Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Saint-Tropez Harbour

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
steven
siema eniu
steven

Liczba postów : 80

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime09.06.10 20:12

Saint-Tropez Harbour 1zcptef
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Liczba postów : 441

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 18:57

siedziala na drewnianym moscie z nogami zwisajacymi w dole i przegladala magazyn mlodego zeglarza.
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Liczba postów : 435

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:10

przeszedl po interesujacej rozmowie z quinn dalej i dalej i wypalil papierosa i zauwazyl carol wczytana i idac z tylu zakryl jej oczy dlonmi i chyba bal sie ze ona sie przestraszy i zaraz mu nie zada jakiegos ciosu bo po carol chyba wszystkiego mozna sie spodziewac - gdzie jest bobas? - zasmial sie, koniec zabawy bo juz pewnie wie
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:13

rzeczywiscie przestraszyla sie, ale nie tak bardzo..na szczescie, bo byloby przerabane gdyby na przyklad wpadla do wody... zabrala jego dlonie ze swoich oczu i spojrzala na niego w gore, o malo nie lamiac sobie przy tym karku, ale to nic. wyszczerzyla sie jak glupia. - czesc! o boze, dobrze ze nie masz trzeciego podbrodka bo bym cie nie poznala... - zart roku. zwinela mlodego zeglarza i polozyla obok siebie. obrocila sie o 180stopni i usiadla po turecku, wiec byla teraz plecami do wody. - chyba kupie sobie jacht.
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:18

patrzac na wode mattowi (napisalam tak bo nie wiem jak jest celownik od matthieu xd) robilo sie dziwnie bo mial chyba chorobe morska to dopiero fajnie jakby wpadl... - no dobrze tez sie ciesze! a to nie masz jachtu? - zdziwil sie aktorsko i spojrzalam teraz na awatar twoj i mam wrazenie ze kasia popelnia samobojstwo zrob drugiego rickyego damskiego.. usiadl kolo carol i zaczal opowiadac historie - moj przyjaciel wzial sie za moja stara milosc a ja spotkalem ladna dziewczyne ktora dala mi ogien i numer - powiedzial jednym tchem - a jak twoj dzien?
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:21

chyba matthieu sie wcale nie odmienia..ale co ja tam wiem ;d hahaha samobojstwo..zmienie az jej tego awka. na razie mam dosc samobojstw na forach ale jak mi sie ktos znudzi to go zabije! - nie mam jachtu! albo moze lajbe. kupie sobie opaske na oko i bede krasc ludziom skarby. - przykryla oko jedna reka zastanawiajac sie jakby to bylo na stale ale nic madrego nie wymyslila. zostala jednak tak z reka bo musiala trenowac. - niestety nie poznalam zadnych ladnych dziewczyn - westchnela rownie teatralnie jak on wczesniej sie zdziwil... pewnie byli w tym samym szkolnym teatrze i nawet nie pamietaja. - moj dzien? siedze tutaj od rana. serio. nawet przysnelam na pare godzin i ktos mi ukradl komorke. - westchnela i podrapala sie po golym kolanie bo miala na sobie kiecke. - co za przyjaciel? - zainteresowala sie, to znaczy raczej nie znala jego przyjaciela (chociaz znala!), wiec nie pytala o dane osobiste.
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:24

/w ogole jaki dlugi post ;d i mamy tyle samo postow...
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:30

no to dobrze nie chce wyjsc na betona polonistycznego bo niektorzy juz maja takie tytuly u nas w klasie nie tylko z polskiego ofc.. - musisz miec jakiegos wspolnika. tylko to nie bede chyba ja bo ja mam super odloty na statku - chodzilo mu o chorobe raczej a nie o rum - to gdzie ty spisz carol? chyba nie tutaj... - jakby tak bylo to by ja przygarnal do swojej nadzianej willi duzo tam sztyletow i pirackich rzeczy spodobalo by sie jej - thierry. ale szczerze to nie wiem co sie dzieje ze ja sie tak przejmuje..tamta ladniejsza ha - zasmial sie
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:31

dobra teraz sobie mysle ze chce sie ponczocha udusic xd
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:34

