Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Saint-Tropez Harbour

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
steven
siema eniu
steven

Liczba postów : 80

Saint-Tropez Harbour - Page 3 _
PisanieTemat: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime09.06.10 20:12

First topic message reminder :

Saint-Tropez Harbour - Page 3 1zcptef
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime03.07.10 12:52

- cały czas byłem tutaj - powiedział i w sumie nie wiem skąd się znają, ale na razie to chyba dość nieistotne i wymyśli się z biegiem czasu. zaczął zmierzać powolnym krokiem w stronę jakiejś kawiarenki, czy czegokolwiek, żeby mogli się czegoś napić. - zmieniłem numer? - zamyślił się przez moment. - no tak... tak, możliwe - wzruszył ramionami. - a co u ciebie, tak poza tym?
Powrót do góry Go down
aggie
żegnaj gienia świat się zmienia
aggie

Liczba postów : 33

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime03.07.10 12:56

-to i tamto - odpowiedziała, wzruszając ramionami, po czym odgarnęła włosy na plecy, bo było jej trochę gorąco, kiedy opadały na twarz, czy cokolwiek - trochę podróżowałam - dodała jeszcze, uśmiechając się pod nosem, bo pewnie zawsze ją to kręciło, sama nie pamiętam co napisałam jej w wizytówce, potem sprawdzę albo kiedyś tam - konkretnie byłam w moskwie i petersburgu. muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem tych miast - pokiwała głową, przechodząc z vincetem z jednej uliczki do drugiej - tutaj może być coś smacznego - wskazała na kawiarenkę, w której możesz zacząć, albo pisać dalej tutaj.
Powrót do góry Go down
tania
witamy w piekle
tania

Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime18.07.10 16:11

siedziała na jakimś pomoście i przyglądała się wodzie, paląc papierosa. prawie przypaliła sobie przypadkiem sweterek, ale całe szczęście przypomniała sobie o tym papierosie i nie doszło do takiego wielkiego nieszczęścia. delektowała się przyjemną, morską bryzą, czy czyms podobnym.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime18.07.10 16:16

matko, ale dzisiaj jest beznadziejny dzień, nie wyspałam się i na dodatek umieram z nudów, a jest brzydka pogoda i siedzę w domu, bo zaraz będzie padać... okej, wiem, że na pewno bardzo cię to interesuje. philip może nie miał takiego dnia jak ja, wręcz przeciwnie, tryskał energią i optymizmem, może miał lekkiego kaca, bo wczoraj miał urodziny, więc wiadomo... w każdym razie, zauważył tanię i chyba się znali, więc podhasał (kocham neologizmy) do niej z miłym uśmiechem. - cześć, tania! matko, nie widziałem cię sto lat... - powiedział i chciał jej wypomnieć, że nie złożyła mu wczoraj nawet życzeń, ale to potem...
Powrót do góry Go down
tania
witamy w piekle
tania

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime18.07.10 16:21

fajna pogoda, lepsza niz te durne upały. tania trochę się przestraszyła, ale całe szczęście udało jej się nie spaść z pomostu do wody i się nie utopić, tylko złapała się za głowę i zgasiła papierosa, wyrzucając go potem gdzieś do wody, żeby pozatruwać rybki nikotyną. - rety, nie strasz mnie. nie było mnie ostatnio w mieście - wyjaśniła tajemniczo. robiła pewnie interesy w rosji i przywiozła kontener uchodźców do francji. albo nie. - jak leci? nieźle wyglądasz - stwierdziła, uśmiechając się do niego całkiem serdecznie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime18.07.10 16:25

- to cię wcale nie usprawiedliwia, tania, wczoraj miałem urodziny, a ty nawet nie zadzwoniłaś... - powiedział smutnym tonem, udając niezwykle tym poruszonego, choć pewnie dostał i tak dużo życzeń, a mniej więcej od godziny dwudziestej pierwszej nie pamiętał nic. - ale poza tym to leci całkiem nieźle, tak myślę. za parę tygodni jadę do brazylii, mam nadzieję, że nie umrę tam z nudów, zachciało mi się samotnych wycieczek, podczas kiedy wszyscy moi znajomi jeżdżą do egiptu albo hiszpanii, nie wiem czemu akurat tam, ale mnie to nie kręci. jak byś chciała, to możesz jechać ze mną!
Powrót do góry Go down
tania
witamy w piekle
tania

