Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

max

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: max   max - Page 3 Icon_minitime17.07.10 21:42

First topic message reminder :

max - Page 3 Apartament-08
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
ruby
dżony brawo
ruby

Liczba postów : 264

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime18.07.10 13:15

chciało jej się smiać jak się tak cofnął do kabiny, zastanawiała się, w jakim niby celu, ale cóż. odwróciła się do niego ze szczoteczką w ustach i z pastą cieknącą jej po brodzie.
- myję zęby...? - uniosła jedną brew do góry, a potem dokończyła mycie i wypluła pastę do zlewu, po czym opadła sobie na brzegu jakiejś niedużej wanny. - coś nie tak?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime18.07.10 13:20

- nie, wszystko jest w porządku - powiedział. pewnie się wkurzał o to, że ona sobie go oglądała nago, a on jej nie mógł, hehehe ;/ albo nie wiem. teraz to on zaczął myć zęby, pewnie mył pięć minut, bo tak się powinno myć podobno! w każdym razie, zaraz przemył jeszcze twarz, bo miał całą brudną od pasty i chciał się przebrać w bokserki i koszulkę! - będziesz tu tak siedziała?
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime18.07.10 13:24

no bo w sumie o to jej chodziło, ale nie uważała tego za niesprawiedliwe, bo max nigdy przedtem nie krępował się swoją nagością i uwielbiał swymi ze swymi wdziękami hasać i zawsze się z niej śmial, gdy się zakrywała.
- to zabronione? - zapytała, uśmiechając się jak głupek i prawie wleciała do tej wanny do środka, ale potem wstała i podeszła do niego, i się przytuliła. - sorry, to silniejsze ode mnie... xdd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime18.07.10 13:26

- nie, ale myślałem, że jesteś zmęczona, czy coś. poza tym, chciałem się przebrać, a jak jesteś taka hop do przodu, to też się rozbierz - xddd powiedział, ale nie liczył zbytnio na to, że się zgodzi, eh. pogładził ją po pleckach i pocałował w czoło. - możesz już wracać do łóżka, zaraz przyjdę - zapewnił ją. chyba że będzie próbował uciekać przez okno, ale mieszkał na trzecim piętrze!
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime18.07.10 13:29

- wisisz mi jeszcze striptiz z princenton - roześmiała się, ale nie zamierzała od niego wymagać, żeby się rozbierał, bo pomyślałby wtedy, że jest napalona i sam by się napalił, tymczasem ona chciała się tylko przytulić do jego mokrego ciała i w sumie zmoczyła sobie przez to koszulkę, cóż, ale nie potrafiła się oprzeć. - ale okay. niech ci będzie. idę do łóżka - powiedziała i naprawdę poszła sie położyć.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime18.07.10 13:32

nie przypominał sobie nic o żadnym striptizie, bo ja też nie pamiętam, więc nie powiedział nic. kiedy poszła, to pewnie założył bokserki i jakąś koszulkę, a potem poszedł do sypialni. - okej, jestem - powiedział, kładąc się obok niej i zaraz automatycznie przygarniając ją do siebie ramieniem. - to co, chcesz już iść spać? - zapytał. - mam ochotę na pizzę, ale o tej porze już chyba nie dowożą...
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:55

wizyta niezapowiedziana, ale przecież takie są najlepsze. pomyślała, że pójdzie do maxa dopiero wtedy, kiedy znalazła się w pobliżu i stwierdziła, że co jej tam, nie będzie go uprzedzała o odwiedzinach! zapukała do drzwi i zastanawiała się, czy zastanie wielki bałagan i czy w ogóle będzie maximilian w domu. lepiej by było dla niego, gdyby był!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:00

był w domu, na szczęście i oglądał jakiś nudny film, więc pukanie do drzwi go ocaliło. nacisnął pauzę, bo oglądał na blurayu, lans. uśmiechnął się na widok ruby. - cześć - pocałował ją na przywitanie w sam środek ust i wciągnął ją do środka. - czemu szwendasz się o tej porze po mieście, hm?
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

