Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Cinéma La Renaissance

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

Liczba postów : 466

Cinéma La Renaissance - Page 3 _
PisanieTemat: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime08.06.10 20:46

First topic message reminder :

Cinéma La Renaissance - Page 3 St+Tropez+Cinema
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
aaron
o bożeee-na
aaron

Liczba postów : 173

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:10

- ojejku - przewróciła oczami i westchnęła ciężko. - a czego ty się spodziewasz, co, skarbie? - roześmiała się z niego i z jego wielkiej irytacji, po czym pocałowała go w policzek, choć wiadomo, że to nie wynagordzi mu nigdy seksu w kinie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:12

- nie wiem, myślałem, że będziemy się kochać - powiedział, nie owijając w bawełnę. - no bo niby czemu nie... mamy cały rząd dla siebie, a reszta jest zajęta filmem. tamci też robią nie wiadomo co - wskazał na parę przed nimi, która pewnie robiła różne rzeczy, na które miał ochotę max ;c
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:18

- o chryste - podrapała się aż po nosie i zaczerwieniła jak pomidor, ale nie było widać w ciemnościach kinowych. - to nie fair - powiedziała. - ja chcę romantycznego seksu... ostatnio to wszystko tak po twojemu, na ostro, no ja nie wiem - pokręciła aż głową.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:23

- no co ty? ostatnio właśnie ciągle uprawiamy romantyczny seks, to już jest nudne - westchnął. - poza tym nie powiedziałem, że musi być ostro, chociaż pewnie nie byłoby tak romantycznie jak byś chciała, ale bez przesady...
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:26

- wcale nie upraiamy romantycznego seksu - obruszyła się. - skoro jest nudno, to możemy go nie uprawiać w ogóle. sam tego chciałeś - dodała i się obraziła, bo ona uważała, że to wszystko było przecież fajne, zwłaszcza, że kochali się dwa razy dopiero, a jemu już się znudziło? całe napalenie z niej zeszło jak powietrze z balonika; co więcej, zrobiło jej się przykro.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:28

nie do końca o to mu chodziło. właściwie to zawsze starał się być delikatny i romantyczny, ale uznał, że ostatnio przechodził sam siebie. ale mnie komputer parzy w kolano ;ccc - no przestań... nie o to mi chodziło - powiedział. - po prostu powinniśmy to jakoś urozmaicać, czy cokolwiek... nie obrażaj się, no...
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:32

- okay, więc co, mam to zrobić z tobą w kinie? żebyś poczuł urozmaicenie? chryste, przecież był jeden raz na ścianie, a drugi praktycznie zanim otworzyłeś oczy, to znaczy, chciałam, żeby ci właśnie było fajnie... zajebiście. wybacz, chyba mnie z kimś pomyliłeś... może z tamtą laską - wskazała na tę parę, na którą wskazał wcześniej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:33

- okej, a ty jak zwykle musisz łapać mnie za słówka, żeby mieć pretekst do obrażania się - westchnął, jakby był tym mocno zmęczony. odłożył swoją colę i popcorn, a potem wstał. - chodź, idziemy stąd - wymamrotał, bo i tak nie wiedział już o co chodziło w filmie, a zaraz ludzie się na nich wkurzą, że przeszkadzają.
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:38

stanowczo zmarkotniała.
- okay - powiedziała i wytarła ręce spocone w materiał tuniki. zostawiła prkatycznie cały popcorn na fotelu, bo była niekulturalna i nie sprzątała po sobie, a potem wyszli z sali i teraz skierowali się w stronę wyjścia. nie odzywała się w ogóle, objęła się ramionami.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime23.07.10 23:40

- ja pierdolę, teraz zamierzasz się do mnie nie odzywać? - przewrócił oczami, bo wcale nie spodobało mu się to, że się na niego obraziła tylko za to, że miał ochotę na seks w kinie. skierował się w stronę swojego mieszkania, mając nadzieję, że ruby pójdzie za nim i możesz zacząć
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Cinéma La Renaissance

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Kultura-