Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

quinn, adalbert i tata

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorWiadomość
Go??
Gość

quinn, adalbert i tata - Page 6 _
PisanieTemat: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime11.06.10 21:57

First topic message reminder :

i vivaldi

Ostatnio zmieniony przez quinn dnia 14.06.10 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 15:36

w sumie darla była całkiem zdziwiona, że zaproponował jej spotkanie i tak dalej, zwłaszcza, że ostatnio nie miał/nie chciał mieć dla niej czasu. w każdym razie, przyszła i miała na sobie jakąś fajną, letnią sukienkę, jedną z niewielu w jej wyposażeniu. zapukała.
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

Liczba postów : 216

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 15:39

a on mial to co w podpisie bo jestem wygodna. otworzyl jej drzwi. - czesc. - przywital sie i presunal w drzwiach zeby zrobic jej miejsce znaczy zeby mogla wejsc i w ogole. - nudze sie - zwierzyl jej sie i westchnal. zamknal za nia drzwi chyba ze nie weszla.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 15:42

nie weszła, obraziła się, że zamknął jej drzwi przed nosem i poszła. okej, nie. nie bardzo wiedziała, jak powinna się teraz z nim przywitać i tak dalej, więc w końcu jednak ograniczyła się chyba tylko do 'cześć' i weszła do środka. - i to dlatego chciałeś się ze mną spotkać? - zapytała. - właściwie też się nudzę, wszyscy moi znajomi powyjeżdżali i nie mam co robić, serio. miałam jechać do rodziców, ale co to za frajda... - wzruszyła ramionami i ściągnęła swoje ładne espadrylki.
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 15:44

- a dlaczego mialbym chciec sie z toba spotkac? - zapytal zdziwiony unoszac brwi. - jasne, ze dlatego - powiedzial, majacn na mysli, ze to z nudow. fajnie ma on, wiem. przeciagnal sie, bylo mu zimno, bo mial za malo tluszczu chyba - zrobilem suflet - pochwalil sie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 15:47

- hm, no tak, tak myślałam - pokiwała głową, ale nawet chyba nie było jej z tego powodu specjalnie przykro, bo zaczynała się do tego powoli przyzwyczajać. - suflet? wow, nigdy nie odważyłam się tego zjeść, niby zwykła zapiekanka, ale nie wiem - wzruszyła ramionami. - nie wiedziałam, że masz taki talent kulinarny. ja umiem zrobić tylko tosty, jajecznicę i owsiankę - uśmiechnęła się, odgarniając jakiś zbłąkany kosmyk włosów, który wysunął jej się z niedbałego koka.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 15:57

zw
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 16:58

- w sensie czekoladowy - poprawil sie, bo nie wiem na czym polega taki normalny suflet. poszedl do kuchni, nie wiem czy ona za nim, ale taka byla jego intencja. - chcesz czy jestes na jakiejs diecie? - zapytal nalewajac sobie wody do szklanki. jej nie bo nawet nie pomyslal, jemu trzeba wszystko mowic, jest nieprzystosowany..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 17:01

nieprzystosowany do życia w stadzie. pokręciła przecząco głową i przysiadła sobie na kuchennym krześle. - nie jestem na diecie, wydaje mi się, że żadna nie jest mi potrzebna... jak myślisz, co? - darla w odróżnieniu od wszystkich moich damskich postaci nie miała fioła na punkcie swojej wagi, a poza tym nie musiała mieć, bo była całkiem szczupła, skoro to irina. - więc mogę spróbować, ale trochę - powiedziała, bo nie chciała go objadać xd
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 17:04

- skad mam wiedziec? jak tobie pasuje. - wzruszyl ramionami i podal jej suflet ktory wygladal tak:
quinn, adalbert i tata - Page 6 Chocolate_souffle
xd. mam ochote zrobic suflet. sobie tez wzial bo zrobil ich 99, bo jak juz mowil nudzil sie. usiadl przy stole po lewej stronie darli i przyjrzal jej sie. - jezeli tak bardzo cisnie cie na diete, to zawsze mozesz przejsc na jakas zdrowsza, ale nie dla odchudzania - podsunal i westchnal, bo dawno nie prowadzil tak jalowej dyskusji i mial wrazenie ze zaraz mozg wyleje mu sie przez uszy.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 17:08

- ale ja nie czuję potrzeby żadnych diet, a odżywiam się chyba zdrowo - powiedziała, bo jadła śniadania, a to podobno podstawa poprawnego odżywiania. zabrała się za swój suflet. - całkiem dobry - pochwaliła go, choć chciała mu powiedzieć, że jej nie smakuje i być taka niemiła jak on, ale nie mogła się zdobyć na takie kłamstwo i nie chciała go denerwować :c rozejrzała się po kuchni, wpakowując do ust kolejną porcję sufletu, pewnie się już cała trochę upaprała i nawet tego nie zauważyła.
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 18:59

jezu sory ze tak dlugo znowu -.-
-wiem. ale dzieki. -powiedzial bo oczywiscie zdawal sobie sprawe z tego ze jest zajebistym kucharzem. no i ogolnie ze byl zajebisty w innych dziedzinach rowniez wiec wiesz. - wierze ci na slowo. -dodal, na temat tego ze odzywia sie zdrowo. przyjrzal sie swoim kolanom i zdecydowal ze sprobuje zobaczyc jak to jest interesowac sie innymi ludzmi. -co u ciebie? - zapytal wiec.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 19:03

nie wybaczam. okej, jednak nie
w sumie adalbert nigdy się chyba nią zbytnio nie interesował, więc zdziwiła się lekko, choć nie dała tego po sobie zbytnio poznać i dokończyła swój suflet, odsuwając foremkę. - właściwie nic nowego - przyznała, bo w zasadzie nie potrafiła opowiadać o sobie oraz o swoich przeżyciach. podsunęła nogę pod brodę, mając nadzieję, że uda jej się nie zarwać przez to krzesła, ani nic z tych rzeczy, bo adek chyba nie byłby zbytnio zadowolony :c - nudzę się całe dnie, te wakacje są naprawdę wyjątkowo... denne.
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 20:12

teraz pewnie nie wybaczasz :[
-aha. -powiedzial tylko dochodzac do wniosku ze juz wie dlaczego nigdy nie zadaje tego pytania bo zechcial umrzec slyszac jej odpowiedz. przeciagnal sie bo byl zmeczony i znudzony ta konwersacja niestety. - chce sie upic. chodzmy gdzies.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime30.06.10 20:41

- no dobra, po alkoholu jesteś miły - zgodziła się i poszli i za karę zaczniesz!!!!!! ;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime05.07.10 19:56

okej, nie wiem gdzie, więc pewnie znów przyszła do niego, ale za to teraz nie przyszła z pustymi rękoma i nie będzie musiał jej dokarmiać sufletami! nie miała nic do jedzenia, ale za to miała jakieś dobre wino własnej roboty, znaczy roboty cioci, więc pomyślała, że sama i tak go pewnie nie wypije. zapukała!!!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: quinn, adalbert i tata   quinn, adalbert i tata - Page 6 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

quinn, adalbert i tata

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 6 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-