ghahahhaah rozmawia przez telefon! beton polonistyczny ;d ;d - nie no spie w domu, ale tutaj jakos tak mi sie przysnelo... e nie wiem, moze mam narkolepsje - zmartwila sie i z tego zmartwienia zabrala reke z twarzy. - ale mam nadzieje ze nie mam - zrobilo jej sie smutno, ale nie plakala! jeszcze nie, jak nastepnym razem gdzies zasnie to sie zalamie..- czekaj czekaj... kto ladniejszy od kogo? ode mnie? - uniosla brwi dochodzac do wniosku ze cham z niego jezeli tak uwazal!
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:40

to ladnie ja zawsze cos mialam z moim mozgiem ale nie przejmuje sie...ja jestem betonem geograficznym i ide na mat geo inf - od ciebie to nikt nie jest ladniejszy! ta nowa jest ladniejsza od mojej starej milosci - zrobilo mu sie smutno i laczyl sie w bolu z carol i zaproponowal - odprowadzic cie do domu? pomoge ci szukac jutro tej komorki - to sie wydawalo niemozliwe ale przez chwile chcial zeby sie jej milo zrobilo, no ale matt nie byl w tym dobry..
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:46

geografia w liceum ssie strasznie bo sa same pierdoly... ale powodzenia! - aha, rozumiem. - pokiwala zadowolona glowa, ze sypnal jej taki komplement. nawet usmiechnela sie bo lubila komplementy i w ogole to jest powod do usmiechu kiedy taki mikus matthieu mowi ci ze jestes ladna. - nie, chyba jest juz stracona... trudno, i tak wyszedl nowy ajfon! nie lubie ajfonow i raczej go nie kupie ale tak tylko powiedzialam - westchnela dochodzac do wniosku ze jest glupia. - skoro chcesz. czemu nie, ale mam daleko - w sensie do domu. uniosla brwi czekajac zeby powiedzial czy wciaz chce ja odprowadzic czy mu sie odwidzialo skoro miala daleko. wstala z miejsca i poprawila brzeg sukienki.
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:51

matthieu tez lubil komplementy ale nie byl kobieta zeby je slyszec przesadnie czesto. a staral sie mowic komplementy czesto. - i co z tego. oczywiscie ze cie odprowadze. - powiedzial i usmiechnal sie skrycie -to co kiedy idziemy kupic sobie kostiumy pirackie? wezme leki i plyniemy co - spytal tak cicho zeby ona nie potraktowala tego jako zartu, tylko puscila wodze fantazji i wyobrazila sobie jak by bylo fajnie!
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 21:54

wiec puscila wodze fantazji tak jak sie puszczaja galerianki..piekne porownanie, wiem! - serio?! - ucieszyla sie od razu. - o kurde... moze sobie kupie od razu statek, co? - zlapala go za koszulke lub koszule lub moze kurtke... nie wiem co mial na sobie. to tak z ekscytacji zlapala, a nie miala zamiaru go wrzucic do wody! - co nosza piraci?! od razu mowie ze nie chce zadnych kiecek, tylko chce wygladac jak meski pirat... - serio byla jakims gejem chyba.
Powrót do góry Go down
matthieu
ciasteczkowy potwór
matthieu

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 22:01

no jasne.. ktos w tym zwiazku musi miec mozg. cokolwiek mial na sobie to pewnie carol poszlinila mu ubranie ze szczescia. - no zadne tam kiecki. kupimy sobie takie spodnie haremowe.. bo chyba takie maja piraci.. sam nie wiem wybacz.. ale yakie na oczy sobie kupimy! - powiedzial i usmiechnal sie. szli przez czarna ulice i spytal sie - piraci sie maluja? zawsze chcialem sie umalowac! - chcial przy niej przylansic, ale niech nie mysli ze on jest lesbijka tylko ze jest okej i fajny no ;/;/;/
Powrót do góry Go down
carol
ciasteczkowy potwór
carol

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime14.06.10 22:10

oj nic mu nie poslinila ;d;d - hej, nie mam pojecia! - zastanowila sie przy okazji rozwazajac czy bylby ladna dziewczyna bo tak jakos jej sie skojarzylo, doszla do wniosku ze raczej nie bo byl zbyt meski-to komplement! odprowadzil ja i poszla...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:12

ok ok, przyszli tutaj na spacerek jakiś fajny! wział ją za rękę i tylko tak szli i szli. - hm, tutaj jest całkiem romantycznie, wiesz - powiedział z uśmiechem
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:15

