Autor | Wiadomość |
---|
odette wytrzyj nos
Liczba postów : 428 Reputation : 2 Join date : 28/06/2010 Age : 31
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:11 | |
| siedziała na tym piaskowym przesmyku między wodą a wodą. była tutaj całkiem sama. lubiła miejsca tego typu, bo mogła spokojnie myśleć i odpoczywać. nie miała na celu opalania się, bo siedziała w jakichś spodenkach, bluzce na ramiączkach i czapce z daszkiem zdecydowanie za dużej i zsuwającej jej się na twarz cały czas... |
|
| |
romeo wytrzyj nos
Liczba postów : 419 Reputation : 4 Join date : 29/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:15 | |
| a on akurat był na bani, to znaczy szedł sobie w surferskich spodenkach ukazujac ciągle nielichy brzuch, ale nie martwmy sie, niedługo mu znikną te mięśnie od ćpanka, z torbą treningowa na ramieniu w które, tak się składało miał cały dobytek. usmiechał sie jak kretyn i ciągle wlepiał oczy w słońce bo uwazał za zabawne uczucie kiedy przez chwilę nic sie nie widzi i trzeba mrugać. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:21 | |
| wkurzyło ją to, że wdarl się w jej samotnię i tego typu sprawy, chociaż całkiem miło sie w nią wdarł, bo wyglądał strasznie ładnie i fajnie, tylko obawiała się, że jeszcze jej coś zrobi. cokolwiek. w sumie chciałaby, że jej coś zrobił... dobra, cicho. znali się, nie znali? w każdym razie rzuciła jakieś cześć w jego stronę, bo czemu nie, skoro ładny!... |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:24 | |
| nie wiem, w sumie mogli się znać z jakiejś domówki kiedy on jeszcze ładował dla przyjemności tylko i wyłącznie. - cześć odetto, księzniczko łabedzi, jak tam twój kumpel żaba - książę? - zawołał wesoło i rzuciwszy torbe na piasek ruszył biegnąc w jej stronę po to by porwać ją w ramiona i rozpocząć cos na kształt walca, tylko że podniósł ja na tyle wysoko ze nie sięgała nogami ziemi. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:33 | |
| roześmiała się głośno, chociaż nie była przyzywczajona do takich zachowań, więc pewnie wymknęła mu się z ramion o wiele szybciej niż przewiduje ustawa. - nie wiem, jeszcze się taki nie pojawił - powiedziała i weszła po kostki do wody, bo mogła sobie na to pozwolić, skoro miała spodenki sięgające jej nawet za pośladki. poprawiła czapkę na głowie. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:35 | |
| - samotna kąpiel? tym razem bez bąbelków? - miał w głowie jakies przebłyski, to chyba nawet on naszykował dla niej aromatyczna kapiel z bąbelkami do której wrzucił ją w ubraniach. jest! a potem już nic nie mółwił tylko znowu wgapiał się w słońce. ludzie na fazie juz tak mają, ciężko się z nim dogadac bo mają inną percepcje. pewnie za chwilke jej zaproponuje czy jej nie posypać na karcie kredytowej albo zniżkach do mcdonalda. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:39 | |
| heheh, w takim razie pamiętała tę kąpiel w ubraniu i jej się przypomniało teraz dzięki jego sugestii. - tym razem z naturalnymi nurtami morskimi - uśmiechneła sie do niego. nie przyszlo jej do glowy, że był naćpany, bo się na tym nie znała aż tak bardzo. znaczy no dobra, widziała, że coś jest w odchyle od normy, jednakże nie miała pojęcia, że to aż takie poważne. wyszła z wody i usiadła na piasku nieopodal romeo. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:42 | |
| i tak jak to zapowiedziałam romełcio wyciągnął z kieszeni woreczek z dajmy na to koksem, bo koks daje fajne fazy i zapytał słodko: - fancy some? - po czym wyjał z kieszeni portfel i nie czekając na odpowiedź wysypał średniej wielkości górkę na kartę uważając żeby wiatr mu przypadkiem tego nie zwiał. to była jego ostatnia działka, więc był wspaniałomyślny chcąc się podzielić. bo w kieszeni miał jeszcze całe dwadzieścia euro. na pewno za to przeżyje bez domu i jedzenia. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:46 | |
