Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

teatr

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
valerie
wytrzyj nos
valerie

Liczba postów : 413

teatr _
PisanieTemat: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:10

bo mi potrzebny
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:12

ok, tak więc (zdania nie zaczyna się od więc) siedziała właśnie na brzeżku sceny i poprawiała getry na kostkach. zwykle była przed wszystkimi, nienawidziła się spóźniać bo uważała że to dezorganizuje dzien innym ludziom. i spóźnialskich tez nie lubiła.
ogólnie nie za dobry miała humor.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

Liczba postów : 409

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:18

wszedł do sali jean. przepychając się między rzędami sali do prób, stwierdził, że valerie oczywiście pewnie siedzi tu już godzinę jak zwykle. uważał ją za małą smarkulę i nigdy w zyciu nie powiedziałby, ze miała zgrabne nogi, ładną twarz czy talent... oczywiście, spóźnił się. schował klucze swojego małego peugeota do kieszeni rurek.
- ojej, no popatrz, jeszcze nikogo z ekipy nie ma? - ekipa nie poinformowała ich, że dzisiaj nie ma próby xd.....
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:22

- sa tak samo spóźnieni jak ty. - warknęła i wstała. rozpoczęła rozgrzewkę. jej puenty lezały sobie gdzieś tam rzucone na scenie. - ale dla nich - złapała się za kostkę - to akurat nie jest typowe - dodała jeszcze i zmieniła noge.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:28

- wiem - odparł. - nie moja wina, ze zawsze są korki, których nigdy... jakoś nie potrafię, och, przewidzieć - powiedział super aktorsko i przyglądał jej się ze znudzeniem jak się rozciągała, chociaż strasznie go to w pewien sposób ekscytowało, no bo co w sumie, wypinające się dziewczęta to żywioł jeana. a ona była wyjątkowo ładna, nic nie potrafił na to poradzić. wolałby, żeby była brzydka, bo nie lubił poniżać ładnych.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:29

- no tak, bo są ZAWSZE. - odparła i odgarnęła włosy z czoła. - to dziwne że ich nie ma. - chwile potem zaczeła się zastanawiać - może zadzownisz do cecily dowiedzieć się co jest grane? - bo ona, drodzy panstwo już była zajęta i nie miała zamiaru przerywać rozgrzewki.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:36

- nie, nie zadzownię. nie mam czasu - odparł, stojąc sobie przy scenie i opierał się o jej podłogę łokciami jak o barowy blat, nadal przyglądając się z zainteresowaniem jak ładnie wypinała w jego stronę swój zgrabny tyłek. w sumie miał ochotę zadzownić i się spytac, o co chodzi, ale tego nie zrobił, bo inaczej przystałby na propozycję valerie, poczułaby swą wyższość nad nim.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:40

- to trudno, czekamy. - pomyslała sobie ze mógłby chociaż wgramolić swój tyłek na scenę i przećwiczyć z nią ich wspólne partie, ale wcale nie miała zamiaru mu tego proponować. i w związku z tym po prostu dalej sie rozciągała, po chwili płynnie przechodzac do jakiś tam piruetów i obrotów.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:42

- zdaje mi się, że spóźniają sie czterdzieści minut. chyba nic z tego nie będzie, nie sądzisz, valerie? - wymawiał jej imię ze specjalnym akcentem, bo go tak strasznie śmieszyło, chociaż w głebi pewnie wydawało mu się super romantyczne. opadł na jakieś siedzenie na widowni i podrzucił komórkę kilka razy w dłoni, zastanawiając się, czy nie zadzownić, ale w końcu stwierdził, że nie chce mu się marnować pieniędzy nawet na tych kretynów.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:46

i tutaj uderzył w jej czuły punkt, z tym imieniem.
- panie van damme, może zamiast nasmiewać się z mojego imienia zająłby sie pan treningiem co? - warkneła stojąc jak mała dziewczynka, z rekami opartymi na talii.
- co ty tu właściwie robisz co? to twoja p r a c a. - tak bardzo ja denerwował jego lekceważący stosunek do czegoś, co tak bardzo kochała i uwazała ze musi być wykonywane z pasją, dokładnością i szacunkiem. równiez jesli chodzi o punktualność.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:51

