Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Le sentier du littoral

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

Le sentier du littoral - Page 2 _
PisanieTemat: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime14.06.10 15:49

First topic message reminder :

promenada
Le sentier du littoral - Page 2 06 Le sentier du littoral - Page 2 05 Le sentier du littoral - Page 2 04 Le sentier du littoral - Page 2 03 Le sentier du littoral - Page 2 02 Le sentier du littoral - Page 2 01 Le sentier du littoral - Page 2 07 Le sentier du littoral - Page 2 08 Le sentier du littoral - Page 2 09 Le sentier du littoral - Page 2 10 Le sentier du littoral - Page 2 11
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 17:27

-nie gniewalam sie na ciebie ! - powiedziala i zaczela znowu cos mazac. chciala szybko skonczyc to arcydzielo. - okej, ale nie chce cie uzalezniac odemnie, bo wiesz....to ty daj znac kiedy bedziesz chcial isc. - wyszczerzyla sie do niego, pomimo dalej bolacej nogi. - mam nadzieje ze mi jej nie zagipsuja ani nic. - stwierdzila. - od dawna tutaj mieszkasz ? jakos nigdy na ciebie nie wpadlam. a czesto bywam w miejsach ktore odwiedzaja artysci. - usmiechnela sie do niego.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 17:31

- no dobra, niech ci będzie, że się nie gniewałaś - zgodził się potulnie. - spoko, ja mam cały dzień i wieczór wolny raczej, więc tak naprawdę, to mi bez różnicy - powiedział. - no właściwie to jestem z anglii, do francji przeprowadziłem się dwa lata temu i to był dość ciężki okres mojego życia - przyznał. reszta w wizytówce. - ale to nic. a ty? jesteś z francji?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 17:40

-okej rozumiem ze nie chcesz o tym gadac. - wzruszyla ramionami -wiesz, mieszkam tu od urodzenia ale moi rodzice sa z nowego jorku. - powiedziala nie przerywajac malowania. ale dobra zeby bylo szybciej to skonczyla juz. i podala vincentowi, przedstawial jego. - i co myslisz ? - zapytala obserwujac go.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 17:45

- nie chodzi o to, że nie chcę, po prostu, wiesz, to mało interesujące, serio - wzruszył ramionami, nie bardzo chcąc jednak opowiadać o śmierci matki i nałogu ojca, oraz o tym, że od siedemnastego roku życia musiał radzić sobie zupełnie sam, czasem tylko był wspomagany przez babcię. - wow, świetne - powiedział, ogarniając wzrokiem rysunek. - naprawdę... masz talent.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 18:04

polozyla mu reke na ramieniu w gescie ze moze jej wszystko powiedziec. - jesli bedziesz chcial pogadac to daj znac ! - powiedziala, chciala jeszcze dodac ze swietny byl by z niej psycholog ale stwierdzila ze to dziwnie moze zabrzmiec dla vincenta. - naprawde ci sie podoba ? - zapytala bo nie dokonca wierzyla ze komus sie spodobaja jej rysunki.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 18:09

- dam znać, obiecuję - powiedział, ale pewnie jeszcze po prostu nie byli na tak zaawansowanym etapie znajomości, że chciałby jej mówić takie rzeczy i tu leżał problem. - naprawdę. może dlatego, że ja nie mam talentu za grosz, jeśli chodzi o rysowanie, ale naprawdę jest dobre. chciałbym zobaczyć kiedyś jeszcze jakieś inne twoje rysunki.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 18:13

podrapala sie po glowie. - to mile i wogole. chetnie ci je kiedys pokaze . - spojrzala na swoj super ekstra zegarek. i przypomniala sobie ze sie dzisiaj umowila z rodzicami ee....- musze juz isc...- stwierdzila i nawet probowala sie znowu podniesc. moze najwyzej skakac na jednej nodze.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 18:16

zniknela !!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 18:16

odprowadził ją!
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:07

dobra tu moze byc piknik. pozdro ze nie ma ani jednego parku na forum hehehe. przylezli tutaj! pewnie nawet juz sie wspieli na jakies miejsce i carol rozlozyla koc bo w szkole byla na kursie 'gospodarstwo domowe'. - w szkole bylam na kursie gospodarstwo domowe. - pochwalila sie i postawila kosz na kocu bo pewnie ona niosla ciezki kosz przez 9384 km. xd
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:11

