Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

VIP Room

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

Liczba postów : 466

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime08.06.10 20:56

First topic message reminder :

VIP Room - Page 2 298324880_a122ee1280
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
ed
żegnaj gienia świat się zmienia
ed

Liczba postów : 49

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 21:27

- chyba gotowy. chociaż może powinienem się wcześniej trochę uczesać.. albo umalować.. sądzisz, ze tak jest dobrze? - spytał i poprawił swoje włosy, wydymajac usta, coby wyglądać jak gwiazda. gwiazdory moze od razu.. w zasadzie wolałby, gdyby leciała jakaś lady gaga a nie cos tam cos tam, ale chyba za dużo wymagal. w każdym sklepie, do ktorego wchodze leci lady gaga.. - myslisz, ze za rozbite szklanki nikt nas nie wyrzuci z tego klubu? - spytał, przygladajac sie swojej szklance, wczesniej biorąc spory łyk wodki.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

Liczba postów : 181

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 21:31

pewnie skrzywił szyję i zrobił usteczka jak gorące 13nastki do słit foci. -myślę, że wyglądasz zajebiście. chodź. -kiwnęła na niego głową jak jakiś chłopak ze wsi, ale potem postanowiła go pociągnąc w razie gdyby się w polowie rozmyślił. bo lady gaga zwojowała świat... w ogóle idziesz na jej koncert? ;> obróciła się i posłała mu super spojrzenie, którego nie potrafię opisac w tym momencie. -nawet jeśli nas wyrzucą. -wzruszyła ramionami. -lepiej dla nas, bo lepsza zabawa, nie? chyba się nie boisz, co? -dobra i pewnie doszli na parkiet bo ile mozna isc i ade się napiła wódki i zaczęła tańczyc. przy edzie of kors.
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 21:36

no idę, idę, ale musze przypomniec tacie o pieniądzach na bilet! ed prychnął i pokrecił głową na znak, że on się nie boi dosłownie niczzego, a potem napił się wódki, coby mieć trochę mniej w szklance do wylania, bo on pewnie tańczył tylko rękoma i miał ruchy jak jaś fasola. - ty tez wygladasz zajebiscie! i jak chcesz, to moge rzucic szklanka nawet w barmana! - powiedzial super odważnie i tez zaczął tanczyc. seksi jak jakis bieber...
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 21:45

Położyła swoją wolną rękę na jego ramieniu i posłała mu uśmiech. -myślę, że byłoby zajebiście gdybyś rozbił mu szklankę na głowie. -odwrocila sie w strone niewinnego barmana, ktory nawet nie wiedzial co go czeka. napila sie i wrocila wzrokiem do eda. -wiec ed... lubisz robic zle rzeczy, ze jestes taki chetny do rozrób? -zapytala i zdala sobie sprawe, ze wcale nie chce zeby on rzucal szklanka w barmana ;c
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 21:49

- nie mam w planach żadnych rozrób.. to tylko rzucanie w barmana szklankami - zauważył spokojnie, jakby co wieczór chodził do klubów i nokautował barmanów poszczególnych szklankami, albo ewentualnie popielniczkami i miseczkami po orzeszkach ziemnych. - poza tym nie mam nic do zlych rzeczy.. to znaczy zalezy, jak bardzo złe one są, bo nie podłożyłbym bomby pod biały dom i w ogóle! - powiedział, chociaż chwile sie nad tym zastanawial. - a ty jestes zła? nie wyglądasz na złego człowieka.. - zauwazyl..
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 21:56

-To jest chyba twój pierwszy krok do bycia złym. -usmiechnela sie i wypila swoja wodke do konca. rozgladnela sie nawet w poszukiwaniu jakiegos miejsca, gdzie moglaby szklanke rozbic. chciala nawet nia rzucic w kule dyskotekowa ale to bylo niebezpieczne bo tylu ludzi pod nia bylo. -nie jestem zła. -bo raczej nie była. -podejmuję tylko złe decyzję. -uśmiechnęła się, bo właśnie w ten sposób tłumaczyła sobie swoje zachowanie i sposób w jaki żyła. -więc powiedz mi jaka była ostatnia zła rzecz jaką zrobiłeś, co? -przybliżyła się do niego i nawet zarzuciła mu ręce na szyję, bo jeszcze nie wyrzucila tej szklanki;/ ale pisze bez sensu ;/
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:06

no wez normalnie nie rozumiem co piszesz do mnie;/ ok zarcik. tez pisze bez sensu. - wow. mądrze mówisz, ade - stwierdził i zaciągnął się jej zapachem, przysuwając swoj nos do jej szyi, która potem musnął przelotnie ustami, ukladajac dłonie trochę na jej biodrach, trochę na jej tyłku, bo miał dłonie jak łopaty i mógł ją pewnie całą schowac w swoich dloniach. niewazne! zastanawiał się chwile, ale myślenie średnio mu szło. - nie pamiętam. kiedyś prawie podpaliłem kościół.. ale to było dawno temu. - i to bylo bardzo prawie, bo po prostu palił papierosa w starym kościele i kolega mu powiedzial, że to było niebezpieczne..
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:16

