Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Quartier de la Ponche

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

Quartier de la Ponche - Page 3 _
PisanieTemat: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime14.06.10 16:13

First topic message reminder :

Quartier de la Ponche - Page 3 13_image1
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
ade
biatch
ade

Liczba postów : 181

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime18.07.10 22:14

Dobrze, że nie wyglądała jak jakaś prostytutka. Chociaż wcale by się nie czuła obrażona gdyby tak wyglądała. Wiadomo. Zgasiła papierosa o ścianę, albo latarnie jak podszedł, bo nie chciała byc niegrzeczna już na samym początku konwersacji. -Czesc. -uśmiechnęła się prawie tak samo głupio. Ale jednak mniej skoro to typowe dla twoich postaci. -Mam nadzieję, że przyniosłeś papiery. -zarzuciła żartem i miała w kieszeni scyzoryk w razie gdyby był mordercą;/
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime18.07.10 22:19

- przynioslem..-powiedzial bo feliks mial sklonnosc do traktowania wszystkiego powaznie wiec gdyby zlamal obietnice to pewnie musialby pociac sie po lydkach w ramach kary albo biczowac jak albinos z kodu da winczi. wyciagnal z tylnej kieszeni kartke z zaswiadczeinem taka zwinieta w rulonik, wszystko nosil w tylnych kieszeniach i dlatego nie jezdzil autobusami.. genialne, wiem. podal jej kartke. -tam wszystko jest napisane! - powiedzial szukajac teraz w kieszeniach jej sznurowadel.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime18.07.10 22:22

sylas. czemu nikt nigdy nie pamieta, że ten albinos nazywał się sylas Sad wzięła ostrożnie tą kartkę, bo przecież nie umiała czytac. bała się, że teraz wszystko się wyda i wszyscy ją będą mieli za tępaka i będą jej kazali mierzyc plazę w st tropez zapałką. Westchnęła i rozwinęła owy papier. I trochę tam poczytała, albo udawała. -No tak. Rzeczywiście. Masz wszystko na papierze. -Odchrząknęła i z uśmiechem oddała mu kartkę. Czuła się jak hermiona nie wiadomo czemu. Znowu odchrząknęła uznając, że będzie wyglądac na mądrzejszą. -W takim razie już się na Ciebie nie gniewam.
Powrót do góry Go down
felix
Admin
felix

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime18.07.10 22:27

-swietnie. -uznal oddajac jej sznurowadlo. - w zwiazku z tym powinnas dac mi sie zabrac na drinka czy cos. przynajmniej tak mi sie wydaje ze mogloby mi sie powiesc z zaproszeniem i w ogole. -wzruszyl ramionami bo byl socjopata. okej nie, nie moge miec wszystkich takich postaci.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime18.07.10 22:32

Wzięła sznurowadło i zastanawiała się czy to naprawdę jej. Schowała je do kieszeni. Później się na nim powiesi. -Myślę, że mogłabym się skusic na drinka z tobą. Skoro robisz takie postępy. -Poklepała się po kieszeni ze sznurowadłem. -Nie kazdy kleptoman oddaje skradzione rzeczy.
Powrót do góry Go down
ed
żegnaj gienia świat się zmienia
ed

Liczba postów : 49

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:05

edward (!!!!!! fanki szaleja!!! a nie, to nie ten edward...) nie mógł znaleźć dzisiaj dla siebie miejsca i łaził po całym mieście bez celu, żałując, że nie wyjechał nigdzie z jakimiś swoimi seksi znajomymi. palił papierosa za papierosem i pewnie dzisiaj już wydal ze sto euro na fajki. stał teraz pod jakims fajnym budynkiem i pił wode cytrynową z butelki przez słomkę przyglądajac się jakimś dwunastolatkom jeżdżącym na rolkach niedaleko niego. nie był pedofilem.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:13

ade za to była pedofilką i pstrykała słit focie tym dzieciom. a tak naprawdę to tylko robiła zdjęcia, bo uznała, że musi się zaangazowac w bardziej artystyczną częśc swojej duszy (której oczywiście nie miała). Dzieci nie lubiła więc poświęciła im 2 zdjęcia. -czesc. masz ognia? -zapytała, bo zauważyła, że palił. -tamten facet nie chciał mi oddac zapalniczki. -pokazała na bezdomnego bawiącego się jej zapalniczką.
Powrót do góry Go down
ed
ed

