Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Club 55

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
elizabeth
biatch

Liczba postów : 185

Club 55 _
PisanieTemat: Club 55   Club 55 Icon_minitime09.06.10 19:54

Club 55 3163whx
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 19:55

lisbeth w zasadzie była trochę zła na wszystko, więc przylazła sama do tego klubu i usiadła na jakiejs takiej fajnej gąbczastej ławie, zamówiła sobie kupę alkoholu i udawała, że nie zauważa tych wszystkich gówniarzy dookoła się miziajacych...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 19:58

nie wiem co tutaj robił łiliam właściwie, ale dawno z tobą nie grałam więc przyszedł! okej, więc william przyszedł sam, zupełnie sam jak palec i nie miał gdzie usiąść bo wszędzie było pełno ludzi o tej porze. przysiadł się więc do lis, tak właśnie - mam nadzieję że tutaj jest wolne, bo już nigdzie nie ma miejsca, a ja nie mam gdzie siedzieć - uśmiechnął się do dziewczyny, zapewne mu się spodobała
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:03

w zasadzie było kilka wolnych stolików, ale lisbeth chyba straszliwie się nudzila i nie miała siły zwracac mu na to uwagi, poza tym william nie był raczej jednym z tych wkurzających gówniarzy. taaa, tak jakby ona byla strasznie stara. - jasne, wolne. nie wiem co im się wzielo na chodzenie do klubow o tej porze - zmarszczyzla nieco czolo i upila lyk swojego martini czy czegokolwiek innego, co tam miala akurat.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:07

- no chyba dlatego że wszyscy chcą się napić i wyluzować, nie sądzisz? kocham st tropez, tutaj bardzo dużo się dzieje i nigdy nie jest nudno - pokiwał głową, ciągle pisze ła... no ale nieważne. przyjrzał się jej - strasznie dużo ludzi, a połowa z nich nie powinna tutaj chyba przebywać, nie sądzisz? są chyba niepełnoletni - wymamrotał, a może to był jakiś specjalny klub dla dorosłych, nie wiedzieli przecież. znaczy no on tutaj nie bywał zbyt często - william - przedstawił się
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:10

- myślałam, że kluby tętnią życiem później, niz o dwudziestej - westchnęła, ale zaraz się uśmiechnęła, wzruszając ramionami. w zasadzie nie wiem, czy alkohol mozna kupowac we francji od 18 czy na przyklad 21 roku zycia... - pewnie i są niepełnoletni, ale sama w ich wieku chyba nie byłam lepsza - zasmiala sie, zakładając nogę na nogę. - miło cię poznac. lisbeth. william to chyba srednio francuskie imie, jestes stad? - spytała, przekrzywiajac glowe na bok, by mu sie przyjrzec z innej perspektywy.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:17

- no tak, jestem właściwie z londynu. ale matka mnie tutaj kiedyś wysłała i tak już zostało, nie chciała żebym jej przeszkadzał. pokochałem to miejsce, jest takie, hm... bogate i żywe. - powiedział i napił się swojej whisky. rozejrzał się dookoła i oblizał usta, smakował papierosami i jakimiś fajnymi rzeczami, alkoholem i błyszczykiem poprzedniej dziewczyny z którą właśnie się całował jakieś parę godzin przed. uśmiechnął się do siebie - a ty, jesteś stąd czy nie? - zapytał się jej
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:23

- wolisz st tropez niz londyn? - spytała zaciekawiona i zmrużyla oczy, bo akurat slonce jej w nie swiecilo. nie lubiła slońca wieczorami, jesli nie liczac czasu, kiedy był zachód, bo wtedy nie mogla sie na nie napatrzec. w kazdym razie wygladzila swoja spodnice i usmiechnęła się do williama. - jestem z paryża. ale mieszkam tu juz kupe czasu, wiec tak, jakbym byla stad. ale szczerze mówiąc wolę paryż niż st tropez, ale nawet sama nie wiem do konca czemu - westchnela.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:29

