie zemścić na tobie, a ty jesteś dla mnie tak cholernie dobry, jestem pierdoloną suką, chciałam cię nakręcić żebys musiał sie obejść smakiem, ale przeciez jak mogłam, skoro tak mi na tobie zależy.... - mówiła nieskładnie, szybko, nieco błkotliwie chociaz mimo wszystko zrozumiale. sęk chyba własnie w tym że zrozumiale, bo przez to cholernie bała sie jego reakcji. i chyba słusznie...
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 3:00

- dobra, śpij już - powiedział na to wszystko i odwrócił się od niej plecami, aplecy miał dość szerokie i głębokie, więc zasłonił jej pół pokoju nimi i odgrodził się w ten sposób. zrobił tylko tyle, bo nie wiedział, co miałby wiecej. czy było coś, co w tej chwili chciałby jej powiedzieć? nieee. zrobić jej? też nie. nie miał siły. zabrakło mu jej w tym momencie. zemściła się bardzo ładnie, ale nie rozumiał, jaki miała w tym cel kompletnie. wbił tępo wzrok w ścianę jakąś.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 3:02

pukała go w te plecki, chciała żeby cos więcej jej powiedział, najlepiej 'wybaczam ci, kochanie, więcej tak nie rób' albo inne róznie ciotowate zdanie. - jean, powiedz coś no... przepraszam przepraszam przepraszam. jean? - i jak na złość jeszcze nie mogła sie popłakać. ni chuja. musze sie odzwyczaic od przekleństw... - boże, jaka ze mnie kretynka....
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 3:03

- ja... hm... idę na kanapę. dobranoc - i poszedl spac na kanapie xd.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 3:08

a ona dopiero wtedy sie poplakala wiec go nie rozczulila.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 21:38

no dobra, więc w sumie cały dzień go nie było w domu. wiem, super nieodpowiedzialne, ale mamusia naprawdę go prosiła, żeby jej w czymś popomagał i powoził autkiem po mieście, potem spotkał sie z kumplem i poszedł jeszcze do żabki zrobić zakupy i teraz walnał siatki z nimi na blaty w kuchni.
- valerie, ejsteś?! - zapytał, nawet się nie fatygując, żeby wejść tam do niej.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 21:42

- jestem - powiedziała cihco, nie miała najlepszego humoru bo czuła sie źle z tym co odpierdoliła poprzedniego wieczoru, ale cóz, honey, takie życie no nie? oglądała jakiś album ze zdjęciami, może być mały jean na zajęciach baletu ;d;d;d bała sie że jest na nią nadal wkurwiony, bo jak sie obudziła to juz go nie było.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 21:45

znaczy i tak miał do niej tę litość, że nic na nią nie nakrzyczał i raczej nie miał ochoty podnosić na nią głosu, w końcu już wystarczająco ją skrzywdził, gorsze było to, że ona się tak zemściła, odegrała, cokolwiek! że celowo to robiła.
- zrobić ci coś do jedzenia? - zapytał, wychylając sie z kuchni, żeby go mogła lepiej usłyszeć. - kupiłem jakąś pizzę odmrażaną, ale mogę ugotować spaghetti!
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 21:50

- może byc pizza - powiedziała znowu tym nieobecnym głosem który mógł wziąć za kolejny z objawów jej depresji, ale po prostu była zafascynowana tymi zdjęciami, a psychicznie czuła się cokolwiek nieźle więc fajnie. wracało jej odczuwanie emocji i czuła poczucie winy.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 21:52

- okay! będzie za jakieś piętnaście minut! - oznajmił, jak już nastawił szybko pizzę i ogólnie się ogarnął na tyle w tej kuchni, żeby teraz wejść do sypialni, bo chyba tam siedziała o ile dobrze pamiętam, jeśli źle, to znaczy, że jest tak ciepło, że mózg mi wyparował. - o - powiedział tylko ns to, że przeglądała jego foty, a potem opadł na brzegu swojego łóżka i gapił sie w jej plecy. - co dzisiaj robiłaś?
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 21:54

- spałam, czytałam, no i potem znalazłam to - podniosła album ze zdjęciami, ale nie patrzyła na niego bo teraz dotykała palcem jednego ze zdjęć. - ile tu miałes? - wskazała na jeana w trykotach, z dziwną dryzurk i ogólnie zabawne to zdjęcie. czuła się jakby bardziej go poznała dzięki tym zdjęciom.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 21:59