Liczba postów : 173

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:02

- wcale się nie szwędam. przyszłam do ciebie - powiedziała, wysuwając stopy ze swoich wygodnych japonek i nawet się przy tym od niego nie odsunęła. - chryste, czemu ty tak ładnie pachniesz? - westchnęła aż i uśmiechnęła się szeroko do maxa, po czym dopiero wtedy się od niego odsunęła. odgarnęła włosy na plecy. - poza tym, sorry, mam już jakieś dwadzieścia lat... mogę się szwendać, ile wlezie...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:05

- no dobra, dobra, niech ci będzie - powiedział i pociągnął ją za rękę wgłąb mieszkania. wyłączył film, który był akurat zatrzymany na wyjątkowo krwawej scenie. - a poza tym to co tam? dzwoniłem do ciebie wczoraj wieczorem, ale miałaś wyłączony telefon - rzucił w ramach usprawiedliwienia, gdyby chciała się na niego obrazić, że się nie odzywał!
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:09

- byłam z kochankiem - usmiechnęła się znowu i opadła z ulgą na kanapę, bo jednak zrobiła sobie dosyć długi spacerek od domu ciotki do domu maksia. skrzyżowała nogi w kostkach i położyła je tak na ławie, czuła się jak u siebie. wsunęła też jakąś podusię pod plecy, żeby jej się wygodniej siedziało na kanapie. - ale tak serio, został u mojej koleżanki, musiał się rozładować... dalej go nie mam, to straszne, wiem. dzisiaj byłam na plaży i opaliłam się, zobacz - zsunęła ramiączko stanika razem z ramiączkiem bluzki z ramienia, żeby mógł zobaczyć kontrast kolorów na jej skórze.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:12

- z kochankiem? - zainteresował się, ale wiedział, że żartuje. usiadł obok niej. - no cóż, w takim razie będziesz nas musiała sobie przedstawić. faktycznie się opaliłaś - wskazał na jej ramię i usiadł obok, w owe ramię zaraz ją całując. - ale tęskniłem za tobą, wiesz - przyznał, może trochę niechętnie, bo wciąż dziwnie się czuł, mówiąc takie rzeczy!
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:17

- naprawdę? - warto było jej mówić takie rzeczy, choćby tylko po to, by móc zobaczyć jak się rozpromieniła na twarzy, słysząc te słowa, które w końcu sprawiały jej niesamowitą przyjemność. oparła się o jego ramię bokiem, ale potem przysunęła się bliżej i przytuliła do maxa, obejmując go w pasie jedną ręką, drugą wsunęła między jego plecy a oparcie pod koszulkę i miło smyrała po nich. - jaaa też.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:20

- naprawdę. nie mówiłbym tego, gdyby nie było to prawdą - powiedział i pocałował ją milutko w skroń, gładząc po nagim ramieniu. - muszę ci sprezentować nowy telefon, żeby móc się z tobą skontaktować... albo odbierz od koleżanki tamten - mruknął, bo źle czuł się z myślą, że nie może z nią porozmawiać o każdej porze dnia i nocy...
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:26

to słodkie! uśmiechnęła się, wyciągając szyję, żeby pocałować go w kącik ust i przerzuciła nogi przez jego kolana, bo chciała być bliżej i bliżej niego, ale okazywało się, że to ciągle niewystarcza.
- odbiorę z samego rana, obiecuję - mruknęła i oparła się bokiem o jego tors, ręką swobodnie bładząc wzdłuż jego kręgosłupa w górę i w dół. - chce mi się trochę spać, ale chyba głupio by było przyjść do ciebie tylko po to, żeby na tobie tu teraz zasnąć, co?...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:29

- chyba tak. ale możemy się położyć i pogadać, czy cokolwiek - zaproponował, bo łóżko miał wygodniejsze, niż kanapę, a skoro była zmęczona, to w sam raz. nie chce mi się opisywać, że brali prysznice, więc je wzięli i teraz pewnie leżeli w jego łóżeczku. - więc jak spędziłaś dzień?
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:35

