Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

felix i lambert

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

felix i lambert - Page 2 _
PisanieTemat: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime08.06.10 21:22

First topic message reminder :

felix i lambert - Page 2 Pdlt2pool1
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:25

- cześc - powiedział i się uśmiechnął, mierząc elizabeth wzrokiem. całe szczeście ubrała się dosyć stosownie jak na jego wyszukaną trendi imprezę. tzn jego i feliksa.. - nie ma się czym chwalić.. poza tym nie miałem twojego numeru, bo ja ci twój dałem, ale ty mi swojego nie - powiedział z udawanym wyrzutem i westchnal ciezko.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

Liczba postów : 94

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:27

no nie byla gejem. powitala sie z freja ktora szybko uciekla jak speedy i powiedziala - jestesmy dobrymi kolezankami. ale po prostu widac ze freje dzis niesie - upila drinka
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:28

- mam nadzieje ze nie masz tego na mysli jako preferencji seksualnej. ostatnio w jakims filmie facet pieprzyl kanape wiec nigdy nic nie wiadomo. jestem carol. - wyciagnela do niego dlon z gory, skoro siedziala na blacie szafki kuchennej. usmiechala sie wciaz do niego bo byla wesola dziewczyna.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Liczba postów : 185

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:29

ubrala stroj wonder woman bo myslala ze to halloween. teraz wydalo sie, ze ona zyla w calkiem innej strefie czasowej. -no w sumie racja. ale mogles cos wymyslic. -dzgnela go palcem i nawet go przebila. albo nie. usmiechnela sie do niego i napila piwa. -imponujacy dom. -wyznala rozgladajac sie po domu i po twarzach.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:31

-serio? nie wiedzialem ze freja ma jakichkolwiek znajomych. - to znaczy oprocz niego i lamberta. usmiechnal sie do freji z daleka bo byl dzikim zwierzeciem. niewazne. usiadl z powrotem na kanapie i nawet zaprosil gestem alexandre. - a, picie. zapomnialem. zaraz wracam. - wstal z kanapy i rowniez jak speedy gonsales pobiegl dla niej po cos do picia. byle co. wrocil i jej dal, fajnie. - ja sie juz przedstawilem? - zapomnial.
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

Liczba postów : 186

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:32

Stał w łazience i wąchał perfumy.
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:32

- nie no co ty! - matthieu zrobil mine zdziwionego i usmiechnal sie ladnie. - ja jestem matthieu i milo mi nieznajoma. to idziemy do salonu? - zapytal konkretnie i chyba wzial po kryjomu ten koncentrat z lodowki i schowal w kieszeni jak szakal

zw 10 min
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

- dzięki - powiedzial. robił ten dom w simsach przez ostatnie kilka miesięcy i byl dumny z ostatecznej wersji. rozejrzal się dookoła i złapał (pewnie wyczarowal z rękawa) kubeczek z jakims drinem. - nie miałem czasu na takie kombinowanie... następnym razem, kiedy będę urządzał imprezę, to obiecuję, że dowiesz się o niej pierwsza - obiecał jej, mając nadzieję, że nie będzie musiał aż tak kombinować i po prostu ona da mu swój numer telefonu.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:34

ok.

- po co do salonu? to znaczy ok, mozemy, ale nie podoba mi sie, ze nie wziales pod uwage ze moge byc na przyklad pankowa i nie miec ochoty byc taka jak inni! - parsknela niezbyt powaznie i zeskoczyla z blatu. nie przewrocila sie, chociaz miala wysokie obcasy. brawo! - ladne imie - zauwazyla, bo mi tez sie podoba.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:35

-no serio. nie przedstawiles sie ale wiem jak masz na imie! - powiedzmy ze dal jej sok bo niby przed chwila pila lol wiec. usmiechnela sie bo freja tanczyla z jakims typem wygladajacym jak swiety piotr i zasmiala sie - a ja sie przedstawilam? ja wiem ze mam swietna pamiec - spojrzala na niego ladnie z zw na 10 min
Powrót do góry Go down
édith
biatch
édith

Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:36

odpowiadało jej towarzystwo adiego, bo w końcu uznała, że musi się przyłamać i poznać jakiś nowych ludzi w saint tropez. - impreza szybko się rozkręca. - stwierdziła, rozglądając się po przepełnionym salonie. - jestem edith. - uśmiechnęła się uroczo i podała mu dłoń. mniej więcej w tym momencie dostrzegła kogoś niesamowicie podobnego do jej dawnego chłopaka, z którym łączyła ją wielka miłość wieki temu, ale szybko jednak uznała, że ktoś chyba musiał jej coś dosypać do tego kolorowego drinka i że ma jakieś schizy. pokręciła głową z niedowierzaniem i wciąż wpatrywała się w luciena, który stał jakieś 3-4 metry dalej.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:37

Chciala mu powiedzeic, że jakaś simsowa ta chata. Troche pikselowa i dziewczęca, ale sie powstrzmala. Usmiechnela sie tylko bo cierpiala na szczękościsk. -W porządku. Pewnie i tak dowiem się z plotek i z gazet. -Zachichotała. -Ale żeby miec już taką pewnosc, to może podam Ci swój numer, co? -Wyjęła telefon i puściła mu strzalke, bo nie znala swojego nr na pamiec, a mogla poszpanowac, ze ma go w szybkim wybieraniu.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:37

swiety piotr <33 pewnie mial w rece klucz do bram niebios i potem ja zamorduje tym kluczem. biedna freja. - niestety nie przedstawilas. nawet gdy podsunelem drobna aluzje ze tego wczesniej nie zrobilas. - zalowal ze byla taka niedomyslna. nie no, nie pomyslal tak. on dalej pil swojego niedobrego dzina. zawsze po dzinie byl pijany. pewnie bedzie tanczyl na stole.
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

Liczba postów : 216

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:39

jemu tez pasowalo jej towarzystwo. fajnie, wiem. - tak sobie. - powiedzial skoro juz byl ponurakiem. z drugiej strony byl ciekawy swiata wiec zerknal w strone, w ktora patrzyla edith. - co widzisz ciekawego? - zapytal, bo on nie widzial nic interesujacego. westchnal z tej okazji, przygladajac sie jej wlosom, a potem uszom. mial fetysz uszu, ale nie mial zamiaru wyciagac z tego zadnych wnioskow. - ladne imie. jestem adalbert.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:40

stwierdził, że pewnie elizabeth juz od czasów przedszkolnych ma na jego punkcie jakas obsesję, skoro jak tylko dostała jego numer to miała go w szybkim wybieraniu.. on ją zapisał pewnie po imieniu i nazwisku, bo miał tak nawet swoich rodziców zapisanych, potem westchnął i usmiechnął się. - dzieki - podziękował.. - wykupię sobie darmowe smsy do ciebie.. - dobry podryw co nie.. - chcesz coś jeszcze do picia? albo do jedzenie? - wyglądała mizernie... jak chudy kurczaczek.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:43

mowilam ze ma chora pamiec. ale sandra ma gorsza bo w pierwszym poscie to zrobilam i alex jest madra - przedstawilam sie, przewin film - spojrzala z lekkim usmiechem - no ale okej, jestem alexandra - zasmiala sie chwile bo felix mial na nosie cos zielonego ale mu nie powiedziala o tym bo fajnie wygladal. i czekala na pokaz tanca
Powrót do góry Go down
lucien
żegnaj gienia świat się zmienia
lucien

Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:43

w zasadzie trochę się zdenerwował, bo uznał, ze edith ma nowego chłopaka (adalberta), który patrzy się na nią tak, jakby wcześniej nie widział kobiety... może trochę przesadzał, ale pewnie w głębi serca wciaz czul cos do edith. śnił o niej po nocach i wcale nie byly to sny o padającym deszczu albo wypadajacych zębach. w każdym razie złapał coś do picia i zaczął krażyć po pokoju, uznając, że póki co będzie obserwował edith z daleka. o ile to naprawde była ona... . .
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

