Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

PRZYCZEPA LEELi

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
leela
siema eniu
leela

Liczba postów : 78

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 21:43

Cool
PRZYCZEPA LEELi 3852e7fc2d58b1ba
PRZYCZEPA LEELi 4493299954bd98ff
PRZYCZEPA LEELi 5d2cf65b43e4e1d1
PRZYCZEPA LEELi 5db8c34e5cf3968e
Cytat :
Cena za komfortowy domek na kółkach ma wynosić 105000 Euro – całkiem sporo.
tak w ramach ciekawostki!
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 21:45

no dobra, więc chyba jednak zaprosiła go do przyczepy, bo pewnie się podniecił tym, że mieszkała w przyczepie, chciała zaspokoić siebie i jego ciekawość, więc powiedziała lucasowi, że może sobie obczaic wnętrza i spadać. sama zaraz poszła do lodowki, wyjęła z niej mineralną i opadła na brzegu tej kanapy naprzeciw aneksu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:15

nie obczajał wnętrza, tylko rozejrzał się tak powierzchownie i zaraz przyszedł do niej, siadając sobie gdzieś obok. - całkiem fajnie tu masz, jak w normalnym mieszkaniu - zauważył, zerkając na jej wodę, pewnie od upału chciało mu się pić. - masz coś do picia? - zapytał więc, bo niegrzecznie by chyba było, gdyby sam się obsłużył.
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:18

w pewnym sensie móglby się sam obsłużyć.
- ach, no tak! nigdy nie mam głowy do obsługiwania moich gości - powiedziała i podeszła do jakiejś szafki, wyjkeła dwie szklanki i nalała wody dla siebie i jego, bo wcześniej raczej planowała pić z gwinta i w ogóle. - wiem, że fajnie. lubię tu mieszkać. to takie zajebiste - podzieliła się z nim swymi doznaniami.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:21

- a czemu akurat tutaj? - zapytał i wziął od niej szklankę. - dzięki. jesteś hipiską, czy coś? - zapytał i upił zaraz kilka sporych łyków wody, nie chciał się odwodnić xd - to znaczy, wydaje mi się, że w normalnym mieszkaniu, albo domu jest mimo wszystko jakoś wygodniej - wzruszył ramionami. - chyba kwestia gustu, ja jestem przyzwyczajony do mieszkania w domu z ogrodem, ciężko było mi przywyknąć do niewielkiego mieszkanka... - zwierzył jej się.
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:26

aha przypomniałam sobie, że miała kota do tego! wiec wynurzył się z zakamarków ciemności i zaczął się ocierać o nogi lucasa, to był naprawdę śliczny kiciuś:
PRZYCZEPA LEELi Pers1
i jeśli lucas odruchowo kopnąłby go nogą, to leela by go zabiła.
- moi rodzice byli hipisami. ja lubię po prostu móc się od czasu do czasu przemieścić z miasta do miasta bez zbędnego pakowania sie - uśmiechneła się do lucasa, schyliła się i wzieła swojego kotka na rączki! i pogłaskała go po pyszczku. chcę takiego persa!!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:29

nie cierpię persów!
lucas nie przepadał może w sumie za kotami, ale tylko spojrzał na kota, nie kopnął go, ani nie pogłaskał. - hm, a jak twój kot znosi podróże? - zapytał i odstawił pustą szklankę, zerkając na leelę. kot dziwnie na niego łypał, więc nie dotknął go w dalszym ciągu, widocznie trochę zniesmaczony jego towarzystwem, ale przecież jej nie powie, że boi się jej kota xd
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:31

xdd
- nie wiem, jego musisz się spytać - odparła wymijająco i usiadła sobie z kotkiem na kolanach na tej tamtej kanapie i go głaskała, bawiąc sie kudełkami na jego grzbiecie, a kot siedział sobie spokojnie i sie do niej tulił! i w ogóle. na niego natomiast groźnie łypał, rzeczywiście, pewnie lucas śmierdział psem albo rybą.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:36

koty lubią chyba ryby. właśnie ogarnęłam, że mój pies wygląda trochę jak pers, ale to nic... siedział nadal w tej kuchni, znaczy wiadomo, że to aneks. - tak, na pewno mi odpowie - zaśmiał się i zerknął na zegarek. - hej, helena, nie przeszkadzam ci, czy coś? - zapytał, bo początkowo nie chciała go przecież zaprosić, więc nie wiedział, czy była zachwycona jego towarzystwem xd
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:40

- nie, a co? szukasz pretekstu żeby pójsć? - uśmiechneła się jednokącikowo i postawiła już tego kota na podłogę, otrzepała rączki, a potem wstała, podeszła do lucasa, objęła go za szyję i pocałowała prosto w usta, spoglądając na niego spod rzęs zupełnie uroczym i niewinnym spojrzonkiem. - tak naprawdę mam na imię armela - świetnie się bawiła, tak tak!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:42

- nie, właściwie to nie chcę iść, ale myślałem, że ty nie chcesz, żebym tutaj siedział. to znaczy, nie bardzo przecież chciałaś chyba mojego towarzystwa - powiedział, ale uznał, że może jednak nie było tak źle. objął ją w talii i pocałował całkiem milutko. - ale w takim razie chyba zostanę - mruknął i znów ją pocałował, przesuwając dłonią wzdłuż jej pleców.
Powrót do góry Go down
leela
siema eniu
leela

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:45

- zmieniłam zdanie. jesteś miły - uśmiechnęła się i powróciła do całowania się z nim, ale jutro jej przyczepa zmieni miejsce postoju! to na bank. tymczasem jednak niogdzie sie nie ruszała, a raczej jakoś tak popchneła go bardziej w stronę tej cześci przyczepy z łóżkami, tyle, że one były tak złączone, a nie rodzielone szafką jak tam na zdjęciu! i popchnęła go na nie, po czym sama opadła na lucasa.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime12.07.10 22:48

- wreszcie to przyznałaś - roześmiał się i przez chwilę pozwolił jej dominować nad sobą, ale zaraz mu się to znudziło, więc chwycił ją za bioderka i przekręcił się tak, że teraz to on zawisnął nad nią i wsunął rękę pod jej bluzkę, był niecierpliwy, pewnie nie miał żadnej dziewczyny od jakiegoś tygodnia, czy dwóch, a że był seksoholikiem, to dla niego wieczność. zdjął jej tą bluzkę i pewnie teraz ją sobie macał.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PRZYCZEPA LEELi _
PisanieTemat: Re: PRZYCZEPA LEELi   PRZYCZEPA LEELi Icon_minitime

Powrót do góry Go down

PRZYCZEPA LEELi

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-