Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

danielle&colton

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość

danielle&colton - Page 3 _
PisanieTemat: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime21.06.10 20:39

First topic message reminder :

danielle&colton - Page 3 20090326220327
danielle&colton - Page 3 North_london_contemporary_luxury_modern_interior_design_property_homes_furniture_living_room

Ostatnio zmieniony przez danielle dnia 04.07.10 23:42, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 22:45

- jeezu, aleś ty staroświecki - wymamrotała i spojrzała się na niego. zaraz uśmiechnęła się do siebie i przygryzła jego wargę - skoro mam być grzeczna a ty mnie masz tuczyc i spędzimy jutro razem cały dzień więc okej mogę poczekać. ale pamiętaj, że ja od 10 wyjeżdżam do monachium. a wtedy ty masz być grzeczny bo inaczej sobie pogadamy jak nie będziesz - wymamrotała i uśmiechnęła się do siebie. zaraz go pocałowała w nos.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 22:50

- wiem, wiem, pamiętasz - pokiwał głową. - zresztą ja wtedy chyba na kilka dni pojadę do rodziców, wiesz. znaczy odwiozę siostrę i zostanę tam trochę, bo i tak nie będę miał co robić, kiedy wyjedziesz i w ogóle wszyscy wyjeżdżają - mruknął i wziął sobie ciasteczko, a drugie zaraz podał jej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 22:53

- możesz pojechać ze mna ale nie, to nie miałby kompletnie sensu mimo wszystko, wiec nie, od razu to odrzucam - powiedziała i zaciągnęła sie papierosem - przynajmniej mój ojciec powiedział że dobrze że dzieci nie będę miała i że nic z tego nie będzie, więc okej. jest całkiem wyluzowany - wymamrotała i spojrzała się na niego. zaraz przygryzła wargi. spojrzała się na niego - alee będzie mi przykro tak bez ciebie - zauważyła
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 22:56

- no ale to tylko kilka dni, tak? ile? tydzień? - zapytał i zgasił papierosa, a potem zabrał się za swoje ciastko, wpychając niemal od razu całe do ust. - mi też będzie przykro i będę za tobą tęsknił, ale to kilka dni i zobaczysz, że jakoś bez siebie wytrzymamy, będziemy dzwonić, pisać i w ogóle.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 23:00

- no ja mam nadzieję że będziemy do siebie dzwonić i pisać i w ogóle - powiedziała z uśmiechem i spojrzała gdzieś na zegarek - mam ochotę na coś fajnego, ale nie wiem na co - wymamrotała i zaciagnęla się papierosem. zaraz uśmiechnęła się do siebie a ja własciwie ogladam wybory i się rozkojarzyłam xdd oke nieważne. teraz spokojnie oparła się o jego klatkę i usiadła na jego kolanach - idziemy spać czy nie chcesz spać? - zapytała
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 23:04

- nie wiem, możemy jeszcze na razie nie iść, chyba że jesteś zmęczona - powiedział. - albo może po prostu przenieśmy się do łóżka, będzie nam wygodniej, a jeszcze pogadamy, czy cokolwiek - zaproponował, bo chętnie by się już położył, ale niekoniecznie spał. spojrzał więc na nią pytająco, ciekawy jak się zapatrywała na ten pomysł.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 23:07

- no chodźmy do łóżka - powiedziała ciągnąc go do swojego pokoju zamieszczonego na zdjęciu powyżej. typowo kobiecy pokój, usiadła sobie na łóżku tylko i ściągnęła z siebie ciuchy - oddasz mi swoją koszulkę może? bo nie lubię spać w swojej kiedy jestem z tobą - powiedziała z uśmiechem i przygryzła wargi. tylko patrzyła tak na niego, miała na sobie tylko na razie jakieś miłe szorty które zdobyła od brata i teraz hm, no nie wiem, przyciągnęła go do siebie - skoro mamy spać, to chociaż poleżmy - zaproponowała
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 23:12

no mi się strasznie podoba ten pokój, sama bym chciała taki <3
oddał jej więc pewnie zaraz swoją poduszkę, a sam został jedynie w bokserkach i położył się na jej wygodnym i ładniutkim łóżku, ale pewnie nie od ściany, nie wiem. podobno faceci lubią spać bliżej drzwi. - ładny masz ten pokój - stwierdził po chwili, zerkając na baldachim nad jej łóżkiem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 23:18

- dziękuję, sama sobie go urządziłam wiesz? z resztą zająłeś moje miejsce, cholera - wymamrotała i zamiast się przez niego wgramolić więc pewnie wgramoliła się na niego. uśmiechała się teraz i tak opierając ręce na jego klatce spoglądała się gdzieś prosto w jego oczy - hm, kocham ten pokój, bo jest taki całkiem spokojny i wszystko jest w porządku - westchnęła - ale, hm... dlaczego mam spać od ściany? - zapytała się go
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 23:23

- po prostu myślałem, że tak wolisz, podobno dziewczyny na ogół wolą spać od ściany, nie wiem. mogę spać ja, jak wolisz - wzruszył ramionami. - u mnie nie ma tego problemu, bo łóżko stoi na środku pokoju, wiesz - zaśmiał się. - więc będziemy spać razem tylko u mnie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 23:26