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:17

zmrużył oczy, był krótkowidzem i jak dla niego ta zapalniczka, która bawił się bezdomny mogła równie dobrze być małym kociątkiem, albo szczoteczką do zębów. potem przyjrzał się ade, zastanawiajac się, czy była jedną z tych naciągaczek, które udają, że czegoś potrzebują, a potem nie mogą się od ciebie odczepić i musisz im fundowac kolacje, milion drinkow i bog wie czego jeszcze. - no nie wiem - powiedział, wzdychając ciezko, a potem uśmiechnął się i wyciągnął z kieszeni spodni zapalniczkę, chociaz zawsze bal sie nosic zapalniczki w spodniach, bo sądził, że mogłaby się sama zapalić. podał jej zapalniczkę. - mam nadzieję, że ty mi mojej nie ukradniesz, bo to bardzo porządna zapalniczka.. - z kiosku za dwa ojro..
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:20

chyba ade nie była takim typem dziewczyny. aczkolwiek nie wiem, nie pamiętam, nie pytałam. ale 90% nie. ale moze jeszcze zostac. młoda jest. usmiechnela sie i wziela zapalniczke. przygladala jej sie przez ulamek sekundy zeby dojrzec czy jest wysadzana diamentami. -nie masz sie o co martwic. nie kolekcjonuje zapalniczek. -ale kiedys chciala zostac piromanką. tak jak ja. podpalila nawet 3 domy w londynie i 4 lasy. i nie wiem czy w londynie sa lasy. odpalila papierosa i oddala mu zapalniczke. -dzieki. ratujesz mojego raka. -poklepala sie po cycach.
Powrót do góry Go down
ed
ed

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:25

na pewno są lasy. to znaczy były, póki ade ich nie spaliła. schował zapalniczkę do kieszeni szybko, coby ade nie postanowiła jednak jej mu zabrać, potem znowu się uśmiechnął i stwierdził, że sam tez by zapalił, wiec wyciągnął też swoje papierosy. i z powrotem wyciągnął zapalniczke, zeby jednego zapalic. biedna zapalniczka, niedlugo umrze z wyczerpania. - nie ma za co. jeśli masz ochotę to uratuje jeszcze inne twoje schorzenia - zaproponował. na przykład raka szyjki macicy.. - jestem ed -przedstawil sie, drapiac sie po policzku. mial pchly.
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:29

pchły na policzku. HEHEHEHE. Zaśmiała się cicho, bo uznała, że to stwierdzenie z jej innymi schorzeniami było zajebiscie zabawne. Pewnie przez następne 34 dni będzie to wspominac i będzie ją napadał niekontrolowany śmiech. -Szczerze mówiąc to nie miałabym nic przeciwko. -Uśmiechnęła się i zaciągnęła papierosem. Pewnie też pomyślała o raku szyjki macicy. -adrianne. -postanowila sie przedstawic swoim pelnym imieniem bo nigdy tego nie robila nie wiem czemu. -ale wole ade. -dodala szybko. -wiec jakie mam jeszcze schorzenia? -zapytala. hehehehe.
Powrót do góry Go down
ed
ed

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:35

- milo cie poznać, ade - powiedział super seksi sie usmiechajac, bo umyl niedawno zęby. w zeszłym tygodniu.. fu. zaciagnal sie papierosem a potem chwile sie zastanawiał, az zrobil w koncu ladne kółeczka z dymu. - w zasadzie to, hmmmmm - przyglądał się jej badawczo, próbując wyczytac na jej czole, jakie ma schorzenia. nie miala tradziku, to juz wiedzial. - nie mam pojęcia. ale mam nadzieję, że nie masz opryszczki... - nie wyglądała jakby miala, ale nigdy nie wiadomo!
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:41

-ciebie rowniez. -odpowiedziala i tez posalal mu usmiech bo spojrzala godzine temu w kalendarz i zobaczyla, ze w jej swiecie dzisiaj jest dzien dobroci dla zwierzat. i to byl kalendarz z 2005 wiec dla niej dzisiaj byla niedziela. chciala go nawet zapytac czy byl w kosciele ale sie powstrzymala. -moge cie zapewnic ze na 100% nie mam opryszczki. -zasmiala sie jak skonczona ciota. -szczerze mówiąc to poza rakiem płuc i zniszczoną wątrobą nic mi nie jest. -ostatnio postanowila sie pouczyc z biologii.
Powrót do góry Go down
ed
ed

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:50

- ufff - odetchnął z ulgą i otarł pot z czoła, bo z nerwow byl pewnie caly mokry, bo bał się, że ade ma jakąś super straszna chorobe. świńską grype.. wygladala na taka, ktora by cos takiego miala. - pocieszylas mnie tym. więc może masz ochotę na poniszczenie swojej wątroby w jakims pubie, co? chociaż nie wiem, czy tutaj w ogóle są jakieś sensowne puby - westchnął i przewrócił oczyma, francja go denerwowala z tymi swoimi groteskowymi klubami w kolorach rozowych i reszta. zw!
Powrót do góry Go down
ade
biatch
ade

