Autor | Wiadomość |
---|
lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:25 | |
| - cześc - powiedział i się uśmiechnął, mierząc elizabeth wzrokiem. całe szczeście ubrała się dosyć stosownie jak na jego wyszukaną trendi imprezę. tzn jego i feliksa.. - nie ma się czym chwalić.. poza tym nie miałem twojego numeru, bo ja ci twój dałem, ale ty mi swojego nie - powiedział z udawanym wyrzutem i westchnal ciezko. |
|
| |
alexandra kuternoga
Liczba postów : 94 Reputation : 4 Join date : 12/06/2010 Age : 32
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:27 | |
| no nie byla gejem. powitala sie z freja ktora szybko uciekla jak speedy i powiedziala - jestesmy dobrymi kolezankami. ale po prostu widac ze freje dzis niesie - upila drinka |
|
| |
carol ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 441 Reputation : 4 Join date : 08/06/2010 Age : 35 Skąd : saint tropez
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:28 | |
| - mam nadzieje ze nie masz tego na mysli jako preferencji seksualnej. ostatnio w jakims filmie facet pieprzyl kanape wiec nigdy nic nie wiadomo. jestem carol. - wyciagnela do niego dlon z gory, skoro siedziala na blacie szafki kuchennej. usmiechala sie wciaz do niego bo byla wesola dziewczyna. |
|
| |
elizabeth biatch
Liczba postów : 185 Reputation : 3 Join date : 08/06/2010
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:29 | |
| ubrala stroj wonder woman bo myslala ze to halloween. teraz wydalo sie, ze ona zyla w calkiem innej strefie czasowej. -no w sumie racja. ale mogles cos wymyslic. -dzgnela go palcem i nawet go przebila. albo nie. usmiechnela sie do niego i napila piwa. -imponujacy dom. -wyznala rozgladajac sie po domu i po twarzach. |
|
| |
felix Admin
Liczba postów : 400 Reputation : 16 Join date : 08/06/2010 Age : 36
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:31 | |
| -serio? nie wiedzialem ze freja ma jakichkolwiek znajomych. - to znaczy oprocz niego i lamberta. usmiechnal sie do freji z daleka bo byl dzikim zwierzeciem. niewazne. usiadl z powrotem na kanapie i nawet zaprosil gestem alexandre. - a, picie. zapomnialem. zaraz wracam. - wstal z kanapy i rowniez jak speedy gonsales pobiegl dla niej po cos do picia. byle co. wrocil i jej dal, fajnie. - ja sie juz przedstawilem? - zapomnial. |
|
| |
ridley biatch
Liczba postów : 186 Reputation : 3 Join date : 08/06/2010
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:32 | |
| Stał w łazience i wąchał perfumy. |
|
| |
matthieu ciasteczkowy potwór
Liczba postów : 435 Reputation : 11 Join date : 12/06/2010 Age : 35 Skąd : paryż
| - nie no co ty! - matthieu zrobil mine zdziwionego i usmiechnal sie ladnie. - ja jestem matthieu i milo mi nieznajoma. to idziemy do salonu? - zapytal konkretnie i chyba wzial po kryjomu ten koncentrat z lodowki i schowal w kieszeni jak szakal
zw 10 min |
|
| |
| - dzięki - powiedzial. robił ten dom w simsach przez ostatnie kilka miesięcy i byl dumny z ostatecznej wersji. rozejrzal się dookoła i złapał (pewnie wyczarowal z rękawa) kubeczek z jakims drinem. - nie miałem czasu na takie kombinowanie... następnym razem, kiedy będę urządzał imprezę, to obiecuję, że dowiesz się o niej pierwsza - obiecał jej, mając nadzieję, że nie będzie musiał aż tak kombinować i po prostu ona da mu swój numer telefonu. |
|
| |
Liczba postów : 441 Reputation : 4 Join date : 08/06/2010 Age : 35 Skąd : saint tropez
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:34 | |
| ok.
- po co do salonu? to znaczy ok, mozemy, ale nie podoba mi sie, ze nie wziales pod uwage ze moge byc na przyklad pankowa i nie miec ochoty byc taka jak inni! - parsknela niezbyt powaznie i zeskoczyla z blatu. nie przewrocila sie, chociaz miala wysokie obcasy. brawo! - ladne imie - zauwazyla, bo mi tez sie podoba. |
|
| |
alexandra kuternoga
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:35 | |
| -no serio. nie przedstawiles sie ale wiem jak masz na imie! - powiedzmy ze dal jej sok bo niby przed chwila pila lol wiec. usmiechnela sie bo freja tanczyla z jakims typem wygladajacym jak swiety piotr i zasmiala sie - a ja sie przedstawilam? ja wiem ze mam swietna pamiec - spojrzala na niego ladnie z zw na 10 min |
|
| |
édith biatch
Liczba postów : 183 Reputation : 2 Join date : 12/06/2010 Age : 32 Skąd : paryż.