- no na to wychodzi. ale skoro już ja będę spała od ściany, ty rano wstajesz i lecisz po zakupy - zauważyła roześmiana i pocałowała go w nos, potem w dolną wargę i uśmiechnięta teraz tak sie na niego patrzyła. przeczesała palcami jego włosy i tylko przygryzla swoja warge - hm, no to chyba wychodzi na to że będziemy bywać u ciebie częściej a u mnie najwyżej mniej. mi to nie robi różnicy, z resztą u ciebie zostawiłam jakieś ciuchy ostatnio - zauważyła
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime04.07.10 23:28

- taki miałem plan - powiedział i zasnął, bo ja lecę zaraz <3;*
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 18:35

no to pewnie przyszedł do niej i znalazł ją na tym murku przed domem. podszedł więc, siadając sobie obok i wsuwając do kieszeni spodni telefon. - cześć - powiedział i pocałował ją w policzek. - jak tam? - zapytał, przeczesując palcami włosy, choć tylko bardziej je poczochrał, ale to nic. znudziła mi się jego twarz i muszę mu zmienić.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 18:38

nie nooo tylko weź kogoś ładnego ;p więc pewnie spojrzała się na niego i uśmiechnęła. pocałowała go w usta prosto i stanęła gdzieś między jego nogami tak że obejmowała go na szyi - no właśnie, nie wiem. chyba się bardzo nudzę zróbmy coś fajnego, zabierz mnie gdzieś - zaproponowała
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 18:40

to zależy co rozumiesz przez kogoś ładnego ;p
zastanowił się przez moment, w sumie nie do końca zadowolony, że go pocałowała, bo to takie niezdecydowane dziecko słońca, albo lepiej dziecko burzy. nie dał jednak tego po sobie poznać, nie chciał jej sprawiać przykrości, a traktował ją tylko jak przyjaciółkę, z którą zdarzało mu się sypiać, no cóż. - dokąd na przykład? - zapytał, bo nie wiedział, czy na przykład zadowoliłoby ją kino, czy kolacja, czy teatr, czy koncert.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 18:42

oja przykro by jej było że traktował ją tylko jak przyjaciółkę, pewnie pociągnęła nosem i wzruszyła ramionami - no nie wiem właśnie, do teatru raczej nie pójdziemy, na kolację też nie chcę no chyba że możemy iść do maczka albo kfc bo dawno nie byłam... a tak poza tym możemy iść gdziekolwiek - powiedziała odsuwając się od niego i zaraz przypatrując się komuś kto szedł sobie do domu, pewnie jakaś koleżanka jej z naprzeciwka i tylko powiedziała jej ciche cześć
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 19:08

no ale przecież on jej tego nie okazywał!
- no dobra, to możemy do maca, albo do kfc, gdzie wolisz - powiedział i zacznij, bo ja znowu popłakałam się na filmie, matko xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 20:36

tym razem podeszli pod jej drzwi i tak stała w jego bluzie a potem mu ją oddała. chociaż nie, nie oddała, ukradnie mu pewnie! patrzyla tak na niego - dlaczego cholerni egoiści nawet nie umieją być z drugimi egoistami, co? cóż, mam przykład na bracie, ale to nieważne - powiedziała wciagając na siebie bluzę bo jej bylo zimno
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 20:38

przez całą drogę milczał, więc milczał też teraz. nie zażądał od niej zwrotu bluzy, ani nic w tym rodzaju, tylko oparł się o jakiś murek. - to... ja chyba będę się zbierał - powiedział niepewnie i wyciągnął w jej kierunku rękę. pewnie jutro, czy kiedyś tam, mu przejdzie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 20:40

przyciągnęła go odruchowo do siebie i pocałowała ot tak nawet namiętnie i na pożegnanie. skoro już mieli się widzieć ostatni raz, musiała chociaż go pocałować. wiedziała że ją odepchnie więc od razu jak go pocałowała odsuneła się od niego - bluzę oddam ci przez pocztę, dobrze? jest bardzo wygodna, z resztą pachnie tobą. prześlę ci ją - powiedziała spokojnie
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 20:43

nie odsunął się od niej, ani jej od siebie, po prostu znieruchomiał, jego wargi też, więc nie oddał pocałunku i tyle. - możesz ją zatrzymać, jeśli chcesz, mam kilka podobnych - wzruszył ramionami. - no... to pomóc ci w czymś jeszcze, czy dasz sobie już radę? - zapytał troskliwie całkiem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 20:51

- nie, już sobie poradzę ty... - miała dodać coś o egoistach ale nic już nie powiedziała - może kiedyś na siebie wpadniemy, pa - wymamrotała spod nosa i poszła do domu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime06.07.10 20:52

poszedł.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime07.07.10 21:10

przyszedł więc do niej i był właściwie lekko wstawiony, dlatego też trochę się chwiał i miał zamydlone oczy, ale na razie jeszcze jakoś stał na nogach, więc nie było tak źle. zapukał.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime07.07.10 21:12

dobrze że siedziała dzisiaj w domu i paliła papierosy bawiąc się swoimi soczewkami coś zupełnie jak ja, bo nie umiała ich zakładać jeszcze. poszła otworzyć, miała dzisiaj na sobie jakąś seksowną koszulkę i nic więcej prócz szortów - hm, julien - zauważyła jakże mądrze. od razu wyczuła alkohol - wejdź -wymamrotała, nie chciała żeby ktoś go zobaczył w takim stanie
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: danielle&colton   danielle&colton - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

danielle&colton

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-