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime18.07.10 16:28

- przepraszam, philip, wiesz, że w moim kalendarzu jest straszny burdel - westchnęła i objęła go ramieniem, żeby obcałować go w oba policzki. - wszystkiego najlepszego. lepiej późno niż wcale, nie? - zachichotała, a potem podrapała się po kolanie, majac nadzieję, że nie pozaciągała sobie jeszcze rajstop o deski pomostu, bo to byly pewnie strasznie drogie rajstopy. - na jak dlugo jedziesz? brazylia brzmi o wiele lepiej niz hiszpania albo egipt. ale chyba wole posiedziec w miescie, juz za duzo wyjeżdżałam i nie mam praktycznie ani grosza - wyznała mu, klepiąc się po pustych kieszeniach.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime18.07.10 16:32

- no dobra... rozgrzeszam cię, ale żeby mi to było ostatni raz - zaśmiał się, ale pewnie żartował. - no przecież jeśli chodzi o pieniądze, to wiesz, że nie ma problemu. jak cię dokądś zabieram, to ja płacę i w ogóle, nie masz się czym przejmować, no ale jak chcesz. pojadę na jakieś dwa tygodnie, tyle mi starczy, a to chyba nawet za długo - wzruszył ramionami. pewnie nie pojechałby, gdyby nie to, że ja też wyjeżdżam, szkoda, że dopiero w sierpniu. - no to gdzie się rozbijałaś? - zapytał.
i ja będę tak po 17, to dokonczymy jak chcesz!
Powrót do góry Go down
tania
witamy w piekle
tania

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime18.07.10 16:35

okk

- tu i ówdzie - wzruszyła ramionami, wyciągając przed siebie nogi. całe szczęście buty jej nie pospadały z tego calego wyciągania. - najpierw musialam jechac do paryża, potem do ukrainy, posiedzialam z rodzicami, a potem pojechalam do hiszpanii na tydzien. poza tym.. w zasadzie juz sama nie pamiętam gdzie jeszcze byłam - powiedziała i roześmiała się, przymykajac oczy. miała ochotę znowu się tak rozchulać, żeby nastepnego dnia nic nie pamietac i w ogole.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 13:27

- przynajmniej ci się nie nudziło - zauważył, bo minął już prawie miesiąc wakacji (fajnie, że właśnie to do mnie dotarło...), a on jeszcze nigdzie nie był, to też tak jak ja... w każdym razie, przez większość wakacji się nudził, bo wszyscy jego znajomi i przyjaciele wyjeżdżali, najczęściej na romantyczne pobyty w romantycznych miejscach ze swoimi romantycznymi partnerami. w sumie to chyba wolał się nudzić, niż się z kimś związać... xd
Powrót do góry Go down
tania
witamy w piekle
tania

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 13:30

- trochę mi się nudziło, beznadziejnie samemu jeździć po świecie, bo może i poznaje się nowych ludzi, ale to nie prawdziwi znajomi, tylko tacy.. hmmm, chwilowi w ogóle! chyba nie chcialabym znowu jechać gdziekolwiek sama, wolałabym zostać w mieście - stwierdziła i przymknęła oczy, opierając dłonie za sobą o deski pomostu, odchyliła głowę do tyłu, by napawac się przyjemnym wiaterkiem od wody. tutaj nie było czuć tak tego upału, który męczył miasto przez ostatnie dni.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 13:36

- ale poznawanie nowych ludzi jest fajne. potem masz do kogo jeździć na wakacje, ma kto przyjechać do ciebie i w ogóle - wzruszył ramionami. - ale fakt faktem, że zanim pozna się kogoś nowego, to można się trochę ponudzić. to dlatego powinnaś jechać do brazylii razem ze mną! - powiedział i pokiwał głową. naprawdę nie chciał jechać sam, a wyjazd z tanią wydawał mu się być ciekawym doświadczeniem xd
Powrót do góry Go down
tania
witamy w piekle
tania

