Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Plage de Tahiti

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

Plage de Tahiti - Page 4 _
PisanieTemat: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime14.06.10 14:53

First topic message reminder :

Plage de Tahiti - Page 4 Saint-Tropez-Beach-600x400
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
adalbert
ale lachon
adalbert

Liczba postów : 216

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 21:25

usmiechnal sie do niej
Powrót do góry Go down
eleonora
witamy w piekle
eleonora

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 21:25

a ona do niego
Powrót do góry Go down
adalbert
ale lachon
adalbert

Liczba postów : 216

a on juz nie
Powrót do góry Go down
eleonora
witamy w piekle
eleonora

Liczba postów : 8

dobra koniec gry ze soba ide pa
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 21:31

przyszła na plażę, bo wcześniej mnie nie było :mama-talk:.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 21:34

przyszedl i sie rozgladal...
Powrót do góry Go down
Margo
siema eniu
Margo

Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 21:44

Choc byl juz wieczor Margo postanowila odwiedzic swoje Ulubione miejsce- plaze. Jej matka i mlodszy brat poszli do domu, a Margo i jej starszy brat Luca postanowili sie jeszcze przejsc. Luca chcial kotos poderwac a Margo spalic kolacje i ew kogos poznac. Usiechnela sie zeby sprawiac przyjazniejsze wrazenie i usiadla na piasku. Piasek byl jeszcze nagrzany a ona uwielbiala przepuszczac go miedzy palcali. Polozyla sie na plecach, zamknela oczy i wsluchala się w muzykę. Luca gdzies polazl bez słowa- znowu będzie musiała się o niego martwić.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 21:46

na plaże z sześciopakiem piwa i swoim własnym wbił dimitri i powitał wszystkich (czyli pewnie tylko ukwiały i inny morski syf) jakimś cześć, czy innym szalom, bo lubił tego typu wariacje. usiadł na piasku, zdejmując wcześniej buty. bo tak.
Powrót do góry Go down
Margo
siema eniu
Margo

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 21:57

Margo spojrzala na faceta z szesciopakiem bo calkiem fajnie wygladal. Usmiechnela sie do niego niesmialo. Zawsz udawala niesmiala bo wiedziala ze oplaca sie byc niedostepna. Tez zdjela buty, miala paznokcie pomalowane n'a pomaranczowo i bardzo szczuple kostki. Slonce juz zaszlo i w swietle ksiezyca jej blond wlosy wydawalu sue jeszcze jasniejsze.
Powrót do góry Go down
Margo
siema eniu
Margo

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 22:28

Zrobilo sie pozno- Margo zalozyla buty i wstala troche rozczarowana. Zebrala wlosy w kucyk bo zroby
sie juz troche nieswieze. Pozbierala rzeczy ktore wysypaly jej sie z torby, nieltore nawet wakopaly sie troche w piasku. Na szczescie odnalazla najwazniejsze przedmioty takie jak na przyklad klucze. była już strasznie zmęczona i jedyne na co miała ochotę to polzyc się spać ze swoją kotka. Marzyła o jakiejsc dalekiej podróży i wyrwaniu się z miasteczka w którym nic się nie dzieje a gdzie niemalże siła zaciagnela ja mama.
Bała się ze rodzice będąc daleko od siebie znajda sobie kochanków. A może już są w separacji? Nie była naiwna. Luca gdies piszdl ale dziewczyna nie przejela sie nim -
zna droge pwrona.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Liczba postów : 185

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 23:41

nie wiem czy tutaj mialam zaczac aczkolwiek pewnie przyjechali tutaj i podczas jazdy nie gadali bo bylo niewygodnie. zsiadla z motoru i zdjela kask. -a po co mialby mi byc potrzebny twoj adres? -zapytala z usmiechem kontynuując tamta rozmowe. hehe.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 23:47

chyba sie imprezka skonczyla. - niewiem jakbys chciala pozyczyc sol czy cos. - powiedzial z usmiechem i zgasil silnik i nawet zdjal kask. - pusto tu sie zrobilo......- pewnie jak przejezdzal byl tu wielki tlum wogole wszedzie gdzie on przejezdza jest wielki tlum wlasnie zauwazylam xd
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 23:52

ostra dżampra. pewnie na środku plazy byl olbrzymi krater. -a moze po prostu przyznaj, ze chcesz zebym do ciebie wpadla od czasu do czasu. -rozesmiala sie cicho i wkroczyla na ta pusta plaze i zaciagnela sie morskim powietrzem. pewnie tak naprawde smierdzialo meliną. usiadla sobie na piasku twarza do wody i czekala az adrien do niej dolaczy. -pewnie nigdy nie bylo tu imprezy. -usmiechnela sie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime26.06.10 23:56

- jasne wpadnij ! - powiedzial i dolaczyl do niej, usiadl obok. - byla, widzialem na wlasne oczy. - pewnie widzial tylko pijanych ludzi i stwierdzil ze impreza jest. chociaz tam gdzie pijani jest tez impreza, chyba ze to byli menele -.-'
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:00

