|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:15 | |
| wczołgał się do domu. no dobra, nie, wszedł normalnie, choć trochę po ścianach i pocałował ją milutko w policzek. - cześć - powiedział, zdejmując z lekkim trudem buty, a le na szczęście jakoś mu się to udało. - hm, jest colton? - zapytał. - co u ciebie? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:17 | |
| - nie ma, jesteś pijany julien. wejdź i sie zachowuj co? - wymamrotała spokojnie, nie chciała być niemiła dla niego ale jej jakoś nie wychodziło - wejdź do salonu, usiadź sobie na kanapie. napijesz się może czegoś prócz alkoholu, co? - zapytała go i przygryzła wargi. zaraz rozejrzała się dookoła, wszedzie było pełno jej ciuchów i coltona także. na razie poprawiła swoją bluzkę |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:35 | |
| - nie jestem pijany - stwierdził, bo przestał liczyć po dwóch mocniejszych drinkach, toteż myślał, że jest całkiem trzeźwy, a parę piw, czy czegośtam nie szkodzi. - nie chcę nic do picia... chociaż możesz mi zrobić herbaty - wybełkotał i usiadł na kanapie, rozglądając się teraz po pomieszczeniu. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:38 | |
| - aha, no jak chcesz ale ja widze swoje - wymamrotała i zaraz poszła mu zrobić herbaty, pewnie ogarnęła w międzyczasie mieszkanie żeby nie znalazł niczego jej kompromitującego wśród tych rzeczy co leżały na kanapach - cholera, no dobra. więc co cię do mnie sprowadza drogi julienie, oprócz tego że jesteś trochę napity ale to już nie szkodzi mniejsza o to... masz jakis konkretny powód? - zapytała, podając mu już ciepłą herbatę |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:43 | |
| - chyba tak - pokiwał głową, nie bardzo wiedząc, jak zacząć, ale chyba postanowił po najmniejszej linii oporu. - hm, po prostu chciałem, żebyś wiedziała, że nie jesteś mi taka całkiem obojętna. jesteś moją przyjaciółką, ale inną, niż wszystkie, nie umiem ci tego wytłumaczyć, sam nie wiem... ale chciałem, żebyś wiedziała... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:47 | |
| wsłuchiwała się w to wszystko i tylko tak patrzyła w jeden jedyny punkt który sobie obrała. nadal miała jego bluzę, sama teraz niezbyt wiedziała co ma powiedzieć na ten temat, spojrzała na niego w końcu - hm, znaczy co przez to wszystko powiedzieć? chcesz żebym była twoja, czy nie chcesz żebym była dla ciebie kimś więcej? - zapytała go, musiała wiedzieć cokolwiek więcej na temat tego co właśnie powiedział. uśmiechnęła się do siebie i przygryzła wargi. czekała na jego reakcję |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:49 | |
| żeby jeszcze julien sam wiedział, czego chciał, to byłoby w ogóle całkiem kolorowo i fajnie. na razie tylko wzruszył ramionami. - po prostu boję się, że cię zranię, wiesz... świadomie, albo nie. nie chcę cię krzywdzić, bo na to nie zasługujesz, a wiem, że nie zmienię się tak od razu - wymamrotał. - ale możemy spróbować. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:54 | |
| szczęka jej opadła że też jej nie powiedział tego na trzeźwo, a jaka szkoda bo przynajmniej wiedziałaby że nie kłamie. ale skoro jej to mówi po pijanemu to będzie mogła mi to wszystko przypominać na trzeźwo i będzie jeszcze dla niej lepsza sytuacja. uśmiechnęła się do niego i usiadła gdzieś niedaleko - ale... ale mówisz serio czy żartujesz sobie teraz ze mnie, co? - zapytała go poprawiając teraz swoje włosy które wpadały jej w oczy |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 21:58 | |
| westchnął ciężko, ale cierpliwie wybełkotał, że nie żartował i że mówił całą prawdę, a on po alkoholu zazwyczaj mówił prawdę. - huh, ale jak nie chcesz, to w porządku, rozumiem, na twoim miejscu pewnie też bym nie chciał... - powiedział i napił się zaraz swojej herbatki, którą mu zrobiła. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:02 | |
| jak napisałam wyżej to potem przeczytałam że wypadały jej oczy xddd ale to okej... jak na razie, przysunęła się do niego i objęła go w pasie. pocałowała go w czoło - ale czy ja powiedziałam że ja cie nie chcę? ja cię chcę, nawet jak bardzo to nie wiesz jak bardzo - wymamrotała, trochę bez sensu ale co możesz spodziewać sie po takiej zdezorientowanej dziewczynie której raz powiedziano że jej nie chce a potem że ją chce. no cóż, tak siedziała trochę zdezorientowana i wtulona w niego |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:06 | |
| miejmy nadzieję, że jutro będzie wszystko pamiętał i nie powie jej żadnej innej wersji, ani nic w tym stylu, więc tylko objął ją ramieniem. - chyba zaczyna mnie boleć głowa, masz coś przeciwbólowego? - zapytał, gładząc ją po ramieniu i znów się napił. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:10 | |
| - mam, poczekaj chwilę - powiedziała całując go w czoło i zaraz idąc sobie do łazienki gdzie spokojnie wzięła aspirynę - ile wypiłeś, ale tak szczerze co? jedno piwo, dwa drinki, trzy drinki czy przestałeś może liczyć już po pierwszym, hm? - chciała wiedzieć żeby jutro go mogła w razie co wywalić z domu i jeżeli jej nie powie tego co dzisiaj jej powiedział to będzie z nim krucho. jak na razie podała mu aspirynę - masz popij tabletkę - wymamrotała i usiadła znowu obok niego |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:14 | |
