Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

val

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
valerie
wytrzyj nos
valerie

Liczba postów : 413

val - Page 4 _
PisanieTemat: val   val - Page 4 Icon_minitime29.06.10 13:14

First topic message reminder :

nieduze, trochę zagracone ale miłe.
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
jean
wytrzyj nos
jean

Liczba postów : 409

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime30.06.10 22:59

przymknał oczy i w sumie rozkoszował sie tą informacją. to była dla niego szalenie ważna rzecz. doprowadził do orgazmu dziewczynę, pfu, kobietę, której nikt inny wcześniej nie doprowadził. nie widział jak się czerwieniła. jego wredna strona osoboości w tym momencie przestała istnieć, ale wystąpi w kolejnym odcinku. uniósł się na jednej rece, odrywając tors od pościeli i teraz podpierał się na łokciu, trochę na niej wpółleżał i gładził kciukiem jej ramię. pocałował ją w kącik ust.
- to... - zaciął się, bo nie wiedział, co powiedzieć, a potem powiedział najgorszą rzecz jaką mógł powiedzieć, chociaż wcale nie chciał. - ...fajnie.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime30.06.10 23:08

- tak, super fajnie - warkneła nieco niezadowolona. pomyślała sobie że jest raczej głupia że się z nim przespała, zważając na fakt że tak bardzo nie lubiła. ale po prostu zapomniala na chwilę jaki jest głupi! na szczęście żadna z tych myśli nie zagościła w jej głoie na długo, bo pewnie gdyby tam zostały to wpieprzyłaby go z domu.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime30.06.10 23:33

- to znaczy - próbował jakoś wykręcić się ze swojego nietaktu. czy rozumiesz, że ja słucham tej piosenki drumsów w kółko od godziny... - to znaczy - jejku, już am nie wiedział, jak to powiedzieć i co jej powiedzieć, chciał powiedziec, że to nic złego, ale doszedł do wniosku, że to jeszcze by zabrzmiało gorzej. stwierdził w myślach, że chyba nigdy nie uda mu się przestać być dupkiem i że nie rozumie wrecz samego siebie i miał wyrzuty sumienia względem niej. - jesteś wymagająca, valerie - powiedział, wplatając w swój głos wyraz uznania, bo właściwie to tak się do tego chciał odnosić, ponieważ tym samym pieścił nie tylko jej, ale i swoją dumę, że on jest na tyle dobry. bo przecież nie powie jej, że coś z nią nie tak. nie miał poglądów średniowiecznych. chciał ją jakoś udobruchać, ale nie potrafił chyba.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime30.06.10 23:39

ja tez tego tak słucham i słucham
trochę mu sie to udało, bo tak, valerie była wymagająca, a przede wszystkim wymagająca co do siebie. mówiąc nawet tak ogólnie a nie w kontekście łóżka.
- i tak nie wierze w to co sie stało. - no i zaczeło sie. jak to dziewczyna musiała sobie pogadać po seksie, musiała. tak już to jest i tyle!
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime30.06.10 23:46

wal grenlandzki Wydaje różnorodne dźwięki: pomruki, huczenie, ryki, jęki i dźwięki pulsujące.
wolałby te dźwięki niż to gadanie. znaczy nie pomyślał, że "zaczęło sie", bo miał wyrzuty sumienia i chciał je trochę zgasić, rozmawiając z nią i robiąc to, na co miała ochote, ale szczerze mówiąc najlepsza część po seksie była na podłodze, jak mu powiedziała, że dziękuje, a potem, że to jej pierwszy orgazm i ten wyraz jej twarzy i och. jezu, jean przestań myśleć!!
- dlaczego? - zapytał, ale nie jakoś z pretensją. wydał z siebie pomruk w kształcie "dlaczego". położył się na wznak na plecach i czy mi się zdaje czy oni byli cali goli, w każdym razie drapał się monotonnie po rece jednej ręką drugą.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime30.06.10 23:52

tak, no i co skoro się seksili? ;d
- errm, nieważne - wybełkotała. nagle ją zmuliło i zmęczenie ją ogarnęło. pomyślała że i tak było warto, nawet jesli to był jean.
o 12 musze isc bo jutro wstaje przed 7!!!
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime30.06.10 23:55

w takim razie zasnął i chrapał, bo miał coś z przegrodą nie tak.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime02.07.10 2:33

zatrzymał auto pod jej kamienicą, ładnie zaparkował gdzieś na krawęzniku. było zupełnie ciemno, nie licząc blasku latarni gdzieś sto metrów od nich, a jemu nie chciało się zapalać światła, które było tam nad nimi w dachu teoretycznie. odwróciłsię w stronę walerie z jedną ręką wciaż na kierownicy, chociaż wyłączył auto. ułożył ramię na oparciu za nią tak jak się układa, kiedy się jedzie do tyłu i się ogląda wstecz, kumasz czaisz.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime02.07.10 2:37