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:36 | |
| odpowiadało jej towarzystwo adiego, bo w końcu uznała, że musi się przyłamać i poznać jakiś nowych ludzi w saint tropez. - impreza szybko się rozkręca. - stwierdziła, rozglądając się po przepełnionym salonie. - jestem edith. - uśmiechnęła się uroczo i podała mu dłoń. mniej więcej w tym momencie dostrzegła kogoś niesamowicie podobnego do jej dawnego chłopaka, z którym łączyła ją wielka miłość wieki temu, ale szybko jednak uznała, że ktoś chyba musiał jej coś dosypać do tego kolorowego drinka i że ma jakieś schizy. pokręciła głową z niedowierzaniem i wciąż wpatrywała się w luciena, który stał jakieś 3-4 metry dalej. |
|
| |
elizabeth biatch
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:37 | |
| Chciala mu powiedzeic, że jakaś simsowa ta chata. Troche pikselowa i dziewczęca, ale sie powstrzmala. Usmiechnela sie tylko bo cierpiala na szczękościsk. -W porządku. Pewnie i tak dowiem się z plotek i z gazet. -Zachichotała. -Ale żeby miec już taką pewnosc, to może podam Ci swój numer, co? -Wyjęła telefon i puściła mu strzalke, bo nie znala swojego nr na pamiec, a mogla poszpanowac, ze ma go w szybkim wybieraniu. |
|
| |
felix Admin
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:37 | |
| swiety piotr <33 pewnie mial w rece klucz do bram niebios i potem ja zamorduje tym kluczem. biedna freja. - niestety nie przedstawilas. nawet gdy podsunelem drobna aluzje ze tego wczesniej nie zrobilas. - zalowal ze byla taka niedomyslna. nie no, nie pomyslal tak. on dalej pil swojego niedobrego dzina. zawsze po dzinie byl pijany. pewnie bedzie tanczyl na stole. |
|
| |
adalbert ale lachon
Liczba postów : 216 Reputation : 17 Join date : 12/06/2010
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:39 | |
| jemu tez pasowalo jej towarzystwo. fajnie, wiem. - tak sobie. - powiedzial skoro juz byl ponurakiem. z drugiej strony byl ciekawy swiata wiec zerknal w strone, w ktora patrzyla edith. - co widzisz ciekawego? - zapytal, bo on nie widzial nic interesujacego. westchnal z tej okazji, przygladajac sie jej wlosom, a potem uszom. mial fetysz uszu, ale nie mial zamiaru wyciagac z tego zadnych wnioskow. - ladne imie. jestem adalbert. |
|
| |
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:40 | |
| stwierdził, że pewnie elizabeth juz od czasów przedszkolnych ma na jego punkcie jakas obsesję, skoro jak tylko dostała jego numer to miała go w szybkim wybieraniu.. on ją zapisał pewnie po imieniu i nazwisku, bo miał tak nawet swoich rodziców zapisanych, potem westchnął i usmiechnął się. - dzieki - podziękował.. - wykupię sobie darmowe smsy do ciebie.. - dobry podryw co nie.. - chcesz coś jeszcze do picia? albo do jedzenie? - wyglądała mizernie... jak chudy kurczaczek. |
|
| |
alexandra kuternoga
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:43 | |
| mowilam ze ma chora pamiec. ale sandra ma gorsza bo w pierwszym poscie to zrobilam i alex jest madra - przedstawilam sie, przewin film - spojrzala z lekkim usmiechem - no ale okej, jestem alexandra - zasmiala sie chwile bo felix mial na nosie cos zielonego ale mu nie powiedziala o tym bo fajnie wygladal. i czekala na pokaz tanca |
|
| |
lucien żegnaj gienia świat się zmienia
Liczba postów : 38 Reputation : 0 Join date : 12/06/2010 Age : 36
| w zasadzie trochę się zdenerwował, bo uznał, ze edith ma nowego chłopaka (adalberta), który patrzy się na nią tak, jakby wcześniej nie widział kobiety... może trochę przesadzał, ale pewnie w głębi serca wciaz czul cos do edith. śnił o niej po nocach i wcale nie byly to sny o padającym deszczu albo wypadajacych zębach. w każdym razie złapał coś do picia i zaczął krażyć po pokoju, uznając, że póki co będzie obserwował edith z daleka. o ile to naprawde była ona... . . |
|
| |
elizabeth biatch