- mhmm - przytaknęła, zastanawiając się kiedy johnny zrobił się taki romantyczny, no cóż. pewnie po prosu nigdy nie był taki w stosunku do niej i tyle. poprawiła ramiączko swojej ładnej bluzeczki, albo tuniki nawet może i zerknęła na niego kątem oka. - więc co robiłeś poza nauką, co? tęskniłeś za mną chociaż trochę? - zapytała, uśmiechając się i ścisnęła mocniej jego rękę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:18

- bardzo za tobą tęskniłem mała - powiedział i pocałował ją w czoło a zaraz prosto w usta. zaraz przyjrzał się jej i przytulił ją bardziej do siebie. uśmiechnął się sam do siebie, wyobrażał właśnie sobie tak idealny wieczór, a zwieńczeniem tego wszystkiego będzie później dobry seks razem z jakąś całkiem seksowną dziewczyną. skoro już byli razem, no to pewnie miał alibi. i przygryzł wargi.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:23

- okej, to fajnie - powiedziała, ale jednak nie bardzo mu wierzyła, no bo skoro wcześniej się przyjaźnili, to pewnie jednak wiedziała trochę, jaki był. uznała jednak, że pewnie skoro chciał z nią być, to oznacza, że trochę się zmienił i nie był już takim lekkoduchem. objęła go w pasie. - ja za tobą też - oznajmiła mu ni stąd ni zowąd i musnęła wargami jego policzek. - musimy się zdecydowanie częściej widywać, wiesz...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:25

- wiem wiem, możemy jutro iść na jakąś kolację albo możesz ty ją zrobić - zaśmiał się i pocałował ją w szyję i uśmiechnął się do siebie. nagle wyszła sobie jakąś dziewczyna z którą się umówił i go trochę wcięło. spojrzał się na nią i na vianne a zaraz pocałował vianne żeby się nie zorientowała. znaczy vianne a nie jakaś dziewczyna. uśmiechnął się do siebie - naprawdę się stęskniłem za tobą, dobrze? posłuchaj mnie, jutro spędzimy ze sobą caaały dzień - pokiwał głową.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:37

- caaały? - powtórzyła. - okej, niech ci będzie. ale ostrzegam, że po kilku godzinach będziesz miał mnie dość, wiesz - powiedziała i nie zorientowała się, że ta dziewczyna to jej potencjalna konkurentka, ale zaskoczyło ją, że tak uporczywie się w nią wpatrywała, jednak zignorowała to. - no ale w porządku, to co, przyjdziesz do mnie z samego rana? - zaśmiała się.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:40

- jasne, ale dlaczego w sumie nie, mogę w sumie przyjść do ciebie z rana i zjemy razem śniadanie i w ogóle - wymamrotał w jej usta i pocałował ją w szyję - a potem, potem mamy cały dzień dla siebie i będziemy się kochać i kochać i w ogóle potem zjemy kolację i obiad oczywiście i wszystko będzie dobrze, tak? -wymamrotał spokojnie i pocałował ją w nos. uśmiechnął się do siebie i przyciągnął bardziej, oczywiście dalej myśli o swojej byłej albo i o jakiejś przypadkowej dziewczynie spod latarni.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:47

- okej, brzmi całkiem fajnie i możemy nawet nie jeść wobec tego - zaśmiała się, chociaż właściwie pewnie nie wytrzymałaby całego dnia seksu, ale mimo to, ta perspektywa brzmiała caałkiem kusząco, zwlaszcza, że chyba jeszcze ze sobą nie spali ani razu, nie wiem. i ja zw na jakieś 20 minut!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime16.06.10 20:49

- okej... ale jedzenie też jest przecież potrzebne, nie sądzisz? - zapytał sie jej i zaśmiał się w jej usta. zaraz przyjrzał się jej i pocałował ją w nos i w czoło - hm, stęskniłem się za tobą - kłamał jak z nut, nie tęsknił za nią ani troche, kochał jej mówić komplementy po prostu i nic więcej. wzruszył więc ramionami i pocałował ją w nosek. usmiechnął się do siebie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Saint-Tropez Harbour _
PisanieTemat: Re: Saint-Tropez Harbour   Saint-Tropez Harbour Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Saint-Tropez Harbour

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Pospacerujmy-