| - nie wiem, nie liczyłem, ale nie tak znów dużo - mruknął i połknął zaraz tabletkę, którą mu dała, a potem położył się na kanapie. nadal bolała go głowa i było mu niedobrze, przeholował trochę, pewnie nawet palił skręta, toteż pomieszał go z alkoholem i efekt nie był za specjalny, jak widać. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:17 | |
| - szkoda mi cię.. julien oj julien - wymamrotała cicho i usiadła tak żeby mógł sobie położyć głowę na jej kolanach. spojrzała się na niego i pocałowała go w czoło - śpisz ze mną, czy tutaj na kanapach? bo jak cię tutaj by znalazł colton to raczej by nie było ciekawie.... cholera chodź lepiej do sypialni i położysz się, jesteś zmęczony bardzo, głowa cię boli i w ogóle - zauważyła spokojnie i przygryzła wargi |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:20 | |
| - bez różnicy, twoje łóżko jest wygodniejsze, więc możemy iść tam - powiedział i pewnie faktycznie przenieśli się na łóżko, ale jeszcze nie usnął, a ja zw znowu... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:24 | |
| pewnie jak zwykle wylądowała od ściany czego nienawidziła bo potem rano musiała się przez niego gramolić i w ogóle. teraz przytuliła się do niego i zaczęła całować prosto w usta - juulien, myślisz że jutro będziesz miał bardzo bardzo dużego kaca i będę musiała ci zrobić jakieś dobre śniadanie, potem zostaniesz ze mną na caałą noc kolejną, prawda? -wymamrotała. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:28 | |
| - mhm - wymruczał tylko. - nie wiem, pewnie zostanę, ale nie mam tu żadnych ciuchów, wiec może jednak ty pójdziesz do mnie, albo cokolwiek - powiedział, przymykając oczy, bo wtedy głowa bolała go mniej. - ale śniadanie musisz mi zrobić, bo po tym dzisiejszym będę miał na pewno duży apetyt, wiesz... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:30 | |
| - no ja wiem, w końcu jestes tylko facetem. pewnie znając życie to ja pójdę do ciebie i będe cię leczyła ale wtedy to ja nie będę miała pod ręką żadnych ciuchów... okej, no to najwyżej sobie wezmę coś tam do ciebie i będziemy się fajnie leczyć - pokiwała głową i uśmiechnęła do niego. pocałowała go jeszcze raz, powiedziała że przyjemności i sprawianie jej zmniejsza ból głowy - zaraz ci przejdzie, obiecuję - wymamrotała z uśmiechem |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:42 | |
| - no mam nadzieję, że przejdzie, sam nie wiem. jeszcze trochę boli i jestem zmęczony i rozbity - westchnął i położył sobie rękę na czole. - lepiej będzie, jak rano się stąd zmyję, colton na pewno nie będzie na mnie patrzył zbyt przychylnie, zwłaszcza po tym wszystkim, wiesz... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:44 | |
| - oj nie bądź takim dzieckiem, wytrzymasz trochę bóli i będzie zaraz dobrze - pokiwała głową, chciała go utwierdzić w przekonaniu że tak faktycznie będzie i pocałowała go w czoło - huh, trzeba było tyle nie pić, julien wiesz, że zawsze ma się kaca po takim piciu. pójdziesz, no jak chcesz z resztą... nie wiem, a mogę potem do ciebie przyjść? - zapytała. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:50 | |
| faceci nawet jak mają katar, to umierają, więc dla juliena taki potężny ból głowy był prawdziwą katorgą i cierpiał teraz niesłychanie. - możesz, pewnie że możesz - powiedział i usiadł, zdjął koszulkę i spodnie i wpakował się pod kołdrę, może było mu chłodno. - nadal boli - mruknął niechętnie. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:53 | |
| - biedaku, chcesz żebym ci zrobiła jakiś miły masaż, co? - zapytała się go i przygryzła wargi seksownie. uśmiechnęła się do niego i pocałowała go w czoło - huh, nie umrzesz będzie dobrze właśnie.. będziesz żył jeszcze bardzo bardzo długo - pokiwała głową i wciągnęła na siebie jego koszulkę, ściągając swoją. bo tak się przyzwyczaiła. ściągnęła szorciki i została w figach - hm, biedaczku trzeba iść spać, tak? - zachichotała. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 22:57 | |
| - nie chcę masażu - powiedział, bo bolało go teraz każde miejsce jego ciała i wolał, żeby danielle nie masowała, ani nic takiego. matko, moja koleżanka uważa, że tragedia się stała, bo niemcy przegrali... ratunku, jezu. - nie musimy iść spać, jeśli nie chcesz - dodał zaraz, bo może chciała z nim oprozmawiać, albo cokolwiek. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 23:03 | |
| jakby go pomasowała to by było dopiero - no nie wiem, ja chcę iść już spać... - wymamrotała i ziewnęła. zaraz się do niego przytuliła - tylko rano mi nie uciekaj a jak juz uciekniesz to napisz mi chociaż smsa co.... - zaproponowała |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: danielle&colton 07.07.10 23:06 | |
| - napiszę - obiecał, chociaż może zapomni, ale tak czy inaczej będzie coś pamiętał z dzisiejszego wieczoru, więc się do niej pewnie odezwie. - to co, idziemy spać, tak? - westchnął. on zaczynał być pobudzony, bo czuł się coraz lepiej już xd |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: danielle&colton | |
| |
| | | |
Strona 4 z 5 | Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5 | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |