Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Cinéma La Renaissance

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

Liczba postów : 466

Cinéma La Renaissance - Page 2 _
PisanieTemat: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime08.06.10 20:46

First topic message reminder :

Cinéma La Renaissance - Page 2 St+Tropez+Cinema
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
thierry
sandałmen
thierry

Liczba postów : 848

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:14

on w zasadzie planował od szesnastej, że powie do niej skarbie i w ogóle, potrzebował się do tego zebrac, bo to było przecież tak cholernie miłe i słodkie, że nie da się sobie tego wyobrazić. thierry wolał nie myślec, bo by powiedział dimitri na takie coś xd.
- okay, więc - zastanawiał się chwilę. rzucił jednym okiem w stronę wyświetlacza z flimami, potem drugim, a gdy oba do niego wróciły, rzekł: - idziemy na istotę! to horror... eee, lubisz horrory?
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:17

- taaak, jasne, że lubię - powiedziała, chociaż pewnie była jakąś tchórzofretką i nie lubiła strasznych filmów, usmiechnęła się nieznacznie mimo to i ścisnęła lekko jego dłoń. uznała, że najwyżej zajmie się czyms ciekawszym i mniej złowrogim, jak juz naprawdę nie będzie mogła ze strachu wytrzymać na tym horrorze. - bierzemy jakies jedzenie? ja nie jestem zbyt glodna, bo niedawno jadlam jablko, ale jak cos to się nie krępuj.. tylko nie wiem, czy będę się chciala z toba calowac, jak się najesz jakichs smierdzących naczosow albo czegos podobnego! - stwierdzila, wzdychajac ciezko, jakby to byl jej najwiekszy na swiecie problem.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:21

- hm, no to nie bedziemy się calować - zażartował i pocałował ją uroczo w policzek zaraz potem jak kupił sobie i jej bilety na istotetę, wybierając jakieś kulowe miejsce. pamiętam jak kiedyś byłam sama w sali z przyjaciółką, smieszne to było! ale oni nie bedą sami, bo nie ;/. - ale spoko, ja też nic nie robię, wprawdzie nie jadłem jabłka, ale za to byłem u mamy na obiedzie. w sumie na podwójnym, bo dostalem dokładkę, bo ponoć jestem "taki chudy". jestem chudy? - zapytał, ruszając w stronę sali, w której miał być seans. przy okazji zjechał dłonią na jej tyłek z biodra jak ją obejmował.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:27

- jesteś strasznie chudy. twoja mama dobrze zrobila, że nakarmiła cie podwójnie - stwierdziła i poklepala go po grubym brzuchu, posylajac mily usmiech chlopcu sprawdzającemu bilety. pewnie ten z wrażenia aż zapomniał im sprawdzić biletów. pewnie zaczely sie juz reklamy, wiec pociagnela go w strone ich miejsc, przy okazji rozdeptujac jakas rozchachana nastolatke, ktora podniecala sie tym, ze wpuscili ja na horror, chociaz miala ze dwanascie lat. - to chyba tu! - stwierdzila, wskazujac na jakies zajebiste miejsca.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:33

czy ty masz coś do dwunastolatek? zawsze jak dajesz przykład jakiegoś dziecka to wybierasz dwunastolatkę xd....
- a nawet jeśli nie, to trudno - powiedział, ale ufał, że to było tu, chociaż on wogóle się nie patrzył na to, gdzie idą i dokąd idą ani nic. usiadł na swoim siedzonku i pewnie akurat w tym moemncie zaczął się film, bo oczywiście to jest forum rpg i nie będą leciały reklamy jak nasze postaci już weszły.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:37

tak? bo moja siostra ma dwanascie lat, to jakos tak podswiadomie xd.
czemu nie, reklamy sa spoko! ale pewnie naprawdę zaczal się ten film i juz sie lisbeth zaczelo nudzic, wiec westchnela ciezko i przymknela na moment oczy, pewnie przespala tak pol godziny, ale nawet nie zauwazyla, a potem zalozyla noge na noge, podrapala sie po kolanie i ulozyla dlon na jego udzie, po ktorym go gladzila, jednoczesnie udajac, ze wie o co chodzi w ytm filmie...
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:40

adrien brody gra w tym filmie! chcialam go kiedys zrobic na postac ale wszyscy mowili ze za stary huehuehehehehehhehehehahahhaha.
on się zainteresował ale tylko na momnet. pomyślał sobie, co by to było, jakby mu zrobiła loda w tym kinie i czy ktos by zauważył. doszedł do wniosku, że tak. ciągle myślał o robieniu loda xd. to wydawło mu się wręcz komiczne jak z jakiejś głupiej komedii, a w dodatku był asertywny tylko przy dimitrim, no a on mu przecież nie zrobi ;/.
- ojej, ojej, ciekawe, co teraz sie stanie... - westchnął,ale to był znudzony głos, bo ten horror wcale nie był tak straszny jakby chciał.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:44

o to sciagne moze.. biedny thierry, jest takim problematycznym dzieckiem! - naprawdę wiesz o co tam chodzi? - spytała, zerkając na niego z podziwem i usmiechnęła się do siebie, stwierdzając, że thierry chyba jest naprawdę mądrzejszy, niż wygląda.. chwilę próbowała skupić się na filmie, ale jej nie wyszło, więc oparla glowe na ramieniu thierry'ego, chociaz nie bylo to latwe, a potem przesunela dlon z jego uda na jego krocze. ale tak mimochodem i w ogole!
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:49

no jasne. pewnie mu nie stanął, bo thierry był doświadczony i nie stawał mu za każdym razem w sumie... tylko za co drugim albo jak zechciał i nacisnął przycisk "drąg w górę"!
- no właśnie powiedziałem, że nie wiem - wyznał jej i udawał przez moment, że nie interesuje go jej dłoń na jego kroczu, ale jednak interesowała, ponieważ za kilka chwil odwrócił się w jej stronę, ujął ją pod brodę, kierując jej twarz do swojej i pocałował lisę namiętnie.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:52

zw ide walkowac ciasto
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime29.06.10 19:56

pocalowala go tez, a potem usmiechnela sie do jego ust i potarla nosem o jego nos. pewnie tak mocno, ze mu ten nos zlamala. - ummmm - westchnela, cieszac sie, ze nie bral jjednak zadneg jedzenia do tego kina! - w zasadzie poszlabym do toalety, mozesz mnie odprowadzic.. i w ogole - stwierdzila calkiem niewinnie, chociaz myslom kłębiącym sie w jej głowiedaleko bylo do niewinnych!
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

Liczba postów : 264

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 18:01

ehe, no dobrze, przyszli tutaj do kina. ruby wzięła go tak pod ramię i pociągnęła do kasy, bo ktoś powinien był zapłacić za bilety Smile. chociaż jej to wisiało, równie dobrze mogłaby zafundować bileciki dzieciakom z dwóch domów dziecka, ale póki co nie przyszło jej to do głowy.
- weźmy dkdkdkdkdk - powiedziała i obrzuciła dosyć niemiłym, a wręcz mrożacym spojrzeniem jakąś dziewczynę, która usiłowała swoimi spojrzeniami odwrócić uwagę maxa.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 18:04

nie bardzo zwracał uwagę na dziewczynę, bo nie wydawała mu się zbytnio atrakcyjna. zapłacił pewnie za bilety i kupił im dwa duże popcorny i dwie duże cole, albo inne napoje, wooow xd i poszli pewnie na salę. - no dobra, mam nadzieję, że to nie będzie żadna głupia komedia romantyczna - powiedział, biorąc garść prażonej kukurydzy do paszczy lwa.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

Liczba postów : 264

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 18:06

- ja naprawdę nie wiem, co to jest. ale ma ładną nazwę - wzruszyła ramionami i z lekkim sceptycyzmem patrzyła na ten swój popcorn, który miała ochotę oddać facetowi obok, bo nieszczególnie miała ochotę go jeść. wolała kupowanie jednego na spółę, wtedy max mógłby zjeść wszystko za nią i już.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:18

- nie możesz się sugerować nazwą, jeśli chodzi o filmy - powiedział, bo był kinomanem i znał się na rzeczy. - wiele filmów o fajnej nazwie jest beznadziejnych - wzruszył ramionami. nie wpadł na to, żeby kupić im jeden popcorn na spółę, więc pewnie pochłonie i swój i jej też, jak nie będzie chciała go zjeść. był jak odkurzacz...
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

Liczba postów : 173

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:23

- no wiem. ale ja się tam nie znam - wzruszyła ramionami i zamieszała palcem w swoim popcornie xd, a potem wzięła łyka coli, której też nie zdoła wypić. - mogłeś sam nam wybrać film, jesteś w tym lepszy - powiedziała i oparła głowę na jego ramieniu, bo tak było wygodniej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:28

- jak ja bym wybrał film, to pewnie byś się nudziła, albo bała - powiedział, bo maxio lubił science fiction i horrory, więc cóż. to raczej bardziej męskie kino, chociaż zależy jak kto lubi. pocałował ją w czubek głowy i upił sporego łyka swojej coli, sprite, czy nie wiem co on tam miał.
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:30

- przynajmniej miałabym lepszy pretekst, by się do ciebie przytulać - roześmiała się jak urocza cwaniara. wow, taki przydomek koliduje nawet z zakochaną złośnicą, ale do tej ruby było daleko, bo nie była wredna ani nic z tych rzeczy. w tym momencie nawet przedłożyłaby maxa dobro nad swoim, naprawdę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:33

- ale teraz też możesz się do mnie przytulać - powiedział, bo pewnie nie zainteresował go film. gdyby zainteresował, to nie byłby zbyt skłonny do przytulasków, ani do żadnych innych pieszczot. kinoman. objął ją ramieniem i wlepił wzrok w ekran. - nic ciekawszego, myślałem, że będzie ciekawszy - przyznał.
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:37

- ja też - mruknęła i miękko musnęła jego szyję ustami, bo ślicznie pachniał. chryste, tyle czasu się natęskniła do tego zapachu, że musiała się nacieszyć i już. - możemy być tymi złymi widzami, wiesz, wstać i wyjsć w środku. a potem możesz mnie odprowadzić do domu jak nakazuje stary, dobry obyczaj...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:41

- możemy - przytaknął. - ale możemy też robić różne inne fajne rzeczy, nie ruszając się stąd - powiedział z błyskiem w oku, bo moje postacie to hardkor i lubią seks w miejscu publicznym. nie czekając na jej reakcję, przygarnął ją do siebie ramieniem i wpił się w jej usta, całując ją z pasją, cokolwiek to znaczy.
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:47

chyba nie masz na myśli tego filmu o jezusie! xd
okay, całowanie się w kinie nie było złym pomysłem. jeśli chodzi o ruby, to mogłaby się całować z nim do końca filmu. całowanie się było takie mile i w sam raz do kina!ale nic więcej. jeśli chciałby hardkora, to raczej ruby hardkorowym dziewczątkiem nigdy nie zostanie, przykro mi bardzo. odwzajemniła pocałunek, kładąc dłoń na jego policzku.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:50

nie xddd
wiedział, że nie jest hardkorowa, ale kiedy się nie speszyła i nie przerwała pocałunku, to miał jednak nadzieję, że może na coś liczyć. jego rączki szybko zawędrowały pod jej bluzkę, a sam maxio pochylił się bardziej ku niej. ale mi wielki pomarańczowy księżyc świeci.
Powrót do góry Go down
aaron
o bożeee-na
aaron

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:57

westchnęła cicho, czując normalnie jak oblewa ją fala gorąca, kiedy wsunął rękę pod jej nie bluzkę, ale tunikę!!! była cholernie rozochocona, to wręcz było widać po jej oczach i w ogóle, ale więcej było w niej sprzeczności niż chcicy, niestety tak, ruby to ruby. odruchowo złapała go za nadgarstek.
- wariat...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:59

rozczarował się, bo ostatnio ruby była na niego tak bardzo napalona, że uważał, że naprawdę uda mu się ją przelecieć w kinie. - no co... - mruknął i westchnął ciężko, a potem napił się coli i przeniósł wzrok na ekran. był ebenezerem scrooge i nie zamierzał wychodzić przed końcem seansu i stracić kasę, którą wydał na bilety, hehehehe.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Cinéma La Renaissance   Cinéma La Renaissance - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Cinéma La Renaissance

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Kultura-