- i co, doniesiesz na mnie? chryste, złaź z tej sceny, valerie, to odwiozę cię do domu i nie będziesz musiała wracać stad na piechotę. lubię się spóźniac, bo cholernie śmiać mi się chce z tego jak się tym przejmujesz - roześmiał sie i rozpiął guzik swojej polówki pod szyją, bo zrobiło mu sie gorąco, ponieważ nikt nie włączył klimatyzacji i w ogóle.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 12:54

w sumie miał trochę racji. mogłaby przyjac jego propozycje, była jej na reke, nie dało się ukryć.
- dobra, czekaj, przebiorę się - powiedziała b a r d z o cicho, bo nadwyrężała troche swoją dumę, a potem znikneła za kulisami. kiedy wróciła miała na sobie białą sukienkę i turkusowe koturny. w sumie nic ekskluzywnego, ale wyglądała na prawdę słodko. no i miała ładne palce u stóp, tak jeszcze na plus.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 13:00

nie zwracał uwagi narazie na jej palce u stóp, bo bardziej ciekawiły go cycki, które ładnie eksponował dekolt jej białej sukienki. wyglądała ślicznie i ledwo opanował się, żeby jej tego przypadkiem nie powiedzieć albo się na nią nie gapić jak głupi kretyn.
- więc co, idziemy? czy masz w planach jeszcze jakiś kurwa taniec łabędzi? - prychnął, żeby nie było, że jest zbyt miły.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 13:05

- idziemy - powiedziała pokręciwszy tylko głową i zeskoczyła ze sceny. w sumie nie pierwszy raz ją odwoził, i lubiła jeździc jego samochodem. szkoda tylko że on musiał siedzieć za kierownicą!
w sumie jemu mogłoby sie cos stac po drodze zeby go zaprosiła do srodka czy coś. nie wiem, może dostać udaru slonecznego z przegrzania xdddd
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime29.06.10 13:06

spoko loko tylko zrob jej mieszkanie ;d
Powrót do góry Go down
genevieve
witamy w piekle
genevieve

Liczba postów : 11

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 14:10

siedziała na schodach przed teatrem, bo pewnie miał jakieś schody, każdy teatr ma jakieś schody- tak wynika z mojej obserwacji teatrowej- nie mam pojęcia co tutaj robiła, może po prostu schowała się w cieniu , była ubrana bardzko lekko tj. miała jakąś sukienkę w hippisowskie wzory do polowy uda i ładny słomkowy kapelusz na głowie- taki wiesz- czytała jakąś grubą książkę o manieryźmie niderlandzkim i popijała schłodzony świeżowyciśnięty sok pomarańczowy z plastikowego kubka, który dostała w kawiarni za rogiem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 14:15

okej adrien maniakiem teatru nie byl, wrecz przeciwnie wiec zakladam ze moze wracal tedy z zakupow albo cos. zatrzymal sie w cieniu i nawet wyciagnal fajki....zaczal sie klepac po nogach w poszukiwaniu zapalniczki ale mu sie nie udalo jej znalezc. wiec sie rozejrzal i zauwazyl jakas dziewczyne wiec podszedl do niej. - sory, masz moze zapalniczke ? - zapytal troche zmieszany, pewnie czul sie zazenowany ze zgubil swoja ulubiona zapalniczke ;/
Powrót do góry Go down
genevieve
witamy w piekle
genevieve

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 14:23

niechętnie oderwała się od lektury, którą dzisiaj dostarczył jej listonosz, a ona była tak ciekawa, iż musiała ją już zacząć czytać, podniosła wzrok na chłopaka i drapiąc się po udzie zaczęła grzebać w swojej torbie a'la alexa, - gddzieś tutaj była- powiedziała bardziej do siebie niż do niego, ale w sumie na tyle głośno, żeby nie pomyślał, że go ignoruje, zaklęła nawet bo nadal nie mogła jej znaleźć, a cierpliwością nie greszyła, za to grzeszyła haha. ale suchar. ;d - mam tylko 'polskie drewno'- powiedziała wyciągając w jego kierunku pudełko zapałek, bo jak się okazało zapalniczki nie było
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 14:27