| - nie, dzięki, romeo - odparła, wcale nawet po sobie nie pokazując jak to ją odtrąca, ale jednocześnie był bardzo przystojny, więc fajnie. zdjeła czapkę z głowy, bo ja wkurzała jak sie tak zsuwała, odgarneła włosy za uszy, podkuliła kolanka pod brodę i patrzyla na niego trochę zdezorientowana. - cały czas tyle ćpasz? - zapytała. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:51 | |
| ona sie w końcu musi złamac, tak na przyszłośc mówię! - ile? - zapytał zdezorientowany? wcale nie uwazał żeby ćpał dużo. zwinął te swoje 20 euro i wciągnął przygotowane kreski. gdyby nie siedziała obok niego zlizałby resztki w tej karty, ale jako ze chciał zachowac pozory dżentelmeństwa to nie zrobił tego tylko od razu schował do portfela te karte. - daj spokój odette, to tylko na dobry zastrój - pociagnął nosem. - masz cos do picia? |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:55 | |
| - wodę, romeo - odparła i pogrzebała chwilę w swojej ladnej torebce. wyjęła małą butelkę wody, której została jakś połowa i podała mu ją, a potem objeła uda ramionami i położyła glowę na kolanach. - tyle. w sensie dużo. nie wiem, nie znam się, nigdy nie ćpałam - wzruszyła chudymi ramionami, czując, że pieką się na tym słońcu i zaraz bedzie bolało. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 12:58 | |
| pokręcił głową wyciągając do niej rękę po butelkę - to wcale nie jest dużo, uwierz mi - usmiechnał się a potem wypił całą resztę wody jaka została w butelce - odkupie ci to - musiał popić bo przeciez po wciągnięciu nosem ten gorzki smak spływa do gardła. - powaznie, nie ma strachu. inaczej byś do tego podeszła gdybys choć raz spróbowała. - dodał jeszcze i rozłozył się na piasku, bez zadnych reczników czy coś, uwielbiał dotyk piasku na nagiejs skórze, szczególnie ze zmieniona narkotykami percepcją. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 13:03 | |
| - ja się jednak narazie powstrzymam. w zasadzie nigdy nie będę ćpała - zarzekła się i usiadła bardziej po turecku, obserwując go w sumie z przyjemnością, bo miał ciało bożka nastolatek i nie potrafiła oderwać wzroku, miała z tym poważny, powazny problem. - nie ma sprawy, daj spokój, nie musisz mi odkupywać głupiej wody - powiedziała, bo nie była żadnym skąpcem, a poza tym, jak już wspomniałam, był ładny! jesli nie ma kasy mógłby się utrzymywać jak w amerykańskim ciachu. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 13:12 | |
| a nie ma! : D - musze ci odkupic wode bo nie zwykłem obzerać ludzi - jasne! jeszcze sie przekonamy, romełcio. - mam ochotę popływać. tak. -zerwał się na równe nogi i wbiegł do wody - chodź! - zawołał jeszcze i zanurkował pod wodą. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:14 | |
| - nie, nawet nie mam stroju - odparła, bo była sztywniakiem i nie chciała mu się pokazywać w swojej zdecydowanie zbyt seksi bieliźnie, którą poza tym bała się moczyć w morzu, serio ; o. wprawdzie na metkach nie było nigdzie, że zakaz prania w soli, ale... siedziała więc dalej sobie na piasku i bawiła się czapką, miętoląc ją w rękach. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:17 | |
| - boże, nie bądź taka. jesteś nad m o r z e m i się nie wykąpiesz? - wrzasną do niej juz ze znacznej odległości./ w końcu wylazł z morza i po prostu wziął ją ze sobą. raczej nie znosił sprzeciwu stąd widać. - lubię dotyk mokrej skóry, yhym - usmiechnął się do niej, mimo że wyglądała trochę jak zmokła kura bo oczywiście jak juz zaszedł na pewna głębokość to ją wrzucił. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:19 | |
| no super, wrzucił ją w ubraniu i ona zaraz w związku z tym chyba umrze. pisnęła, bo nie czuła się najfajniej na głębokiej głębokości xd... znaczy umiała pływac, ale wolała się aż tam nie zapuszczać. - jesteś nienormalny! - wrzasnęła, wypluwając wodę, kaszląc i krztusząc się nią. usiłowała nie zwracać uwagi na jego zajebisty komentarz, tylko podpłynęła do niego i złapała się ramienia romeo, którego stopy pewnie jeszcze sięgały dna, a jej już nie ;///. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:22 | |
