Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

johnny&vianne

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Go??
Gość

johnny&vianne - Page 3 _
PisanieTemat: johnny&vianne   johnny&vianne - Page 3 Icon_minitime17.06.10 21:37

First topic message reminder :

johnny&vianne - Page 3 4196974911_bcb12aedba_b_large

Ostatnio zmieniony przez johnny dnia 29.06.10 18:25, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

johnny&vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: johnny&vianne   johnny&vianne - Page 3 Icon_minitime05.07.10 23:16

- ja tu rządzę? - zaśmiała się. - zapamiętam to sobie! możemy jechać faktycznie nad jakieś jeziora, jutro rozejrzę się za jakimś noclegiem - powiedziała i poprawiła ramiączko opadającej koszulki. - przynajmniej będę cię miała dla siebie cały czas, nie lubię, jak wychodzisz rano i wracasz wieczorem - przyznała, tuląc się do niego i łaskocząc oddechem jego szyję.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

johnny&vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: johnny&vianne   johnny&vianne - Page 3 Icon_minitime05.07.10 23:19

roześmiał się tylko i spojrzał na jej szyję - hm, no dobrze. ale pamiętaj że będziesz musiała ze mną przecierpieć jakieś 6 dni, w dziczy sam na sam, weźmiemy sobie tylko jakieś fajne namioty czy co tam będzie i wino i nic więcej. ale oczywiście, nie poczekaj, musimy wziąć jakies jedzenie. nie chcę mimo wszystko mieszkać na jakimś odludziu - zauważył - wiem, że tęsknisz za mną jak wychodzę do pracy ale musi ktoś tutaj zarabiać na nas dwoje więc to ja będę tutaj rządził - przytulił ją do siebie
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

johnny&vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: johnny&vianne   johnny&vianne - Page 3 Icon_minitime05.07.10 23:21

- nie, powiedziałeś, że ja rządzę, nie wykręcaj się! i w sumie cieszę się z tych sześciu dni z tobą, naprawdę, nie będę cierpiała, na pewno - powiedziała. chyba, że się pokłócą, to będą to najgorsze dni w jej życiu, ale może nie będzie aż tak źle. - może ja też powinnam znaleźć jakąś pracę, co... - mruknęła, bo nie chciała, żeby pracował na nią i na jej zachcianki :c
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

johnny&vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: johnny&vianne   johnny&vianne - Page 3 Icon_minitime05.07.10 23:24

- no ja chcesz możesz też pracować z resztą ja pracuję tylko dorywczo i nie ma żadnego problemu z wydatkami z resztą mam pieniądze od rodziców, od czego się jest w końcu bogatym dzieciakiem który tylko możesz szastać pieniędzmi na prawo i lewo -roześmiał się i pocałował ją w czoło. rozejrzał się dookoła i przygryzł wargi - ale słodka cisza. nic nam nie przeszkadza, jesteśmy tylko we dwoje, czyż to nie cudowne? - zapytał sie jej
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

johnny&vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: johnny&vianne   johnny&vianne - Page 3 Icon_minitime05.07.10 23:26

- cudowne - przyznała i poszli spać, bo padam <3
Powrót do góry Go down
Sponsored content

johnny&vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: johnny&vianne   johnny&vianne - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

johnny&vianne

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-