- paryż jest okej, ale londyn też, chociaż niezbyt dobrze mi się kojarzy odkąd moja matka wyrzuciła mnie z domu i wysłała tutaj żebym dobrze się bawił i korzystał z życia. londyn jest strasznie dla mnie smutny, wiesz... byłem i w paryżu, wszędzie wszystkich zakochanych par i nikogo więcej... ciekawe strasznie - westchnął i oblizał znowu usta. zapalił więc papierosa i zaciągnął się nim porządnie. lenz to lenz, więc pewnie zajebiście wyglądał z tym papieroskiem i z tym drinkiem w ręce.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:32

pokiwała glową ze zrozumieniem, a potem westchnęła, sięgając po swojego drinka, próbując wyczaić jakiegos kelnera, który móglby załatwic jej kolejnego drinka, po czuła potrzebę dużej ilosci alkoholu. oblizala swoje odrobinę spierzchnięte usta i uśmiechnęła się po raz kolejny. - tylko te pary chwilami bywają trochę przytłaczające, zwłaszcza jak zwiedza się paryż samemu - zauważyła. ona zawsze łaziła po miescie sama, ewentualnie z mamą, więc niespecjalnie lubiła te wszystkie liżące się po kątach parki. - mama dosłownie wyrzuciła cię z domu? biedactwo - stwierdzila.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:36

- nie jestem aż takim biedactwem, od razu mnie nienawidziła. jestem coś tam z nieprawego łoża nieważne, to tylko głupia historyjka mojego życia. nie będę cię obarczał takimi sprawami, jeszcze musimy się lepiej poznać - powiedział z głupim uśmieszkiem i napił się whisky. zaciągnął się zaraz papierosem i przeciągnął się trochę bo nie było mu tutaj bardzo wygodnie. uśmiechnął się więc do lisy - a więc, moja droga liso, czym się zajmujesz właściwie, co? imprezujesz tylko czy coś studiujesz? - zapytał się z grzeczności
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:45

- kto ci powiedział, że imprezuję? tylko siedzę grzecznie i piję! - zauwazyła,ale zaraz sie rozesmiala, odgarniajac wlosy za uszy. miała ładne włosy pachnące owocowym szamponem. - niczym się teraz nie zajmuję, bo właśnie skończyłam liceum i jestem zawieszona pomiedzy slodkim stanem wakacji, a stresow zwiazanych z wybraniem studiow - wyjasnila, bawiac sie serwetka papierowa. - a ty studiujesz?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 20:49

- no studiuję, znaczy udaję że studiuję ale mi nawet nieźle wychodzi - powiedział z uśmiechem i napił się trochę. zaraz zgasił papierosa i rozejrzał się dookoła, par przybywało a oni byli pewnie też uznawani za jedną z nich. przysunął się trochę do niej i nachylił się nad nią - tylko ostrzegam cię, nie wybieraj takiego kierunku jak języki albo jak europeistyka. koszmarne kierunki. słuchaj starszego kolegi po fachu - powiedział, pewnie zionął trochę alkoholem i papierosami ale jemu to się wybacza.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 21:01

roześmiała się, kręcąc głowa. - okej, okej, obiecuję, ze nie popełnię takiego głupstwa! ale myślałam, że to raczej lekkie kierunki! a na czym dokladnie jestes, co? - spytała, przyglądajac mu się, mrużąc oczy. miała ladne oczy i w ogole cala byla ladna wiec wiesz! - chyba tez bede musiala pocwiczyc udawanie, ze studiuje, tak na później... - stwierdziła, bawiąc się kosmykiem swoich wlosow. odstawila pusty kieliszek i przymknela oczy. bylo jej calkiem przyjemnie i leniwie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 21:08

- hm, ja jestem na stosunkach międzynarodowych i nie śmiej się, wiem, wszyscy na tą nazwę przy mnie dziwnie reagują. nie wiem dlaczego, ale jestem znany z różnych głupich wybryków i nie tylko... więc hm, nie polecam też stosunków międzynarodowych, jeżeli tylko masz jakiś śmiesznych znajomych - uśmiechnął się do siebie i potarł ręką o policzek. uśmiechnął się do lis -chodźmy na spacer,co? mam dość powoli tych wszystkich ludzi którzy uważają się za lepszych - wymamrotał
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime15.06.10 21:10