| pewnie cala piwnice poświęciła na sanktuarium dla lamberta. zbudowała tam ołtarzyk, a ściany wyglądają podobnie jak w teledysku eminema 'stan'. tylko, że zamiast zdjęc eminema są zdjęcia lamberta. Pewnie były też fotki kuka bez koszulki. -Wow. Ekstra. -powiedziała z podziwem, bo nawet nie spodziewała się, że zacznie z nią smsowac;/ -może bym cos zjadła skoro jeszcze mam piwo. -wskazała na swoją jeszcze pełną butelkę, bo pierwsze piwo jej zawsze słabo wchodziło. |
|
| |
felix Admin
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:45 | |
| ahahaha no tak. to zielone to pewnie gil. o fuj, nie. moglas wybrac inny kolor bo teraz sobie wyobrazam go z gilem na nosie. ;d - a, no tak. - pokiwal glowa przygladajac jej sie przez chwile. - rzeczywiscie. wygladasz na alexandre. - zauwazyl co go rozbawilo ale nie smial sie sam z siebie bo nie byl ulomny. |
|
| |
Liczba postów : 435 Reputation : 11 Join date : 12/06/2010 Age : 35 Skąd : paryż
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:46 | |
| zawstydzil sie ladnie i usmiechnal do siebie - przepraszam madame, to sie nie powtorzy - moze byl rozrabiaka, ale mial maniery. - no to powiedz mi co pankowy robia bo ja nie wiem. ciekawi mnie to - usmiechnal sie szeroko i dodal - nie lubia salonow, to wiem juz. to jakas fobia? - zapytal powaznie! |
|
| |
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:49 | |
| - prawde mowiac tez nie jestem zorientowana w obyczajach pankow. i pankow tez. myslisz ze powinnam znalezc sobie chlopaka panka w ramach poznawania zycia czy cos? - zapytala rowniez bardzo bardzo powaznie! nawet uniosla brwi. |
|
| |
alexandra kuternoga
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:49 | |
| no myslalam ze powiesz ze to trawa;/ troche sie skrzywila bo miala cos okropnego w szklance i powiedziala - ty nie wygladasz na felixa za to. wygladasz smiesznie - no czepiala sie tego gila. trawy. ale ona teraz pomyslala ze jest ulomny, no ale tak to jest pewnie sie upil troche przed impreza i.. |
|
| |
édith biatch
Liczba postów : 183 Reputation : 2 Join date : 12/06/2010 Age : 32 Skąd : paryż.
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:53 | |
| cóż edith natomiast dużo myślała o tym co się wydarzyło między nimi w zeszłe wakacje, jak było im dobrze i wspaniale i o tym nieszczęśliwym rozstaniu, sama już nie pamiętam dlaczego nie są razem. możliwe, że oboje byli o siebie chorobliwie zazdrośni i tak jakoś wyszło. po dość długiej chwili zwątpienia, flustracji i wielu innych emocji, które powodowały, że jej serce biło jak dźwoń, a krew w żyłach krążyła jak oszalała na samą myśl o lucienie, możliwe też, że uginały jej się kolana i brakowało jej tchu, więc oderwała wzrok od luciena i wbiła je ponownie w adalberta, a konkretniej w jego nieziemsko niebieskie {?} oczy. - ciebie. - odpowiedziała kokieteryjnie i dodała do tego swóje urocze spojrzenie + uśmiech, co tworzyło niesamowitą mieszankę, wręcz wybuchową. |
|
| |
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:54 | |
| - ojej - zasmial sie na chwile - mysle ze poznawanie nowych kultur jest jak najbardziej wskazane. wszystkiego trzeba doswiadczyc carol - nazwal ja po imieni bo miala przesliczne tez chcialam cos z karolina no ale to by dziwnie i podejrzanie wygladalo. - to wiesz jak cos to dam ci namiary na fotce.fr na fajne twarze i sie umowimy w kwartet - powaiedzial znow powaznie |
|
| |
| Temat: Re: felix i lambert 12.06.10 20:57 | |
| sorry ale kolezanka dzwonila bo jest gdzies w lesie przebrana za czarodziejke z ksiezyca i zjadaja ja komary ;/ niewazne. - a na co masz ochotę? możemy zgarnąc trochę żarcia z kuchni i schować się u mnie w pokoju, żeby nikt tego nam nie zjadł - zaproponował. pewnie w rzeczywistości miał jakiś niecny plan, żeby ją przywiązać do łóżka, wczesniej uśpić ciasteczkami, a potem zgwałcic i pocwiartowac, zeby potem wyrzucic do smietnika sąsiadów. dobry plan... |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: felix i lambert | |
| |
|
| |
|