| - nie panikuj, mistrz romeo cie uratuje! - zaśmiał się serdecznie i w zasadzie pomyslał że fajnie by było ja przytulic, więc to tez uczynił. - umiesz chyba pływać co? to byłoby mega kiepskie gdybyś mieszkała w st tropez i nie umiała pływać! pół zycia spędzam w wodzie, powaznie. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:24 | |
| czuła się dziwnie jak ją przytulał, ale zawsze to bezpieczniej, więc nawet objęła go jedną ręką w szyi, żeby poczuć się jeszcze bezpieczniej (ta, jasne) i roześmiała się. - umiem pływać. ale boję się tak głęboko. może... może pójdźmy na jakąś, no wiesz, płyciznę? czy coś... - zasugerowała, bo takiemu romeowi to jeszcze inne różne głupie rzeczy mogłyby przyjść do głowy. nie chciała stać się ofiarą przypadkową xd. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:28 | |
| - nie bo jak bedziesz miała dno pod stopami to mi uciekniesz! - zawyrokował i połaskotał ja po stopie. miał wyborny humor! no i przy okazji mógł soie podotykac jej mokrej skóry na nogach pod pretekstem trzymania jej zeby jej się krzywda przypadkiem nie stała! oj taki z niego wspaniałomyślny mężczyzna. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:32 | |
| - nie ucieknę - obiecała mu, bo była gotowa prawie mu się oddać ale jednak nie w całości na tej plaży, byleby tylko ją wziął z tej wody. bała się, że tu pływają jakieś ośmiornice... rekiny... że wiry wodne ją wciągną! i że się utopi nawet bez pomocy tych rzeczy. - nie ucieknę, romeo, daj spokój, czemu miałabym uciekać? - zapytała, bo uznała, że pora wyciągnąć kobiecą broń, więc nawet położyła mu rękę płasko na bzuchu tuż pod pępkiem! hehe. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:39 | |
| w r e d n a! ale on wcale tak nie pomyślał tylko zrobiło mu się jakos cieplej. uśmiechnął sie do niej i przeszedł kilka kroków w stronę brzegu. patrzył na kropelki wody odbijające swiatło słoneczne na jej nagich, opalonych, mokrych ramionach i pomyślał sobie że ona w gruncie rzeczy jest całkiem niezłą foczką! nie wiem jak to zrobił, ale zrobil tak ze mial wolne rece. odgarnal jej mokre kosmyki z twarzy i przyblizyl do niej swoja, takze tykali sie nosami. cos mi sie stalo z polskimi znakami cholera! |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:42 | |
| roześmiała się zamiast go pocałować, bo chyba do tego się szykował. chlusnęła go wodą w twarz i uciekła mu na plażę taka mokra i w ubraniach. miała nadzieję, że wyschną w miarę szybko, generanie to wyglądała zajebiście, bo pewnie bluzka jej prześwitywała i mógł widzieć jej seksi staniczek. - dzięki romeo! - powiedziała, wykonała jakiś piruet jak z jeziora łabędziego i walneła się w piasek, zapominając o tym aspekcie, że przylepi się on przecież do jej mokrego ciała i ubrań. |
|
| |
romeo wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:46 | |
| w tym rzecz że on po prostu chciał popatrzec na nia z perspektywy złączonych nosów! - ty mała oszustko! - wyleciał za nią z wody, w sumie bania powoli mu mijała. - jesteś cholernie nieuczciwa! - powiedział i równie cholernie chamsko wgapiał się z minute w jej cyki. i nawet nie przeprosił tylko potem usiadł obok niej na goracym piasku. i wytrzepał wodę z włosków na jej buzię. |
|
| |
odette wytrzyj nos
| Temat: Re: Plage de la Briande 29.06.10 14:49 | |
| - nikt ci nie mówił, że nie nalezy ufać kobietom? - roześmiała się i usiadła. miała pół ciała w piasku i we włosach też go miała, w związku z czym miała ochotę ukarać go małym pilingiem, ale sobie odpuściła. odgarnęła włosy z twarzy, na twarzy też miała piasek ;x. - chyba muszę pójść do domu i się doprowadzić do porządku - a może do orgazmu słuchawką od prysznica ;d. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Plage de la Briande | |
| |
|
| |
|