- och, no tak - powiedziała, usmiechajac sie jednokącikowo, potem wstala i poprawila swoja koszulke. - mozemy isc - powiedziala i mysle, ze poszli, i mozesz zaczac<3.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime22.06.10 20:36

to pewnie bylo niedaleko plazy, więc przyszli tutaj, lambert z jill. zamowili sobie od razu jakies super ekskluzywne i burzujskie driny, bo lambert stawial (a akurat mial pewnie karte kredytowa feliksa), usiedli na jakichs fajnych siedziskach i lambert uznal, ze chcialby mieszkac w takim superanckim miejscu. - achhh - westchnął ciężko, rozsiadajac sie wygodniej. - ostatnio pije przy kazdej okazji. mam nadzieje, ze nie zmieniam sie w alkoholika..
Powrót do góry Go down
jill
żegnaj gienia świat się zmienia
jill

Liczba postów : 49

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime22.06.10 20:41

Usiadła obok niego, ona piła zawsze kiedy tylko mogła, dostała to w genach, po tatusiu, który trochę się stacza, przez alkohol, ale stara się nad tym panować, pewnie chodzi do psychologa i może do AA! ; o
- Zapewniam Cię, że nie - roześmiała się, po czym napiła się drinka. Rozejrzała się po klubie, w którym pomimo tak wczesnej pory, teoretycznie, było już sporo ludzi. Uśmiechnęła się do siebie przelotnie. - Hm, Lambert? - zaczęła, uśmiechając się dziarsko. - Masz kogoś? - spytała, ot tak, po prostu, bo ją to ciekawiło, nie żeby była w nim zakochana na zabój, albo coś.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime22.06.10 20:48

- co? - uniósł najpierw obie brwi, a potem napil sie swojego drinka. - nieee.. to znaczy nie wydaje mi się. a ty kogos masz? - spytal, przyglądając się jill, starajac sie az tak nie gapic w jej dekolt, ktory byl calkiem kuszacy. a, i lambert sie ubral w swoja koszulke i marynarke, zeby nie swiecic swoja wątłą klata po klubie.
Powrót do góry Go down
jill
jill

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime22.06.10 20:52

Teraz to ona uniosła w górę brwi. Jego "nie wydaje mi się" trochę ją rozbawiło i jednocześnie zdziwiło, no ale czegóż można się spodziewać po mężczyznach, oni nigdy nic nie wiedzą o uczuciach swoich wybranek, a my zawsze musimy się wszystkiego domyślić. Dobra, już kończę..
- Nie, nie mam - odparła subtelnie, po czym napiła się swojego drinka. Pewnie dobrze wiedziała, że wodzi na pokuszenie swoim dekoltem Lamberta i dlatego usiadła po turecku przodem do profilu Lamberta. Oblizała wargi, które smakowały alkoholem.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime22.06.10 20:56

ucieszyl sie pewnie niezmiernie, a potem powiedzial, ze musi isc, pocalowal ja na pozegnanie w oba policzki i poszedl... bo ja ide sie uczyc matmy ;/
Powrót do góry Go down
jill
jill

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime22.06.10 20:58

ok, pa ;x
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime28.06.10 22:26

To ja zacznę! Przyszli tutaj, choć Freja czuła się trochę niezręcznie, bo nie umiała flirtować, a tak podobała jej się Jocelyn! Pewnie usiedli gdzieś i piszcie dalej ;>
Powrót do góry Go down
ralph
kuternoga
ralph

Liczba postów : 96

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime28.06.10 22:29

omg, to freja jest bi? - kurde, jak ja nie lubię jak dziewczyny się całują - kaszlnął patrząc na jakieś dwie dziewczyny - przecież to psychiczne - westchnął, nie wiedział, że freja albo jocelyn są jakieś nie ten teges, znaczy, spokojnie...nie bluźnił tych "odmiennych" ale nie lubił jak te same płci się gziły ze sobą conie?!
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

Liczba postów : 276

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime28.06.10 22:30

xddd. jocelyn chętnie poflirtowałaby z freją dla zabawy, ale bała się, że freja serio była lesbijką, no bo na przykład joce kilka razy całowała się z dziewczynami, ale tylko dla zabawy i ogólnej eksperymentacji seksualnej... nie leciała na dziewczyny. pewnie siadła koło ralpha, bo lubiła się do niego przystawiać, a skoro im stawiał to już warto się zainteresowac kolegą.
- więc ja chcę piwo z sokiem - powiedziała i założyła nogę na nogę. miała krótką sukienkę, więc ładnie to wyglądało.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Club 55 _
PisanieTemat: Re: Club 55   Club 55 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Club 55

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Nocne życie-