-o mój boże. jesteś aż taki zły? -zaśmiała się mu w szyję i właściwie to go opluła ostro bo tak jakoś wyszło. żartuje. wcale go nie opluła. pocałowała go w szyję i językiem szukała tętnicy, którą mogłaby przegryzc żeby napic się krwi. -a tak w ogóle to ja zawsze mądrze mówię. nawet jeśli nie jestem pod wpływem alkoholu. -oderwała się od jego szyi żeby na niego spojrzec i posłac mu uśmieszek. a potem go pocałowała, bo tak naprawdę to dlatego się oderwała od jego szyi. widzisz jaki bezsens?;/
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:22

wierzyl jej na słowo z tym mówieniem mądrych rzeczy. odwzajemnił pocałunek i zastanawiał się, co by się stało, gdyby przypadkiem uderzył ją swoją szklanką, ale wolał nie sprawdzać, więc tylko dalej ją całował i ja zw ide się myć wiec sorki ze tak krotko!
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:26

po głębszej analizie danych wybaczam ci. pewnie by sie ucieszyła, że postanowił wziasc udzial w takim eksperymencie rozbijając szklankę na jej głowię. ok to tez tam troche odwzajemniala pocalunki, ale doszla do wniosku, ze co za duzo to niezdrowo. wiec oderwala sie od niego z usmiechem. -pij to i robimy rozróbę. -znowu sie usmiechnela jak wcielenie szatana. -moje motto życiowe to 'dobrej rozpierduchy nigdy za wiele'. -zachichotala i oblizala usta.
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:47

- jak bardzo dużą rozróbę? - spytał, unosząc obie brwi, mając nadzieję, że nie wylądują na policji. chociaż mogłoby być śmiesznie, bo on na policji nigdy nie był, bo zazwyczaj był grzecznym chłopcem, odmawiał paciorek, dawał pieniążki bezdomnym i tak dalej. bez gadania dopił swoją wódkę i lekko się skrzywił bo miał zdarte gardło od spiewania lady gagi pod prysznicem. sąsiadki z góry zrobily mu prawie dziure w suficie od walenia miotłą na znak, ze ma przestać, co on odczytywał jako pochwałę.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 22:55

-a na ile jesteś gotowy, co? -usmiechnela sie i juz go puscila, bo caly czas trzymala rece na jego szyi. odwrocila sie plecami do niego i rozejrzala po lokalu. -mozemy po prostu rzucic szklankami w szklanki stojace nad barem. dwa rzuty a rozróba calkiem ostra. -pokiwala glowa i zaczela obracac swoja szklanke. -albo mozemy po prostu uprawiac seks na barze, co tez jest ciekawym rozwiazaniem. -zaproponowala, bo byla przeciez bardzo bezposrednia;/
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 23:03

- możemy też najpierw rzucić szklankami w te szklanki, a potem spierdolić i uprawiać seks w krzakach w pobliżu ewentualnie przy wejściu do klubu - zaproponował, mrużąc oczy, potem się usmiechnąl, bo w zasadzie nie miał nic przeciwko takiej bezpośredności, zwłaszcza, że przyzwyczaił się do tych durnych angielek, które mówiły zagadkami i trzeba bylo przynosic im piecdziesiat razy kwiaty, coby dały się przeleciec.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 23:08

-naprawdę podoba mi się sposób w jaki myślisz. serio. rzadko kiedy można spotkac takiego faceta w dzisiejszych czasach. -powiedziała kręcąc głową. była współczesnym filozofem. -okej. chodź. -znowu go pociągnęła za koszulkę, która i tak już była przez nią powyciągana i stanęli naprzeciwko baru. -dobra. więc jest tak. rzucamy, a potem uciekamy. preferuję w krzaki jako, że przy wejściu do klubu szybko nas znajdą i aresztują. -dobrze, że ade była inną angielką;/
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 23:12

