Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Plage de la Bouillabaisse

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorWiadomość
holly
krulowa elrzbieta
holly

Liczba postów : 370

Plage de la Bouillabaisse - Page 6 _
PisanieTemat: Plage de la Bouillabaisse   Plage de la Bouillabaisse - Page 6 Icon_minitime08.06.10 20:46

First topic message reminder :

Plage de la Bouillabaisse - Page 6 PLAGE_DE_LA_BOUILLABAISSE_01
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

Liczba postów : 276

PisanieTemat: Re: Plage de la Bouillabaisse   Plage de la Bouillabaisse - Page 6 Icon_minitime30.06.10 11:16

- bo lubie chodzić sama na plażę. to znaczy, nie przeszkadzasz mi - liczyła właśnie na takich miłych kolegów jak on. zawsze ktoś ją zaczepiał na plażę i dlatego tak bardzo lubiła na nią chodzić. jeszcze dodatkowo się opalała, wiec już w ogóle kosmos. - i mogę ci posmarować plecy tudzież klatę, nie wiem co byś wolał - uśmiechneła się delikatnie, po czym przygryzła lekko dolną wargę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de la Bouillabaisse   Plage de la Bouillabaisse - Page 6 Icon_minitime30.06.10 11:19

- no dobra, możesz posmarować, jeśli masz przy sobie jakiś krem - zgodził się. - ale mam nadzieję, że to nie wspomoże opalania się, co? bo jakoś nie lubię, jak jestem opalony, mam wrażenie, że wszyscy wtedy myślą, że chodżę na solarium... matko. a poza tym to w ogóle niekomfortowo się czuję - wzruszył ramionami. - to co będziesz mi smarowała? - zapytał, bo on się na tym nie znał ;/
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

PisanieTemat: Re: Plage de la Bouillabaisse   Plage de la Bouillabaisse - Page 6 Icon_minitime30.06.10 11:21

- ramiona? plecy? przecież to jest filtr. jestem jak matka teresa smarująca plecy zabłąkanym przystojniakom na plaży - puściła mu perskie oczko, a potem sięgneła po swój filtr, pewnie miała jakiś +15, ale lepszy dla niego ten niż żaden. - kładź się na brzuch! - rozkazała mu, bo uznała, że siądzie mu na tyłku i wypróbuje jędrność jego pośladków już teraz.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de la Bouillabaisse   Plage de la Bouillabaisse - Page 6 Icon_minitime30.06.10 11:24

- nie wiem, jak dla mnie to mogę nie smarować się wcale, dlatego pytam ciebie, bo się nie znam - przewrócił się na brzuch, podkładając sobie ręce pod brodę. - najwyżej potem mógłbym się smarować maślanką, bo to podobno pomaga na opalanie, to znaczy, na to pieczenie już po, ale nie wiem, nie wypróbowywałem, bo lubię maślankę i szkoda mi jej na takie coś...
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

PisanieTemat: Re: Plage de la Bouillabaisse   Plage de la Bouillabaisse - Page 6 Icon_minitime30.06.10 11:27

rozesmiała się, siadając na nim okrakiem. naniosła trochę kremu na jego plecy i zaczęła go rozsmarowywac, bardziej mu je masując niż wklepując, co było miłe z jej strony. dostał dziewczynę, parasolkę, cień i masaż! szczęściarz.
- musze wypróbować jeszcze kąpiel w maślance. wiesz, są różne przepisy na kąpiele. chciałabym kiedyś się wykąpać w mleku i miodzie jak kleopatra!
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

PisanieTemat: Re: Plage de la Bouillabaisse   Plage de la Bouillabaisse - Page 6 Icon_minitime30.06.10 11:57

zww
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Plage de la Bouillabaisse   Plage de la Bouillabaisse - Page 6 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Plage de la Bouillabaisse

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 6 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Plaże-