- na plaży - odparła krótko, bo bardziej była zajęta zastanawianiem się nad tym, po jaką cholerę on zakładał tiszert do spania i czy usiłował jej przez to coś powiedzieć. nigdy nie widziała maxa w wersji "tiszert do spania", zazwyczaj zakładał bokserki dla niej tylko po to, żeby jej nie krepować, bo ona potrafiła się rumienić z powodu nagości nawet po zrobieniu mu loda, taka to juz była. a teraz druga noc z rzędu, hehehsi. położyła się na brzuchu i objęła swoją podszukę rękoma.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:37

- tylko na plaży? przez cały dzień? - położył się obok niej. nie chciał, zeby czula sie kontrolowana, ale jednak chciał wiedzieć, gdzie podziewa sie jego dziewczyna, kiedy nie ma jej przy nim. chciał z nią nawet powtórnie zamieszkać, ale uznal, ze to za wcześnie na takie propozycje na razie. - w takim razie musiałaś sie nudzić... mogłaś od razu przyjsc do mnie.
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:43

- i byłam też na lodach, pomogłam zrobić cioci pranie, upiekłam pieczeń dla tej wielodzietnej rodziny i sprzątałam dom. wiesz, serio się czuję w obowiązku - powiedziała i pomyślała o tym, że mogliby zamieszkać razem, ale że pewnie dla maxa to za wcześnie! co za iiironia losu. - a plaża sama w sobie nie jest nudna, wiesz, morze, piasek i takie tam klimaty - mruknęła i wyciągnęła do niego rękę, żeby miło drapać go za uszkiem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:45

- plaża jest nudna. nie ma co tam robić. ile można leżeć na piasku albo się opalać? - maksio wolał góry, tak jak ja <3 - w takim razie miałaś dzień pełen wrażeń. ja obejrzałem trzy horrory, jeden gorszy od drugiego, poza tym to byłem na zakupach - pewnie skończyły mu się fajki. - bo miałem ochotę na truskawki. a poza tym to już nic ciekawego...
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:50

- więc jesteśmy tak samo nudnymi ludźmi - skwitowała i rozbolało ją ramię, bo jakoś niewygodnie musiała trzymać rękę, kiedy go smyrała, więc zabrała mu ją i z powrotem objęła nią podusię. tak leżało się najwygodniej, chociaż wiadomo, że najwygodniej śpi się na maxie. - można na piasku leżeć bardzo długo. kiedyś musisz pójść ze mną i spojrzeć na to z tego samego punktu widzenia, chociaż ja jestem taka blada, a ty masz dobrą karnację do opalania.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:52

- ale ja się nudzę na plaży, nie chcę tam chodzić - powiedział i skrzywił się nieznacznie. - już wolę z tobą chodzić na zakupy, przynajmniej mam zajęcie, noszę twoje bagaże - zaśmiał się. - i chociaż się przechadzam w tę i z powrotem - pocałował ją w usta, w sam środek. był ciekaw, kiedy będzie gotowa na seks z nim ;c
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:56

- jak leżysz w łóżku to się nie nudzisz? albo jak siedzisz na kanapie? na plaży przecież możesz się przechadzać. chryste panie, następnym razem zaciągnę cię tam siłą lub podstępem. wykopiemy dla ciebie dół w piasku i potem cię zasypię i będzie ci wystawała tylko głowa i będę się mogła nad tobą pastwić - zażartowała sobie. jeśli chodziło o seks, była gotowa, ale chyba wredna, chciała zobaczyć, jak max się nagimanstykuje, by ją zdobyć </3.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:57

- w łóżku to co innego, nie ma wokół mnie tłumu spoconych ludzi i mogę pobyć sam z własnymi myślami - powiedział i wzruszył ramionami. - a tylko spróbuj mnie tam zaciągnąć, to ja zaciągnę cię do kina na horror 3d i zobaczysz... nawet cie nie przytule xd - zagrozil.
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime21.07.10 0:00

roześmiała się głośno w poduszkę, kiedy to powiedział, bo ją strasznie rozśmieszył tym.
- jesteś okropnym, złym człowiekiem - rzuciła, ale nie mówiła serio, na tym początkowym etapie związku był najmilszym misiem przytulaskiem na świecie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

max - Page 3 _
PisanieTemat: Re: max   max - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

max

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-