-ale sie zaczytalas. - zauwazyl i usmiechnal sie przyjaznie do niej. -dzieki, ratujesz mi zycie. - zazartowal i wzial od niej zapalki i wyciagnal w jej strone fajki. - chcesz ? - zapytal jedna reka rozsuwajac zapalki, dobra nie umiem tego inaczej wytlumaczyc ale mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi xdd
Powrót do góry Go down
genevieve
witamy w piekle
genevieve

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 14:37

wiem, wiem.
- uou, nie wiedziałam , że zapałki mogą uratować życie- powiedziała uśmeichając się miło w jego kierunku - z chęcią, bo chyba zaostawiłam zapaliniczę i moje papierosy w domu i jakoś nie odczuwałam ich braku dopóki się tutaj nie zjawiłeś i nie zapytałeś o zapalniczkę. - powiedziała wyciągając z paczki jednego papierosa i zaczekała, aż on odpali swojego zapałkami zaciągnęła się papierosem i schowała książkę do torby
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 14:45

-ja tez nie wiedzialem, do dzisiaj. - mruknal zaciagajac sie papierosem. - to chyba powinienem sie czuc winny ze przezemnie palisz. - powiedzial udajac przez chwile smutnego. pewnie pomyslal ze skoro czyta ksiazki i stoi pod teatrem to jest za madra dla niego i nie bedzie mial z nia o czym rozmawiac. - jestem adrien. - przedstawil sie, ogladajac ja, to znaczy zlustrowal ja wzrokiem bo wczesniel zapomnial. pewnie byla calkiem niezla !
Powrót do góry Go down
genevieve
witamy w piekle
genevieve

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 14:52

jak to gala !
- powinieneś zrobić mi wieniec laurowy i dyplom za posiadanie zapałek i znalezienie się na Twojej drodze, adrien- jej, jakoś ciężko mi się gra, nie wiem co jest. zażartowała sobie głupio wyciągając nogi przed iebie i dając mu znak, żeby usiadł koło niej - żenewif.- powiedziała, bo stwierdziła, że jednak powinna mu się przedstawić po tym , kiedy on to zrobił tj. przedstawił się. no nie wiem.-jest tutaj za ciepło.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 14:59

xddd
-okej a moze byc z lisci ? bo akurat mam liscie pod reka. - powiedzial i machnal reka w strone jakiejs galezi. mi tez wlasnie !! ale mi chyba tak zawsze wiec xd .... - masz skomplikowane imie....- pewnie sie nie przyzwyczail do jakichs dluzszych imion. - masz jakis skrot ? - zapytal z nadzieja przeciez nie bedzie do niej mowil 'ej'. - moge ci kupic loda na ochlodzenie. - zaoferowal i usmiechnal sie.
Powrót do góry Go down
genevieve
witamy w piekle
genevieve

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 15:08

-loda?-hihihahaha- nie, dziękuję mam sok- powiedziała unosząc swój sok w górę i przy okazji się go nawet napiła, nie był już tak ciepły jak w momencie, kiedy go kupiła ale nadał przynosił ochłodzenie, slogan reklamowy jeah !- dziękuję to bardzo miłe, poczułam się doceniona, a jeżeli chodzi o imię to nie wiem, możesz mówić zen, jak tam chcesz nie wnikam. jest mi to obojętne, no chybe, że mi się nie spodoba, to powiem.- wzruszyła ramionami. - siedzenie tutaj nie jest takie złe, gorzej będzie z przetransportowaniem się do domu- powiedziała i skrzywiła się na myśl o wychodzeniu z cienia ułł
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime30.06.10 15:16

-najwyzej zamowie ci gdzies ten wieniec i wysle - rzucil z usmiechem i dopalil papierosa - okej niech bedzie zen, to przynajmniej zapamietam....-nie zapamieta xd - to zaczekaj az zajdzie slonce. - powiedzial i nawet sie usmiechnal, zgasil gdzies niedopalek papierosa.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

teatr _
PisanieTemat: Re: teatr   teatr Icon_minitime

Powrót do góry Go down

teatr

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 4Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Kultura-