-trzeba bylo tak od razu. -przewrocila oczami ale tak dla zartu, bo sie nie sfochala czy cos. pewnie podniecala sie faktem, ze siedzi obok niej i nie mogla sie gniewac. -moze to nie ta plaza. albo po prostu ci sie wydawalo. -probowala mu wytlumaczyc, ze nie ma nic w zlego w tym, ze ktos ma przywidzenia...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:09

-nie........to napewno tutaj. jestem pewny.- powiedzial zamyslajac sie nad tym czy naprawde ma schizy i wzruszyl ramionami. - mniejsza z tym, mozemy zrobic sobie wlasna impreze !! - dodal podekscytowany, lubil takie imprezy we dwoje a szczegolnie jesli ta druga osoba byla taka ladna dziewczyna jak elka. powinien jej to powiedziec, milo by bylo.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:13

-okej. nie bede sie z toba klocic. -zasmiala sie i rozlozyla bezradnie rece rozgladajac sie po okolicy. pewnie zanurzyla rece w chlodnym piasku i ukradkiem zerkala na adriena. -no jasne. nikt nas raczej przed tym nie powstrzyma. -zachichotala. -ale nie wiem czy ty powinienes szalec skoro twoim zadaniem na dzisiaj jest odwiezienie mnie do domu. -dzgnela go lekko palcem w ramie. zrobila to specjalnie bo chciala sprawdzic jego bica;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:20

posmutnial bo chcial z nia poszalec. - wlasnie mnie zgasilas. - powiedzial udajac zalamanego, ale usmiechnal sie zaraz do niej. - mozemy jeszcze przeniesc sie do domu ale niewiem czy nie bedziesz sie bala ze mna jechac do mnie. - mruknal, nie mial na mysli nic zboczonego, wcale nie chcial jej zabrac do siebie i zgwalcic.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:24

-Przepraszam. -pogłaskała go po plecach. uwielbiam takie skromne gesty jak delikatny dotyk <3 BUEHEHEH;/ jestem glupia;/ -nie bałabym się adrien. ale muszę ci podziękowac, bo jak na razie to i tak duzo wrażen jak dla mnie. -usmiechnela sie troche przepraszająco. -ale jesli tylko masz ochote to mozemy sie umowic na jakies wspolne imprezowanie czy cos. -zarzucila luzna propozycje bo ja bede zaraz sie zmywac bo mam jutro rodzinny obiad u dziadkow a rano musze wstac i umyc leb ;|
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:31

wyszczerzyl sie do niej. - okej w porzadku. mozemy zrobic przejazdzke po klubach ! - zaproponowal bo strasznie lubil takie rzeczy. znowu sie do niej usmiechnal bo mial ochote wlasnie sie pousmiechac do niej. i nawet poczochral ja po wlosach zeby sie go nie bala.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:37

-no okej ale wtedy wezmiemy taksowke, albo bedziemy chodzic na pieszo. bo co to za rajd po klubach jak ty nie bedziesz mogl pic bo bedziesz prowadzil motor. -wykrzywila usta w podkowe. albo podkowkę. brała go na litośc. na maślane oczy;/ zasmiala sie i tez go poczochrała po włosach. spojrzala na zegarek, ktory miala na rece i westchnela zrezygnowana. -odwieziesz mnie do domu? -zapytala i zatrzepotala rzesami ;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:44

-nie lubie chodzic- zwierzyl jej sie, w chodzenie trzeba sie angazowac a tego tez nie lubil, bo jest luzakiem. usmiechnal sie. - jasne chodzmy ! - i pewnie poszli i ja odwiozl bo niewiem co dalej pisac xd ale jak idziesz to chyba nie ma sensu pod domem zaczynac xd ;ccc
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 0:49

-to wezmiemy taksowke, bo musimy sie upic we dwoje a nie pozwole ci prowadzic po pijaku. -posmutniala ze jest taki nieodpowiedzialny. ok i odwiozl ja i nawet dala mu swoj nr telefonu zeby mogl zadzownic albo napisac ;d i nie opyla sie bo musze isc ;c dobranoc! <3
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

Liczba postów : 276

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 20:26

lezał tutaj na leżaku, który chwilowo wypozyczył i się tym bardzo rozkoszował! wprawdzie nie opalał się już, tylko siedział i grał na swojej komórce, czekając na lisę. chyba chciał pójść za radą dimitriego i wsadzić jej ostatni raz... ;p...
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime27.06.10 20:39

lisbeth, w swoich ładnie rozplątanych słuchawkach na uszach, szła plażą z butami w dłońmi i szukała thierry'ego, ktorego w koncu znalazla, ale latwo nie bylo, skoro leżał na leżaku (masło maślane...). odstawila na bok swoja torbe i przykucnela obok niego, by pocalowac go w policzek na przywitanie, usmiechnela sie, bo skąd mogla wiedziec, ze mu sie juz znudzila ;/
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Plage de Tahiti   Plage de Tahiti - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Plage de Tahiti

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 4 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Plaże-