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 13:39

- ale znajomi z wyjazdów zazwyczaj zapominają o tobie po tygodniu i niespecjalnie wychodzą tego typu układy 'ja przyjadę do ciebie teraz, potem ty do mnie i tak na zmianę' bo ci znajomi znajdują sobie nowych znajomych, ty też sobie znajdujesz nowych i jest jeden wielki burdel - zamachała aż ręka, by uświadomić mu ogrom tego burdelu, jakim jest zycie. - może i powinnam, ale, po pierwsze, nie mam na to funduszy, a po drugie jestem chyba zbyt leniwa, żeby jeszcze gdzies wyjeżdżac w te wakacje. rety, jak ja nie lubię wakacji - przewróciła oczyma i wciągnęła nogi na pomost, żeby usiąść po turecku.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 13:42

- no to przynajmniej ma się fajne wspomnienia z tych kilku dni, czy tam tygodni - wzruszył ramionami. jak on poznawał jakichś wakacyjnych znajomych, to najczęściej były to ładne i naiwne dziewczęta, które dawały mu się wykorzystywać, a potem nie miały pretensji, kiedy się do nich nie odzywał, więc pewnie to miał na myśli, mówiąc o fajnych wspomnieniach... - mówiłem już, że z funduszami nie ma problemu. no ale jak ci się nie chce, to na to już nie mam rady. szkoda. powiedz lepiej, że nie odpowiada ci moje towarzystwo przez dwa tygodnie... - dźgnął ją palcem w żebro.
Powrót do góry Go down
tania
witamy w piekle
tania

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 13:46

- z funduszami nie ma problemu, taaaa, jakbyś miał mi coś takiego fundowac to nie mogłabym spać przezz kilka lat przez wyrzuty sumienia, że tak cię wykorzystałam finansowo.. - mruknęła i podrapała się po nosie, zaraz się roześmiała i uszczypnęła go w ramię, łapiąc się druga ręką za swoje biedne żebra, których pewnie nie miała, bo sobie wszystkie wyciela.. dobra, wiem ze wszystkich sie nie wycina. - jasne, ze mi nie odpowiada twoje towarzystwo. ja nie wiem, jak ktokolwiek moglby z toba wytrzymac przez dwa tygodnie! boze! przeciez jestes skonczonym frajerem! - pokrecila glowa i pocalowala go przelotnie w podbrodek.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 13:50

- no co ty, to nic takiego - powiedział, bo nie chciał, żeby miała przez takie rzeczy wyrzuty sumienia, jak już uda mu się ją namówić i będzie faktycznie musiał sfinansować jej te dwa tygodnie w brazylii, w pięciogwiazdkowym hotelu... okej, może nie aż tak, bo nie chciałby się zrujnować i nie mieć za co potem wrócić do francji. - ale z tym frajerem to przesadziłaś - dodał urażonym tonem, choć pewnie tylko udawał, ale hej, rzadko kto mówił mu, że jest frajerem, więc nie był przyzwyczajony...
Powrót do góry Go down
tania
witamy w piekle
tania

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 14:06

sorrry ale obiad jadlam
- o nie, przesadziłam? i co mi teraz zrobisz? jak mnie ukarzesz? - spytała, kokieteryjnie mrugając do niego swoimi dlugimi rzęsami,a potem się roześmiała, bo uznała, że kokieteria i jakiekolwiek zaloty są nie na miejscu, bo pewnie z philipem nigdy nie spała (jeszcze) i wydawało jej się to trochę... dziwne po prostu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime19.07.10 14:10

ok, ja próbowałam skinsów oglądać, ale się nie mogę zebrać ;c
- muszę się nad tym zastanowić - powiedział. - na dobry początek podręczę cię jeszcze swoim towarzystwem i zaproszę na kawę - pokiwał głową i poszli i zacznij, bo ja zw...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Saint-Tropez Harbour

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Pospacerujmy-