czaję tę czaczę! ja pani wytłumaczę co znaczy cza cza cza lalalalalalal lalala
- dzięki za podwiezienie - powiedziała bardzo cicho, była mu wdzięczna że nie włączył radia w samochodzie, bo teraz było w środku cicho. czasami po prostu muzyka była zbędna, tło bywa czasem niepotrzebne.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime02.07.10 2:43

jak w filmach quentina tarantino, hehe.
- nie ma sprawy - uśmiechnął się swoim leniwym, seksownym uśmiechem, którego nie posyłał jej w normalnym życiu. zrozumiał, że czegoś od niego oczekiwała, skoro po prostu nie wysiadła z auta. nachylił się w stronę valerie i pocałował ją uroczo w kącik ust, a potem w policzek, w skroń i ogólnie za uchem, miło bardzo z jego strony. - zobaczymy się jutro? - zapytał prosto w jej ucho.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime02.07.10 2:49

- możemy iść na lody - powiedziała z uśmiechem, szczerym uśmiechem. a potem jeszcze raz dała mu buziaka, i mimo tego że ta sytuacja wydawała jej sie nieco odrealniona, to była całkiem zadowolona z tego jak wszystko się ostatecznie potoczyło. smyrnęła go w policzek i wysiadła, ale nie zamkneła drzwi.
- możesz spać u mnie. spać. - dodała po chwili. nie miała siły na seks, mimo że miała na niego ochotę. ale chetnie by z nim po prostu spała. ale za chwilę powiedziała - albo nie, jedź. do jutra. - nie wiem, pewnie pomyślała sobie że to bedzie fajniejsze jak może nie spędzą tysiąca nocy od razu razem.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime02.07.10 2:52

- to jak w końcu? - zapytał, bo mu osobiście wizja spania u niej przypadła do gustu. dzisiaj zdążyła się już zrobić taka słodka jakby chciał i taka naprawdę, naprawdę urocza, kiedy była miła. przyprawiało go to o dreszcze, uh. będzie musiał sobie zwalić od razu jak się nadarzy okazja, serio. - sugeruję nie stac ci tak tylko iść prosto do domu. nie znam okolicy, ale jest za dziesięć trzecia. może lepiej cię odprowadzę? - autentycznie zaczął się o nią martwić. wyjął kluczki ze stacyjki. - po drodze zobaczymy, czy jednak mam u ciebie spać czy nie spać - dodał i wysiadł z auta też, bo to on tu chciał zdecydować przynajmniej o tym, że ją odprowadzi.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime02.07.10 3:02

- tutaj w sumie nie jest do końca bezpiecznie, no. - bała się tu mieszkać szczerze mówiąc, ale na inną dzielnicę już w ogóle nie było jej stać. w każdym razie ruszyła od tego samochodu i otworzyła drzwi do klatki. parter! więc szybko doszli do drzwi których otwieranie też jakoś szybko jej poszło. i go odprawila z kwitem, ot co. biedny.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 20:09

otworzyła sobie drzwi kluczem, dała mu buzi i zastanawiała sie czy go zaprosic. bardzo chciała go zaprosić.
- hej, jest późno, może chcesz... - wzruszyła ramionami i chwilowo się zapowietrzyła. - no wiesz, spać tutaj? - dodała po chwili. jeszcze miała ochotę mu powiedzieć że ma kanapę, gdyby nie chciał z nią spać, ale ona chciała z nim spać.
/napisałam że jest późno bo kończymy a tamto sie dział w środku nocy!
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 20:28

- chcę - odparł, czyli nie robił jej łachy w stylu "zanocuję, skoro mnie zapraszasz", tylko naprawdę chciał. marzył o tym, żeby ją przytulić i upewnić sie, że już mniej wiecej jej psychika spychika w normie i w ogóle, ale trochę sie wstydził tego ;d. no bo cóż, nie był przyzwyczajony do robienia takich rzeczy z valerie, ale strasznie go do tego ciągneło i to było naprawdę silniejsze od niego. wszedł do środka, zdjął butki i zamknął drzwi nawet.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 20:42

ona otworzyła szafę i schowała te stare, styrane puenty do pudełka. mógł teraz podziwiać kolekcję przezroczystych pudełek wyłożonych aksamitem gdzie trzymała puenty w róznych rozmiarach, od maleńkich, na stope czterolatki do takich jakie nosiła teraz. to był ołtarz jej pasji.
potem zamknęła szafke i ruszyła do kuchni. - jedzenie? picie? popielniczka? - była gotowa pozwlic mu palic u siebie w domu byle ani na chwile nie tracić go z oczu.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 20:46