zaśmiał się złowrogo bo diabeł go opętał, a potem rzucił bez chwili zastanowienia szklankę, która przecięła powietrze w zawrotnym tempie, a potem spowodowała, ze pieknie poustawiane i wypucowane ślina barmana i jego koszula szklanki runeły jak domino. poczekal, az ade też rzuci swoja szklanke, a potem złapał ją za rękę, żeby pociągnąć ją w stronę wyjścia, po drodze całując ją przelotnie w prawy kącik ust.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 23:19

ona pewnie się przy tym wszystkim bawiła świetnie i śmiała się i krzyczała prawie tak samo fajnie jak bellatrix z harego potera;/ dobra. aczkolwiek wybiegli z tego klubu, bo ade nie chciala zostac zlapana czy cos, bo nie miala zadnych dokumentow i byla nielegalna imigrantką/emigrantką (nigdy nie wiem, które jest właściwie). dobra. to uciekli i myslę, że nie opyla się zmieniac tematu jak tam wolisz. aczkolwiek uciekli z dala od tego klubu. -nie spodziewałam się, że to zrobisz. -powiedziała szczerze zadowolona i oparła się o jakieś drzewo, bo miała słabą kondycję i się zmachała.
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 23:26

troche sie bal, ze ade ma napad padaczkowy albo coś w ten deseń, wiec sie troche uspokoil, kiedy sie oparla o drzewo i stała, a nie skakała wymachujac rękoma. - czemu? myślałaś, ze jestem tchórzem? - spytał, stając nad nią, w sensie przed nią, ale się rękoma nad jej ramionami jakos, po obu stronach jej glowy, oparł, a potem nachylił się, żeby potrzeć nosem o jej policzek, a potem ją pocałowac, przygryzajac troche jej dolna warge, bo byl wampirem...
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 23:36

-nie. po prostu nie sądziłam, że to zrobisz. jak już mówiłam jest niewielu takich chłopaków jak ty. a spotkanie takiego graniczy z cudem. -uśmiechnęła się i przyciągnęła go do siebie za koszulkę, którą MUSI mu zabrac, bo się do niej przyzwyczaiła. No i odwzajemniła jego pocałunki i nie bolało nawet jak ją ugryzł.
Powrót do góry Go down
ed
ed

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 23:38

i sie tam seksili bo ja ide spac.. oddal jej ta koszulke, dobranoc!
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime23.07.10 23:40

to pewnie sie ucieszyla. dobranoc!
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

Liczba postów : 608

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime27.07.10 21:49

więc przyszły tutaj i jak sie chwile pousmiechaly do kelnera, to załatwił im jakis fajny stolik i dwa driny na koszt firmy, bo obie pewnie mialy dekolty do kostek, w ktore wszyscy mogli zagladac.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Liczba postów : 433

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime27.07.10 21:53

wiec kiedy dostala swojego drinka napila sie go. - wybralas juz kolor sukienki dla druhny ? - zapytala rozgladajac sie po klubie, pewnie chciala sie czyms zajac zeby powstrzymac sie od patrzenia w dekolt lis.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime27.07.10 21:59

- jeszcze nie. jak wybiorę, to na pewnie będzie pasował do twoich oczu. masz takie ladne oczy - stwierdzila, mrużac oczy, coby się jej oczom przyjrzeć. chciałaby je jej wydłubać i zrobić z nich wisiorek, ale trochę się wstydziła tak przy ludziach...
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Liczba postów : 433

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime27.07.10 22:06

-zawstydzasz mnie, lis. - powiedziala machajac reka w gescie niesmialosci, albo chciala po prostu zabic muche ktora lata po VIP ROOM'IE. pewnie zaraz pojdzie poskarzyc sie do kierownika.....- od kiedy wrocilam z tego odwyku dostalam oswiecenia, przypomnialam sobie ze kupilam ci buty dawno temu - w tysciac dziewiecset....-i niewiem, pewnie jestes teraz zbyt zajeta zeby po nie wpasc....-to byl jej podstepny plan, chciala zwabid lis do swojego domu i.....................zmusic do pomagania przy rozpakowywaniu pudeł.
Powrót do góry Go down
lisbeth
powąchaj palucha
lisbeth

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime27.07.10 22:11

- buty? ooo... nie jestem wcale zbyt zajeta. napije sie jeszcze troche i moge je wziąć nawet teraz.. tylko bedzie trzeba je jakos ochrzcić - zmartwila sie. kazdym butom swoim robila impreze i nazywala je, bo miala jakas manie na punkcie butow. tez powinna isc na odwyk. zerknela cichaczem na swoje biedne, stare buciki, ktore teraz skoncza w kącie..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

VIP Room - Page 2 _
PisanieTemat: Re: VIP Room   VIP Room - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

VIP Room

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Nocne życie-