pewnie cala piwnice poświęciła na sanktuarium dla lamberta. zbudowała tam ołtarzyk, a ściany wyglądają podobnie jak w teledysku eminema 'stan'. tylko, że zamiast zdjęc eminema są zdjęcia lamberta. Pewnie były też fotki kuka bez koszulki. -Wow. Ekstra. -powiedziała z podziwem, bo nawet nie spodziewała się, że zacznie z nią smsowac;/ -może bym cos zjadła skoro jeszcze mam piwo. -wskazała na swoją jeszcze pełną butelkę, bo pierwsze piwo jej zawsze słabo wchodziło.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:45

ahahaha no tak. to zielone to pewnie gil. o fuj, nie. moglas wybrac inny kolor bo teraz sobie wyobrazam go z gilem na nosie. ;d - a, no tak. - pokiwal glowa przygladajac jej sie przez chwile. - rzeczywiscie. wygladasz na alexandre. - zauwazyl co go rozbawilo ale nie smial sie sam z siebie bo nie byl ulomny.
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:46

zawstydzil sie ladnie i usmiechnal do siebie - przepraszam madame, to sie nie powtorzy - moze byl rozrabiaka, ale mial maniery. - no to powiedz mi co pankowy robia bo ja nie wiem. ciekawi mnie to - usmiechnal sie szeroko i dodal - nie lubia salonow, to wiem juz. to jakas fobia? - zapytal powaznie!
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:49

- prawde mowiac tez nie jestem zorientowana w obyczajach pankow. i pankow tez. myslisz ze powinnam znalezc sobie chlopaka panka w ramach poznawania zycia czy cos? - zapytala rowniez bardzo bardzo powaznie! nawet uniosla brwi.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:49

no myslalam ze powiesz ze to trawa;/ troche sie skrzywila bo miala cos okropnego w szklance i powiedziala - ty nie wygladasz na felixa za to. wygladasz smiesznie - no czepiala sie tego gila. trawy. ale ona teraz pomyslala ze jest ulomny, no ale tak to jest pewnie sie upil troche przed impreza i..
Powrót do góry Go down
édith
biatch
édith

Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:53

cóż edith natomiast dużo myślała o tym co się wydarzyło między nimi w zeszłe wakacje, jak było im dobrze i wspaniale i o tym nieszczęśliwym rozstaniu, sama już nie pamiętam dlaczego nie są razem. możliwe, że oboje byli o siebie chorobliwie zazdrośni i tak jakoś wyszło. po dość długiej chwili zwątpienia, flustracji i wielu innych emocji, które powodowały, że jej serce biło jak dźwoń, a krew w żyłach krążyła jak oszalała na samą myśl o lucienie, możliwe też, że uginały jej się kolana i brakowało jej tchu, więc oderwała wzrok od luciena i wbiła je ponownie w adalberta, a konkretniej w jego nieziemsko niebieskie {?} oczy. - ciebie. - odpowiedziała kokieteryjnie i dodała do tego swóje urocze spojrzenie + uśmiech, co tworzyło niesamowitą mieszankę, wręcz wybuchową.
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:54

- ojej - zasmial sie na chwile - mysle ze poznawanie nowych kultur jest jak najbardziej wskazane. wszystkiego trzeba doswiadczyc carol - nazwal ja po imieni bo miala przesliczne tez chcialam cos z karolina no ale to by dziwnie i podejrzanie wygladalo. - to wiesz jak cos to dam ci namiary na fotce.fr na fajne twarze i sie umowimy w kwartet - powaiedzial znow powaznie
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime12.06.10 20:57

sorry ale kolezanka dzwonila bo jest gdzies w lesie przebrana za czarodziejke z ksiezyca i zjadaja ja komary ;/ niewazne. - a na co masz ochotę? możemy zgarnąc trochę żarcia z kuchni i schować się u mnie w pokoju, żeby nikt tego nam nie zjadł - zaproponował. pewnie w rzeczywistości miał jakiś niecny plan, żeby ją przywiązać do łóżka, wczesniej uśpić ciasteczkami, a potem zgwałcic i pocwiartowac, zeby potem wyrzucic do smietnika sąsiadów. dobry plan...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: felix i lambert   felix i lambert - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

felix i lambert

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 18Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-