- no coś ty. nie będziesz mnie obsługiwac, głupia jakaś? - rzucił, ale nie jakoś niemiło, tylko właśnie pieszczotliwie i zatrzymał ją wpół kroku, zachodząc od tyłu i casno ciasno obejmując rekoma w pasie, a potem zaprowadził ją do kanapy, na której ją usadził, nie pozwalając sobie na żadne "ale". - nic nie potrzebuję. ty mi powiedz, czego potrzebujesz, a ja ci to załatwię bardzo szybko, val - uśmiechnął się lekko, kucając przy jej kolankach.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 20:52

uśmiechneła sie bardzo delikatnie, ledwie zauważalnie i położyła dłon na jego policzku. - ciebie. - i powiedziała to tak słodko, iż nie mógł pomysleć że dzisiaj chodzi jej o seks. co prawda nadal bardzo go porządała, ale nie miała na to siły ani ochoty, była tak wyczerpana i fizycznie, i emocjonalnie że po prostu chciała chłonąć jego obecność.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 21:09

- to się da zrobić - uśmiechnał się i pocałował ją w kolano jedno, a potem w drugie. - chodź tutaj, valerie i powiedz, jak się czujesz. i o czym myślisz - mruknął, siadając na kanapie obok i przygarnął ją do siebie strasznie czule. mega, mega czule wręcz. chciał ją ciągle obejmować i obejmować i pocałował ją w policzek. czuł na wargach jeszcze słoność po jej łzach.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 21:13

dała mu się objąć a nogi podciągnęła na kanapę.
- dobrze, na prawdę - chciała mówić 'mogłabym tak siedzieć z tobą całymi wiekami' chciała mówic 'jesteś jedną z lepszych rzeczy jakie mi sie przytrafiły' chciała mówić 'zalezy mi na tobie, cholernie'. ale nie powiedziała na razie już nic. położyła mu dłoń na nodze i tak tylko trzymała, żeby go nie drażnić czasami.
- jesteś taki ciepły...
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 21:21

- okay - roześmiał się, ale naprawdę cicho, raczej jego śmiech wyrażał satysfakcję z tego wszystkiego, co tutaj się stało i mało miejsce. odgarnał jej włosy za uszko i przytulił ją mocniej, ale nie zgniótł, całe szczęście. - wiesz, valerie, mam nadzieję, że dasz radę w premierę - wyznał. - nie chcę innej partnerki <3 - trochę go kosztowało cos takiego, ale uznał, że to opłącalne xd.
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 21:27

- nie? - spojrzała mu w oczy, bo rozczuliło ja to co powiedział. - mogłeś wcześniej być taki, taki... czuły. i kochany. nigdy nie troszczyłeś się o to co myślę... - odgarnęła włosy z jednej strony twarzy, tej bliżej niego i ułożyła się na jego ramieniu. zebrało jej się na zwierzenia.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 21:31

- bo zawsze widziałem ciebie jako zapatrzoną w siebie tancereczkę, która ma w nosie resztę świata, byleby tylko wszyscy jej wszystkim podpasowywali - aż ton mu się ochłodził jak to powiedział, al enie miał na celu urażenia jej, po prostu jak sobie myślał o valerie w tym surowym wydaniu, to robiło jej się niedobrze, tak długo to musiał znosić, że umarłby, gdyby jeszcze musiał wiecej. - a teraz zrobiłaś sie zupełnie słodka i ciągle bym cię najchętniej przytulał...
Powrót do góry Go down
valerie
wytrzyj nos
valerie

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 21:42

pomyślała sobie 'a wszystki dzięki tenesee whisky, jack daniels' ale nie powiedziała tego, bo pomyslała sobie że to spsuje nastrój, a nie było jej miło słuchać o sobie jako o zapatrzonej w siebie tancereczce, więc natrój i tak juz się trochę spsuł.
- sam nie byłeś lepszy - juz nie chciała wymieniać: wiecznie spóźniony, palacz, blablabla, po prostu wtuliła się w niego i pocałowała poniżej szyjki odchyliwszy koszulke w dół a potem znów się w niego wtuliła.
Powrót do góry Go down
jean
wytrzyj nos
jean

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime05.07.10 21:48

- bardzo starałem się być okroopny dla ciebie, ale... teraz, hm? nie mam jakoś ochoty, wiesz, valerie - stwierdził i gładził ją po plecach. odchylił nawet glowę w tył i położył ją tak na oparciu i rizokoszował się tym, że była blisko. uwielbiał jej bliskosć, nigdy przy nikim, z kim był blisko tak, nie czuł się tak wspaniale rozluźniony i jeśli serce biło mu szybciej, to z pewnością nie z nerwow. - jestem niemiły zazwyczaj w odwecie...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

val - Page 4 _
PisanieTemat: Re: val   val - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

val

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 4 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-