- nie wiem, jakieś osiem lat - odparł tak trochę w sumie bez jakiegoś szczególnego wyrazu w głosie, choć to zdjęcie bawiło i jego, mimo, że widział je jakieś tysiąc razy. ale po prostu nie potrafił czuć się rozluźniony w jej towarzystwie, bo w sumie ciągle jego duma była nieco obrażona. i on sam czuł się zraniony! ach. w ogóle zestresował się, bo w pierwszej chwili sądził, że pytała, ile panienek miał w tej sypailni... głodnemu chleb na myśli.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 22:04

hahaha, to NIE JEST ODETTE!!! ale mozemy kiedys o to zapytac jak xos hahaha ciekawa jestem co wymyslisz
- jestes na mnie zły? - zapytała w końcu prosto z mostu, bo miała na niego ochote od wczoraj w nocy. załowała nie tylko tego że w tak żałosny sposób się na nim chciała odegrać, ale po prostu też tego że się z nim nie przespała bo teraz cały dzień czuła jego łapki na swojej pupce <3
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 22:08

- zły? nie, valerie, nie jestem zły. wybacz, że wczoraj poszedłem, wczoraj byłem zły i nie chciałem się na tobie wyładować w inny sposób, dzisiaj po prostu... jest gorąco - wymyślił sobie świetną wymówkę, ale nie był zły serio. nie będzie jej przecież opowiadał o tym, że go zraniła. to nie było w jego stylu ;d. to nie romeo hehehe. - jak się czujesz? - zapytał, bo chciał się wydawać dla odmiany miłym gościem.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 22:13

- dobrze - powiedziała w sumie zgodnie z prawdą. - a co dzisiaj robiłeś? - teraz z kolei ona chciała się dowiedzieć. a potem dodała jeszcze, bo nie mogła sie powstrzymać: - strasznie żałuje ze tak wczoraj postąpiłam, wiesz? to nie było fair. - zwiesiła głowę na znak pokuty.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 22:19

- mhm - udał, że się zastanawia na potrzeby przedłużenia chwili i w ogóle rozciągnięcia czasu jakoś, przy czym zignorował jej wypowiedź o tym, że żałowała. ogólnie zamierzał ignorować seks, mówienie o seksie, prowokowanie do seksu z jej strony. nawet jeżeli był napalony i ona go własnie przepraszała tak jakby. - pomagałem załatwić kilka spraw mamie, spotkałem się z kumplem, poszedłem na zakupy.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 22:24

i zaległa niezręczna cisza. nie wiedziała zupełnie co ma powiedziec, bo do głowy przychodziło jej tylko 'aha' i uwazała to za mega lamerskie i w ogóle takie srakie owakie, no. w końcu powiedziała coś tylko po to zeby przerwac tę męczącą ciszę. - jutro się wyprowadzę, pomożesz mi zawieźć rzeczy? - mimo że wcale nie chciała się od niego wynosić to uznała to w obecnej syruacji za stosowne.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 22:26

- nie no, coś ty, valerie - powiedział, zaskoczony, bo nie obstawiał, że przyjdzie jej do głowy wynosić się od niego. to był jakiś szantaż czy co? nie, nie mogła być aż taka! ale, w sumie, kobiety bywały różne. szczególnie valerie bywała różna. - zostań. nie przeszkadzasz mi, cholera, pizza nam się spaliła! - trzepnął się w czoło i uciekl do kuchni, chociaż wiedział, że postępował jak idiota, ale musiał się namyślić nad zapachem spalonej pizzy, któą własnie wyjął z piekarnika ;x.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime11.07.10 22:30

ale ta ucieczka srednio mu sie udała, bo val poszła za nim do tej kuchni - i tak nie byłam specjalnie głodna... - zauważyła po czym powiedziała - może i nie przeszkadzam ale nie wypada mi siedzieć ci na głowie - mioała na sobie, zaznacze jedne ze swoich koronkowych majteczek, tym razem czarne, moga być takie same, jak te które za pierwszym razem zwróciły jego uwagę ;d i do tego jakis zwykły obcisły shirt czy tam bokserkę w jakimś kolorze. po prostu było jej ciepło, taaak.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

jean - Page 6 _
PisanieTemat: Re: jean   jean - Page 6 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

jean

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 6 z 16Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-