oj bo lambert był delikatnym chłopcem i nie miał siły na takie dźwiganie ciężarów! zamrugał i westchnął, by zaraz pokręcić głową. - wow, carol, widze, że jestes wszechstronnie uzdolniona. świetna z ciebie gospodyni - pochwalił ją, a potem usiadł na kocu, żeby zajrzeć do kosza. pewnie miala tam jakies zdechle koty ;/
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:14

nieprawda!!miala same pysznosci, owoce i kanapki z czyms zajebistym! pewnie z indykiem bo mi sie z tym kojarza pikniki chociaz nigdy na zadnym nie bylam! Le sentier du littoral - Page 2 Picnic-recipes
- dzieki! - ucieszyla sie i zarumienila, ale udawala ze to od wspinania sie. wyciagnela przed siebie nogi i skrzyzowala je w kostkach. nie podwiewalo jej (zajebiste slowo) ani nic, bo miala wyjatkowo czarne dzinsy, bo wczoraj walnela sie kolanem o biurko i miala teraz wielkiego siniaka. - tobie jak szlo w liceum, co?- zainteresowala sie czestujac czymstam ale nie wiem czym. w sumie nie wiedziala jaki byl w liceum chociaz chodzili do tego samego ale nie wiem po co mialaby sie interesowac jakimis mlodszymi chlopcami.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:20

w takim razie zachwycił się zawartością koszyka i wziął sobie jakąś kanapke, spoglądając na carol pytająco, bo moze musieli najpierw odmówic modlitwę przed jedzeniem. w zasadzie nie miałby nic przeciwko, gdyby carol okazała się jakąś wielka katolkiczka, biorac pod uwage to, co mowil mu feliks o obciaganiu. - nie wiem, chyba w porządku. liceum było fajne. ale nie uczylem sie tam nic o piknikach - westchnął, bo teraz żałował. pomyslal, ze pewnie tylko dziewczyny mogly wybierac takie fajne zajecia...
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:26

- zaluj! - rozwalila sie na brzuchu machajac nogami w powietrzu. zjadla juz caly koszyk bo jak wiemy nie lubie pisac o jedzeniu. nawet miala plastikowe kubeczki i cos do picia ale nie alkoholowego skoro prowadzila! oparla policzek o dlon i przygladala lambertowi z dolu usmiechajac troche sie. - nie mieliscie nawet nic o robieniu na drutach? - zapytala zupelnie powaznie.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:33

wez, jutro caribou w stoczni koncert, poszlabym ale musze sie uczyc do egzaminow</33 pewnie zjadl calego prosiaka z rozna, ktorego oczywiscie carol musiala miec w tym koszyku. - nie mielismy. a zawsze chciałem nauczyc sie robic na drutach - westchnął ciężko. jego marzenia nigdy się nie spełniły, a zawsze chciał miec wlasorecznie zrobione swetry albo skarpetki wełniane. polozyl sie obok niej, jak juz zjadl wszystko co mogl. tylko on sie na plecach polocyl i zamknal oczy. - czuje sie, jakbym byl w ciazy, tak sie najadlem.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:36

za ile? ;o kocham odesse... - to fascynujace! - powiedziala na temat ciazy a nie drutow. - moge cie nauczyc robic na drutach. - obiecala i odstawila swoj kubek w okolice trawy, przewrocil sie i cos tam co bylo w srodku sie wylalo ale to nic. usiadla lambertowi na biodrach bo i tak nie bylo oprocz nich nikogo innego i polozyla mu obie dlonie na brzuchu. - czyje to dziecko? kopie? - zapytala, niezla beka.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:42

30zl. ja tez.. w zasadzie tylko ta piosenke znam ale nie robi. - mozesz mnie nauczyc! jak bedziesz bardzo chciala to bede mogl ci nawet płacić za lekcje, żeby nie bylo, że cię wykorzystuje... - powiedzial i skrzywil sie nieznacznie, ukladajac dlonie na jej talii, najpierw ją delikatnie szczypiac w bok. - to pewnie twoje dziecko, carol. nie chcialem ci mowic, bo sie wstydzilem i balem, ze mnie odrzusz... - powiedzial i pociagnal nosem.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:45

