Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Quartier de la Ponche

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

Quartier de la Ponche - Page 4 _
PisanieTemat: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 4 Icon_minitime14.06.10 16:13

First topic message reminder :

Quartier de la Ponche - Page 4 13_image1
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 4 Icon_minitime22.07.10 18:22

- no nie wiem, zobaczymy, ja znowu poniedziałek mam zajęty - powiedział, bo ja się widzę z moimi kumpelami z innego miasta, więc pewnie przyjadą na cały dzień <3 - postaram się przyjść, nie wiem, casper miał do mnie jakąś sprawę, a dawno się z nim nie widziałem, sama rozumiesz...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 4 Icon_minitime22.07.10 18:26

- no dobrze - wymamrotała znad smsa i napisała że bardzo chętnie się spotka z jamiem wcześniej bo i tak spędzą ze sobą cały weekend o czym julien nie wiedział i nie musiał wiedzieć. jak na razie przynajmniej - czyli w poniedziałek cię nie będzie. ale jak chcesz przyjde do ciebie w sobote i jutro jeszcze a w niedziele przyniosę ci tort - zaproponowała
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 4 Icon_minitime22.07.10 18:32

- no dobra - powiedział i padła mi na niego wena, muszę go jakoś rozkręcić xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 4 Icon_minitime22.07.10 18:34

poszła do domu;/
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Quartier de la Ponche

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Pospacerujmy-