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 22:56

nie no nie miala chorób :c raz na 4 lata chodziła do lekarza. i sie badała na wszystko co mozliwe. podawala nawet falszywe dane, zeby nie musiec placic. zgasila papierosa o reke eda skoro i tak byl juz taki spocony. pewnie papieros sie na nim utopil. -tak. zdecydowanie moja watroba potrzebuje dzis ratunku. -wyznala szczerze ucieszona jego propozycja. -i szczerze mówiąc wolałabym isc np do ciebie jesli masz dom. nie przepadam za francuskimi klubami. -westchnela cicho i usmiechnela sie. poslala mu wlasciwie jakis specjalny usmieszek, ktory mial na celu wymuszenie na nim zgody.
Powrót do góry Go down
ed
ed

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime20.07.10 23:03

martwił sie chwile,ze ade jest jakims zlodziejem albo innym czarnym charakterem ale zaraz powiedzial, ze w porządku i zaczne.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 17:45

siedziała gdzieś tutaj i rysowała wszystkie budynki
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 17:46

julien nie wiedział nic o jej talencie do rysowania. przysiadł się obok i zajrzał jej przez ramię. - wow, niezłe - pochwalił ją. - nigdy mi się nie chwaliłaś, że rysujesz... myślałem, że jesteś raczej uzdolniona muzycznie - zaśmiał się pod nosem, bo czasem słyszał, jak śpiewała pod prysznicem xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 17:48

- muzycznie? nie, wolę malować i rysować. gram też na gitarze i robię wycinanki. takie moje małe fajne talenty - zauważyła, nawet o tym nie wiedział no cóż przykre. jak na razie rysowała dalej i spojrzała na niego - co u ciebie? - zapytała z ciekawością, zaraz przygryzła wargi
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 17:54

- aha - powiedział, coraz to nowszych rzeczy się o niej dowiadywał, ale uznał, że to fajne, że wciąż odkrywają się na nowo i inne takie romantyczne bzdety. - nic nowego, trochę się nie wyspałem, boli mnie cały dzień głowa - pozdro ja.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 17:56

- no dobrze, powinieneś wypić trochę kawy, nie sądzisz? - zaproponowała cicho i przysunęła do niego - jak wychodziłam rano zrobiłam ci niespodziankę, mam nadzieję że zjadłeś to duże śniadanie - zauważyła i pocałowała go w szyję. schowała sobie notatnik w torbie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 18:08

- piłem już dzisiaj cztery mocne kawy. zjadłem śniadanie, było bardzo dobre - pochwalił ją i pocałował w skroń, obejmując ramieniem, a jak nie ogarniam jak oni wszyscy mogą się do siebie przytulać w taki upał... xd - czemu wyszłaś tak wcześnie? mogłaś mnie obudzić. pewnie nic nie jadłaś...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 18:10

- tym razem pudło, jadłam wszystko. musiałam dzisiaj pójść wybrać chantelle jakieś wiązanki, tacie poprawić garnitur i w ogóle pomóc i w wybraniu kwiatów na salę. wiesz, w ogóle idę na to wesele z moim byłym, znaczy takim jednym chłopakiem. jakiś tam mój znajomy - wzruszyła ramionami - muszę tam juz być od rana, jej, ale pamiętaj że w piątek muszę zrobić im kolację, przyjdź jak chcesz - wymamrotała w jego szyję
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 18:17

nie spodobało mu się to, że chciała iść na wesele ze swoim byłym, ale skoro on nie chciał wyjść, to nie bardzo mógł w tej sprawie głosować, więc tylko pokiwał głową. - w porządku - wymamrotał i pogładził ją po ramieniu. - nie wiem, postaram się przyjść - rzucił zdawkowo.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime22.07.10 18:20

- no dobrze jak nie chcesz nie musisz przychodzić zrozumiem. tylko nie będziemy się wtedy widzieć przez cały weekend bo nie będę miała dla ciebie czasu. dopiero w poniedziałek będziesz mógł się ze mną spotkać albo coś takiego - wymamrotała spokojnie, jak zwykle dostała smsa od jamiego, swojego byłego. już nawet kupił garnitur pod jej sukienke xd
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Quartier de la Ponche   Quartier de la Ponche - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Quartier de la Ponche

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Pospacerujmy-