malo ;o omgg idz!! ucz sie w trakcie!! ja tez znam tylko jedna!!!
zasmiala sie na jego slowa ale potem spowazniala! to znaczy udawala troche, ze spowazniala, bo uznala, ze trzeba byc powaznym na wiadomosc o dziecku a z drugiej strony byla na tyle inteligentna ze wiedziala ze to zarcik-brawo carol! nadal glaskala go po brzuchu. - okej... mozesz mi placic w kartach z pokemonami, bo ostatnio zbieram. - zarcik dnia! - lambert, mysle ze to ostatnia rzecz na ktora sie bym kiedykolwiek zdecydowala. to znacyz odrzucenie ciebie i naszego dzidziusia - machnela rekami z ekscytacja i niechcacy walnela sie przy tym w czolo ale nie zareagowala.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:48

nie mam z kim, poza tym pewnie matka by mnie zabila jakbym sie jej spytala czy moge isc :d - okej, mam duzo kart z pokemonami. potem przepisze je w spadku naszemu dziecku, zeby moglo je sprzedac na jakiejs aukcji za kupe kasy - powiedzial i chwile bawil sie brzegiem jej koszulki, ktora potem podwinal troche, zeby ułożyc dlonie na jej brzuchu. - może ty też jesteś w ciązy... - zastanawiał się chwilę, macając ją po tym brzuchu, ale nic nie wymacal. dobrze, bo jeszcze by wyczuł jakiegos raka..
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:52

: ( pojde z toba. zrobimy sobie wideoczat. - obawiam sie, ze nie. chyba bym sie zabila. - zasmiala sie, udajac ze to zart, ale raczej nie chciala miec dzieci w tym wieku. odgarnela mu wlosy z twarzy bo wiatr mu zawia, a skoro lezal na plecach i mial dlonie na jej brzuchu to pewnie byloby mu trudno je odgarnac. - zazdroszcze ci twojej kolekcji, lambert... - westchnela, chociaz jej nie widziala, ale powiedzial ze ma duzo. - w ogole zazdroszcze ci wielu rzeczy. na przyklad takiego seksi ciala. - pozdro carol...
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 19:56

okej, dobra... chodz jeszcze na cudawianki w gdyni na noc swietojanska czy cos tam, bo idziemy tam z keri na wolontariat.. - mówisz tak, jakbys sama miala gorsze cialo, carol - powiedzial, a potem zebral sie w sobie, chwila by poudawac, ze jest koksem, i podniósł się, tak, zeby przewrocic ją na plecy, i nad nia sie nachylic.. skomplikowane. pocalowal ja przelotnie w dolna warge. - jestes piecdziesiat razy bardziej seksi ode mnie - zapewnil ja.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 20:00

okej..jaki wolontariat? no skomplikowane, zrozumialam za czwartym przeczytaniem. zart... . . . - skromnie przyznam ze niestety tylko czterdziesci dziewiec. - westchnela ciezko i objela jego szyje. - moglabym cie zjesc i to bez lyzeczki. - powiedziala mu w sekrecie i pocalowala go dwa razy, najpierw w gorna a potem w gorna warge (fajna niespodzianka w tym zdaniu nie?). sluchala szumu morza, romantycznie itp.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 20:02

nie wiem, taki co nam przydziela... - a ja ciebie moglbym zjesc bez niczego, carol - mruknął, a potem przygryzl delikatnie jej dolna warge, bo byl wampirkiem, potem pocalowal ja całkiem namiętnie w te usta, jednoczesnie macajac koc, potem jej cycki, jak rozkminił, ze koc to wcale nie carol, chociaz oboje mają podobnie fajną fakturę... pewnie tez sluchala szumu..!
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 20:08

faktura sluchala? xd
wiec dala mu sie pocalowac..! i nawet odwzajemnila niczym na zu! macajac go po tylku! przez spodnie! bo byla leniwa i nie chcialo jej sie walczyc z jego paskiem ktory pewnie musial nosic bo spodnie xxs z niego spadaly... powiedziala mu w miedzyczasie ze nigdy nie byla na fajniejszym pikniku i zdjela z niego koszulke w polowie bo bylo cieplo. nie chciala zeby sie zgrzal.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime17.06.10 20:12

jezu sluchal mialo byc,xd
ciekawe jak miala mu w polowie zjac ta koszulke. on zdjął ja do końca w takim razie, bo mu trochę wadziła, a potem obcałowywujac jej szyje powiedzial, ze on chyba tez nie byl na fajniejszym (pewnie to byl jego pierwszy w życiu piknik) i probowal sciagnac z niej koszulke, ale poki co ją tylko trochę podwinął, robiac jej seksi malinke na szyi.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Le sentier du littoral   Le sentier du littoral - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Le sentier du littoral

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Pospacerujmy-